hause Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 часа назад, karbo сказал: В чому моя аморальність? Хоча я і не претендую на морального авторитета. Просто указую на недоліки суспільства і як це може вплинути на його долю. Мені здається для цього потрібно лише розуміти принципи, а не бути взірцем поведінки. ... вже зранку на Нивках в підземному переході "два з ларца - одінакови с ліца" вже так неспішно проходжуються у пошуках чергової жертви... На х уй цю країну, тут ніколи і нічого з цим народішком не зміниться: МОРДОР-2 у всій красі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) Офіційно: РФ завдала удару «Орєшником» по Україні, — ПС Основний напрямок удару — Київщина. Збито 18 з 36 ракет та 226 з 242 БПЛА: 📍 8 з 13 балістичних «Іскандер-М» та С-400. 📍 10 з 22 крилатих ракет «Калібр». 📍 0 з 1 балістичної ракети середньої дальності (з полігону Капустин Яр, Астраханська область, РФ). Зафіксовано влучання 18 ракет та 16 ударних БпЛА на 19-ти локаціях. Змінено 16 годин тому користувачем hause Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 минуты назад, hause сказал: ... вже зранку на Нивках в підземному переході "два з ларца - одінакови с ліца" вже так неспішно проходжуються у пошуках чергової жертви... На х уй цю країну, тут ніколи і нічого з цим народішком не зміниться: МОРДОР-2 у всій красі В Америці теж не все так однозначно: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 години тому, DimaF сказав: Сцука давно так не бомбили..... Бля, еще и ледниковый период какой то🥶) Вчера лил дождь, сегодня все замерзло к херам собачьим... Зачекайте, морози ще тільки починаються. Скоро в України буде потужна позиція для перемовин з кацапами. Будуть кацапам руки викручувати:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Зачекайте, морози ще тільки починаються. Скоро в України буде потужна позиція для перемовин з кацапами. Будуть кацапам руки викручувати:) А ти, так радієш, що на гівно ізходиш? 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Зачекайте, морози ще тільки починаються. Скоро в України буде потужна позиція для перемовин з кацапами. Будуть кацапам руки викручувати:) Перемовини будуть до виборів чи після?) Ви пишите з Берліну в блекауті чи з України?) Навіяло смердючим трампістом, який поливає брудом українців, при тому, що хоче тут жити))) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, DimaF сказав: Вечно вы чем то недовольны.... бісить нічим не підкріплена переможність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Перемовини будуть до виборів чи після?) Ви пишите з Берліну в блекауті чи з України?) Навіяло смердючим трампістом, який поливає брудом українців, при тому, що хоче тут жити))) Та з України поки. 12 хвилин тому, anabioz сказав: А ти, так радієш, що на гівно ізходиш? Я не радію, я охуїваю з українців. Я тут вже кілька років пишу, що позиція на перемовинах буде тільки слабшати. Але ж купа довбойобів кажуть, що треба далі воювати, а то Путін снова нападьот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 8 годин тому, karbo сказав: Кажуть кацапи по газосховищу в стрию вдарили а в соц мережах розповідають, що це показушка "дрочь" типу головне тримати лице серйозним? відключення світла по графікам у деяких людей 12-15 годин на добу, у багатьох це означає і відсутність опалення в деяких областях шахедами винесли енергетику газ вже вимушено імпортуємо на залізниці невеликий хаос-затримки ну всі інші глобальні проблеми мобілізації, економіки, демографічної і т.д., сотні мільярдів уе кредитів всі знають але ПЕРЕМОГА буде!!!11 Змінено 15 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я не радію, я охуїваю з українців. Я тут вже кілька років пишу, що позиція на перемовинах буде тільки слабшати. То на який кордон Ви згодні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Зачекайте, морози ще тільки починаються. Скоро в України буде потужна позиція для перемовин з кацапами. Будуть кацапам руки викручувати:) залишилося переконати населення, що офірмлено потужні гарантії безпеки і нас-їх все влашотовує хоча рік тому розповідали, що єдина гарантія - це НАТО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та з України поки. Я не радію, я охуїваю з українців. Я тут вже кілька років пишу, що позиція на перемовинах буде тільки слабшати. Але ж купа довбойобів кажуть, що треба далі воювати, а то Путін снова нападьот Довбойоби пишуть, якщо віддати Путіну Донецьку та Луганську області, то війна закінчиться. І більше ніяких нападів не буде. Ви погоджуєтесь з довбойобами? 9 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 хвилин тому, ashim1990 сказав: То на який кордон Ви згодні? а зеля? suspilne.media/1125291-ukraina-ne-mae-resursiv-dla-povnoi-deokupacii-zelenskij/ який сам сказав, що за 2 роки Донбас повністю втратимо. наші вже ж сформували пункти "мирного договору". знаєте що там? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я не радію, я охуїваю з українців. Я тут вже кілька років пишу, що позиція на перемовинах буде тільки слабшати. Але ж купа довбойобів кажуть, що треба далі воювати, а то Путін снова нападьот А я ох"їваю з добвообів, які не розуміють, що .уйло не збираться вести перемовини. В цій гілці є каста неадекватів, які топлять проти України або за гроші, або по тупості. Але за 4 роки можна було б зрозуміти, що навіть ці перемовини, узгоджені зі Штатами і ЄС ніхто приймати в рашці не збирається? (Це питання) Ще раз, для особливо обдарованийх, які радіють обстрілам: у параши гроші - поки є, бидло - багато є, старий пєнь - не довго ще є, фашитська ідеологія - завжди буде. На кой бабі яйця, йому, лисому старому пєрдуну щось підписувати? І ще раз - тільки тупі гадають, що ху*лу треба території! В 14 вони гадали, що треба тільки Крим, пізніше, що тільки донбас і Крим, в 22, що "асвабаждєніє дамбаса", тепер думають, що тільки Крим, Луганська, Донецька, Херсонська та Запоріжська. А все від того, що в школу не ходили і прогулювали уроки історії. Та і життя, по ходу нічому не навчило! P.S. А якщо Ви ох@єваєте з українців, то Ви точно сраний кацап. Я б нафіг Вас забанив вже давно Змінено 15 годин тому користувачем anabioz 8 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, hause сказал: На х уй цю країну так почему Вы еще тут, хотя постоянно повторяете цитированное? Ёжики плакали, но все равно ели кактус или работа такая? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, hause сказал: вже зранку на Нивках в підземному переході "два з ларца - одінакови с ліца" вже так неспішно проходжуються у пошуках чергової жертви... На х уй цю країну, тут ніколи і нічого з цим народішком не зміниться: МОРДОР-2 у всій красі Хоч паржём.......(с.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 27 минут назад, XL.pro сказал: Довбойоби пишуть, якщо віддати Путіну Донецьку та Луганську області, то війна закінчиться. І більше ніяких нападів не буде. Ви погоджуєтесь з довбойобами? йому вибори потрібні - він з попередніх виборів бабло вже просвистів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 30 минут назад, DimaF сказал: Хоч паржём.......(с.) типу за педро мальдивського - любого друзя мертвечука та деркача , кацапи не напали б Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 58 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я тут вже кілька років пишу, що позиція на перемовинах буде На яких "перемовинах"? Це там, де кацапи підуть на зустріч заходу і вибори будуть, от-от? Ще буквально кілька неділь? І так продовєужується вже кілька років? Дуже нагадує ось це: Цитата Oh, they were the ones who said, 'We're going to be out by Christmas.' And Christmas would come, and Christmas would go. Then they'd say, 'We're going to be out by Easter.' And Easter would come, and Easter would go. And then Thanksgiving, and then it would be Christmas again. And they died of a broken heart. Ідемо з питаннями до ШІ і читаємо таке: Як це працює? Створення ілюзії: Маніпулятор створює картинку майбутнього, де жертва отримує те, що хоче (любов, успіх, безпеку), але насправді це ніколи не збувається. Задоволення потреб: Це грає на найглибших бажаннях людини, її потребах у визнанні, щасті чи безпеці, роблячи її вразливою. Відкладення реальності: Маніпулятор постійно переносить виконання обіцянок на «потім», тримаючи жертву в стані очікування. Приклади проявів: У бізнесі/політиці: «Це ваш шанс», «Ви скоро отримаєте все» (і нічого не відбувається, крім віддачі часу/грошей/зусиль). Дезінформація: Надто емоційні новини, що викликають надію на швидке вирішення проблем. Як захиститися: Дивіться на дії, а не слова: Чи відповідають дії маніпулятора його обіцянкам? Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: типу за педро мальдивського - любого друзя мертвечука та деркача , куацапи не напали б Иди нахер дебил тупорылый. 8 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 годину тому, sergio сказав: В Америці теж не все так однозначно: Я вчора американцям так і сказав що у них те ж саме тільки називається по іншому і іншу категорію людей крайньою зробили. Запропонував подумати яке бабло з цього має Трамп і компанія 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, akineo сказав: бісить нічим не підкріплена переможність не треба заздрити. і не порівнюйте ступені переможності. хоча, як казав Солон - нікого не можна назвати щасливим до його смерті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 7 минут назад, US7IGN сказал: Я вчора американцям так і сказав що у них те ж саме тільки називається по іншому і іншу категорію людей крайньою зробили. Запропонував подумати яке бабло з цього має Трамп і компанія Та наші лампові ТЦКашники порівняно з агентами ICE просто душки.😎 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: як казав Солон - нікого не можна назвати щасливим до його смерті. А після смерті й поготів ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Та наші лампові ТЦКашники порівняно з агентами ICE просто душки.😎 а вівці однакові скрізь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз