ks6 Опубліковано: В неділю в 06:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:38 4 минуты назад, vadimv сказал: Я, конечно, извиняюсь, но его предвыборная кампания была рассчитана именно на дебилов ) Отети все бигборды, стадион так стадион, звонки на телефон - это явно предназначалось не для тех, у кого есть мозги )) Да. Это и было рассчитано на тех 73%. Но, не вывез. Полез соревноваться на поле клоунов и по их правилам. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 06:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:40 (змінено) 16 хвилин тому, vadimv сказав: стадион так стадион Я вный прое предвыборного штаба. Нужно было делать рекламу для дебилов. А отето все армия мова вира нах никому не нужно. Надо было пенсии зарплаты шашлыки дороги, всеобщее веселье. Остановиться где-то посредине. Змінено В неділю в 06:47 користувачем Vinsol2009 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 06:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:43 (змінено) 37 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я вный прое предвыборного штаба. Ой, а кто ж этот штаб нанял? ) 37 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А отето все армия мова вира нах никому не нужно. В очередной раз напомню, что про мову тут некоторые персонажи вспомнили через 2 месяца после 24.02.2022. А некоторые и до сих пор (через 4 года) не вспомнили. Оно ж им не нужно. А должно быть нужно кому-то остальным. 40 хвилин тому, ks6 сказав: Но, не вывез. Так это шо получается - тутошние порохоботы до сих пор надрачивают на туповатого лузера? )) С ореолом жертвы ))) (извиняюсь еще раз) Змінено В неділю в 07:19 користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 06:51 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:51 13 хвилин тому, vadimv сказав: Правильно казати - це той народ, якому підсунули обирати з овоча чи сучки, та з блазня чи кума Уже говорю, безмозглые идиоты. Кацарский овощ или хитрая лиса, выбрали овоща. Армия или дороги. Выбрали дороги. Кушаете дебилы, не обляпайтесь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 06:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:52 9 хвилин тому, vadimv сказав: туповатого лузера? )) Тупые лузеры выбрали овоща и клоуна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 06:53 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:53 Тільки що, Vinsol2009 сказав: Выбрали дороги. В очередной раз напомню, что дорогу Харьков-Сумы активно строили в 2017 и открыли в 2018. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 06:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:54 Тільки що, vadimv сказав: В очередной раз напомню, что дорогу Харьков-Сумы активно строили в 2017 и открыли в 2018. А очередной раз напомню тупорылым придуркам. Не за счёт закрытия ракетных программ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В неділю в 06:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:56 Дядечко Бенджамен за допомогою свого агітаційного фільму з "слугою народу" добився такого ефекту, що спостерігачі від Євросолідарності були тільки на 80% виборчих ділянок. А на решті ділянок відбувалось те, що продиктувала ніби якась "воля народна" за вказівкою того ж дядечка Бені, тим більше що перед самими виборами Беня сильно заприязнився з очільниками силовиків. А у Києві і Львови результати виборів були абсолютно протилежними: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В неділю в 06:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:58 11 минут назад, vadimv сказал: тутошние порохоботы до сих пор надрачивают на туповатого лузера? )) Почему лузер? Порошенко в большой политике около тридцати лет. Всегда в топах. А то что проиграл, так вроде не самые глупые жители столицы умудрились выбрать Черновецкого. Бывает. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 06:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:59 (змінено) 59 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: спостерігачі від Євросолідарності були тільки на 80% виборчих ділянок. А на решті ділянок відбувалось те, що продиктувала ніби якась "воля народна" за вказівкою того ж дядечка Бені А винуватий у всьому звісно ж народ. Просто тому, що прийшов на ті ділянки і легітимізував той шабаш своєю присутністю. 57 хвилин тому, ks6 сказав: Почему лузер? По факту проигрыша. 57 хвилин тому, ks6 сказав: А то что проиграл, так ... Бывает. Я в очередной раз извиняюсь, а как обычно называют персонажа, который садится играть с шулерами? 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Не за счёт закрытия ракетных программ. А сколько ракет можно было построить за 200 км этой дороги? По которой на Тростянец и Ахтырку поперли кацапские колонны. А новенький мост в Климентово превратился в руины. Змінено В неділю в 07:58 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В неділю в 07:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:00 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я вный прое предвыборного штаба. Нужно было делать рекламу для дебилов. А отето все армия мова вира нах никому не нужно. Надо было пенсии зарплаты шашлыки дороги, всеобщее веселье. Остановиться где-то посредине. шансів у ПО не було , навіть якби краще працювала передвиборча компанія. був би менший розрив. дуже багато грошей було вкинуто на чорний піар коломойским і росіянами. майже кожна праска вкидала лайно, майже усі блогери, котрі зараз поливають лайном зелених. але ці ж блогери самі і привели до влати зелених поливаючи чорним піаром конкурента. це все одно що грати у карти з шахраєм. нерівні умови. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 07:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:04 3 хвилини тому, vadimv сказав: винуватий у всьому звісно ж народ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:05 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:05 Тільки що, Vinsol2009 сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В неділю в 07:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:07 Народ не винний у тому, що його об'єгорив Беня, колись киян міг обвести навколо пальця , як тут тільки що було, згадано, той же Черновецький, але у 19 році, це вже у Києві не пройшло. Ви були ще тоді в країні? Тому ще раз нагадаю: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В неділю в 07:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:07 26 минут назад, Vinsol2009 сказал: Надо было пенсии зарплаты шашлыки дороги, всеобщее веселье. "И фапочку!"(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:09 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: шансів у ПО не було , навіть якби краще працювала передвиборча компанія. був би менший розрив. дуже багато грошей було вкинуто на чорний піар коломойским і росіянами. майже кожна праска вкидала лайно, майже усі блогери, котрі зараз поливають лайном зелених. але ці ж блогери самі і привели до влати зелених поливаючи чорним піаром конкурента. це все одно що грати у карти з шахраєм. нерівні умови. Якщо Петро Олексійович дійсно дуже розумна людина (особисто не знайомий, нічого з цього приводу сказати не можу) - то тоді, знаючи все це, він свідомо злив вибори. На це вказують такі дрібниці, як хапання виборців за носа та зривання шапок з киданням в пику виборцям. ) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В неділю в 07:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:18 30 минут назад, vadimv сказал: Так это шо получается - тутошние порохоботы до сих пор надрачивают на туповатого лузера? Колись на цього лузера надрачивала і У. фон Ляйєн та М.Рютте. І Дональд Туск був приїхав до України і у нашій Думі, агітував за нього. Ви це бачили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В неділю в 07:25 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:25 15 хвилин тому, vadimv сказав: Якщо Петро Олексійович дійсно дуже розумна людина (особисто не знайомий, нічого з цього приводу сказати не можу) - то тоді, знаючи все це, він свідомо злив вибори. На це вказують такі дрібниці, як хапання виборців за носа та зривання шапок з киданням в пику виборцям. ) якщо ви розумна людини то могли б зрозуміти, що проти шахрая неможливо виграти чесними методами. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:29 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:29 (змінено) 17 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: У. фон Ляйєн Це та, що була активним ініціатором заборони ДВЗ у Європі? ) Без коментарів )) Змінено В неділю в 07:36 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:32 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:32 (змінено) 7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: якщо ви розумна людини то могли б зрозуміти, що проти шахрая неможливо виграти чесними методами. Ну, кота можна було найняти ) У нього ніяких забобон щодо чесності )) Або можна було зіграти в піддавки )) Я колись так і зробив, коли мене (без мого бажання) виставили на шаховий турнір, а мені хотілося якнайшвидше з нього злиняти до дівок ))) Змінено В неділю в 07:33 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В неділю в 07:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:33 (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: Це та, що була активним ініціатором заборони ДВЗ у Єпропі? Це та, що зараз займає одну з головну посад у Євросоюзі. Колись цю посаду займав Д. Туск. Змінено В неділю в 07:33 користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:35 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:35 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Це та, що зараз займає одну з головну посад у Євросоюзі. Колись цю посаду займав Д. Туск. Натякаєте, що саме посада робить людину розумною? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В неділю в 07:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:41 (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Натякаєте, що саме посада робить людину розумною? А Ви не згідні з тим, що Туск розумна людина? Він зумів виграти потім і у Польщі, яка нашпігована кремлівськими агентами. Починає здаватись, що Ви вже зневажаєте Туска, хоча по Вашій же легенді Ви своїх поглядів ніколи не змінюєте. Змінено В неділю в 07:44 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В неділю в 07:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:41 3 години тому, Бездомный сказав: Малюк настільки високо підняв планку , що повторити досягнення буде важко навіть ...Малюку . диво - як відомство Баканова виявилося настільки боєздатним . Між СБУ баканова і СБУ Малюка - прірва. Щодо повторення, хто зробив раз - зробить і вдруге. Звісно, замінити можна будь кого, але писав раніше - це все час, якого завжди катастрофічно не вистачає. Щоб міняти треба мати підстави, але в міняли інше розуміння процесів. Я досі впевнений що заміна залужного була помилкою, і не тому що сирський не справляється, а тому що у них різні підходи 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:51 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:51 (змінено) 2 години тому, kim chen lhoran сказав: А Ви не згідні з тим, що Туск розумна людина? З ним я теж не знайомий, нічого про нього не знаю і сказати не можу. 2 години тому, kim chen lhoran сказав: Починає здаватись, що Ви вже зневажаєте Туска У мене немає для цьго ніяких причин. 2 години тому, kim chen lhoran сказав: по Вашій же легенді Ви своїх поглядів ніколи не змінюєте. Ну, по-перше, своїх поглядів не змінюють тільки ідіоти ) А по-друге, мої погляди сформувалися так давно, і стільки разів піддавалися перегляду перевірці, що коригування можуть відбуватися хіба що в таких формулюваннях, як "розігнали" майдан чи "розстріляли". Для мене це несуттєва різниця, а комусь здається, що це протилежні речі Змінено В неділю в 09:50 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз