kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Звернення Яроша: https://www.youtube.com/shorts/U3DWQtmcRDw?feature=share 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 21 минуту назад, Бармалей сказал: не проголосовали за ставленика москвы, олигарха и ворья петра ляксеивича и его свору любий друзь та бізнес партнер вітьки мертвечука , куратор сабакова та науківця , вбивця Сашка Білого , борець з цинічними бандерами - чоколядний педро пролетів на виборах , як хванера на Житомиром Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Звернення Яроша: https://www.youtube.com/shorts/U3DWQtmcRDw?feature=share Звернення Гетьманцева: Гетманцев попередив про скору "фінансову трагедію" в Україні Внутрішні бюджетні резерви України перебувають на межі — у квітні держава може втратити можливість фінансувати власні видатки Посадовець каже, що кошти на другу половину 2026 року вже зараз витрачаються на покриття "дірок" у фінансуванні армії та соціальних виплат. "Не у всіх колег (у Верховній Раді та Кабміні) є передчуття фінансової трагедії. Воно є в мене, у міністра фінансів є, бо він розуміє, що у квітні не буде чим фінансувати видатки. Сьогодні вже ми використовуємо ті кошти, що були закладені на друге півріччя. У МВФ позиція щодо маяків, погоджених урядом, дуже проста – вони обов’язкові. І перенесення їх з prior action не змінило цього ставлення", – повідомив народний депутат. www.dsnews.ua/ukr/politics/getmancev-poperediv-pro-skoru-finansovu-tragediyu-v-ukrajini-24022026-453726 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 годин тому, Александр Аврамчук сказав: Поставив на коліна перед строєм і бив ногами: Офіцер на Черкащині влаштував жорстоке "покарання" для солдатів понеділок, 23 лютий 2026, 21:43 Twitter На Черкащині офіцер поставив солдатів на коліна перед строєм побратимів та жорстоко побив одного з них. Про це повідомляє пресслужба ДБР За даними слідства, під час ранкового шикування через раптово виниклий конфлікт офіцер наказав п’ятьом солдатам стати на коліна перед строєм. Цього командирові здалося замало: він підійшов до одного з солдатів і почав завдавати йому ударів руками та ногами по голові й обличчю. Загалом зафіксовано близько десяти ударів. Потерпілого госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями. на підвищення піде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 годин тому, XL.pro сказав: Що змінять вибори при необхідних 500000 мобілізованих? Мобілізація взагалі непотрібна. Достатньо прийняти закон, який дозволить призначати офіцерів на стрілецькі та інші бойові посади. Зараз в армії на одного реально воюючого по два офіцери, а то й по три. Плюс по два-три мазаних в тилу. Людей в армії достатьо, воювати тільки нікому. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Дехто ніби працює чисто на ворога, або принаймні типу як вчиняє якийсь глупуватий півень - мені головне прокукурікати, а там хоч трава не рости Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: призначати офіцерів на стрілецькі та інші бойові посади. Зараз в армії на одного реально воюючого по два офіцери, а то й по три. Плюс по два-три мазаних в тилу. Людей в армії достатьо, воювати тільки нікому. тоді дизмораль народу буде повна, коли пани офіцери в сзч ломануться. ті офіцери, які мене перед стройом клеймили - як прийшла рознарядка від генштабу скількись там різних левелів офіцерів в піхоту перевести - бігом в госпіталь лягли, з начштаба включно. чесати про патріотизм і когось слати на 0 одним розчерком пера не те саме що самим йти. як колись один контрактник сказанув (я любив їх потролити, мол війна - ваш зірковий час, ви ж "пси війни", вибрали цей хліб, мали б навипередки проситись в бій, за орденами) - якби я знав що армія колись воюватиме, я б сюди не наблизився. не така я людина))) 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Там хтось наводив цитати рашістського генерала - часом це не той самий гена, що дарував своїй жінці відрізані вуха полонених? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ніби так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Не мож поставити лайк US7IGN Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 минуты назад, karlito сказал: тоді дизмораль народу буде повна, коли пани офіцери в сзч ломануться. ті офіцери, які мене перед стройом клеймили - як прийшла рознарядка від генштабу скількись там різних левелів офіцерів в піхоту перевести - бігом в госпіталь лягли, з начштаба включно. чесати про патріотизм і когось слати на 0 одним розчерком пера не те саме що самим йти. як колись один контрактник сказанув (я любив їх потролити, мол війна - ваш зірковий час, ви ж "пси війни", вибрали цей хліб, мали б навипередки проситись в бій, за орденами) - якби я знав що армія колись воюватиме, я б сюди не наблизився. не така я людина))) як війна пожар , то хоч звільняйся (с) є й протилежні випадки - в знайомої син - безбатьченко , без жодних блатів , у 27 вже полковник - деанонімізація не потрібна - може й по сраці за розголос прилетіти Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, karlito сказав: тоді дизмораль народу буде повна, коли пани офіцери в сзч ломануться. ті офіцери, які мене перед стройом клеймили - як прийшла рознарядка від генштабу скількись там різних левелів офіцерів в піхоту перевести - бігом в госпіталь лягли, з начштаба включно. чесати про патріотизм і когось слати на 0 одним розчерком пера не те саме що самим йти. як колись один контрактник сказанув (я любив їх потролити, мол війна - ваш зірковий час, ви ж "пси війни", вибрали цей хліб, мали б навипередки проситись в бій, за орденами) - якби я знав що армія колись воюватиме, я б сюди не наблизився. не така я людина))) так з цього ж і треба було починати - всі без бойового досвіду - рядові. і генерали і трактористи. армія в якій головний генерал кацап - точно українська? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: так з цього ж і треба було починати - всі без бойового досвіду - рядові. і генерали і трактористи. армія в якій головний генерал кацап - точно українська? Львівські батяри нігди не розбирали Жид ти чи поляк, аби був не фраєр Нас завжди єднала свята батярська воля Хто хоче їй відняти, тоді шо зробиш - фаєр! Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому ви ж розумієте, що ніде такого не було, і в нас так не буде? в нас футболістів з циркачами побронювали, а ви про генералів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 12 хвилин тому, karlito сказав: ви ж розумієте, що ніде такого не було, і в нас так не буде? в нас футболістів з циркачами побронювали, а ви про генералів. не буду знову Леся цитувати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 30 хвилин тому, Бездомный сказав: є й протилежні випадки - в знайомої син - безбатьченко , без жодних блатів , у 27 вже полковник - деанонімізація не потрібна - може й по сраці за розголос прилетіти Полковник у 27 років немазаний? Щось нереальне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 12 годин тому, XL.pro сказав: Кожні півроку під час війни піднімається питання виборів))). Форумський лобіст не дасть збрехати))). Без завершення війни вибори їх немає змісту проводити. Шо значить нема сенсу проводити? Вам шо, Кота не жалко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 1 час назад, akineo сказал: на підвищення піде В або нещасний випадок станеться. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) Проблеми у людей,, якась війна мобілізація. В мене якісь падли з ранку з під носа вже холодос і жирний телік вирвали за допомогою парсерів.дзвонять через 5 хв після виходу оголошення Вже би, як мінімум штуцерок був. . 😠 Змінено 36 хвилин тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 28 минут назад, Dmitriy_S сказал: Полковник у 27 років немазаний? Щось нереальне. знаю ситуацію дитинства хлопця . подробиці надто деанонімізують . а по сраці отримувати за несанкціонований злив інформації , та ще й під час гострої фази війни , не хочу . історія заслуговує на голлівудську екранізацію Змінено 24 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Шо значить нема сенсу проводити? Вам шо, Кота не жалко? Жалко у пчілки, а котів шкода))). У мене в офісі їх 6 штук, вже років 9 живуть))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому (змінено) 44 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Полковник у 27 років немазаний? Щось нереальне. якщо в 14-му було 18ть років і з війни не вилазив, крім військового інституту, - реально. Змінено 8 хвилин тому користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому (змінено) 9 минут назад, MaxS сказал: якщо в 14-му було 18ть років і з війни не вилазив, крім військового інституту - реально. все одно - карколомна , майже фантастична яскрава історія , але не можна зараз ( а може й ніколи не можна буде ) пану Влодеку - перша - тобто нейтивна мова в хлопця - кацапська ( ну регіон такий - кацапощелепний ) , що не стало на заваді . він хто - кацап , чи укранець ? кацап - то не кров , не прізвище , і навіть - не перша - нейтивна мова . кацап - то світогляд. Змінено 16 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз