Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, vadimv сказал:

Я, конечно, извиняюсь, но его предвыборная кампания была рассчитана именно на дебилов )

Отети все бигборды, стадион так стадион, звонки на телефон - это явно предназначалось не для тех, у кого есть мозги ))

Да. Это и было рассчитано на тех 73%. Но, не вывез. Полез соревноваться на поле клоунов и по их правилам.

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, vadimv сказав:

стадион так стадион

Я вный прое предвыборного штаба.

Нужно было делать рекламу для дебилов.

А отето все армия мова вира нах никому не нужно.

Надо было пенсии зарплаты шашлыки дороги, всеобщее веселье. Остановиться где-то посредине.

Змінено користувачем Vinsol2009
  • Хаха 3
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Ой, а кто ж этот штаб нанял? ) 

37 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

В очередной раз напомню, что про мову тут некоторые персонажи вспомнили через 2 месяца после 24.02.2022.

А некоторые и до сих пор (через 4 года) не вспомнили. Оно ж им не нужно. А должно быть нужно кому-то остальным.

40 хвилин тому, ks6 сказав:

Но, не вывез.

Так это шо получается - тутошние порохоботы до сих пор надрачивают на туповатого лузера? ))

С ореолом жертвы )))

(извиняюсь еще раз)

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Правильно казати - це той народ, якому підсунули обирати з овоча чи сучки, та з блазня чи кума

Уже говорю, безмозглые идиоты.

Кацарский овощ или хитрая лиса, выбрали овоща.

Армия или дороги.

Выбрали дороги.

Кушаете дебилы, не обляпайтесь.

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

туповатого лузера? ))

Тупые лузеры выбрали овоща и клоуна

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Vinsol2009 сказав:

Выбрали дороги.

В очередной раз напомню, что дорогу Харьков-Сумы активно строили в 2017 и открыли в 2018.

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

В очередной раз напомню, что дорогу Харьков-Сумы активно строили в 2017 и открыли в 2018.

А очередной раз напомню тупорылым придуркам.

Не за счёт закрытия ракетных программ.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Дядечко Бенджамен за допомогою свого агітаційного фільму з "слугою народу" добився такого ефекту, що спостерігачі від Євросолідарності були тільки на 80% виборчих ділянок. А на решті ділянок відбувалось те, що продиктувала ніби якась "воля народна" за вказівкою того ж дядечка Бені, тим більше що перед самими виборами Беня сильно заприязнився з очільниками силовиків. А у Києві і Львови результати виборів були абсолютно протилежними:

88.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

тутошние порохоботы до сих пор надрачивают на туповатого лузера? ))

Почему лузер? Порошенко в большой политике около тридцати лет. Всегда в топах. А то что проиграл, так вроде не самые глупые жители столицы умудрились выбрать Черновецкого. Бывает.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

спостерігачі від Євросолідарності були тільки на 80% виборчих ділянок. А на решті ділянок відбувалось те, що продиктувала ніби якась "воля народна" за вказівкою того ж дядечка Бені

А винуватий у всьому звісно ж народ.

Просто тому, що прийшов на ті ділянки і легітимізував той шабаш своєю присутністю.

57 хвилин тому, ks6 сказав:

Почему лузер?

По факту проигрыша.

57 хвилин тому, ks6 сказав:

А то что проиграл, так ... Бывает.

Я в очередной раз извиняюсь, а как обычно называют персонажа, который садится играть с шулерами?

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

Не за счёт закрытия ракетных программ.

А сколько ракет можно было построить за 200 км этой дороги?

По которой на Тростянец и Ахтырку поперли кацапские колонны. А новенький мост в Климентово превратился в руины.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Нужно было делать рекламу для дебилов.

Надо было пенсии зарплаты шашлыки дороги, всеобщее веселье. Остановиться где-то посредине.

шансів у ПО не було , навіть якби краще працювала передвиборча компанія. був би менший розрив. дуже багато грошей було вкинуто на чорний піар коломойским і росіянами. майже кожна праска вкидала лайно, майже  усі блогери, котрі зараз поливають лайном зелених. але ці ж блогери самі і привели до влати зелених поливаючи  чорним піаром конкурента. це все одно що грати у карти з шахраєм. нерівні умови. 

• Лайк 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

винуватий у всьому звісно ж народ.

Посилання на коментар

Народ не винний у тому, що його об'єгорив Беня, колись киян міг обвести навколо пальця , як тут тільки що було, згадано, той же Черновецький, але у 19 році, це вже у Києві не пройшло. Ви були ще тоді в країні? Тому ще раз нагадаю:

88.jpg

Посилання на коментар

26 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Надо было пенсии зарплаты шашлыки дороги, всеобщее веселье.

"И фапочку!"(С)

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

шансів у ПО не було , навіть якби краще працювала передвиборча компанія. був би менший розрив. дуже багато грошей було вкинуто на чорний піар коломойским і росіянами. майже кожна праска вкидала лайно, майже  усі блогери, котрі зараз поливають лайном зелених. але ці ж блогери самі і привели до влати зелених поливаючи  чорним піаром конкурента. це все одно що грати у карти з шахраєм. нерівні умови. 

Якщо Петро Олексійович дійсно дуже розумна людина (особисто не знайомий, нічого з цього приводу сказати не можу) - то тоді, знаючи все це, він свідомо злив вибори.

На це вказують такі дрібниці, як хапання виборців за носа та зривання шапок з киданням в пику виборцям. )

• Хаха 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

30 минут назад, vadimv сказал:

Так это шо получается - тутошние порохоботы до сих пор надрачивают на туповатого лузера?

Колись на цього лузера надрачивала і У. фон Ляйєн та М.Рютте. І Дональд Туск був приїхав до України і у нашій Думі, агітував за нього. Ви це бачили?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Якщо Петро Олексійович дійсно дуже розумна людина (особисто не знайомий, нічого з цього приводу сказати не можу) - то тоді, знаючи все це, він свідомо злив вибори.

На це вказують такі дрібниці, як хапання виборців за носа та зривання шапок з киданням в пику виборцям. )

якщо ви розумна людини то могли б зрозуміти, що проти шахрая неможливо  виграти чесними методами.  

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

У. фон Ляйєн

Це та, що була активним ініціатором заборони ДВЗ у Європі? )

Без коментарів ))

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

якщо ви розумна людини то могли б зрозуміти, що проти шахрая неможливо  виграти чесними методами.  

Ну, кота можна було найняти ) У нього ніяких забобон щодо чесності )) 

Або можна було зіграти в піддавки ))

Я колись так і зробив, коли мене (без мого бажання) виставили на шаховий турнір, а мені хотілося якнайшвидше з нього злиняти до дівок )))

Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Це та, що була активним ініціатором заборони ДВЗ у Єпропі?

Це та, що зараз займає одну з головну посад у Євросоюзі. Колись цю посаду займав Д. Туск.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Це та, що зараз займає одну з головну посад у Євросоюзі. Колись цю посаду займав Д. Туск.

Натякаєте, що саме посада робить людину розумною? )

Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Натякаєте, що саме посада робить людину розумною?

А Ви не згідні з тим, що Туск розумна людина? Він зумів виграти потім і у Польщі, яка нашпігована кремлівськими агентами. Починає здаватись, що Ви вже зневажаєте Туска, хоча по Вашій же легенді Ви своїх поглядів ніколи не змінюєте.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

Малюк настільки високо підняв планку , що повторити досягнення буде  важко навіть ...Малюку .

диво - як відомство Баканова виявилося настільки боєздатним .

Між СБУ баканова і СБУ Малюка - прірва. 

Щодо повторення, хто зробив раз - зробить і вдруге. Звісно, замінити можна будь кого, але писав раніше - це все час, якого завжди катастрофічно не вистачає. Щоб міняти треба мати підстави, але в міняли інше розуміння процесів. Я досі впевнений що заміна залужного була помилкою, і не тому що сирський не справляється, а тому що у них різні підходи 

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 години тому, kim chen lhoran сказав:

А Ви не згідні з тим, що Туск розумна людина?

З ним я теж не знайомий, нічого про нього не знаю і сказати не можу.

Починає здаватись, що Ви вже зневажаєте Туска

У мене немає для цьго ніяких причин. 

по Вашій же легенді Ви своїх поглядів ніколи не змінюєте.

Ну, по-перше, своїх поглядів не змінюють тільки ідіоти )

А по-друге, мої погляди сформувалися так давно, і стільки разів піддавалися перегляду перевірці, що коригування можуть відбуватися хіба що в таких формулюваннях, як "розігнали" майдан чи "розстріляли". Для мене це несуттєва різниця, а комусь здається, що це протилежні речі

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...