vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Ну звичайно, сотні тисяч сзч, дизертирів та млн ухилянтів це краще Для кого краще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Для кого краще? Так ти ж про долю України, як незалежної держави чи свою власну задницю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: US7IGN, тобто ви вважаєте, що комік, якій розповідає як весело всрати час свого життя на спілкування зі спамером, то про зміну свідомості та принципів? 😉 Звісно, я не був у буддистських монастирях, але те що мені про них розповідали трошки відрізняється ... я впевнений що спамер який його на те надихнув і той якого він вигадав для шоу - різні спамери. і він не витратив час на спамера, а заробив гроші на тій виставі. і це гарно демонструє мій принцип, що їби все що потрапило тобі в руки використовуй та обертай на свою користь все, навіть те що здається неможливим. але для його застосування потрібно вміти змінювати свідомість. і схоже ви плутаєте буддистів з дзен-буддистами, які не мають нічого спільного. дзен-буддист мож прийти в храм до буддистів виключно з метою пожерти на халяву та насрати їм в баняк з борщом) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: Здало території твоє покоління у 2014 році Долю України було вирішено у 1994 році. 2 хвилини тому, karbo сказав: Так ти ж про долю України, як незалежної держави чи свою власну задницю? Ще раз цитату перечитай, може дійде Цитата в случае если интересы особи вступят в конфликт с интересами вида, то первые — краткосрочные, индивидуальные интересы — непременно возобладают. …Должны существовать такие виды, у которых случайно вышло так, что то, что хорошо для особи, в немалой степени совпадает с тем, что хорошо для вида. При этом должны существовать и другие виды, у которых интересы особей и интересы вида случайно оказались особенно несовпадающими друг с другом. Вполне возможно, что при прочих равных условиях виды из второй категории будут склонны к вымиранию с большей вероятностью. Тогда некая форма межвидового отбора будет благоприятствовать — нет, не личному самопожертвованию, но тем видам, от представителей которых не требуется приносить в жертву свое собственное благополучие. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Долю України було вирішено у 1994 році. Доля України вирішується сьогодні на полі бою залишками людей, які мають честь та гідність її захищати. Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому мер каждого города - это отражение его жителей...посмотри-послушай мера и можешь понять среднестатистического гражданина этого населенного пункта Цитата Коли багато снігу — винен мер. Коли гарна погода — мера ніхто не згадує, — Кличко 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: 20 к лежить в банку під 1%міс чистими. Витрачаю з кредитки. 200 грн в місяцьа+ Не говорячи про кешбек з кредитки. Того м місяця на бензі біля 400 грн получилось. все ж таки я не економіст такі складні схеми розуміти - отримувати відсотки та кешбеки і одночасно поповнювати кредитку але поважаю як розвагу. у мене теж колись жінка вирішила попрацювати, витрачаючи на бензин на дорогу більше ніж отримувала ЗП 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Ще раз цитату перечитай, може дійде Цитувати себе хитрожопого ухилянта ще той аргумент))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: До проблем призвело дещо інше: інтереси суспільства виграють якщо індивіди будуть розумними та багатими, але до цього прагне лиша незначна частина окремо взятого суспільства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 минут назад, US7IGN сказал: інтереси суспільства виграють якщо індивіди будуть розумними та багатими, але до цього прагне лиша незначна частина окремо взятого суспільства и дети парашенка лучшее подтверждение Ваших слов🤣 да и сыночки юсченка и луценка не дадут соврать Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 37 хвилин тому, US7IGN сказав: я впевнений що спамер який його на те надихнув і той якого він вигадав для шоу - різні спамери. і він не витратив час на спамера, а