Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 години тому, DimaF сказав: Тут я не сомневаюсь))) Тілько гореть оно сырое нихрена не будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: я декілька книжок прочитав від першої особи так сказати. мене зупинило насправді дві речі - я воду не люблю і здоров'я немає. а так якось не цікаво www.theguardian.com/world/2016/mar/01/mummified-body-of-german-man-found-in-yacht-adrift-off-philippines uakino-bay.net/38972-pestun-doli.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 години тому, sergio сказав: А я на всю зиму едой на 1000 грн запасся. На 900 купил 100 кг картошки и лука на сотку. Теперь вот жарим каждый день. 😎 Там нет питательных веществ,это наполнитель для работы пищеварительной системы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, Canton сказав: Это да, реально срань полная... А лекарства не лечат. Везу с Чехии и Германии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Тілько гореть оно сырое нихрена не будет. Зимові дрова більш менш і свіжі горять. Оце зараз якраз гарна погода дрова заготовлять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 годин тому, vadimv сказав: це пічка на дровах по центру хати і сарай з дровами. пічці потрібні ДРОВА. це не автономність)) їх потрібно підкидати, попіл прибирати, купити а може і поколоти) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 годин тому, sergio сказав: А формальнло ніби незалежна держава. не те що Україна думаєте країну 2004 чи 2013 року ревізії не влаштувало б так як у Білорусії? шансон слухали б далі в маршрутках Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А лекарства не лечат. Везу с Чехии и Германии. Мені ще й продукти іноді з Німеччини приїжджають. Ковбаси, шинка, сосиски, масло німецькі - це топчик, те що в Україні продається навіть поруч не стоїть. Та в нас навіть тушонки нормальної немає, так само як і шинки консервованої на бутерброди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 55 минут назад, vadimv сказал: Я просто озвучиваю очевидные вещи. Причем очевидные еще 9 лет назад. Та как-то более-менее. Вот и я озвучил "очевидную вещь"- ты ненавидишь украинцев и Украину. А свою трусость ты пытаешься оправдать какими- то бредовыми и вымышленными " докинзами" .-"инжойте"- как ты говоришь . Змінено 7 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Та в нас навіть тушонки нормальної немає, так само як і шинки консервованої на бутерброди. Тушенка в походе/на рыбалке нужна. Так же как шинка в консервах. Есть все натуральное, вчера например сала копченого купил) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Электронная форма может резко закончиться вместе с Дией ) Да. Бумажками хоть согреешся или жопу вытрешь в случае чего... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: У вас есть утвержденный газовиками проект? Не то что утвержденный, его даже в газконторе рисовали, а потом по нему трубы варили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Зимові дрова більш менш і свіжі горять. Оце зараз якраз гарна погода дрова заготовлять. Это антинаучное утверждение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Мені ще й продукти іноді з Німеччини приїжджають. Ковбаси, шинка, сосиски, масло німецькі - це топчик, те що в Україні продається навіть поруч не стоїть. Та в нас навіть тушонки нормальної немає, так само як і шинки консервованої на бутерброди. А у них нормального сала не знайдеш та овочей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 годину тому, ozor сказав: Ви просто не читали тему хенко про житіє на яхті. Ні, не читав, не знаю, хто це такий, я сам ходив на невеликих яхтах, запрошували товарищі-яхтсмени, і в друга теж була, але там більше бухали))) Я розумію специфіку, бо пробував. Яхта - то не для кожного (навіть, якщо вона 100 метрів). І яхта, як на мене, це не для жити в ній постійно, а для переміщення між точками на карті. 2 години тому, DimaF сказав: Ваще попасть в тюрьму в любом муслимском бантустане, это очень веселый квест. У меня товарищ как раз в Египте, попал на неделю за драку какую то, то условия там примерно как в фильмах про Индиану Джонс. Склеп с голыми стенами, внутри жара, никто не кормит, в лучшем случае ведро воды на всех раз в сутки. Язык никто не понимает, с посольством никто не связывается.... В обем надо быть очень осторожным там. Мій покійний друг кожний холодний сезон проводив у Єгипті, ми шуткували, що в нього там дача.) Він там навіть свого човна купив (з бармалєєм в комплекті) щоб комфортніше було - любив пірнати з аквалангом у морі. Бармалєй був тямучий, тож працював і охоронцем від місцевих, і рєшалой, і толмачем тощо. Тож друг трошки розповідав, як воно буває з білою людиною, коли вона за паркан готелю вийшла без розуміння місцевих правил) Звісно, за більш ніж десяток років все помінялося, і бармалєї на безхазяйну білу людину дивляться як на бога, а не як на їжу та лоха 😉 Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Я так два тижні прожив у Карпатах, дякуючи Людині, яку знав тільки по форуму. Ми так кілька місяців у Карпатах прожили, без знайомств ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 58 хвилин тому, akineo сказав: пічці потрібні ДРОВА. це не автономність)) їх потрібно підкидати, попіл прибирати, купити а може і поколоти) Тоді тільки широти з пальмами - там пічка не потрібна ) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А у них нормального сала не знайдеш та овочей Оптимальне співвідношення шинки, сала і овочей з фруктами - у Іспанії ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 19 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А у них нормального сала не знайдеш та овочей Сало да, з України передаю. З овочами теж є трохи проблема, в супермаркетах вони трохи пластмасові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Звісно, за більш ніж десяток років все помінялося, і бармалєї на безхазяйну білу людину дивляться як на бога, а не як на їжу та лоха 😉 Як на бога вони дивляться на Гоа - там британці з португальцями їх добре видресирували ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Это антинаучное утверждение. Антинаучне, але досвід підказує, що цілком собі горять, хоч і теплоємність низька. По меншій мірі дубові дрова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Сало да, з України передаю. З овочами теж є трохи проблема, в супермаркетах вони трохи пластмасові. Не зря німці полюбляють у Іспанії саме Lidl та Aldі - мабуть за звичний смак ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та в нас навіть тушонки нормальної немає, так само як і шинки консервованої на бутерброди. Так не треба в АТБ скуплятися, обираючи цінники зі знижкою) 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Так не треба в АТБ скуплятися, обираючи цінники зі знижкою) Я АТБ взагалі не користуюся:) Як буде ласка, то скиньте посилання на нормальну тушонку, спробую заради цікавості:) Хоча я тушонку сам роблю, з ошийка офігенна виходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хоча я тушонку сам роблю, з ошийка офігенна виходить. Тушенку есть смысл делать, если есть халявное мясо. А так - это переводить деньги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз