Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

56 хвилин тому, ks6 сказав:

Представляете, не просто сидят под обстрелами, а работают, женятся, ходят в кафе и тренажерки, строятся, рожают, заводят любовниц и т.д. За 2025 год погибло наибольше гражданских лиц, 2500.  В автоавариях за 2024 3200. Это на всю Украину. Конечно можно с пэрэляку ломанутся куда нибудь. А смысл?

То тільки в кого бронь/відстрочка:))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, ks6 сказав:

Представляете, не просто сидят под обстрелами, а работают, женятся, ходят в кафе и тренажерки, строятся, рожают, заводят любовниц и т.д. 

З любовніцами зараз, кстаті, харашо. Я б оце тоже двійко-трійко дівчат молодих узяв на повний пансіон. Вода, газ, опалення, електрика є. Але ж сусіди заложать, зараза...:lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

З любовніцами зараз, кстаті, харашо. Я б оце тоже двійко-трійко дівчат молодих узяв на повний пансіон. Вода, газ, опалення, електрика є. Але ж сусіди заложать, зараза...:lol:

візьми на пансіон якихось пенсіонерів ... інших потребуючих уваги . в нашому селі якась людина в місцевому чаті опублікувала, кому треба , є електрика, вода , приходьте  кому потрібно підзарядитися    

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

39 хвилин тому, vadimv сказав:

Так потім за це напхають "кинув маму під обстрілами»

Це з цієї опери:

48 хвилин тому, ozor сказав:

скаліченої радянською школою психіки. 

А що ж скажуть інші? І начхати на своє життя, головне, щоб не напхали ті, хто навіть не кліпне оком, коли ти будеш подихати.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

візьми на пансіон якихось пенсіонерів ... інших потребуючих уваги 

Сєня, нє учітє мєня жить (с)

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Питання навіть не філософське ... 😉

З тої ж причини, що й мільйони інших "пророків" по тисячах форумів: "Пиздєть — не мєшкі ворочать!".

Підміна дій словами, досить добре вивчена в соціальній психології. Іноді це справді може бути набута безпорадність.

Головне - налякати себе та інших чимось страшним, а потім, не вірячи ні в себе, ні у власні лякалки, робити "як завжди". Життя в цифровому середовищі замість реального світу накладає свої правила на поведінку людей.

Бо ті, хто справді прогнозував гембель і діяв згідно зі своїми очікуваннями, вчасно продали всі свої нерухомі активи за нормальну ціну. Вчасно підготували запасні місця для життя і вчасно (а не в останній момент з палаючою сракою) переїхали туди.

І зараз, якщо й заглядають подібні теми на форумах, сумно посміхаючись, то навряд чи щось пишуть.

Питання "а чи виїхав би я, і що б зробив, якби знав, що буде, за 10 років" зараз ставить собі кожен українець, у кого 10 років назад були ресурси та воля на радикальну зміну свого життя. Така собі рефлексія :)

Чомусь патрашитєль згадався. Щось давно не чути.

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Но ни одна не желает жить с котом.

Посилання на коментар

Та ладно. Все залежить від маркєтінга:)

А послє сорока вообщє очерєдь до котов вистраюється...:lol:

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

А первых 5 куда делись , не выдержали  конкуренции?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Дівчата, які після сорока, люблять котиків тискати, але ... любити дівчат, якім за сорок, то вже коли грошей не вистачає на молодих😉

* у шлюбі то інша справа, там інше все, тож одружені самі все знають :)

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Сєня, нє учітє мєня жить (с)

хорошая идея для Вашей специализации!!! накупите планшетов и посадите пенсов строчить за нового-старого мессию

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Чув за такий кейс, один кіт здавав в оренду одну з своїх квартир трьом студенткам. Оплата щотижнева. Ще й ніби була можливість вибирати, хто цього тижня буде платити не грошима. Чим скінчилось не знаю.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Дівчата, які після сорока, люблять котиків тискати, але ... любити дівчат, якім за сорок, то вже коли грошей не вистачає на молодих😉

* у шлюбі то інша справа, там інше все, тож одружені самі все знають :)

Та в сорок - то ще досить молоді дівчата. А їбуться вони взагалі як в останній раз, куди там двадцятирічним...:lol:

Але таки ваша правда, дві по двадцять краще ніж одна сорок:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, рыбак сказав:

А первых 5 куда делись , не выдержали  конкуренции?

Як вчив мене старший товариш, кожна нова жінка обходиться дорожче за попередню, а тому має бути молодше за попередню:)

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Та в сорок - то ще досить молоді дівчата. А їбуться вони взагалі як в останній раз, куди там двадцятирічним...:lol:

Але таки ваша правда, дві по двадцять краще ніж одна сорок:)

Можливо, бо, як пишуть у літературі, для жінок у певний період стає дуже привабливим (цікава тема) наприклад, той самий секс перед клімаксом.

От чесно: не довелося спробувати. У мене два чудові шлюби за плечима, але останній офіційно закінчився років 15 тому.

Тож навіть за тридцятку дружини не дуже перевалювали) а нинішні подружки теж значно до 40 :oops:

"У сорок треба міняти на дві по двадцять" це гарне прислів’я з глибоким сенсом :)

Але то не точно, бо якщо сім’я це мінікоманда, то там керують інші принципи. 

* цікаво було свого часу зазирнути в тему "одружених лохів", де гуру шлюбу, по чужих відосах та без власного досвіду, намагалися навчати "жити соло чоловічим життям" 😁))) 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

36 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я коли у 1995 таку мислю озвучив сусідці-студентці музіліща, вона мені сказала "Ти ще раз перед тим хорошенько подумай, бо потім ти ж їх звідти не виженеш".

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Це з цієї опери:

А що ж скажуть інші? І начхати на своє життя, головне, щоб не напхали ті, хто навіть не кліпне оком, коли ти будеш подихати.

В крайньому випадку таких відщепенців палять на кострах або шльопають з нагана в ярку. Якщо до цього ще не дійшло - просто оголошують екстремістом, як Докінза.

Цитата

вы (как и родственник, которого вы собираетесь спасать) в любом случае в один прекрасный день умрете. Для каждого индивидуума существует некая “ожидаемая продолжительность жизни”, которую страховая компания может вычислить с некоторой степенью точности. Спасение жизни родственника, который скоро умрет от старости, окажет меньшее влияние на генофонд, чем спасение жизни столь же близкого родственника, у которого большая часть жизни еще впереди.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

Народний депутат від партії "Слуга народу" Сергій Нагорняк закликав громадян залишатися у своїх містах, попри складну ситуацію з енергопостачанням, наголосивши, що масова міграція є однією з цілей Росії. Джерело: https://censor.net/ua/n3595588

Одна Зелёная дура уже закликала.

Посилання на коментар

на улицах так холодно, потому что ухилянты морозятся! (с)

а много снега на улице, потому что они по улицам не ходят и не вытаптывают снег на дорожках для пешеходов! (с)

🤣 наши блохеры с филатова ржут

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

То тільки в кого бронь/відстрочка:))

Та да, весь Київ заброньований)))). Кіт скільки бачить, стільки знає)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

ТЦК почали незаконно переправляти чоловіків за кордон, — ДБР

Схему організували два сержанти ТЦК в Івано-Франківську. За 8000 доларів вони пропонували на службовому авто довести до кордону, щоб чоловіки вночі переплили річку Прут.

Це боротьба з корупцією чи прибирання демпінгових конкурентів?)))

Чи не поділилися?)))

Змінено користувачем XL.pro
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, XL.pro сказав:

Та да, весь Київ заброньований)))). Кіт скільки бачить, стільки знає)))

Не весь, але суттєва кількість. Серед моїх київських знайомих у всіх є або бронь, або відстрочка.

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Не весь, але суттєва кількість. Серед моїх київських знайомих у всіх є або бронь, або відстрочка.

аналогічно. навіть не знаеш а хто взагалі служить при такій кількості броней і відсрочок 

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Меньшинство. В Киеве вероятность попасть на рейд значительно ниже чем в провинции.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Меньшинство. В Киеве вероятность попасть на рейд значительно ниже чем в провинции.

вистачає шансів і в Києві. знаю декілька випадків. мене зупиняли неодноразово з перевіркою.   

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...