заробив гроші на тій виставі. і це гарно демонструє мій принцип, що їби все що потрапило тобі в руки використовуй та обертай на свою користь все, навіть те що здається неможливим. але для його застосування потрібно вміти змінювати свідомість. і схоже ви плутаєте буддистів з дзен-буддистами, які не мають нічого спільного. дзен-буддист мож прийти в храм до буддистів виключно з метою пожерти на халяву та насрати їм в баняк з борщом) Він заробив гроші, а ви запропонували мені втратити 9 хвилин мого життя й додати йому перегляд та трошки центів Часу я на це майже не витрачав, але перегляд додав) Помішати прутнем борщ буддисту - не найважче завдання. Дзен-буддисти цього не роблять, бо на дзен-курултаї не можуть вирішити, в яку саме з багатьох шкіл (окрім своєї, дзен) піти совати свої немиті прутні. Та й нецікаво то їм, слабкий тролінг, бо інші буддисти давно навчилися з тим справлятися, навчаючи своїми притчами... Пам'ятаю одну з таких: "Якось Будда зі своїми численними учнями проходив через одне село. Зібралося кілька людей, його противників, і вони почали гаряче й зло ображати Будду. Він дуже спокійно, мовчки слухав. І через цей спокій їм стало якось не по собі. З’явилося ніякове відчуття: вони ображають людину, а він слухає їхню лайку, наче музику. Тут щось не так. Один із них звернувся до Будди: — У чому справа? Ти що, не розумієш, що ми про тебе говоримо? — Саме коли я розумію, можливе таке глибоке мовчання, — відповів їм Будда. — Прийшли б ви до мене десять років тому, я б кинувся на вас. Тоді в мене не було розуміння, тепер же я розумію. І через вашу дурість я не караю себе. Ваше діло вирішувати, ображати мене чи ні. А приймати ваші образи чи ні, ось у чому моя свобода. Ви не можете силоміць нав’язати мені образи. Я просто відмовляюся їх приймати: вони того не варті. А зараз мої учні вас відхyярять!.." Так, за легендою, так і народилося кунгфу. Відтоді майстерність у ньому стала мірилом того, чия віра міцніша й чий шлях до просвітлення істинніший. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Дзен-буддисти цього не роблять, бо на дзен-курултаї не можуть вирішити, в яку саме з багатьох шкіл (окрім своєї, дзен) піти совати свої немиті прутні. Та й нецікаво то їм, слабкий тролінг, бо буддисти давно навчилися з тим справлятися, навчаючи своїми притчами... справжньому дзен-буддисту взагалі ніяка школа не потрібна. як і тролити когось. це просто їх ставлення до світу. а дерево це просто дерево (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Цитата В Україні варто запровадити державне регулювання вартості електроенергії, яка накопичується в EcoFlow, вважає доктор технічних наук, "експерт" Українського інституту майбутнього Станіслав Ігнатьєв. «Ми маємо мати граничну ціну за 1 кВт/год електроенергії, яка накопичується в подібних системах зберігання». цікаво, що він має на увазі? адже за електроенергію люди і так платять, так ще й з урахуванням ККД виходить дорожче. що він хоче? що означає "маємо мати граничну ціну за 1 кВт/год електроенергії, яка накопичується в подібних системах зберігання" і як це реалізувати? а якщо він мав на увазі те, про що подумали всі, то, виходить, людей змушують замерзати, терпіти? їх не влаштовує, що недостатня кількість населення страждає? чи недостатньо страждає? а далі буде заборона генераторів, податок на генератор? а може він мав на увазі щось хороше? Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: справжньому дзен-буддисту взагалі ніяка школа не потрібна. як і тролити когось. це просто їх ставлення до світу. а дерево це просто дерево (с) Навіщо ж тоді всі ті ріндзаї, сото, обаку та інші тьени? 😉 Хоча, якщо пригадати священні тексти дзен-буддиста Чистякова, то сенси стануть яснішими: "Єслі ти, чувак, індєєц, ти найдьош сєбє оттяг. Настоящєму індєйцу завсєгда вєздє ніштяк!" Змінено 1 година тому користувачем DmiVady опіськи) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Навіщо ж тоді всі ті ріндзаї, сото, обаку та інші тьени? 😉 гадки не маю 2 хвилини тому, DmiVady сказав: дзен-буддиста Чистякова мені більше ця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, akineo сказав: а далі буде заборона генераторів, податок на генератор? давно треба! і реєстрацію всіх літієвих батарей як старлінків, бо кацапи їх в теж в дронах використовують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 часов назад, karbo сказал: Сильних, чесних, розумних, правдивих. Що і розірвало союз в наслідок не відповідності виховання людей існуючому ладу. Фактично союз виховав своїх могильників банди ветеранів Афганістану були гробарями совдепії Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, DmiVady сказав: Так, за легендою, так і народилося кунгфу. і про це пісня була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, sergio сказал: 20 к лежить в банку під 1%міс чистими. Витрачаю з кредитки. 200 грн в місяцьа+ Не говорячи про кешбек з кредитки. Того м місяця на бензі біля 400 грн получилось. Не понял. У меня просто никогда не было кредитки , да и вообще в кредит ничего не покупал. Понял что у Вас двадцатка под двенадцать годовых, что дает 200 в плюс. Понимаю что в связи с этим Вы можете пользоваться деньгами банка с определенным лимитом . Выгода в чем? Наличка вроде у Вас есть, в чем фишка пользоваться деньгами банка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: в чем фишка пользоваться деньгами банка? мабуть розрахунок на те що поки що не перевіряється походження готівки для повернення кредиту а на власні гроші купляється золото і ховається в Іспанії наприклад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Держава має врегулювати ціни на електрику з павербанків і EcoFlow, — експерт (відео) focus.ua/uk/economics/742308-derzhava-maye-vstanoviti-cini-na-elektriku-z-paverbankiv-i-ecoflow-ekspert-ignatyev-video Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому "У підсумку вимальовується показова історія. Шабунін публічно таврує людей як злочинців, а в суді визнає, що це були слова без фактів Той самий принцип, який давно асоціюється з НАБУ: гучно звинуватити — і тихо розчинитись, коли приходить час доводити." Тільки мені здається, що нав'язані ззовні: центр протидії корупції, НАБУ, САП, наглядові ради були створені для розвалу держави зсередини? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, ks6 сказал: Не понял. У меня просто никогда не было кредитки , да и вообще в кредит ничего не покупал. Понял что у Вас двадцатка под двенадцать годовых, что дает 200 в плюс. Понимаю что в связи с этим Вы можете пользоваться деньгами банка с определенным лимитом . Выгода в чем? Наличка вроде у Вас есть, в чем фишка пользоваться деньгами банка? Выгода, что я могу расплачиваться крелитными деньгами с грейсом до 55 дней, в то время как мои лежат на депо. Ну и +зашёл телько, что в Приват 24 пишет, снова кешбек по топливу по кредитке 3%х0,77~2,3%чистыми т. е. гривен 150 сэкономлю. А например в Райфе есть карточка с лимитом 50 и грейсом 100 дней. И раз в месяц бывают акции, снять без комиссии наличными. Тупо Можна снять и закинуть на трехмесячное депо. Тут народ взагалі примудряється на кредитні купити ОВГЗ і скинути до кінця грейсу наваривши 2-3тис.(але я так не вмію) forum.finance.ua/topic218660.html?start=10700 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 хвилини тому, XL.pro сказав: "У підсумку вимальовується показова історія. Шабунін публічно таврує людей як злочинців, а в суді визнає, що це були слова без фактів Той самий принцип, який давно асоціюється з НАБУ: гучно звинуватити — і тихо розчинитись, коли приходить час доводити." Тільки мені здається, що нав'язані ззовні: центр протидії корупції, НАБУ, САП, наглядові ради були створені для розвалу держави зсередини? як протидія злочинному режиму скоріше. з точки зору поточного режиму і Майдан вважався антидержавним Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, US7IGN сказал: мабуть розрахунок на те що поки що не перевіряється походження готівки для повернення кредиту а на власні гроші купляється золото і ховається в Іспанії наприклад Пакет мідяхи здав погасив. Вже в скупі 413 грн/кг. 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз