karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: karbo, ты там по идее недалеко от трампа, подскажи ему, что это не повод хвастаться и гордиться...тут наоборот лучше молчать и стыдиться Ти точно впевнений що він взагалі збирався їх давати)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Кот поки що з вами:) Але модель по повідомленням своїм на форумі навчив. Правда повідомлення тільки зі старого форуму, з нового поки лінь парсити. Ну і режим "сині кеди" ще треба прикрутить і модель донавчить:)) Вы же говорили , что лжете. А врун , когда врет он врет ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 39 хвилин тому, Бармалей сказав: это было на всех форумах🤣 везде выиграл парашенка в опросах Если человек выходит на форум, то он либо преуспел в каком-то вопросе, либо делает попытки чему-то научиться. То есть не полный идиот. Вывод, кто же тогда голосовал против. Полные идиоты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, karbo сказал: Ти точно впевнений що він взагалі збирався їх давати)) не важно, но то что говорит это позор для сша Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: Коньяк))) та судячи зі скріптів - дешева водяра 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, Vinsol2009 сказал: Если человек выходит на форум, то он либо преуспел в каком-то вопросе, либо делает попытки чему-то научиться. То есть не полный идиот. Вывод, кто же тогда голосовал против. Полные идиоты. это если память гупии и нет возможности здраво мыслить - по форумам после победы))) парашенка попроподали дофига голосовавших Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Я взагалі це пропустив, від англіків щойно почув. Вони думають що це кацапи самі вигадали щоб на мир не йти та переговори саботувати Дуже схоже на алгоритми їх школи перемовин: після невизначеності додавлювання, а вже потім "килимова доріжка". Але сеансів невизначеність/додавлювання може бути кілька, доріжка одна ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: А ты бы хотел, чтобы их диалог превратился в такое вот? ) таке враження що ви модеми в 90-х не застали. що саме вас дивує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Дуже схоже на алгоритми їх школи перемовин: після невизначеності додавлювання, а вже потім "килимова доріжка". Але сеансів невизначеність/додавлювання може бути кілька, доріжка одна ) мені здається все давно визначено і зараз грають шоу для бідних. як сказав Буданов - в середині лютого не буде сенсу більше валити енергетику і буде мінськ-4. також треба китаю допомагати гасити тайвань. отже мені потрібно вже закінчувати підготовку і готуватися до замовлень не пізніше березня. наступний цикл теж буде декілька років, а потім вже на пенсію піду мемуари писати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: З якою працюєте? Там комплексний підхід RAG + GPT-4o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 минут назад, Бармалей сказал: не важно, но то что говорит это позор для сша Це лише демократія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Там комплексний підхід RAG + GPT-4o А чому не 5.2? Чи то для тестів і так пройде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: А чому не 5.2? Чи то для тестів і так пройде? Вона дорога і її немає сенсу використовувати. Для цілей попuздіти на форумі GPT-4o хватить з головою. Можна було й дешевшу модель взяти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Я поки питав, вашого друга через 5.2 прогнав, частково (бо нариватись, розважаючись, через автоматизований скрейп не бачу сенсу) , за 25-рік у цій темі. Поржав ... я був м'якше у своїх думках) машинний код безжальний, особливо коли налаштування в цинічному ключі) Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Около 70 тыс казахстанцев воюют на стороне РФ на СВО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Я поки питав, вашого друга через 5.2 прогнав, частково (бо нариватись, розважаючись, через автоматизований скрейп не бачу сенсу) , за 25-рік у цій темі. Поржав ... я був м'якше у своїх думках) машинний код безжальний, особливо коли налаштування в цинічному ключі) збоченці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: збоченці Ага, а якщо ще ляльку з секс-шопу під'єднати ... 😁))) * І я не такий, тому що в мене сервера нема для розмаху ... і я в них не вмію 😜 Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому «Этот вонючий киевский ублюдок пытается сорвать урегулирование конфликта. Он хочет войны. Что ж, теперь ему, по крайней мере, придётся прятаться до конца своей никчёмной жизни» — заявил Медведев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Бармалей сказал: karbo, ты там по идее недалеко от трампа, подскажи ему, что это не повод хвастаться и гордиться...тут наоборот лучше молчать и стыдиться Чому агент Краснов повинен стидатися? Він робить свою роботу. Причому, достатньо якісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз