рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Война идет, а они якусь чухню трут. Сталина на вас нет !! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: упс, про****ал(((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Так ,не забудьте завтра поздравить 7351 с праздником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, kkost сказав: упс, про****ал(((( Ви так і режим "глибока глотка" проїбати можете:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, kkost сказав: упс, про****ал(((( Я восени, коли перший раз почав користуватись цією функцією, то був дуже вражений результатом (а я їх, результати, часто по джерелах перевіряю, або в тестах можу дати те, про що знаю де і як перевірити). Але в безплатній версії стоїть обмеження на кількість таких досліджень на місяць. За крайні місяці я перепровірив досить багато чого у своїх базах. Викреслив, перевіривши по джерелах, купу псевдонаукового сміття, якого я набрався за десятиріччя в книжках та лекціях поважних людей 😉На дещо подивився зовсім під іншим кутом. Таким чином зекономив багато часу і навіть бабла) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Я восени, коли перший раз почав користуватись цією функцією, то був дуже вражений результатом (а я їх, результати, часто по джерелах перевіряю, або в тестах можу дати те, про що знаю де і як перевірити). Але в безплатній версії стоїть обмеження на кількість таких досліджень на місяць. За крайні місяці я перепровірив досить багато чого у своїх базах. Викреслив, перевіривши по джерелах, купу псевдонаукового сміття, якого я набрався за десятиріччя в книжках та лекціях поважних людей 😉На дещо подивився зовсім під іншим кутом. Таким чином зекономив багато часу і навіть бабла) я більше Gemini користуюся, на Gpt в мене дешманський тариф. Але Gpt більш цікавий як стратег, Gemini як раз заради глибокої глотки Deep Research брав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Сили оборони за допомогою ударних дронів знищили два гелікоптери — багатоцільовий Ми-8 та ударний Ка-52. Про це повідомляє Telegram-канал «Досье Шпиона». Як зазначається, атаки здійснили ввечері у п’ятницю, 20 лютого 2026 року. Знищені гелікоптери базувалися на аеродромі «Пугачевка», розташованому біля села Пугачівка Орловської області. militarnyi.com/uk/news/syly-oborony-znyshhyly-my-8-ta-ka-52-u-orlovskij-oblasti-rf/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 годин тому, Бездомный сказав: львівська терористка На Гадю схожа . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 28 хвилин тому, kkost сказав: я більше Gemini користуюся, на Gpt в мене дешманський тариф. Але Gpt більш цікавий як стратег, Gemini як раз заради глибокої глотки Deep Research брав Я гадаю (бо для "вважаю" потрібен досвід с Gemini) що флагмани більш менш рівно йдуть. Ну для мого рівня так точно 😁))) І вважаю, що переваги, в цьому випадку, залежать не від самого інструменту, а від навичок користувача інструмента) Тобто вдосконалювати треба самі навички, і вдосконалювати досить серйозно та цілеспрямовано. Я навряд використовую більше якогось малого процента того, що вміє план Plus, а є ж значно просунутіші плани з безліччю можливостей. Хоча зазвичай (в мене так 😁) : сідаєш з думкою "годинку повчуся по плану навчання", а через п'ятнадцять хвилин вже затягнуло, як в хом'яків у тік токи чи пейсбуки, в брейнсторми зовсім поза темою, і де там та годинка ... ))) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady правка описок та помилок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, kkost сказав: Тяжко вам, співчуваю За салом і вином - то в Іспанію, там того добра навалом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, vadimv сказав: Море мокре, дівчата потні, пиво холодне Море досить тепле, дівчата якщо гарні - то або наші або з Польщі, сала немає, вином навіть не цікавився - чи воно взагалі є. Нашо сало до вина? До вина треба оливи і сир. До червоного можна ще стейк пожарить, можна даже з iberico. А після цього вже всі дівчата нравляцця. Хоча, ви казали, шо вам смугленькі нравляцця, то вам і без вина сойдьот:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 годин тому, Вячеслав63 сказав: Ці тисячі у мене пішли спільноті Стерненка на дрони. Хоча, у кожного свої пріорітети. відкрили експорт дронів. значить дронів вистчає і для армії і для експорту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, Vinsol2009 сказал: На Гадю схожа . Кадровий співробітник... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 минут назад, Vinsol2009 сказал: На Гадю схожа . Надя в отличии от Вас и сынов парашенка защищает Украину. Цитата Надежда Савченко по состоянию на начало 2026 года служит в Вооруженных силах Украины (ВСУ) в звании капитана, командуя стрелковой ротой 112-й отдельной бригады территориальной обороны. Она находится на передовой на востоке Украины, опровергая слухи о своей гибели. Ранее, весной 2025 года, сообщалось, что она получила ранение. nfront.org.ua +2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Нашо сало до вина? До вина треба оливи і сир. Пан не пробував гарного жиииирного прошутто? То я рекомендую пану - спробувати! Вино і сир то не скасовує, а доповнює) *тільки ж не треба, той прошутто, товщиною з палець на шмат хліба класти, як полтавський кугут) Хоча можна, але то вже не про вино, а самогонку Змінено 2 години тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Пан не пробував гарного жиииирного прошутто? То я рекомендую пану - спробувати! Вино і сир то не відміняє, а доповнює) Та можна тоді й поїсти ще щось:)) Цитата Українська кухня, з усіма цими борщами-юнесками, нині в тренді. Але мало хто зауважує, що для українців часто не так важлива сама страва, як процедура, ритуал, форма… Нам треба, щоб спочатку було Слово. Щоб все було визначено й названо. Оце — обід, ото — сніданок, а то — вечеря. І щоб все це було чітко відділене одне від одного, як ото Бог колись відділив світло від темряви, а земну твердь від моря. Все, що не потрапляє у визначені категорії й ритуали — за їжу не щитається… Якщо випадково пробігали повз кухню, та нехотя ковтнули борщу з горла… Чи абсолютно случайно залізли в холодільник і з’їли каструлю каклєт… Чи шукали зарядку від телефона, а знайшли, наприклад, «Золотоніський пряник” в натуральну величину… З повидлом… Під кроваттю… Від такого не поправляються. Там і калорій немає… Все це в режимі кози Дерези: «Бігла через гребельку та ковтнула води крапельку»… Років десять тому були в гостях на Корсіці, великою компанією. Корсіка — сильно ковбасний край. І сирний… І от нам нанесли на стіл якісь неприлічні гори ковбас, тридцять видів сирів, різного хліба, олив та масла. І вина. Білого, рожевого, червоного… В необмеженій кількості… І мазали ми масло на хліб, і клали ковбаси згори, і сиром з оливами закусювали… І вино пили… І просиділи ми в такому форматі десь з 9-ї ранку до часу дня… А потім подруга на ім’я Оксана раптом сказала: «Бля, я не поняла! Нам жрать колись шось дадуть, чи нє?!»… (с) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Пан не пробував гарного жиииирного прошуто? То я рекомендую пану - спробувати! Вино і сир то не скасовує, а доповнює) *тільки ж не треба, той прошуто, товщиною з палець на шмат хліба класти, як полтавський кугут) Хоча можна, але то вже не про вино, а самогонку До речі, той гарний жирний прошуто дуже непогано з просекко або кава))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, kkost сказав: До речі, той гарний жирний прошуто дуже непогано з просекко або кава))) Знов лайки вкрали) Каво не пив, не скажу, але згоден. Ну, і звісно, хамон, раз про Іспанію, і теж не сухий 😉 * в мене товариш має бізнес з іспанцями, так от в давні часи, коли це було в диковинку, він іноді пригощав мене хамоном "з іспанії". А якось, вже багато років потім, я його спитав, чи відрізняється хамон "з Іспанії" від "хамон з ле сільпо"? Він відповів: "Звісно відрізняються! Бо у свині одна нога ліва, а інша права!" 😉 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Вот только сегодня тут писал и на тебе: "Замглавы Офиса президента Ирина Верещук призвала ограничить Telegram после теракта во Львове. "Сегодняшний теракт во Львове снова ставит вопрос о Telegram и других подобных анонимных платформах", — написала она в своём телеграм-канале. По словам Верещук, "враг системно использует Telegram для вербовки террористов, координации их деятельности и совершения терактов". .я же говорил , что онИ читают Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, рыбак сказав: Вот только сегодня тут писал и на тебе: "Замглавы Офиса президента Ирина Верещук призвала ограничить Telegram после теракта во Львове. "Сегодняшний теракт во Львове снова ставит вопрос о Telegram и других подобных анонимных платформах", — написала она в своём телеграм-канале. По словам Верещук, "враг системно использует Telegram для вербовки террористов, координации их деятельности и совершения терактов". .я же говорил , что онИ читают Навряд Телеграм вже анонімний. Їх канарєйка давно здохла. Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 хвилин тому, DmiVady сказав: А якось, вже багато років потім, я його спитав, чи відрізняється хамон "з Іспанії" від "хамон з ле сільпо"? Він відповів: "Звісно відрізняються! Бо у свині одна нога ліва, а інша права!" 😉 а як інакше продати ніжне свиняче тіло за дурні гроші? Це ж як в тій рекламі Блю Лейбл - "Я куплю цю яхту за історію" Змінено 2 години тому користувачем kkost 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, kkost сказав: а як інакше продати ніжне свиняче тіло за дурні гроші? За півтори роки жодного разу не бачив, щоб хтось його купував ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: За півтори роки жодного разу не бачив, щоб хтось його купував ) то ж ви про Іспанію? Що ж дивного, при наявності яловичини такої якості. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, kkost сказав: то ж ви про Іспанію? Що ж дивного, при наявності яловичини такої якості. Аби ще мишатіна свіжа була, взагалі тій Ішпанії ціни не було б:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 хвилин тому, kkost сказав: то ж ви про Іспанію? Що ж дивного, при наявності яловичини такої якості. Але ж і ціни ) особливо зараз, в Україні 🥶 Я раніше стейк їв як просто нормальну їжу, коли не вдома. А зараз, по цім цінам, я б на нього як на щось святкове дивився ))) * зараз то і сенсу їсти стейк нема: стейк без гарного вина чи пива - то змарноване м'ясо та зіпсовене травлення 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз