Invest-finans Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, рыбак сказал: Это у вас такой вид троллинга ? -"Т.е "проукраинское " обозначает -"ЛЮДИ ЖИЛИ!" ." -вот это интересует . Что вы вкладываете в эти понятия , без " кучмы" ? Открой СТАТИСТИКУ и сам посмотри. Или это для тебя очень сложно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тонко... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 минут назад, рыбак сказал: Я не говорил ,что то или это зло лучше. А что говорил? Сам то хоть определился? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, Invest-finans сказал: Да. Я раб. Я не выбирал ни мать ни отца и даже время рождения. Так совпало. А вот учителей и наставников выбирал сам и благодарен судьбе что это были хорошие люди. А вы выбирали своих родителей? Свою судьбу? Вы до сих пор живете под опекой родителей ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, vadimv сказав: А Польшу можно обойти через Словакию-Чехию )) Плохо знаете историю вмв Чем закончилась для совка штурм Карпат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, Invest-finans сказал: Открой СТАТИСТИКУ и сам посмотри. Или это для тебя очень сложно? Всё. Я устал .))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 минуты назад, рыбак сказал: Вы до сих пор живете под опекой родителей ? Я благодарен богу что они живы. Хотя я не могу их навестить и помочь уже пятый год. Пока родители живы - вы ребенок своих родителей. Змінено 6 годин тому користувачем Invest-finans Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, Вячеслав63 сказав: звичайна корупція Слив засчитан. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Всё. Я устал .))))) Отдыхай... Боец информационного фронта. Надеюсь командир не пошлет уставшего в атаку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Це ви, порохоботи, намагаєтеся якось відбілити сивочолого Маячная. Боти це не люди. Нема за що відбілювати. Скіко вже весен пройшло, а іще досі нікого не посадили. Звчайно були помилки. Але була і професійна команда. У блазня тіко 5-6 ригівських менеджерів та завгосп. Верховна рада не працює, Кабмін не працює. Повне зруйнування держави. У послиці син когось вбив. Понабирали непотріб за об'явами. Безмозгла кілька років очолювала комітет у зраді. Міністри та депутати не бояться брати хабарі. Понавибирали шапітолій, їжте, не обляпаптесь. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, DimaF сказав: Идиот..... В кубе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Invest-finans сказав: но мне сложно объяснять Ещё один идиот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: У послиці син когось вбив. Понабирали непотріб за об'явами. Уже не послица... Отстранили с поста... Наверное опять курсы минета вести будет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Invest-finans сказав: Принципиально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 минут назад, Canton сказал: Тонко... Я теж думаю, що, щоб зробити, щось в стилі Фау1 зі списаним двигуном від Л-39 достатньо навіть наявних у нас спеціалістів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, Вячеслав63 сказав: я думав А є чим? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, Canton сказав: Уже не послица... Отстранили с поста... Наверное опять курсы минета вести будет Тоже мне проблема, других минетчиц понабирают, или корабельных сосен. Какая разница.... Он Венедиктова прекрасно себя чувствует послицей, вместо тюрьмы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Я теж думаю, що, щоб зробити, щось в стилі Фау1 зі списаним двигуном від Л-39 достатньо навіть наявних у нас спеціалістів. Ідея була зовсім в іншому. Розпиляти гроші. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Трамп відправить американців на Місяць у 2028 році, а у 2030 збудує там базу, — офіційний документ itc.ua/ua/novini/tramp-vidpravyt-amerykantsiv-na-misyats-u-2028-rotsi-a-u-2030-zbuduye-tam-bazu-ofitsijnyj-dokument/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Трамп відправить американців на Місяць у 2028 році, а у 2030 збудує там базу, — офіційний документ itc.ua/ua/novini/tramp-vidpravyt-amerykantsiv-na-misyats-u-2028-rotsi-a-u-2030-zbuduye-tam-bazu-ofitsijnyj-dokument/ - кацапи на луну полетіли! - всі? - ні. - а чому ти тоді так радієш? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, Vinsol2009 сказал: Тоже мне проблема, других минетчиц понабирают, или корабельных сосен. Какая разница.... До 2004 года в Украине были карьерные управленцы, но Ю-ЩЕН-КО, Ю-ЩЕН-КО, Ю-ЩЕН-КО решил (точнее ему посоветовали через его жену) убрать специалистов (понимающих последствия тех или иных действий и решений) и поставить "хороших парней с майдана", ничего не смыслящих не только в госуправлении, а зачастую даже не имеющих среднего образования. Уволили более 400 тысяч специалистов и... скамейка запасных опустела. По этому и ставят специалистов по минету и отставной козы барабанщиков послами. И что важно, так в будущем ничего не изменится. Специалистам неоткуда взяться. Их не нарисуешь за часик. Нужны годы на подготовку карьерного дипломата и отбор одного из десятков на должности послов. Со знанием специфики страны, языка, культуры... И это не только дипслужба. Это вся госслужба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Трамп відправить американців на Місяць у 2028 році, а у 2030 збудує там базу Попытка обогнать китайцев с русскими, которые в своей лунной программе заявили так же 30 год с постройкой лунной АЭС. Посмотрим как будет проходить гонка на луну. Пока, как видим, тяжелой ракеты нормально стартующей у амеров нет. У Маска авария за аварией. Боинг вообще затормозил. А китайцы испытали свою тяжелую ракету. И у русских есть своя. И испытывают ядерный двигатель... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Invest-finans сказал: Попытка обогнать китайцев с русскими, которые в своей лунной программе заявили так же 30 год с постройкой лунной АЭС. Посмотрим как будет проходить гонка на луну. Пока, как видим, тяжелой ракеты нормально стартующей у амеров нет. У Маска авария за аварией. Боинг вообще затормозил. А китайцы испытали свою тяжелую ракету. И у русских есть своя. И испытывают ядерный двигатель... Яких "русссскіх", макака, у вас навіть своєї нац.республіки немає, опущений ти расєянін 🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 42 хвилини тому, sergio сказав: Я теж думаю, що, щоб зробити, щось в стилі Фау1 зі списаним двигуном від Л-39 достатньо навіть наявних у нас спеціалістів. "Ти шо!? Кіна не бачив!?" © Фламик.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: "Ти шо!? Кіна не бачив!?" © Фламик.mp4 6 \u041c\u0411 · 0 завантажень десь тихо заплакав фон Браун... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз