Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

45 хвилин тому, vadimv сказав:

Та тут взагалі маса можливостей для любителів мутити схемки і мутки )

І головне, що ICE немає ))

подивіться уважно навколо. лохів багато бачите? ото ж бо й воно :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

подивіться уважно навколо. лохів багато бачите?

Дуже багато. Які не знають, де що і почому, бо тільки но приїхали.

Причому з грошима. І постійно нові. Платять х10 за таксі з аеропорту.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Залужний сказав, що під час рейду на його офіс у 2022 році він зателефонував главі ОП (Андрій Єрмак – ред.) і попередив його, що готовий викликати військових, щоб зупинити рейд і захистити командний центр: "Я буду боротися з вами і вже викликав підкріплення до центру Києва для підтримки".

Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Дуже багато. Які не знають, де що і почому, бо тільки но приїхали.

Причому з грошима. І постійно нові. Платять х10 за таксі з аеропорту.

в кімнату кривих дзеркал зайшли чи шо? схоже вас наїбали вже трохи :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Та тут взагалі маса можливостей для любителів мутити схемки і мутки )

І головне, що ICE немає ))

А можна з прикладами? Я не для себе, товариш цікавиться)

• Хаха 3
Посилання на коментар

10 годин тому, Вячеслав63 сказав:

А яка у вас компетентність дає вам можливість казати, що то був фейк?

Я вже втретє запитаю - можете назвати ім'я автора? Чи він той кого не можна називати

10 годин тому, Вячеслав63 сказав:

А про армію писали ви. Чи і вам вже не можна довіряти?   Я вже точно не пам'ятаю (не хочу копирсатися у ваших дописах), але там було про армію і формучани вказували, що там не все було гаразд з точки зору здорового глузду, на що ви зауважили - "робоча система"

В принципі, корупційно-олігархічна система - теж робоча. Але, не треба мати якусь особливу компетентність, щоб побачити, що вона далеко не краща для основної маси населення. А для деяких груп впливу (мафіозних кланів), одну з яких ви вперто захащаєте - найкраща

Покопирсайтесь. Я відповідаю за всі свої слова, у т.ч. за ту репліку, а тут так і за всю армію

Ви як таксист що нефіговий експерт в геополітиці, але нічого важче баранки в руках не тримав. Корупційно-олігархічна, мафіозні клани, армія всупереч здоровому глузду - які ще розумні слова знаєте? Дикий захід тихо плаче

Коли будується великий будинок то під час цього відбувається багато процесів, які багато хто не бачить, не розуміє, і вони йому не цікаві, оскільки хом'ячки хочуть результат вже і зараз, особливо коли дивляться на вже готові, кимсь давно збудовані і обжиті сусідні будинки. Кожна нова бригада приносить своє бачення і докладає своїх зусиль для кінцевого результату, але хом'ячкам то не цікаво, бо вони бачать як якийсь черговий чорнороб сп издив мішок ротбанда і знову вимагають змінити бригаду

Ви за міндічами, галущенками, свинарчуками  в силу своєї некомпетентності не бачите що збудовано, бо мішок ротбанда вас цікавить більше ніж поверх будинку. Ви за цей мішок злили пороха, зараз зливаєте зеленського, і зливатимете кожного наступного виконроба - є впевненість у безсмертті і що вистачить життя дочекатися квітки на даху?

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

04.02.2026 в 15:53, XL.pro сказав:

"У підсумку вимальовується показова історія. Шабунін публічно таврує людей як злочинців, а в суді визнає, що це були слова без фактів 

Той самий принцип, який давно асоціюється з НАБУ: гучно звинуватити — і тихо розчинитись, коли приходить час доводити."

Тільки мені здається, що нав'язані ззовні: центр протидії корупції, НАБУ, САП, наглядові ради були створені для розвалу держави зсередини?

З галущенком якось невдобно вийшло, мабуть мало заплатив

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Дощ сказав:

ні. просто відбувається послідовний демонтаж режиму, який ви так завзято захищаєте. потужного мабуть останнього відправлять ***лу новою поштою в святковому пакуванні :lol:

Посилання на коментар

7 минут назад, Дощ сказал:

или паровоз

Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

ні. просто відбувається послідовний демонтаж режиму, який ви так завзято захищаєте. потужного мабуть останнього відправлять ***лу новою поштою в святковому пакуванні :lol:

Логічніше Укрпоштою з новим логотипом)

*і отою рекламною листівкою, що Коте виставляв)

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 2
Посилання на коментар

27 хвилин тому, DmiVady сказав:

Логічніше Укрпоштою з новим логотипом)

*і отою рекламною листівкою, що Коте виставляв)

то тендер має бути

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kkost сказав:

то тендер має бути

так не обов'язково однією посилкою ж. а ще потім марки можно продавати :lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

так не обов'язково однією посилкою ж. а ще потім марки можно продавати :lol:

маєте на увазі, що не один? поважаю, це рівень)))

Посилання на коментар

простые правильные решения всегда эффективней сложных)))

Цитата

Я знайшов $653 тисячі готівкою у гаражі померлої бабусі, ось звідки у мене такі гроші, — в.о. голови Державної екологічної інспекції Субботенко

Посилання на коментар

2 години тому, Дощ сказав:

Що там з Тимошенко: дали строк чи випустили?)))😉

P.S. У НАБУ приховали інформацію про кримінальну справу директора Бюро Кривоноса про підкуп виборців — ЗМІ 

На офіційний запит там відповіли, що йдеться про особисте та сімейне життя їхнього керівника. Наявність великої кількості публічних свідчень та документів, що підтверджують злочин, ніяк не вплинула на позицію чиновників. Як і той факт, що очільник державного органу, який має боротися з корупцією, не може прикриватися особистим життям.

Як відомо, директор НАБУ Семен Кривонос отримав обвинувальний судовий вирок у справі щодо підкупу виборців на користь Блоку Юлії Тимошенко. Щоб не сісти за ґрати, використав схему: усиновив хлопчика і зробив себе опікуном. А після того, як уникнув увʼязнення, від дитини відмовився.

Під час розгляду цієї справи Кривонос перебував у розшуку. Суддя надавав дозвіл на затримання Кривоноса та його доставлення до суду під вартою. Таким чином, до скандалів про статки детективів НАБУ, торгівлі наркотиками та громадян рф в якості викривачів додався ще один: брехня про кримінальну справу очільника Бюро Кривоноса. 

Це той директор НАБУ, який ще кілька днів тому заявив на пресконференції, що ефективність його відомства не вимірюється повернутими до бюджету коштами. Те, що на НАБУ виділяється понад 2,5 млрд на рік, а повертає воно лише 680 млн грн, нікого у структурі не хвилює.

Виходить, що орган, який має ловити корупціонерів, сам не може пояснити біографію свого керівника й прикривається розмовами про «приватне життя»

Коли на чолі НАБУ людина з кримінальним шлейфом, така антикорупція більше схожа на прикриття своїх, ніж на реальну боротьбу зі злочинами.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...