Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Снега намело за эти дни много и еще мороз давит . Птицам совсем тяжко .

Надо кормушки поцепить  . 

А Харькове было +5.

Снег растаял.

Будет задница.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, akineo сказав:

ненавиджу зиму. -18 на 5 днів ..

Тю, "5 днів" - в Сумах таке було тижнями і місяцями. І без сонця.

24 хвилини тому, рыбак сказав:

Снега намело за эти дни много и еще мороз давит . Птицам совсем тяжко .

У них жеж никто справку на выезд и визу не требует, и билет на самолет им не нужен - фуле они там сидят?

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Одноклассник, мусор, полковник свалил на историческую родину жены.

После моих поздравлений по поводу танцев жидов с пуйло, написал мне, что прекращает общение.

Логично, а то еще придет моссад с распечатками и отправит обратно защищать Голанские высоты.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

ненавиджу зиму. -18 на 5 днів ..

ви просто не вмієте нею користуватися. проведіть її хоча б в Буковелі. теплі ескортниці, гарне віски і краєвид із шалє пом'якшують сприйняття :flag1:

• Хаха 5
Посилання на коментар

13 годин тому, akineo сказав:

українцям зараз так зручно - в будь якій розмові, суперечці, конфлікті - запттуй, чому ти не воюєш блеать!!!11 і погрожуй мобілізацією

особливо розповсюджено серед жінок

Відповідайте, що ровним пацанам мати справу з підарами, а тим більше ходить під ними - западло:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 годин тому, XL.pro сказав:

НА ПЕРЕДКУ!

ОписВідео носять переважно жартівливий характер і створені в тому числі за допомогою штучного інтелекту. Персонажі в контенті не реальні, всі події і обставини вигадані. Приємного перегляду. Слава Україні. По всім питанням: naperedku@gmail.com Також можливі персональні ПРИВІТАННЯ від лідера опозиції Петра Порошенка)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Логично, а то еще придет моссад с распечатками и отправит обратно защищать Голанские высоты.

Ізраїль привів свої збройні сили у підвищену готовність через можливе військове втручання США в Іран.

unn.ua/news/izrail-pryviv-armiiu-u-boiovu-hotovnist-cherez-mozhlyve-vtruchannia-ssha-v-iran

ну що ж, прийшла і їх черга віддавати борги та бути використаними миролюбивими штатами :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Двое драчливых детей дерутся между собой. Их разнимают и они тычут в друг друга пальцем утверждая , что это "тот первый начал , а не он" . Затем они вырастают и повышают свои способности драться до уровня  убивать. Этому содействуют разного уровня университеты и общество. К ним присоединяются другие не нашедшие  и не искавшие себя на мирном поприще,  желающие славы и почести , униженные и обиженные в детстве  и жаждущие мести  . Затем они  сбиваются в вооруженные  банды и начинают с ожесточением истреблять  сами себя и все  все вокруг. Тем , кто больше всех и с большим остервенением убил ставят памятники и называют в их честь улицы и города.

Разве это все не сумасшествие ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

Киев намерен добиться блокировки на стриминговых сервисах более 100 российских музыкантов. Об этом заявил уполномоченный офиса Владимира Зеленского по вопросам санкционной политики Владислав Власюк.
По его словам, украинские власти рассчитывают на сотрудничество с международными платформами. В том числе со Spotify, Apple Music и YouTube Music. Цель — убрать российских исполнителей из популярных чартов на территории Украины. Власти считают, что присутствие таких артистов недопустимо.

Посилання на коментар

""Он также сообщил, что был руководителем группы в Объединенной целевой группе ФБР по борьбе с терроризмом.
«Поэтому я определяю цели, создаю пакет документов для наблюдения, провожу слежку, а затем разрабатываю план исполнения ордера на арест», — сказал он.
Росс рассказал, что он также был инструктором по огнестрельному оружию, инструктором по действиям в случае стрельбы в школе, офицером полевой разведки и членом спецназа. Он также сообщил, что учился в академии пограничного патруля в Нью-Мексико, где выучил испанский язык""---

-террориста наняли для  борьбы с терроризмом. 

