hause Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому "Рівень цинізму й мордокірпічності там такий, що навіть після всіх цих корупційних зашкварів на вибори, як ні в чому не бувало, попреться гарант мародерської зграї з невинно-блаженним виразом "я нічого не знав, я нічого не в курсі, я рятував країну, поки мої друзяки-підсвинки обкрадали її, та й узагалі я тут ні при чім, оберіть мене ще на 5 років благоденствія підсвинків, які з неба впали, не я їх привів, не в моїй партії вони членствували, не в моїй парламентській фракції вони тиснули кнопки, не по моїх слідах вони йшли до влади, не моїм іменем прикривалися, не від мене отримували вказівки, це все бояри трикляті, цур їм і пек, а я гляньте-но, святий, білий, пухнастий, незамараний, чистий і незаплямований". Перед заплаканими (і тому недобачальними) очима народу розігрується дешевий моно-спектакль із перевіреної класики: цар праведно-безгрішний, а розкрадені мільярди й обнулена в частині шансів країна – це провина п’ятих-десятих-двадцятих стрілочників і цапів-відбувайлів. І це, власне кажучи, найгірше. Бо на палю кожного царя, який "не знає", що витворяють його найближчі пажі. В тому й полягає міць і могуття правителя, що він МАЄ ЗНАТИ все, чим живе його пригрітий царський двір під його покровом. Якщо цар "не знав" - його ТИМ ПАЧЕ треба гнати в хвіст і гриву на підставі некомпетентності, непоінформованості, неефективності, нездатності бути сильним лідером. Той, хто "не знав" - і не лідер, і не сильний, а, цитуючи класика, лох останній. Такі президентами не можуть бути за профвимогами цієї посади. Коротше: король голий. Був у схемах чи не був - одноосібний автократ несе таку ж одноосібну відповідальність. Теж класика." Джерело: https://censor.net/ua/b3592889 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Про території. Для Путіна це однозначний програш. Ціна втрат (людських і матеріальних) неспівставна з "досягненням". так де втрата та програш? позбавитися до мільйона маргинального сміття і якоїсь кількості власноруч надрукованих папірців і натомість отримати декілька мільйонів покірних роботяг та купу землі з копалинами це програш? чому ж тоді Україна не віджала Кубань хоча б? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, US7IGN сказал: чому ж тоді Україна не віджала Кубань хоча б? Пиписка не выросла думаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Це ще ніяка угода, навіть, не підписана... hromadske.ua/viyna/257115-u-rosiyi-stverdzuiut-shcho-ukrayina-atakuvala-rezydentsiiu-putina-kazut-shcho-perehlianut-perehovornu-pozytsiiu?traffic_source=ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, XL.pro сказал: Вчителі були "французи"))). Правда, не спеціально. Мені для відповіді потрібно було уточнити))). Про економіку. При низькій ціні на нафту (подекуди нижче собівартості), систематичних ударах по НПЗ, танкерах, портах РФ змушена буде девальвувати рубль або заморозити вклади своїх громадян. Що дуже негативно вплине на настрої електорату. Про території. Для Путіна це однозначний програш. Ціна втрат (людських і матеріальних) неспівставна з "досягненням". По экономике , думаю, что вы сильно заблуждаетесь не в ту сторону. Но я далек от экономики и спорить на эту тему не стану. Территории для Кремля , как впрочем и другого государства - это последний вопрос , не в нем суть , даже совсем не в нем. Вы понимаете в чем основные принцип государства и власти ? Тут, о чем ранее говорил , об этом должен знать наверняка адвокат , можете у него проконсультироваться , правда он - платный)))). Или можете , для базовых познаний прочесть " Государь" Макиавелли - там найдете ответы на свои вопросы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Трамп провів "позитивну" телефону розмову із Путіним щодо України — повідомила речниця Білого дому Левітт" Мля, після кожного такого "позитиву" русня херачить по Києву, як в останній раз. Значить, буде обстріл (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому По резиденції Путіна в Москві це тобі не по роялю)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, karbo сказал: По резиденції Путіна в Москві це тобі не по роялю)) 0-04-05-a2aff57149a6932979bc7f16f552e3e62abde700be60566afac4d02bb1911d73_6c57a842a4682203.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 25 минут назад, XL.pro сказал: Про території. Для Путіна це однозначний програш. Ціна втрат (людських і матеріальних) неспівставна з "досягненням". Как вы оцениваете соотношение территорий и человеческих потерь , по каким параметрам или коэффициентам ? Где об этом можно прочесть . И с чего вы взяли , что уже можно оценивать " досягнення". Уже все закончилось ? .вам известна цена вопроса для Кремля и в чем она заключается ? Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: так де втрата та програш? позбавитися до мільйона маргинального сміття і якоїсь кількості власноруч надрукованих папірців і натомість отримати декілька мільйонів покірних роботяг та купу землі з копалинами це програш? чому ж тоді Україна не віджала Кубань хоча б? Проти України воювали в тому числі жителі Донецької та Луганської областей. Вони також "маргінальне сміття"? 19 хвилин тому, рыбак сказав: По экономике , думаю, что вы сильно заблуждаетесь не в ту сторону. Но я далек от экономики и спорить на эту тему не стану. Территории для Кремля , как впрочем и другого государства - это последний вопрос , не в нем суть , даже совсем не в нем. Вы понимаете в чем основные принцип государства и власти ? Тут, о чем ранее говорил , об этом должен знать наверняка адвокат , можете у него проконсультироваться , правда он - платный)))). Или можете , для базовых познаний прочесть " Государь" Макиавелли - там найдете ответы на свои вопросы. Будь ласка, надайте відповідь на мої питання вище. Дякую. Змінено 8 годин тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 минуты назад, XL.pro сказал: Будь ласка, надайте відповідь на мої питання вище. Дякую. Дал же ответ : не в территориях дело. О какой нараде ( першопричини) вы говорите , за какое число ? Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Дал же ответ : не в территориях дело. О какой нараде вы говорите , за какое число ? www.ukrinform.ua/rubric-world/3401293-munhen2007-15-rokiv-tomu-putin-pocav-svitovij-bipolarnij-rozlad.html www.radiosvoboda.org/a/news-putin-voyna-prychyna/32192881.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 23 хвилини тому, karbo сказав: По резиденції Путіна в Москві це тобі не по роялю)) Цитата Трамп в свою чергу сказав, «Слава Богу, що ми не передали Зеленському ракети «Томагавк». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 20 хвилин тому, рыбак сказав: И с чего вы взяли , что уже можно оценивать " досягнення". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 23 хвилини тому, XL.pro сказав: Проти України воювали в тому числі жителі Донецької та Луганської областей. Вони також "маргінальне сміття"? так. до речі їх в основному знищили і тепер з окупованих територій добровольців майже немає, а інших ніхто не бусифікує. для кацапської влади українець більш цінний ніж умовний бурят чи рязанський алкаш. для української влади ніт. але ті з окупованих територій теж були не проти України, а проти влади. особливо вони ненавиділи пороха. якби їх не перехопили кацапи, мабуть голосували б самі знаєте за кого. тому вони були справжніми українцями Змінено 7 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 20 минут назад, XL.pro сказал: www.ukrinform.ua/rubric-world/3401293-munhen2007-15-rokiv-tomu-putin-pocav-svitovij-bipolarnij-rozlad.html www.radiosvoboda.org/a/news-putin-voyna-prychyna/32192881.html То вы далеко зашли . Смотрите за , если не ошибаюсь ,21-22 февраля 22года. Там в начале минут 5-10 говорит ,если память не изменяет. Или " денацификация" в поиске по дате. Государство - власть , как российская так и украинская , как и любая другая не терпит бунта. А в понятии Кремля Украина им подвластна и они это считают бунтом внутри своего государства. И в вашей ссылке он об этом говорит , но вы этого не замечаете. .так было с Грузией , похожее , чуть было не произошло у Батьки. Змінено 7 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: так. до речі їх в основному знищили і тепер з окупованих територій добровольців майже немає, а інших ніхто не бусифікує. для кацапської влади українець більш цінний ніж умовний бурят чи рязанський алкаш. для української влади ніт. Значить Путін зробив ласку - утилізувала в тому числі українське сміття. 2 хвилини тому, рыбак сказав: То вы далеко зашли . Смотрите за , если не ошибаюсь ,21-22 февраля 22года. Там в начале минут 5-10 говорит ,если память не изменяет. Или " денацификация" в поиске по дате. Государство - власть , как российская так и украинская , как и любая другая не терпит бунта. А в понятии Кремля Украина им подвластна и они это считают бунтом внутри своего государства. И в вашей ссылке он об этом говорит , но вы этого не замечаете. Кожен бачить те, що хоче бачити. З приводу втрат/надбання РФ буде видно через кілька років. У нас там є своя людина - Потрошитель, він розповість про рівень життя на Росії до та після повномасштабного вторгнення. Якщо що, Макіївський юрист не дасть збрехати))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 години тому, Vladdi сказав: твоєму За човником Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Значить Путін зробив ласку - утилізувала в тому числі українське сміття. українці натомість його обирають до ради та опи. а чому ви ***ла з великої літери пишете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 8 минут назад, XL.pro сказал: Кожен бачить те, що хоче бачити. З приводу втрат/надбання РФ буде видно через кілька років. У нас там є своя людина - Потрошитель, він розповість про рівень життя на Росії до та після повномасштабного вторгнення. Якщо що, Макіївський юрист не дасть збрехати))) То я не понял , вы тоже все через " колбасу " измеряете ? Как и адвокат , как и те , которых вы называете " кацапы" Змінено 7 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, karbo сказав: діалог Який може бути діалог,коли у плісняви відсутні аргументи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, Vladdi сказав: справа не у кольорі партії, Але чомусь кладуть саме зелені. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 28 минут назад, 7351 сказал: Это ваша коллега , я так понимаю. Нравится она вам ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 47 хвилин тому, рыбак сказав: Это ваша коллега , я так понимаю. Нравится она вам ? Та ні, скоріше ваша -- вона так само, як і ви, не поважає(ненавидить) українців, владу України та все українське. І так само бреше. Я так вважаю. Змінено 6 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз