Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

16 хвилин тому, kkost сказав:

упс, про****ал((((

Ви так і режим "глибока глотка" проїбати можете:))

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, kkost сказав:

упс, про****ал((((

Я восени, коли перший раз почав користуватись цією функцією, то був дуже вражений результатом (а я їх, результати, часто по джерелах перевіряю, або в тестах можу дати те, про що знаю де і як перевірити). Але в безплатній версії стоїть обмеження на кількість таких досліджень на місяць. 
За крайні місяці я перепровірив досить багато чого у своїх базах. Викреслив, перевіривши по джерелах, купу псевдонаукового сміття, якого я набрався за десятиріччя в книжках та лекціях поважних людей 😉На дещо подивився зовсім під іншим кутом. Таким чином зекономив багато часу і навіть бабла)  

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я восени, коли перший раз почав користуватись цією функцією, то був дуже вражений результатом (а я їх, результати, часто по джерелах перевіряю, або в тестах можу дати те, про що знаю де і як перевірити). Але в безплатній версії стоїть обмеження на кількість таких досліджень на місяць. 
За крайні місяці я перепровірив досить багато чого у своїх базах. Викреслив, перевіривши по джерелах, купу псевдонаукового сміття, якого я набрався за десятиріччя в книжках та лекціях поважних людей 😉На дещо подивився зовсім під іншим кутом. Таким чином зекономив багато часу і навіть бабла)  

я більше Gemini користуюся, на Gpt в мене дешманський тариф. Але Gpt більш цікавий як стратег, Gemini як раз заради глибокої глотки Deep Research брав

Посилання на коментар

Сили оборони за допомогою ударних дронів знищили два гелікоптери — багатоцільовий Ми-8 та ударний Ка-52.

Про це повідомляє Telegram-канал «Досье Шпиона».

Як зазначається, атаки здійснили ввечері у п’ятницю, 20 лютого 2026 року. Знищені гелікоптери базувалися на аеродромі «Пугачевка», розташованому біля села Пугачівка Орловської області.

militarnyi.com/uk/news/syly-oborony-znyshhyly-my-8-ta-ka-52-u-orlovskij-oblasti-rf/

image.png.e63b354facd2d89fe4dc6aabb12560f7.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, Бездомный сказав:

львівська  терористка

640371336_2503686093393854_6196889157326015954_n.jpg

На Гадю схожа . 

Посилання на коментар

28 хвилин тому, kkost сказав:

я більше Gemini користуюся, на Gpt в мене дешманський тариф. Але Gpt більш цікавий як стратег, Gemini як раз заради глибокої глотки Deep Research брав

Я гадаю (бо для "вважаю" потрібен досвід с Gemini) що флагмани більш менш рівно йдуть. Ну для мого рівня так точно 😁)))
І вважаю, що переваги, в цьому випадку, залежать не від самого інструменту, а від навичок користувача інструмента)
Тобто вдосконалювати треба самі навички, і вдосконалювати досить серйозно та цілеспрямовано. Я навряд використовую більше якогось малого процента того, що вміє план Plus, а є ж значно просунутіші плани з безліччю можливостей.
Хоча зазвичай (в мене так 😁) : сідаєш з думкою "годинку повчуся по плану навчання", а через п'ятнадцять хвилин вже затягнуло, як в хом'яків у тік токи чи пейсбуки, в брейнсторми зовсім поза темою, і де там та годинка ...  :lol:))) 

Змінено користувачем DmiVady
правка описок та помилок
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, kkost сказав:

Тяжко вам, співчуваю

За салом і вином - то в Іспанію, там того добра навалом

Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Море мокре, дівчата потні, пиво холодне

Море досить тепле, дівчата якщо гарні - то або наші або з Польщі, сала немає, вином навіть не цікавився - чи воно взагалі є.

Нашо сало до вина? До вина треба оливи і сир. До червоного можна ще стейк пожарить, можна даже з iberico. А після цього вже всі дівчата нравляцця. Хоча, ви казали, шо вам смугленькі нравляцця, то вам і без вина сойдьот:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Ці тисячі у мене пішли спільноті Стерненка на дрони. Хоча, у кожного свої пріорітети.

відкрили експорт дронів. значить дронів вистчає і для армії і для експорту?

Посилання на коментар

19 минут назад, Vinsol2009 сказал:

На Гадю схожа . 

Надя в отличии от Вас и сынов парашенка защищает Украину. 

Цитата

Надежда Савченко по состоянию на начало 2026 года служит в Вооруженных силах Украины (ВСУ) в звании капитана, командуя стрелковой ротой 112-й отдельной бригады территориальной обороны. Она находится на передовой на востоке Украины, опровергая слухи о своей гибели. Ранее, весной 2025 года, сообщалось, что она получила ранение. 

nfront.org.ua +2

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Нашо сало до вина? До вина треба оливи і сир. 

Пан не пробував гарного жиииирного прошутто? 
То я рекомендую пану - спробувати! :good:

Вино і сир то не скасовує, а доповнює)

*тільки ж не треба, той прошутто, товщиною з палець на шмат хліба класти, як полтавський кугут)
Хоча можна, але то вже не про вино, а самогонку :crazy:

кацапізми виправляю)
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Пан не пробував гарного жиииирного прошутто? 

Вино і сир то не відміняє, а доповнює)

Та можна тоді й поїсти ще щось:))

Цитата

Українська кухня, з усіма цими борщами-юнесками, нині в тренді. Але мало хто зауважує, що для українців часто не так важлива сама страва, як процедура, ритуал, форма… Нам треба, щоб спочатку було Слово. Щоб все було визначено й названо. Оце — обід, ото — сніданок, а то — вечеря. І щоб все це було чітко відділене одне від одного, як ото Бог колись відділив світло від темряви, а земну твердь від моря.

Все, що не потрапляє у визначені категорії й ритуали — за їжу не щитається… Якщо випадково пробігали повз кухню, та нехотя ковтнули борщу з горла… Чи абсолютно случайно залізли в холодільник і з’їли каструлю каклєт… Чи шукали зарядку від телефона, а знайшли, наприклад, «Золотоніський пряник” в натуральну величину… З повидлом… Під кроваттю…

Від такого не поправляються. Там і калорій немає… Все це в режимі кози Дерези: «Бігла через гребельку та ковтнула води крапельку»…

Років десять тому були в гостях на Корсіці, великою компанією. Корсіка — сильно ковбасний край. І сирний… І от нам нанесли на стіл якісь неприлічні гори ковбас, тридцять видів сирів, різного хліба, олив та масла. І вина. Білого, рожевого, червоного… В необмеженій кількості…

І мазали ми масло на хліб, і клали ковбаси згори, і сиром з оливами закусювали… І вино пили…

І просиділи ми в такому форматі десь з 9-ї ранку до часу дня… А потім подруга на ім’я Оксана раптом сказала: «Бля, я не поняла! Нам жрать колись шось дадуть, чи нє?!»…

(с)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Пан не пробував гарного жиииирного прошуто? 

Вино і сир то не скасовує, а доповнює)

*тільки ж не треба, той прошуто, товщиною з палець на шмат хліба класти, як полтавський кугут)
Хоча можна, але то вже не про вино, а самогонку :crazy:

До речі, той гарний жирний прошуто дуже непогано з просекко або кава)))

Посилання на коментар

9 хвилин тому, kkost сказав:

До речі, той гарний жирний прошуто дуже непогано з просекко або кава)))

Знов лайки вкрали)

Каво не пив, не скажу, але згоден. Ну, і звісно, хамон, раз про Іспанію, і теж не сухий 😉

* в мене товариш має бізнес з іспанцями, так от в давні часи, коли це було в диковинку, він іноді пригощав мене хамоном "з іспанії". А якось, вже багато років потім, я його спитав, чи відрізняється хамон "з Іспанії" від "хамон з ле сільпо"?
Він відповів: "Звісно відрізняються! Бо у свині одна нога ліва, а інша права!" 😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

Вот только сегодня  тут писал и на тебе:

"Замглавы Офиса президента Ирина Верещук призвала ограничить Telegram после теракта во Львове.

"Сегодняшний теракт во Львове снова ставит вопрос о Telegram и других подобных анонимных платформах", — написала она в своём телеграм-канале.

По словам Верещук, "враг системно использует Telegram для вербовки террористов, координации их деятельности и совершения терактов".

.я же говорил , что онИ читают

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

11 хвилин тому, рыбак сказав:

Вот только сегодня  тут писал и на тебе:

"Замглавы Офиса президента Ирина Верещук призвала ограничить Telegram после теракта во Львове.

"Сегодняшний теракт во Львове снова ставит вопрос о Telegram и других подобных анонимных платформах", — написала она в своём телеграм-канале.

По словам Верещук, "враг системно использует Telegram для вербовки террористов, координации их деятельности и совершения терактов".

.я же говорил , что онИ читают

Навряд Телеграм вже анонімний. Їх канарєйка давно здохла.

image.png.ecccf72a99bbc49581f4dab4fa51e439.png

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

А якось, вже багато років потім, я його спитав, чи відрізняється хамон "з Іспанії" від "хамон з ле сільпо"?
Він відповів: "Звісно відрізняються! Бо у свині одна нога ліва, а інша права!" 😉

а як інакше продати ніжне свиняче тіло за дурні гроші? Це ж як в тій рекламі Блю Лейбл - "Я куплю цю яхту за історію"

Змінено користувачем kkost
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, kkost сказав:

а як інакше продати ніжне свиняче тіло за дурні гроші?

За півтори роки жодного разу не бачив, щоб хтось його купував )

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

За півтори роки жодного разу не бачив, щоб хтось його купував )

то ж ви про Іспанію? Що ж дивного, при наявності яловичини такої якості. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, kkost сказав:

Аби ще мишатіна свіжа була, взагалі тій Ішпанії ціни не було б:)

Посилання на коментар

13 хвилин тому, kkost сказав:

Але ж і ціни ) особливо зараз, в Україні 🥶
Я раніше стейк їв як просто нормальну їжу, коли не вдома. А зараз, по цім цінам, я б на нього як на щось святкове дивився :lol:)))

* зараз то і сенсу їсти стейк нема: стейк без гарного вина чи пива - то змарноване м'ясо та зіпсовене травлення 😉 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...