Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Меньшинство. В Киеве вероятность попасть на рейд значительно ниже чем в провинции.

По темі будівництва, сам ремонт робив і серед б будівельників був заброньований лише 1 чоловік))).

У кота оточення it-шники, він по ним весь Київ порівнює))).

Дуже багато людей навіть без бронювання їздять в Київ на роботу)))

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

49 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Та ладно. Все залежить від маркєтінга:)

А послє сорока вообщє очерєдь до котов вистраюється...:lol:

Чего тут всякие и всякое только не пишут, но пропаганды скотоложства первый раз встречаю - ты первый. 

Редко кого ставлю в игнор , но  ты заслужил.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

У мене два чудові шлюби за плечима

І що там було незрозуміло з першого разу? )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Бо ті, хто справді прогнозував гембель і діяв згідно зі своїми очікуваннями, вчасно продали всі свої нерухомі активи за нормальну ціну. Вчасно підготували запасні місця для життя і вчасно (а не в останній момент з палаючою сракою) переїхали туди.

отож. а не виправдовували себе кожен день перед незнайомими людьми :lol:

2 години тому, DmiVady сказав:

Питання "а чи виїхав би я, і що б зробив, якби знав, що буде, за 10 років" зараз ставить собі кожен українець, у кого 10 років назад були ресурси та воля на радикальну зміну свого життя. Така собі рефлексія :)

я багато різних рішень в житті приймав, але так щоб жалів - майже ніколи. це був гарний досвід. дещо зробив би так само, тільки раніше. а в цілому я як завжди собою дуже задоволений і продовжую планувати стратегічно, хоча багато з того що я роблю з точки зору рефлектологів здаються такими ж як дії Трампа :lol:

2 години тому, vadimv сказав:

Не у всіх була така можливість, навіть якщо вони знали.

можливість є завжди. хто хоче - шукає можливості, хто не хоче - виправдання

2 години тому, vadimv сказав:

Складніше за все було відірвати батьків від батьківщини.

ніколи не думайте за інших поки вони вас про це не попросять. наіщо відривати дорослих людей? у них своя голова є як і де жити і що і як робити

• Лайк 1
Посилання на коментар

54 хвилини тому, US7IGN сказав:

можливість є завжди. хто хоче - шукає можливості, хто не хоче - виправдання

То є так - була можливість пересратися геть з усіма родичами без вагомої різниці в чомусь іншому.

55 хвилин тому, US7IGN сказав:

наіщо відривати дорослих людей?

Щоб вони потім не надзвонювали кожного дня по півтори години.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

От чесно: не довелося спробувати.

мені кума теж каже що мені треба мілфу завести :lol:

55 хвилин тому, XL.pro сказав:

Та да, весь Київ заброньований)))). Кіт скільки бачить, стільки знає)))

платять податки за бронь тільки труси :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Щоб вони потім не надзвонювали кожного дня по півтори години.

в пікселях є функція ШІ відповідає, слухає що казав той хто дзвонив і пише коротке резюме :flag1:

Посилання на коментар

42 хвилини тому, ks6 сказав:

Меньшинство. В Киеве вероятность попасть на рейд значительно ниже чем в провинции.

Ну не знаю, навіть у моєму селі в Бучанському районі когось періодично хапають. Добре хоч мене вже знають, то не прийобуються. Навпаки оминають, бо я ж і по жизні ще той троль:)

Посилання на коментар

Владимир Путин выступил с рядом мирных инициатив и заявил о необходимости регулировать международные отношения через ООН, а также выразил готовность восстановить отношения со странами Европы. Что касается Украины, то камнем преткновения для мирного урегулирования остается позиция Киева. По теме захвата танкеров под российским флагом заявлений сделано не было, как и по вопросу Венесуэлы и Ирана.

Снова консерва. Старик походу щелкнул кедами

Посилання на коментар

5 минут назад, henko сказал:

Владимир Путин выступил с рядом мирных инициатив и заявил о необходимости регулировать международные отношения через ООН, а также выразил готовность восстановить отношения со странами Европы. Что касается Украины, то камнем преткновения для мирного урегулирования остается позиция Киева. По теме захвата танкеров под российским флагом заявлений сделано не было, как и по вопросу Венесуэлы и Ирана.

Снова консерва. Старик походу щелкнул кедами

трамп обвинил зеленского и сразу уйло так же выступило, похоже на очередную совместную спецоперацию против Украины

• Хаха 1
Посилання на коментар

Шмигаль заявив, що за дорученням Президента створив штаб із ліквідації наслідків ударів рф по енергетиці. А Президент тим часом провів вже енергетичний селектор….  Я просто сухо перерахую кількість штабів по енергетиці у нас тільки за останні роки: ▪️ координаційний штаб при Кабміні (підпорядковується Юлії Свириденко) ▪️ штаб при Офісі президента(заступник керівника ОП Віктор Микита)
▪️координаційний штаб для захисту енергетики (підпорядковується Олексію Кулебі)
▪️координаційний штаб підготовки до опалювального сезону 2025/2026 (підпорядковується Олексію Кулебі)
▪️координаційний центр із питань управління регіонами, де ведуться або велися бойові дії, а також територіями, які були тимчасово окуповані (підпорядковується Олексію Кулебі)
▪️ штаб для оперативного реагування на наслідки обстрілів рф у Києві (підпорядковується Тимуру Ткаченко)

🤦‍♂️Це я вже не згадую, що у вересні 2022 року було призначено Міністра енергетики України Германа Галущенка керівником робіт з ліквідації наслідків воєнної надзвичайної ситуації державного рівня в електроенергетичних системах.

Ну і на Ставці у нас теж люблять енергетику обговорити. Навіть дати задачу звільнити голову УкрЕнерго…..

Я до чого…. Здається є певна кореляція між кількістю і швидкістю створення штабів та ситуації в енергетиці. Просто вона зворотна. 

ЗАлізний нардеп 

Посилання на коментар

"...Посрамились мудрецы, смутились и запутались в сеть: вот, они отвергли слово Господне; в чем же мудрость их? 
За то жен их отдам другим, поля их — иным владетелям; потому что все они, от малого до большого, предались корыстолюбию; от пророка до священника — все действуют лживо...

.оставил бы я народ мой и ушел бы от них: ибо все они прелюбодеи, скопище вероломных. 
Как лук, напрягают язык свой для лжи, усиливаются на земле неправдою; ибо переходят от одного зла к другому, и Меня не знают, говорит Господь. 
 Берегитесь каждый своего друга, и не доверяйте ни одному из своих братьев; ибо всякий брат ставит преткновение другому, и всякий друг разносит клеветы.
 Каждый обманывает своего друга, и правды не говорят: приучили язык свой говорить ложь, 

лукавствуют до усталости...
..Язык их — убийственная стрела, говорит коварно; устами своими говорят с ближним своим дружелюбно, а в сердце своем строят ему ковы.
9 Неужели Я не накажу их за это? говорит Господь; не отмстит ли душа Моя такому народу, как этот? "

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

По темі будівництва, сам ремонт робив і серед б будівельників був заброньований лише 1 чоловік))).

Сам робив ремонт - це коли мастєрок в руках тримав. А 6 будівельників - то вже не сам. То начальник участка:))

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

я багато різних рішень в житті приймав, але так щоб жалів - майже ніколи. це був гарний досвід. дещо зробив би так само, тільки раніше. а в цілому я як завжди собою дуже задоволений і продовжую планувати стратегічно, хоча багато з того що я роблю з точки зору рефлектологів здаються такими ж як дії Трампа :lol:

Для мене рефлексія не дорівнює румінації. Не жаліти себе, не розмазувати шмарклі, а розібрати причинно-наслідковий ланцюжок та бути в майбутньому більш уважним, не повторювати помилок. Умовно: подивитися на себе і ситуацію збоку, без істерики, але й без самообману. Я не з цим народився, я до цього дійшов через власні помилки й біль.)

Колись пояснював дитині: помилок боятися не треба. Погано інше. Є зворотні, є незворотні, а найгірші повторювані: коли ти знав, мав досвід (свій або чужий), прорахував наслідки, мав можливість уникнути чи мінімізувати, але все одно нічого не зробив. Це вже не помилка, це ненавченість.

І так, всі ми такі розумні, як жінка Абрама завтра! 😁

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Шмигаль заявив, що за дорученням Президента створив штаб із ліквідації наслідків ударів рф по енергетиці. А Президент тим часом провів вже енергетичний селектор….  Я просто сухо перерахую кількість штабів по енергетиці у нас тільки за останні роки: ▪️ координаційний штаб при Кабміні (підпорядковується Юлії Свириденко) ▪️ штаб при Офісі президента(заступник керівника ОП Віктор Микита)
▪️координаційний штаб для захисту енергетики (підпорядковується Олексію Кулебі)
▪️координаційний штаб підготовки до опалювального сезону 2025/2026 (підпорядковується Олексію Кулебі)
▪️координаційний центр із питань управління регіонами, де ведуться або велися бойові дії, а також територіями, які були тимчасово окуповані (підпорядковується Олексію Кулебі)
▪️ штаб для оперативного реагування на наслідки обстрілів рф у Києві (підпорядковується Тимуру Ткаченко)

🤦‍♂️Це я вже не згадую, що у вересні 2022 року було призначено Міністра енергетики України Германа Галущенка керівником робіт з ліквідації наслідків воєнної надзвичайної ситуації державного рівня в електроенергетичних системах.

Ну і на Ставці у нас теж люблять енергетику обговорити. Навіть дати задачу звільнити голову УкрЕнерго…..

Я до чого…. Здається є певна кореляція між кількістю і швидкістю створення штабів та ситуації в енергетиці. Просто вона зворотна. 

ЗАлізний нардеп 

epravda.com.ua/interview/kuleba-pro-zahist-energetiki-hto-vidpovidaye-ta-logika-vidbudovi-pid-chas-viyni-816214/

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Для мене рефлексія не дорівнює румінації. Не жаліти себе, не розмазувати шмарклі, а розібрати причинно-наслідковий ланцюжок та бути в майбутньому більш уважним, не повторювати помилок. Умовно: подивитися на себе і ситуацію збоку, без істерики, але й без самообману. Я не з цим народився, я до цього дійшов через власні помилки й біль.)

Колись пояснював дитині: помилок боятися не треба. Погано інше. Є зворотні, є незворотні, а найгірші повторювані: коли ти знав, мав досвід (свій або чужий), прорахував наслідки, мав можливість уникнути чи мінімізувати, але все одно нічого не зробив. Це вже не помилка, це ненавченість.

тільки всього навчишся і помирати пора :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я це все описую фразою "світ справедливий і кожен отримує те, на що заслуговує". Якщо жити за цим принципом, то нікого окрім себе звинувачувати не приходиться:))

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Якщо жити за цим принципом, то нікого окрім себе звинувачувати не приходиться:))

А Порошенка? )

• Хаха 3
Посилання на коментар

55 хвилин тому, hause сказав:

От падляцькій ШІ знов щось згенерував :   https://www.facebook.com/reel/776422614770559

тут адвокати кажуть що всі по закону мають робити :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Сам робив ремонт - це коли мастєрок в руках тримав.

...сам пісок в тачці з ярка возив, воду носив і цемент з цеглою випікав.

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

...сам пісок в тачці з ярка возив, воду носив і цемент з цеглою випікав.

Саме так

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

помилок боятися не треба. Погано інше. Є зворотні, є незворотні, а найгірші повторювані: коли ти знав, мав досвід (свій або чужий), прорахував наслідки, мав можливість уникнути чи мінімізувати, але все одно нічого не зробив. Це вже не помилка, це ненавченість.

Це коли по два рази в загс ходять )

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Це коли по два рази в загс ходять )

Мені жінка вдруге не дозволила :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...