Ничего нового.

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Відповідайте, що ровним пацанам мати справу з підарами, а тим більше ходить під ними - западло:lol:

Так, для того, щоб знову не ходити під підарами-кацапами і треба воювати з ними.

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, рыбак сказал:

Ничего нового.

А кого должны были нанять? Девочек с накачанными губками и мальчика ботана?  Когда три мента не могут угомонить одного среднего мужика?

Посилання на коментар

Со вчерашнего вечера и до сейчас в небе стоит гул . Как прорвало , раньше так продолжительно не было.

Одни идиоты запускают , а другие за ними ними ганяются . Затем они меняются ролями . 

Стадо сумасшедших с двух сторон поддерживает этих идиотов , так все и продолжается .

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

А кого должны были нанять? Девочек с накачанными губками и мальчика ботана?  Когда три мента не могут угомонить одного среднего мужика?

Почему это вопрос адресован мне ?

Это вы желаете жить в таком мире , себе и задавайте , сами себе и выбирайте террористов по вашему усмотрению .

• Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, vadimv сказав:

У них жеж никто справку на выезд и визу не требует, и билет на самолет им не нужен - фуле они там сидят?

Цитата

Cамі наглі емігранти - птиці...                         

Живе собі така десь на Полтавщині-Черкащині, вроді порядочна на перший взгляд... Жре ціле літо, зерно збирає, в гнізді порається, співає, коли хоче, ковиряється в смітті, літає по небу для досуга і просто по всяким ділам...

Тільки-но - осінь, холода, морози... Зібралися і повіялися у теплі края, там де краще... А ти собі, родіна, оставайся як хочеш... З хуртовинами, заметілями, ожеледицею, пробками і брудним снігом... - То не наші проблєми, - мол... - Ми там собі, по всяких мальдівах перезімуємо... Ні отвєтствєнності тобі ніякої, ні ностальгії, ніхрена! Тупе, закомплексоване, бездушне животне... Мені б так...

Насправді, перелітним птахам доводиться важко... Деякі летять по три місяці до місця зимівлі... Тобто, чи не весь сезон, а потім - назад, додому... Найбільше мені сподобався птах коростель, або "деркач". Про нього написано: "часть пути проходит пешком"... Суровий пацан... Целєустрємльонний... Хоч і ледачий... )))

Осідлі птахи ставляться до перелітних зневажливо... Сам кілька разів чув, як наші горобці казали про лелек навесні: "О! поприлітали вже, уроди... Курортніки, мать їх за ногу... Краще б мову вивчили"... Але кажуть, так, тихенько, самі собі скоріше, і не злостиво...

А є ще снігурі... То перелітні птахи наоборот. Вони живуть далеко на півночі, а до нас прилітають на зіму... Щось їм пороблено, видно. Якась сістємна ошибка...

То синиці бува між собою так рассуждають:

- А це шо за чудо в пєр’ях?
- Снєгирь
- А звідкіля воно взялося?
- Прилетіли до нас зімувати
- До нас? Зімувати? Осюди, де мінус двадцять три і де я вчора лапу приморозила?
- Ага
- Кончені бля...

(с)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 3
Посилання на коментар

8 годин тому, US7IGN сказав:

ви просто не вмієте нею користуватися. проведіть її хоча б в Буковелі. теплі ескортниці, гарне віски і краєвид із шалє пом'якшують сприйняття :flag1:

Ви таке кажете, ніби я ніколи не порівнював це з Мальдівами, яхтами, мохіто, сексом на пляжі і краєвидом з гамака під пальмою )

Та ладно я, я ж ні в чому не шарю по життю - мої родичі теж хизувалися Буковелем рівно до першої поїздки в Анталію ))

Це як порівнювати ГАЗ-24 з якимось, ну скажімо хоча б Доджем Челенджером ))) Про Теслу взагалі промовчимо ))))

ЗИ: по суті, оте відчуття кайфу, яке з'являється, коли дивишся на хуртовину із шалє - це тупо хімічна дія гомонів, які нагороджують транспортно-копіювальну машину за те, що вона знайшла тепленьке містечко і відтермінувала загибель "своїх" генів, а то й продовжила їхній кругообіг, якщо презерватив порвався )

Цитата

Маша вдруг с изумлением поняла, что знает, о чем думают девушки.
Одна хотела выпить сладкого орехового ликера, который очень любила, но стеснялась заказать. Другая (неловкая в красном платье) прикидывала, как бы заставить рыжеусого, на коленях у которого она сидела, купить ей присмотренное в ювелирной лавке кольцо. Третья, отбрасывая со лба льняную челку, размышляла, как не показать уродливую родинку в промежности, когда наступит время «Х».

Посилання на коментар

31 хвилину тому, рыбак сказав:

Затем они  сбиваются в вооруженные  банды и начинают с ожесточением истреблять  сами себя и все  все вокруг. Тем , кто больше всех и с большим остервенением убил ставят памятники и называют в их честь улицы и города.

Разве это все не сумасшествие ?

Это обычная жизнь дырявых мешков с ДНК. 

24 хвилини тому, рыбак сказав:

15 хвилин тому, рыбак сказав:

Со вчерашнего вечера и до сейчас в небе стоит гул . Как прорвало , раньше так продолжительно не было.

Одни идиоты запускают , а другие за ними ними ганяются . Затем они меняются ролями . 

Стадо сумасшедших с двух сторон поддерживает этих идиотов , так все и продолжается .

И это только начало )

Посилання на коментар

11 годин тому, karbo сказав:

Ахаха 

Напівжид ще комусь клички дає)))

Навіть євреї таких зневажають та плюють на них))

Рогуль має відношення до Львова та області. 

10 годин тому, karbo сказав:

Ще раз спробуємо))

Персонажа, якого дразнили в дитинстві жидом навіть жиди за свого не визнають, тож дитячі образи тепер комплексами вилазять і проявляються в спробах когось обізвати. 

Не виключаю, що перебуваючи у бабусі в гостях на Львівщині так його і називали 

Чиказький рагуль - він і в африці рагуль:)

Я вже тут не раз писав, сіверяни ми. Моя Батьківщина - Київщина і Чернігівщина. До рагулів і пшеків зі Львова жодного відношення не маю, боже збав.

Ну і жидом мене ніхто не дразнив. Звідки в рагуля такі хворі фантазії?:lol:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

Не треба маніпулювати. Є агресор і жертва. Якщо жертва не буде оборонятися - її вб'ють. Що треба робити з ворогом, який прийшов тебе вбивати на твою землю? "Просто пєрєстать стрєлять"?

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Ви таке кажете, ніби я ніколи не порівнював це з Мальдівами, яхтами, мохіто, сексом на пляжі і краєвидом з гамака під пальмою )

Та ладно я, я ж ні в чому не шарю по життю - мої родичі теж хизувалися Буковелем рівно до першої поїздки в Анталію ))

Це як порівнювати ГАЗ-24 з якимось, ну скажімо хоча б Доджем Челенджером ))) Про Теслу взагалі промовчимо ))))

Если будешь грешить , то Бог тебя накажет и будешь всю оставшуюся жизнь жить в Тесле.

• Хаха 1
Посилання на коментар

26 минут назад, рыбак сказал:

Двое драчливых детей дерутся между собой.

Вы опять про брацкие народы??

Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

не у всіх є аусвайси, тому я і пропоную реальні варіанти

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Не треба маніпулювати. Є агресор і жертва. Якщо жертва не буде оборонятися - її вб'ють. Що треба робити з ворогом, який прийшов тебе вбивати на твою землю? "Просто пєрєстать стрєлять"?

У тебя же дед был попом , разве он Евангелию не читал и тебе не рассказывал , как поступать нужно?

Что ты мне вопросы задаешь , или сам прочесть  ответы не можешь . 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...