karbo Опубліковано: учора в 12:59 Поділитись Опубліковано: учора в 12:59 Так чому ваших дітей, родичів проганяє цивілізований світ? Відповідь буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 13:21 Поділитись Опубліковано: учора в 13:21 1 годину тому, sergio сказав: Може мобілізували?! може на курорті засмагаєг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 13:48 Поділитись Опубліковано: учора в 13:48 49 хвилин тому, karbo сказав: Так чому ваших дітей, родичів проганяє цивілізований світ? Відповідь буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 13:50 Поділитись Опубліковано: учора в 13:50 1 минуту назад, 7351 сказал: Я завжди знав що у тебе одна звивина і та пряма)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 14:12 Поділитись Опубліковано: учора в 14:12 21 минуту назад, karbo сказал: Я завжди знав що у тебе одна звивина і та пряма)))) Вы ошибаетесь. Там вообще ничего нет 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:18 Поділитись Опубліковано: учора в 14:18 5 минут назад, Vitaliy67 сказал: Вы ошибаетесь. Там вообще ничего нет Якщо звідти щось вискакує то мабуть шось там є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:22 Поділитись Опубліковано: учора в 14:22 (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: По рівню правового нігілізму я би поставив Україну в одну нішу з Сомалі Опубліковано: 6 листопада 2014 Цитата наше безальтернативное будущее - Африка. Сомали, Зимбабве, Ботсвана и т.п. Шо, знову не вгадав? ) 1 година тому, karbo сказав: Типу, дивитися і мовчати?)) Можна і не мовчати - я ж 14 років не мовчав ) Просто це ні на що не впливає )) Змінено учора в 14:26 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:26 Поділитись Опубліковано: учора в 14:26 (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Опубліковано: 6 листопада 2014 Шо, знову не вгадав? ) Я про це в курсі з 1991 року. Лише тоді про Гондурас говорили, зараз він злетів до небес Змінено учора в 14:27 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:30 Поділитись Опубліковано: учора в 14:30 (змінено) 15 минут назад, vadimv сказал: Можна і не мовчати - я ж 14 років не мовчав ) Просто це ні на що не впливає ) Банять регулярно. На дітей моїх наїжджають. До речі. Дочка покинула Україну, бо її, відмінницю, з золотою медаллю, заставляли хабар платити за здачу екзамену в університеті Дитина елементарно не витримала наруги цієї гнилої спільноти. Тут добре лише тупим, гнилим і наглим. Десь так. Закінчила американський університет, працює, заробляє Змінено учора в 14:39 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 14:47 Поділитись Опубліковано: учора в 14:47 16 хвилин тому, karbo сказав: Банять регулярно. На дітей моїх наїжджають. До речі. Дочка покинула Україну, бо її, відмінницю, з золотою медаллю, заставляли хабар платити за здачу екзамену в університеті Дитина елементарно не витримала наруги цієї гнилої спільноти. Тут добре лише тупим, гнилим і наглим. Десь так. Закінчила американський університет, працює, заробляє Слабаки, які не витримали конкуренції! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:56 Поділитись Опубліковано: учора в 14:56 3 години тому, DimaF сказав: Жинка дала список шо треба зробити. Якщо справится, включе интернет) Навряд чи вдень він носа на вулицю висуне) Бо біля його гуртожитку для ТЦК якраз "рибне місце". Лайфхак: за його появою/відсутністю на форумі можна відстежувати графік відключень світла для групи 5.1 у Дніпрі. Він, звісно, ще той альхвач, але на акумулятор, ноутбук і кабельний інтернет дружина теж грошей не дає 😁 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 14:57 Поділитись Опубліковано: учора в 14:57 2 часа назад, karbo сказал: @Tochkin а чому Канада проганяє українців? Ти же так їх хвалив, так хвалив. Що трапилося?)) А де це ти взяв таке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:57 Поділитись Опубліковано: учора в 14:57 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: Слабаки, які не витримали конкуренції! Не змогла зіграти роль ще тупішої. Здалася. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:58 Поділитись Опубліковано: учора в 14:58 Только что, Tochkin сказал: А де це ти взяв таке? Марко з Канади розказує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 14:59 Поділитись Опубліковано: учора в 14:59 Только что, karbo сказал: Марко з Канади розказує. Хто_це_нах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 14:59 Поділитись Опубліковано: учора в 14:59 Только что, Tochkin сказал: Хто_це_нах? Великий прихильник українців у Канаді. Ютубер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 15:00 Поділитись Опубліковано: учора в 15:00 2 часа назад, karbo сказал: Типу, дивитися і мовчати?)) Перестати робити вигляд що якесь там суспыльство щось тут читає та переймається якимись недолікками написаними тут ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 15:01 Поділитись Опубліковано: учора в 15:01 1 минуту назад, karbo сказал: Великий прихильник українців у Канаді. Ютубер "Не читайте радяньских газет." 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 3 минуты назад, Tochkin сказал: Перестати робити вигляд що якесь там суспыльство щось тут читає та переймається якимись недолікками написаними тут ))) Я пробую аналізувати чому не взлітає. Місцеві настільки далекі, що бачать у моїх спробах розібратися "происки" агента впливу РФ, тобто кацапа))) Кожну людину з заявкою на самостійне мислення автоматично заносять до ворогів українського народу)) Змінено 23 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Только что, karbo сказал: Я пробую аналізувати чому не взлітає. Місцеві настільки далекі, що бачать у моїх спробах розібратися "происки" агента впливу РФ, тобто кацапа))) У вас забагато вільного часу який можна витратити більш продуктивно ))) 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Только что, Tochkin сказал: У вас забагато вільного часу який можна витратити більш продуктивно ))) Доживеш до моїх років та стану здоров'я будеш думати інакше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Доживеш до моїх років та стану здоров'я будеш думати інакше для будь якого стану здоров'я є гарні хоббі. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, Tochkin сказал: для будь якого стану здоров'я є гарні хоббі. Ок ти вважаєш що поговорити це не хоббі?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому немного вам перемоги в тему Цитата За попередньою інформацією, у Харкові вперше за час війни збили балістичну ракету Раніше це було практично нереально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 11 минут назад, karbo сказал: Марко з Канади розказує. Говно канал, робить клікбейтні заголовки для відосів, видно настільки мало заробляє мувером в Канаді, що доводиться Ютубом доробляти. Раз дивився 15 ти хвилинний відос з назвою, щось типу"Канадійці в шоці від українців" 15 хв змарнованого часу, щоб в кінці довідатись, що канадці були задоволені, що українці виїжджаючи з орендної хати здали її в нормальному стані. Або відео типу "Чомуч українці їдуть з Польщі до Канади", а черещьтмжлень"Чому українці з Канади до Польщі." Шлак короче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз