Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: біля себе його так довго тримав. Бо довбограй ні на що не здатний, окрім блюзнірствувати перед пуйлом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Шабунин заявил, что "силовики Зеленского" перебрасывают его под Купянск вешать сетки Отака вона карма. Менше треба було гавкати на Пороха 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому За обсягами кредитування бізнесу Україна гірше за Сомалі — там цей показник удвічі вищий. І це – одне з досягнень голови НБУ Пишного. ▪️Поки Україна воює з бюджетним дефіцитом, армія виживає на донатах, а бізнес задушений обліковою ставкою НБУ 15,5%, Нацбанк займається «дерусифікацією копійки» через вигаданий «шаг», який є фарсом і паралельно організовує тіньові банківські схеми просто під час війни, які публічно не обговорюються. ▪️Журналісти стверджують, що українські банки використовуються для обналу, оптимізації податків і «фінсервісу під ключ» для корупціонерів вищої ланки. Тобто, замість того, щоб знизити ставку і створити інструменти, щоб гроші працювали на війну, а не на схеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: За обсягами кредитування бізнесу Україна гірше за Сомалі — там цей показник удвічі вищий. І це – одне з досягнень голови НБУ Пишного. ▪️Поки Україна воює з бюджетним дефіцитом, армія виживає на донатах, а бізнес задушений обліковою ставкою НБУ 15,5%, Нацбанк займається «дерусифікацією копійки» через вигаданий «шаг», який є фарсом і паралельно організовує тіньові банківські схеми просто під час війни, які публічно не обговорюються. ▪️Журналісти стверджують, що українські банки використовуються для обналу, оптимізації податків і «фінсервісу під ключ» для корупціонерів вищої ланки. Тобто, замість того, щоб знизити ставку і створити інструменти, щоб гроші працювали на війну, а не на схеми. в Україні головний бізнес це війна. Щойно ще 90 ярдів кредиту дали. куди там Сомалі Fitch підвищило кредитний рейтинг України до «CCC» uaprom.info/news/fitch-pidvyshchylo-kredytnyj-rejtynh-ukrainy-do-ccc/ Змінено 21 година тому користувачем US7IGN 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, US7IGN сказав: Щойно ще 90 ярдів кредиту дали. куди там Сомалі Ага, Віктор Хведорович ламає ручки десь у Ростові ... Але ці 90 то одна зі знакових подій, по яких можна трошки вангувати) Оскільки европоні таки засцяли чіпати російські 200 ярдів, то це показало, що скільки камуфляжні лосини не вдягай - з жабоєда воєна не вийде. До німця претензій нема - в нього генетичний страх перед росіянами, вбитий радянськими чоботами в геном, то швидко не пройде. Є якісь шанси, що коли 90 закінчаться, а це буде дуже скоро, то таки родяться сміливі європейські воєни (якщо їх виборці не рішать з ними розстатися), та відберуть 200, але то побачимо. Інші знакові події, як на мене, на які слушно звертати увагу: чи будуть нові плівки, удар ще по одному кошелю та якийсь трускавецьгейт; чи не припинять передавати розвіддані американці; чи продовжать продавати європейцям зброю. Тож по цьому можна вангувати: Донні злий і дотисне Зеленського, або заб'є на деякий час, щоб воно дозріло само і впало в руки. Ну і чи вийдуть США із НАТО, коли виведуть всі свої війська з Європи, чи будуть голосно про це казати або концепція і влада в США зміниться раніше ... але це не швидка ванга). Майже все(бо є ще трошки важливого) інше - шумові ефекти, які на долю України мало впливають ... Змінено 20 годин тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 34 хвилини тому, DmiVady сказав: Ага, Віктор Хведорович ламає ручки десь у Ростові ... Але ці 90 то одна зі знакових подій, по яких можна трошки вангувати) Оскільки европоні таки засцяли чіпати російські 200 ярдів, то це показало, що скільки камуфляжні лосини не вдягай - з жабоєда воєна не вийде. До німця претензій нема - в нього генетичний страх перед росіянами, вбитий радянськими чоботами в геном, то швидко не пройде. Є якісь шанси, що коли 90 закінчаться, а це буде дуже скоро, то таки родяться сміливі європейські воєни (якщо їх виборці не рішать з ними розстатися), та відберуть 200, але то побачимо. Інші знакові події, як на мене, на які слушно звертати увагу: чи будуть нові плівки, удар ще по одному кошелю та якийсь трускавецьгейт; чи не припинять передавати розвіддані американці; чи продовжать продавати європейцям зброю. Тож по цьому можна вангувати: Донні злий і дотисне Зеленського, або заб'є на деякий час, щоб воно дозріло само і впало в руки. Ну і чи вийдуть США із НАТО, коли виведуть всі свої війська з Європи, чи будуть голосно про це казати або концепція і влада в США зміниться раніше ... але це не швидка ванга). Майже все(бо є ще трошки важливого) інше - шумові ефекти, які на долю України мало впливають ... поки у кацапів є підтримка Трампа та явна демонстрація слабкості Європою - рік-півтора вікно можливостей хапанути прибалтів, які ще не встигли викопати Чорне море власну лінію суровікіна. також я б зараз дивився на кацапські маневри в Одеській області - гарна можливість вийти до моря з Придністров'я... на мою скромну думку в Україні ще буде цікаво. парашка може зупинити бойові дії і перетворити нас на хаб з європою/буферну зону за рахунок лояльного уряду. тут такі як я трохи заробимо. до речі, вже люди цікавляться що саме я можу запропонувати. три роки взагалі нікому не було це цікаво. головне що це не залежить від прапору на Раді. отже я собі зробив два тижні вихідних і будемо їбашити - у доньки велики плани, які треба потужно фінансувати Змінено 20 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: поки у кацапів є підтримка Трампа та явна демонстрація слабкості Європою - рік-півтора вікно можливостей хапанути прибалтів, які ще не встигли викопати Чорне море власну лінію суровікіна. також я б зараз дивився на кацапські маневри в Одеській області - гарна можливість вийти до моря з Придністров'я... на мою скромну думку в Україні ще буде цікаво. парашка може зупинити бойові дії і перетворити нас на хаб з європою/буферну зону за рахунок лояльного уряду. тут такі як я трохи заробимо. до речі, вже люди цікавляться що саме я можу запропонувати. три роки взагалі нікому не було це цікаво. головне що це не залежить від прапору на Раді. отже я собі зробив два тижні вихідних і будемо їбашити - у доньки велики плани, які треба потужно фінансувати Окрім "операції до моря з Придністров'я"(пояснювати та відкривати тиждень стратегів не буду), все слушно, і має сенси. Я теж поки лижі не змащую 😉 Тож набирайтеся сил, будемо спостерігати далі "Сімміс" Ніла дочитав - дякую за пораду сподобалось і корисноє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Окрім "операції до моря з Придністров'я"(пояснювати та відкривати тиждень стратегів не буду) та це я фантазую. це ж для нас другий фронт буде, а не для них. і я на відміну від них нічого не знаю про стан наших військ - де і скільки, що з резервами, які героїчно обороняють Покровськ і так далі... в будь-якому разі в цих шахах треба бачити всі фігури щоб робити прогнози. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Europe is failing Ukraine www.politico.eu/article/europe-ukraine-volodymyr-zelenskyy-ursula-von-der-leyen-russia-assets/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Я тут наткнулся в сети на интересную петицию))) petition.president.gov.ua/petition/86248 расстроился, на всю страну у нас лишь 191 петриот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 13 хвилин тому, Бармалей сказав: Я тут наткнулся в сети на интересную петицию))) petition.president.gov.ua/petition/86248 расстроился, на всю страну у нас лишь 191 петриот це не показник. тому що навіть якби набрали необхідну кількість підписників, президент підтерся би цією петицією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому www.washingtonpost.com/world/2025/12/22/russia-war-economy-ukraine/ Russia’s economy keeps driving its war, but it could break in 2026 у кого вистачить ресурсів і терпіння ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 52 минуты назад, US7IGN сказал: поки у кацапів є підтримка Трампа Как дети малые чесслово... Трамп поддерживает ... ТРАМПА. Ему плевать на все остальное, в том числе и на Штаты. Он ловит хайп и ради хайпа говорит одно, делает другое, а думает о третьем и все это в один конкретный момент времени, так как уже через минуту все может измениться на противоположное. И у Си и у Моди все подчинено только своим интересам и если интересы совпадают с чьими то, то это "союзник" в данный момент времени и не более того. На данный момент времени Трампу очень хочется премию мира и... небольшую победоносную войну с плохими парнями. Но только небольшую и только победоносную для того, чтобы потом дать мир и получить премию. А русские имеют опыт управления слабостями и по этому выигрывают на дипломатическом фронте и у Трампа и у Си и у Моди и тем более у Мерцев Макронистых Урсульных. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: www.washingtonpost.com/world/2025/12/22/russia-war-economy-ukraine/ Russia’s economy keeps driving its war, but it could break in 2026 у кого вистачить ресурсів і терпіння ... як вона вже олреди брок останні три роки en.wikipedia.org/wiki/Wishful_thinking Змінено 19 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 55 хвилин тому, US7IGN сказав: в будь-якому разі в цих шахах треба бачити всі фігури щоб робити прогнози. Тож в пекло прогнози! 😁))) Пересічним, які вирішили не виїжджати з трешу, що насувається, і знову перевірити себе екстремальними "іспитами життя", раціональніше зосередитися на побутових перспективах та їхніх наслідках для здатності нормально функціонувати (бо сидіти амебою можна і десь на Балі: ні корисного досвіду, ні розвитку, ні грошей це не дає). Насамперед: дефіцит і подорожчання пального; проблеми з енергопостачанням; проблеми міжміського сполучення; проблеми з теплопостачанням і водою; втрата доступу до звичних сервісів і зручностей (спортзали, театр, кіно, рестіки, активності тощо); зростання дрібної злочинності; посилення тиску й криміналу з боку влади ... гроші, транспорт тощо ... всі дорослі - самі знають. Вчора, коли плив у басейні, мені спала на думку ідея: якби я зараз перепливав річку на таку саму відстань або пропливав її в морі, почувався б значно менш комфортно 😉 Але після такої пригоди задоволення собою було б набагато більше Змінено 19 годин тому користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Щойно ще 90 ярдів кредиту дали. куди там Сомалі Доктор, мне 86 лет и у меня никак с женщинами, а Семеныч с третьего подъезда говорит что по три раза в неделю бабку дерет... Что мне делать? - Так и вы говорите.. Украине ПООБЕЩАЛИ кредит. И на сегодня у них нет вариантов привлечь эти деньги на рынке кредитования. По этому Украина "до весны" на свои, а потом... "Ну не шмагла". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 11 минут назад, Invest-finans сказал: На данный момент времени Трампу очень хочется премию мира и... небольшую победоносную войну с плохими парнями. Но только небольшую и только победоносную для того, чтобы потом дать мир и получить премию. А русские имеют опыт управления слабостями и по этому выигрывают на дипломатическом фронте и у Трампа и Трампу треба позбутися електорату демократів, подавити розвиток Китаю, а на твою премію миру тупо насрати. Якщо він її і потребує, то лише заради заплювати очі виборцям. Мир для Трампа просто ширма за якою він провертая власні оборудки. Змінено 19 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Вчора, коли плив у басейні, мені спала на думку ідея: якби я зараз перепливав річку на таку саму відстань або пропливав її в морі, почувався б значно менш комфортно 😉 Але після такої пригоди задоволення собою було б набагато більше так це ж стара мантра - якщо важко щось нести, уяви що ти це вкрав 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Пересічним, які вирішили не виїжджати з трешу, що насувається, і знову перевірити себе екстремальними "іспитами життя", раціональніше зосередитися на побутових перспективах та їхніх наслідках для здатності нормально функціонувати майже напружився, а потім згадав що я ж не пересічний. мене відсутність ресторану чи зарядки для електрички не засмутить 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) @vadimv «New EU car registrations rose by 1.4% year-to-date… Despite these gains, total vehicle volumes remain lower than pre-pandemic levels» Далі йде блок про структуру ринку: частка battery‑electric vehicles (BEV) – 16,4% ринку за січень–жовтень 2025 hybrid‑electric vehicles (HEV) – 34,6% plug‑in hybrid (PHEV) – зростають сукупна частка бензин + дизель впала до 36,6% (було 46,3%) Це підтверджують кілька джерел, зокрема Motor Finance / Yahoo та інші, що прямо посилаються на ACEA. Змінено 18 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 22 минуты назад, karbo сказал: Трампу треба позбутися електорату демократів, подавити розвиток Китаю, а на твою премію миру тупо насрати. Якщо він її і потребує, то лише заради заплювати очі виборцям. Книжки по психологии для первого класса очень сложны для понимания. Это и понятно. Трамп такой же нарцисс как и Зеленский. Самовлюбленный, считающий что мир крутится по его желанию и вокруг него. Он любит чтоб ему поддакивали, любит лесть. По этому он очень хочет нобелевку. И что самое интересное он ее получит. А избиратели, респы, демы, какой то там Китай далекий и неуступчивый... Он на третий срок даже если б и захотел, то не получится. А вот остаться в истории как Трамп-миротворец, а не как единственный Президент которому дважды объявляли импичмент хочется и очень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Нагадайте хто за форбсом стоїть? Праві масони чи ліві євреї? news.novyny.live/budanov-ie-politikom-novogo-tipu-forbes-301914.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, Invest-finans сказав: Он на третий срок даже если б и захотел, то не получится. Та все получится. Если доживет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 12 минут назад, Invest-finans сказал: Книжки по психологии для первого класса очень сложны для понимания. Это и понятно. Трамп такой же нарцисс как и Зеленский. Самовлюбленный, считающий что мир крутится по его желанию и вокруг него. Он любит чтоб ему поддакивали, любит лесть. По этому он очень хочет нобелевку. И что самое интересное он ее получит. А избиратели, респы, демы, какой то там Китай далекий и неуступчивый... Он на третий срок даже если б и захотел, то не получится. А вот остаться в истории как Трамп-миротворец, а не как единственный Президент которому дважды объявляли импичмент хочется и очень. Лише не треба робити з Трампа примітивну особу, там вісім ходів в одному. Гадаєш, у нього Китай в друзях? Якщо його слухати, то виключно так. А якщо глянути на дії? У нього Путін друг, але глянь на ціну нафти, глянь як завдяки його наводці нпз знищуються та танкери Його слова це димова завіса, яка прикриває справжні наміри та дії. Змінено 18 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Та все получится. Если доживет... Ну там не Украина где каждый пРезидент крутит ту конституцию как цыган солнце. По этому и не получится. А по поводу дожития, так все под богом. Но если Вэнс, который ди-джей станет на его место, то про Украину забудут еще до завтрака первого рабочего дня исполнения обязанностей. Зеленскому нужно не угрожать Трампу, а лелеять надежду что с ним будет все в порядке до окончания срока и далее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, karbo сказав: не треба робити з Трампа примітивну особу Бгг ) В цьому він був неперевершений у "своїх" книжках ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз