7351 Опубліковано: учора в 21:43 Поділитись Опубліковано: учора в 21:43 Замах на головного фігуранта корупційного скандалу в “Енергоатомі” Тимура Міндіча не змогли підтвердити у правоохоронних органах Ізраїлю. Про спробу вбивства колишнього бізнес-партнера Зеленського розповів Ігор Коломойський. Прессекретар поліції Ізраїлю Міхал Зінгерман у коментарях для ЗМІ зазначив, що правоохоронці "не мають підтверджень" словам Коломойського. Також про замах на вбивство Міндіча не відомо й українському посольству. Як повідомили Суспільному у відомстві, "у Посольстві відсутня інформація щодо згаданої події". Сумнівається у правдивості слів Коломойського і депутат Ярослав Железняк. На його думку, цю інформацію олігарх вкинув заради хайпу. “Достатньо багато часу витратив, щоб зʼясувати чи відповідає дійсності інформація про замах на Міндіча. Жодне з джерел інформацію не підтверджує. Ну і давайте відверто, якщо цього міфічного виконавця не знайшли на ізраїльському OLX, то «замах провалився, бо вони переплутали будинок» звучить трохи дивно… А ось навіщо Коломойський закинув це у публічний простір, це гарне питання. У мене поки відповіді на нього однозначної немає. Ну окрім хайпу”, - написав нардеп у соцмережі. informator.ua/uk/v-izrajili-nichogo-ne-znayut-pro-zamah-na-mindicha 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 21:49 Поділитись Опубліковано: учора в 21:49 47 минут назад, 7351 сказал: Брехло прорашистське -- я в тому році та в цьому вільно, без проблем, виїжджав за кордон та вертався, як і тисячі українців. Чи здивуєш посиланням на діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон? Какой же ты все таки тупой. Интересно, это от рождения, или уже в зрелом возрасте случилась вавка в голове. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 22:15 Поділитись Опубліковано: учора в 22:15 25 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Какой же ты все таки тупой. Интересно, это от рождения, или уже в зрелом возрасте случилась вавка в голове. Собаки брешуть, а караван йде(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 22:27 Поділитись Опубліковано: учора в 22:27 u24.gov.ua/uk 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 40 минут назад, 7351 сказал: Брехло прорашистське -- я в тому році та в цьому вільно, без проблем, виїжджав за кордон та вертався, як і тисячі українців. Чи здивуєш посиланням на діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон? Друже, в мене теж усьо пучком. Але я тут не за себе мені "за державу обидно". Фраза про посилання на діючи документи усміхнула - підводиш до того що заборони нема й нам все це здається? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 години тому, Фрай сказав: токсичні Якщо ще лишился зелена пліснява, токсичність недостатня . Якщо резидент ворожої країни через блазня, баклана та прокурви впливає на політичні рішення, це розвал держави. Поздоровляю 73% зедебілів.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 години тому, Фрай сказав: КДБ (1954—1991), Зеленський 1978рн Колишній народний депутат України, сенатор від Астраханської області РФ Андрій Деркач, якого обвинувачують у державній зраді та незаконному збагаченні, отримав звання Героя Росії. «Саме Офіс президента Зеленського вимагав від мене участі в створенні слідчої комісії Верховної Ради за темою «плівок Порошенка – Байдена». І саме Офіс президента вимагав від мене участі в тій пресконференції, де Деркач опублікував відповідні плівки. Так от, спеціально для аферистів і шахраїв із вулиці Банкової нагадую, що я тоді від участі в цій афері відмовився. І тоді створювати слідчу комісію довелося особисто голові фракції «Слуга народу» в парламенті Давиду Арахамії», – заявив Дубінський. У Байдена вважають, що оприлюднення цих записів – це продовження давньої російської спроби йому нашкодити. Представники колишнього віцепрезидента також зазначають, що у цьому може бути замішана російська державна телевізійна компанія Russia Today, й натякнули на звʼязок Деркача з Росією. Для того, щоб нашкодити державі не обов'язково буди агентом Кремля. Достатньо бути зекорисним ідіотом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 години тому, 7351 сказав: діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон? А яким діючим державним документом дозволено виїзд за кордон спортсменам та артистам,? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому словами Петра Бойка Ігор Фурсенко, який обіймав посаду виконавчого директора з безпеки «Енергоатому», вже вийшов з-під варти. Його зобов’язали носити електронний браслет й здати внутрішній та закордонний паспорти. Хто саме вніс заставу за фігуранта корупційної справи, адвокат не уточнив. Водночас за даними проєкту «Схеми», гроші 24 листопада сплатила приватна компанія «Варус Сінерджі». З відкритих джерел відомо, що основним видом діяльності компанії є гуртова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Її статутний становить 100 тис. грн. Ігор Фурсенко фігурує на записах НАБУ, що зроблені у межах розслідування корупційної схеми, під прізвиськом «Рьошик». zaxid.net/news/ Отака фігня малята. Чорна каса героя Росії Деркача досі працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Очільник НАБУ додав, що походження коштів досі досліджується. Він наголосив, що бюро мало підстави для направлення запитів щодо такого дослідження. Він не став розголошувати всю інформацію щодо відповідей, але вказав на важливість встановлення, чи кошти не були здобуті в ході злочинної діяльності, зокрема, «бекофісу», який фігурує в справі, або пов’язаних із ним людей. «Нам же цікаво, звідки взялися кошти. Цієї інформації (Фінмоніторинг – «Главком») вони поки що не мають. Є первинна інформація, зазначено банк», – сказав він. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тобто у фірми НУЛЬ доходів. НУЛЬ співробітників. І тут різко на рахунку з'являється 95 млн грн на заставу. Звідки з'явилися гроші — невідомі. Спитали у Держфінмону, чи нічого їх не збентежило", — зазначив Железняк. Крім того, нардеп розповів, що на засіданні ТСК директор НАБУ повідомив, що кошти в Вищий антикорупційний банк вносили через державний банк. Зокрема, через "Сенс банк". У листопаді на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань економічної безпеки щодо операції "Мідас" з'ясувалося, що адреса реєстрації компанії для інкасації "Сенс Банку" виявилося однаковою з підприємством "Ізумруд" Тимура Міндіча. Раніше стало відомо, що представники Держприкордонслужби відмовилися приходити на засідання ТСК щодо викриття корупції в енергетиці. Прикордонники мали розповісти, яким чином бізнесмен Тимур Міндіч швидко виїхав з України перед обшуками НАБУ. Отака фігня малята. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) Стояв і цвіркав ядом. Змінено 15 годин тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Цікаво все таки що там за компромат на трампона, за який він так відверто смокче в xyйла ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 часов назад, Vinsol2009 сказал: Колишній народний депутат України, сенатор від Астраханської області РФ Андрій Деркач, якого обвинувачують у державній зраді та незаконному збагаченні, отримав звання Героя Росії. А шароваровышиватные телепузики продолжают бегать прижимая к сердцу и с придыханием "жму руку, обнимаю" (С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 24 минуты назад, Бездомный сказал: Цікаво все таки що там за компромат на трампона, за який він так відверто смокче в xyйла ? Согласно твоЕй же этой теории и твоих же утверждений , что тот кто говорит о чем , тот это думает и делает , то ты вместе с Номерным смокчете у Зеленского , потому что у него на вас компромат. Иначе как еще можно объяснить то откровенное и рабское ваше лебезение пред эти упырем ..ну , разве только еще то , что вы оба такие были и есть всегда- ваша сущность лебезить пред руководством и начальством. Змінено 15 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому m.youtube.com/shorts/owwVMy9TNyE Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Согласно Твоей же этой теории и твоих же утверждений , что тот кто говорит о чем , тот это думает и делает , то ты вместе с Номерным смокчете у Зеленского , потому что у него на вас компромат. Иначе как еще можно объяснить то откровенное и рабское это ваше лебезение пред эти упырем . як же ви до мене ставитеся за Зеленського я не голосував - голосував за Порошенка . Скажу більше - певний тривалий час я навіть ненавидив Зе так само сильно , як , на приклад , пан Кантон . Але ж давати відсіч кацапам все одно необхідно - хто б не був на посаді Головнокомандуючого . Так зрозуміло ? Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Господа, Юлька в президенты? Я как-то не вижу других вариантов. Россию она где-то как-то будет устраивать. Запад тоже особо возражать не будет. Если шо, у народа Украины особо спрашивать никто не будет. Змінено 15 годин тому користувачем Vitaliy67 1 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Бездомный сказал: як же ви до мене ставитеся Это не я ,а ты так ставишь себя , это все с твоих же слов . Я ничего не выдумал. Бездомный , я своей критикой тебя даже немного модернизировал , твоя косноязычая речь сталя заметно исправляться в лучшую сторону , но тебе еще работать и работать. .не благодари. Змінено 15 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 21 минуту назад, Бездомный сказал: Але ж давати відсіч кацапам все одно неорбхідно - хто б не був на посаді Головнокомандуючого . Так зрозуміло ? Ты слепой , тупой или глухой ? ты не замечаешь , не задумываешься над тем к чему уже привела и приведет еще эта ваша "відсіч" ? Ты не слышишь со всех сторон , как тебе , вам об этом все и всё говорит ? Очнись ! Змінено 15 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 32 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Господа, Юлька в президенты? Я как-то не вижу других вариантов. Россию она где-то как-то будет устраивать. Без барина -никак не проживете ? .ну да , какой же господин да обойдется без начальства над собой. .какие же вы господа , ежели- рабы! Змінено 15 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Без барина -никак проживете ? Спрашивать то не будут. Ваши предложения? Если шо, Юлька у меня вызывает рвотный рефлекс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 32 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Господа, Юлька в президенты? Я как-то не вижу других вариантов. Россию она где-то как-то будет устраивать. Запад тоже особо возражать не будет. Если шо, у народа Украины особо спрашивать никто не будет. Яка саме тЮлька? Свіжа чи прострочена? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) ще тільки баби юльки й не вистачало Змінено 14 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз