Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, Бармалей сказал:

у нас только что тцк человека убили (пишут каналы) , фото -оцеплено, менты и микроавтобус тцк с которым здороваюсь почти каждый день ... куча народа собралось - снимают фейки видимо...и второй смотрю микроавтобус тцк в стороне...короче кого то грохнули (предварительно убит человек).

в якому районі ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, Бездомный сказал:

в якому районі ?

Калиновая (Софы Ковалевской остановка)

Посилання на коментар

Возможно жив, но стреляли.

Цитата

#меніпишуть 

Привет, мужчина на Калиновской жив, его начали упаковывать, и он ударил кого-то ножом, после чего в него несколько раз выстрелили и увезли на скорой помощи. Сейчас там все люди осуждают полицейских, которые говорят, что "они с орденами и будут воевать до победы" ))

Отец моей соседки, военный, подошел к ним, начал ругаться, на что полицейский сказал ему "А ТЫ ЧТО, ВОЕННЫЙ, ПРИЕЗЖАЙ К МНЕ В ВОЕНКОМАТ" )) (с)

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

Цитата

Чоловік під час перевірки документів підрізав двох працівників ТЦК: вони у відповідь стріляли у повітря, — поліція (https://t.me/gunpvdp/25772) Дніпра

видимо звук громкий, что пришлось в больничку на скорой везти

Посилання на коментар

13 минут назад, Бармалей сказал:

видимо звук громкий, что пришлось в больничку на скорой везти

або  зістрибував через симуляцію - з больнички зістрибнути легше

Посилання на коментар

23 хвилини тому, Canton сказав:

t.me/dnipro_dnepr2/65950

Хз, як воно було, райончик такий собі ... Офіційно так:
71456361_.thumb.jpg.1ca1d9b48b5818ffd482b8f0eea43a6f.jpg

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Хз, як воно було, райончик такий собі ... Офіційно так:
71456361_.thumb.jpg.1ca1d9b48b5818ffd482b8f0eea43a6f.jpg

Вірить ТЦК, це все рівно, що ментам вірить:))

• Лайк 1
Посилання на коментар

нормальный райончик, тише чем на элитной победе))) я там всю юность провел...дни и ночи...первый секс в подъезде🤣

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

51 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Українці край рідко рахують вартість володіння, як і загальний баланс. Бо по-перше не навчені, а по-друге, нерухомісь часто дісталася на шару від мами, тата чи бабусі з дідусем. Тому воно у них виходить дуже вигідно і райдужно:)

Так, я помітив. Мав тут розмову нещодавно з фінансистом та інвестором😁)))

Коли я з донькою розбирав приклад квартири як інвест-інструмента, то малював спрощену формулу так:

- в пасиві - вартість володіння (купівля+ремонт+підтримання+комуналка+амортизаційне падіння ціни);

- в активі - дохід (доходи від оренди + зростання ціни житла, якщо така динаміка присутня).

Тож було цікаво, як Серджіо рахує.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Вірить ТЦК, це все рівно, що ментам вірить:))

То поліцаїв заява, бо людолови зазвичай "савсєм нєвіноватьіє" шо той Рафік.
До речі днями у нас ще було на камери, правда, кажуть, що він негідник-ухілянт, але в тій ситуації уйєбани повні - що поліцаї, що людолови:

t.me/dnepr_operativ/99303

Пишуть, що 426-1 ККУ та 365 ККУ на них відкрили, але знов таки, хз, чи доведуть до суду і чи покарають.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, я помітив. Мав тут розмову нещодавно з фінансистом та інвестором😁)))

Коли я з донькою розбирав приклад квартири як інвест-інструмента, то малював спрощену формулу так:

- в пасиві - вартість володіння (купівля+ремонт+підтримання+комуналка+амортизаційне падіння ціни);

- в активі - дохід (доходи від оренди + зростання ціни житла, якщо така динаміка присутня).

Тож було цікаво, як Серджіо рахує.

не бачу в розрахунках податкової та шахедів якщо ми про Україну :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

До речі днями у нас ще було на камери, правда, кажуть, що він негідник-ухілянт, але в тій ситуації уйєбани повні - що поліцаї, що людолови:

Пишуть, що 426-1 ККУ та 365 ККУ на них відкрили, але знов таки, хз, чи доведуть до суду і чи покарають.

бо не бояться людей. 

під гаслами вільних людей роблять рабство, як не гірше. 

сумно те, що серед суспільства вистачає таких. уявіть що там в голові повинно бути, яке мислення і світогляд. 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, DmiVady сказав:

Вважаю, що в даному дописі ви перетнути тонку грань між провокатором хом'ячків і уйєбаном.

Навряд ви вже зранку у синіх кедах, тож ... мені сумно.

так це всього лише продовження логічного ряду - ловити одних щоб вони воювали замість інших, продавати країну та примушувати стоят на колінах о 9-й ранку одночасно, що нікого не муляє :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

Про шахеди - амортизаційне падіння ціни, про податки - тож моя донька, тому вона буде знати родинні секрети, як цього не робити. Звісно правильно та в рамках законодавства😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

бо не бояться людей. 

під гаслами вільних людей роблять рабство, як не гірше. 

думаю що бояться і щодалі то більше. бо спочатку несли гроші, тепер дістали ножи. продовжуйте логічний ряд самі...

Посилання на коментар

17 минут назад, DmiVady сказал:

Зелених мударів у балаклавах одразу треба відстрілювати, то справжні укрогниди-бандити, тут або ти їх, або вони тебе, країна мрій зелепупського...

Посилання на коментар

Тільки що, hause сказав:

Зелених мударів у балаклавах одразу треба відстрілювати, то справжні укрогниди-бандити, тут або ти їх, або вони тебе, країна мрій зелепупського...

перша ознака злочинця - небажання розкривати особистість. якщо ти робиш по закону то чому приховуєш обличчя?

• Лайк 3
Посилання на коментар

Ростехнадзор видав ліцензію на експлуатацію першого енергоблока тимчасово окупованої Запорізької атомної електростанції строком на 10 років. 

Про це повідомили в так званій адміністрації ЗАЕС та Росенергоатомі", передає Цензор.НЕТ. Джерело: https://censor.net/ua/n3592343

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

думаю що бояться і щодалі то більше. бо спочатку несли гроші, тепер дістали ножи. продовжуйте логічний ряд самі...

Ножі не у всіх є. 💪

https://www.facebook.com/share/1DFF877NEh/

Посилання на коментар

А тим часом атомний "РПКСН" КНДР:

image.png.cf29450c5c1ad4ee0b0c32bb407a8245.pngimage.png.2838a0001267cc3015d67a6d35a90c02.png

А Україна в кінці 4-року не може зробити навіть достатню кількість хламіндічів ...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

так це всього лише продовження логічного ряду - ловити одних щоб вони воювали замість інших, продавати країну та примушувати стоят на колінах о 9-й ранку одночасно, що нікого не муляє :lol:

О, і ви тригернулися :)
То була моя природна реакція, як і "зроби откоси у під'їзді".
Бо перетворювати дресування хом'яків експерименти з соціальних реакцій на суцільну чернуху, як на мене, не варто.
Вірніше так: не моя справа, робіть що хочете - ваше право, але я не буду приймати у цьому участі - ухилюся  😁))) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, hause сказал:

image.png.cf29450c5c1ad4ee0b0c32bb407a8245.pngimage.png.2838a0001267cc3015d67a6d35a90c02.png

А Україна в кінці 4-року не може зробити навіть достатню кількість хламіндічів ...

Бо там корейці свій останній куй без солі доїдають, в українці перші в світі по накопиченні біткоїнів. Тобто нації насрати на безпеку та незалежність власної країни 

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, US7IGN сказал:

Брав десь зо два місяці в податковій платіжку за податок на будинок (на мамі рахується), ну і кажу тітонці у віконці, що будинок вже як 12 років збудований, а тільки роки два, як приватизував,. щоб податок не платити, на що тітонька добродушно такс сказала, що вони теж подібним чином податки  оптимізують. 😎

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...