Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, karbo сказав:

Ну звичайно, сотні тисяч сзч, дизертирів та млн ухилянтів це краще 

Для кого краще?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, vadimv сказав:

Для кого краще?

Так ти ж про долю України, як незалежної держави чи свою власну задницю?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

US7IGN, тобто ви вважаєте, що комік, якій розповідає як весело всрати час свого життя на спілкування зі спамером, то про зміну свідомості та принципів? 😉
Звісно, я не був у буддистських монастирях, але те що мені про них розповідали трошки відрізняється ... :pardon:

я впевнений що спамер який його на те надихнув і той якого він вигадав для шоу - різні спамери. і він не витратив час на спамера, а заробив гроші на тій виставі. і це гарно демонструє мій принцип, що  їби все що потрапило тобі в руки використовуй та обертай на свою користь все, навіть те що здається неможливим. але для його застосування потрібно вміти змінювати свідомість. і схоже ви плутаєте буддистів з дзен-буддистами, які не мають нічого спільного. дзен-буддист мож прийти в храм до буддистів виключно з метою пожерти на халяву та насрати їм в баняк з борщом)

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Здало території твоє покоління у 2014 році 

Долю України було вирішено у 1994 році.

2 хвилини тому, karbo сказав:

Так ти ж про долю України, як незалежної держави чи свою власну задницю?

Ще раз цитату перечитай, може дійде

Цитата

в случае если интересы особи вступят в конфликт с интересами вида, то первые — краткосрочные, индивидуальные интересы — непременно возобладают. …Должны существовать такие виды, у которых случайно вышло так, что то, что хорошо для особи, в немалой степени совпадает с тем, что хорошо для вида. При этом должны существовать и другие виды, у которых интересы особей и интересы вида случайно оказались особенно несовпадающими друг с другом. Вполне возможно, что при прочих равных условиях виды из второй категории будут склонны к вымиранию с большей вероятностью. Тогда некая форма межвидового отбора будет благоприятствовать — нет, не личному самопожертвованию, но тем видам, от представителей которых не требуется приносить в жертву свое собственное благополучие.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Долю України було вирішено у 1994 році.

Доля України вирішується сьогодні на полі бою залишками людей, які мають честь та гідність її захищати. 

Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі.

• Дякую 2
Посилання на коментар

мер каждого города - это отражение его жителей...посмотри-послушай мера и можешь понять среднестатистического гражданина этого населенного пункта

Цитата

Коли багато снігу — винен мер. Коли гарна погода — мера ніхто не згадує, — Кличко

🤣

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

20 к лежить в банку під 1%міс чистими. Витрачаю з кредитки. 200 грн в місяцьа+

Не говорячи про кешбек з кредитки. Того м місяця на бензі біля 400 грн получилось. 

все ж таки я не економіст такі складні схеми розуміти - отримувати відсотки та кешбеки і одночасно поповнювати кредитку :lol:

але поважаю як розвагу. у мене теж колись жінка вирішила попрацювати, витрачаючи на бензин на дорогу більше ніж отримувала ЗП :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Ще раз цитату перечитай, може дійде

Цитувати себе хитрожопого ухилянта ще той аргумент)))

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

До проблем призвело дещо інше:

інтереси суспільства виграють якщо індивіди будуть розумними та багатими, але до цього прагне лиша незначна частина окремо взятого суспільства :lol:

Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

інтереси суспільства виграють якщо індивіди будуть розумними та багатими, але до цього прагне лиша незначна частина окремо взятого суспільства :lol:

и дети парашенка лучшее подтверждение Ваших слов🤣

да и сыночки юсченка и луценка не дадут соврать

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

37 хвилин тому, US7IGN сказав:

я впевнений що спамер який його на те надихнув і той якого він вигадав для шоу - різні спамери. і він не витратив час на спамера, а заробив гроші на тій виставі. і це гарно демонструє мій принцип, що  їби все що потрапило тобі в руки використовуй та обертай на свою користь все, навіть те що здається неможливим. але для його застосування потрібно вміти змінювати свідомість. і схоже ви плутаєте буддистів з дзен-буддистами, які не мають нічого спільного. дзен-буддист мож прийти в храм до буддистів виключно з метою пожерти на халяву та насрати їм в баняк з борщом)

Він заробив гроші, а ви запропонували мені втратити 9 хвилин мого життя й додати йому перегляд та трошки центів :crazy:
Часу я на це майже не витрачав, але перегляд додав)

Помішати прутнем борщ буддисту - не найважче завдання. Дзен-буддисти цього не роблять, бо на дзен-курултаї не можуть вирішити, в яку саме з багатьох шкіл (окрім своєї, дзен) піти совати свої немиті прутні. :) 

Та й нецікаво то їм, слабкий тролінг, бо інші буддисти давно навчилися з тим справлятися, навчаючи своїми притчами...
Пам'ятаю одну з таких:

"Якось Будда зі своїми численними учнями проходив через одне село.
Зібралося кілька людей, його противників, і вони почали гаряче й зло ображати Будду. Він дуже спокійно, мовчки слухав. І через цей спокій їм стало якось не по собі. З’явилося ніякове відчуття: вони ображають людину, а він слухає їхню лайку, наче музику.
Тут щось не так.

Один із них звернувся до Будди:
— У чому справа? Ти що, не розумієш, що ми про тебе говоримо?

— Саме коли я розумію, можливе таке глибоке мовчання, — відповів їм Будда. — Прийшли б ви до мене десять років тому, я б кинувся на вас. Тоді в мене не було розуміння, тепер же я розумію. І через вашу дурість я не караю себе. Ваше діло вирішувати, ображати мене чи ні. А приймати ваші образи чи ні, ось у чому моя свобода. Ви не можете силоміць нав’язати мені образи. Я просто відмовляюся їх приймати: вони того не варті. А зараз мої учні вас відхyярять!.."

Так, за легендою, так і народилося кунгфу.

Відтоді майстерність у ньому стала мірилом того, чия віра міцніша й чий шлях до просвітлення істинніший. :lol:

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправляю)
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Дзен-буддисти цього не роблять, бо на дзен-курултаї не можуть вирішити, в яку саме з багатьох шкіл (окрім своєї, дзен) піти совати свої немиті прутні. :) 

Та й нецікаво то їм, слабкий тролінг, бо буддисти давно навчилися з тим справлятися, навчаючи своїми притчами...

справжньому дзен-буддисту взагалі ніяка школа не потрібна. як і тролити когось. це просто їх ставлення до світу. а дерево це просто дерево (с) :lol:

• Лайк 2
Посилання на коментар

Цитата

В Україні варто запровадити державне регулювання вартості електроенергії, яка накопичується в EcoFlow, вважає доктор технічних наук, "експерт" Українського інституту майбутнього Станіслав Ігнатьєв.

«Ми маємо мати граничну ціну за 1 кВт/год електроенергії, яка накопичується в подібних системах зберігання».

цікаво, що він має на увазі? адже за електроенергію люди і так платять, так ще й з урахуванням ККД виходить дорожче.

що він хоче? що означає "маємо мати граничну ціну за 1 кВт/год електроенергії, яка накопичується в подібних системах зберігання"

і як це реалізувати?

а якщо він мав на увазі те, про що подумали всі, то, виходить, людей змушують замерзати, терпіти? їх не влаштовує, що недостатня кількість населення страждає? чи недостатньо страждає?

а далі буде заборона генераторів, податок на генератор?

а може він мав на увазі щось хороше?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

справжньому дзен-буддисту взагалі ніяка школа не потрібна. як і тролити когось. це просто їх ставлення до світу. а дерево це просто дерево (с) :lol:

Навіщо ж тоді всі ті ріндзаї, сото, обаку та інші тьени? 😉
Хоча, якщо пригадати священні тексти дзен-буддиста Чистякова, то сенси стануть яснішими:
"Єслі ти, чувак, індєєц, ти найдьош сєбє оттяг.
Настоящєму індєйцу завсєгда вєздє ніштяк!"

Змінено користувачем DmiVady
опіськи)
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Навіщо ж тоді всі ті ріндзаї, сото, обаку та інші тьени? 😉

гадки не маю

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

дзен-буддиста Чистякова

мені більше ця 

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, akineo сказав:

а далі буде заборона генераторів, податок на генератор?

давно треба! і реєстрацію всіх літієвих батарей як старлінків, бо кацапи їх в теж в дронах використовують :lol:

Посилання на коментар

16 часов назад, karbo сказал:

Сильних, чесних, розумних, правдивих. Що і розірвало союз в наслідок не відповідності виховання людей існуючому ладу.

Фактично союз виховав своїх могильників 

банди ветеранів Афганістану  були гробарями совдепії

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, за легендою, так і народилося кунгфу.

і про це пісня була :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

20 к лежить в банку під 1%міс чистими. Витрачаю з кредитки. 200 грн в місяцьа+

Не говорячи про кешбек з кредитки. Того м місяця на бензі біля 400 грн получилось. 

Не понял. У меня просто никогда не было кредитки , да и вообще в  кредит ничего не покупал. Понял что у Вас двадцатка под двенадцать годовых, что дает 200 в плюс. Понимаю что в связи с этим Вы можете пользоваться деньгами банка с определенным лимитом . Выгода в чем? Наличка вроде у Вас есть, в чем фишка пользоваться деньгами банка?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

в чем фишка пользоваться деньгами банка?

мабуть розрахунок на те що поки що не перевіряється походження готівки для повернення кредиту :lol:

а на власні гроші купляється золото і ховається в Іспанії наприклад :flag1:

Посилання на коментар

Держава має врегулювати ціни на електрику з павербанків і EcoFlow, — експерт (відео)

focus.ua/uk/economics/742308-derzhava-maye-vstanoviti-cini-na-elektriku-z-paverbankiv-i-ecoflow-ekspert-ignatyev-video

Посилання на коментар

"У підсумку вимальовується показова історія. Шабунін публічно таврує людей як злочинців, а в суді визнає, що це були слова без фактів 

Той самий принцип, який давно асоціюється з НАБУ: гучно звинуватити — і тихо розчинитись, коли приходить час доводити."

Тільки мені здається, що нав'язані ззовні: центр протидії корупції, НАБУ, САП, наглядові ради були створені для розвалу держави зсередини?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, ks6 сказал:

Не понял. У меня просто никогда не было кредитки , да и вообще в  кредит ничего не покупал. Понял что у Вас двадцатка под двенадцать годовых, что дает 200 в плюс. Понимаю что в связи с этим Вы можете пользоваться деньгами банка с определенным лимитом . Выгода в чем? Наличка вроде у Вас есть, в чем фишка пользоваться деньгами банка?

Выгода, что я могу расплачиваться крелитными деньгами с грейсом до 55 дней, в то время как мои лежат на депо. Ну и +зашёл телько, что в Приват 24 пишет, снова кешбек по топливу по кредитке 3%х0,77~2,3%чистыми т. е. гривен 150 сэкономлю. 

А например в Райфе есть карточка с лимитом 50  и грейсом 100 дней. И раз в месяц бывают акции, снять без комиссии наличными. Тупо Можна снять и закинуть на трехмесячное депо. 

Тут народ взагалі примудряється на кредитні купити ОВГЗ і скинути до кінця грейсу наваривши 2-3тис.(але я так не вмію) 

forum.finance.ua/topic218660.html?start=10700

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

"У підсумку вимальовується показова історія. Шабунін публічно таврує людей як злочинців, а в суді визнає, що це були слова без фактів 

Той самий принцип, який давно асоціюється з НАБУ: гучно звинуватити — і тихо розчинитись, коли приходить час доводити."

Тільки мені здається, що нав'язані ззовні: центр протидії корупції, НАБУ, САП, наглядові ради були створені для розвалу держави зсередини?

як протидія злочинному режиму скоріше. з точки зору поточного режиму і Майдан вважався антидержавним :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

мабуть розрахунок на те що поки що не перевіряється походження готівки для повернення кредиту :lol:

а на власні гроші купляється золото і ховається в Іспанії наприклад :flag1:

Пакет мідяхи здав погасив. 

Вже в скупі 413 грн/кг. 💪

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...