US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: Kirill Sazonov 24 мин. · Интересная ситуация складывается с очевидными и не очевидными выводами. США и Израиль разносят режим в Иране. Те огрызаются. Трусливая россия спряталась, как мышка под веник и оттуда выражает соболезнования. Очевидный вывод – союзникам россии нет смысла на нее рассчитывать. Там никому не помогут, сами слишком напуганы. Ждем эфир Соловьева с пояснениями, что Иран никогда не был другом и союзником. Не очевидный вывод или даже в форме вопроса – а вообще сегодня можно рассчитывать на чью-то помощь, защиту и гарантии безопасности? Или стопроцентно только на себя? Ну, то есть когда к тебе в дом ломится злодей, и ты позвонил «102», полиция рано или поздно приедет. Но лучше, если у тебя в доме есть оружие надежнее топора. Вот только в геополитике полиции нет. А придет ли сосед на помощь – вопрос открытый. Вывод логичен: При самых красивых гарантиях безопасности, которые нам дадут, при самых страшных клятвах, рассчитывать можно только на Силы Обороны Украины, на готовность украинцев защищаться и поддерживать защитников. Все остальное в наше время вызывает… недоверие Бгг. То просто розмін - парашка не втручається на середньому сході, а Штати в Європі 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, Propeller сказал: — Україна перестає воювати "по лінії окопів" і переходить до системного демонтажу російської війни як механізму. Угу, угу, когда там последний обстрел был, неделю назад!? Значит сегодня ночью будет пиzдец опять.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 минут назад, US7IGN сказал: Бгг. То просто розмін - парашка не втручається на середньому сході, а Штати в Європі 😉 цж вже було - про венесуелу. куди кацапи взагалі можуть втрутитися , якщо вони навіть Крамаху вяти не в змозі ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: тих кого знаю такого віку бігти ніхто не зможе. от тримати оборону будуть добре по тій же причині. Може почати призов колишних силовиків вже тепер на загальних підставах, серед тих, що вийшли на пільгову пенсію раніше 60-років. Звичайно, що не в штурмовики їх, чи у дроноводи, а для охорони складів, аеродромів, пускових майданчиків. І вмінню стріляти вони вже давно навчені. Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 годин тому, Dmitriy_S сказав: Чатік переклав Показати вміст Хаменеї, один із найзліших людей в історії, мертвий. Це не лише справедливість для народу Ірану, а й для всіх великих американців і людей з багатьох країн по всьому світу, які були вбиті або скалічені Хаменеї та його бандою кровожерливих ГОЛОВОРІЗІВ. Він не зміг уникнути нашої розвідки та високотехнологічних систем відстеження, що працювали у тісній співпраці з Ізраїлем — нічого не зміг зробити ні він, ні інші лідери, які загинули разом із ним. Це найбільший шанс для іранського народу повернути свою країну. Ми чуємо, що багато з їхнього КВІР (IRGC), військових та інших сил безпеки і поліції більше не хочуть воювати і шукають у нас імунітету. Як я сказав минулої ночі: «Зараз вони можуть отримати імунітет, пізніше вони отримають лише смерть!». Сподіваюсь, КВІР і поліція мирно об’єднаються з іранськими патріотами і разом, як єдине ціле, повернуть країні велич, на яку вона заслуговує. Цей процес має скоро початися — за один день не лише смерть Хаменеї, але й сама країна була дуже сильно зруйнована і навіть частково стерта з лиця землі. Важкі та точкові бомбардування, однак, триватимуть безперервно протягом тижня, настільки довго, наскільки це буде потрібно для досягнення нашої мети — МИРУ НА ВСЬОМУ БЛИЗЬКОМУ СХОДІ ТА, ВЗАГАЛІ, У СВІТІ! Дякую за вашу увагу до цього питання. ПРЕЗИДЕНТ ДОНАЛЬД Дж. ТРАМП і дав відповідь на ваше питання Показати вміст Скоріше це не “новий словник”, а стара як світ риторична техніка. У політичній мові слово “peace” часто означає не стан без насильства зараз, а бажаний кінцевий стан після примусу. Тобто логіка така: У військово-політичній теорії це навіть має назву — “peace through strength” / “peace through force” (мир через силу). Фактично слово мир у таких заявах означає: не відсутність бомб, а відсутність супротиву після бомб. Тому й виникає мовний парадокс: - для звичайної людини мир = коли не стріляють - для державної пропаганди мир = коли вже ніхто не може стріляти у відповідь Політики так говорять не випадково — це спосіб: 1. морально виправдати застосування сили 2. показати, що насильство — тимчасове 3. подати війну як інструмент припинення війни Тобто це не нова версія перекладу слова peace, а класичний приклад евфемістичної політичної мови: коли жорстку дію описують позитивною метою. Мабуть, вже помітили, що те, як працює ВММ залежить від користувача і налаштувань, які вони в "свою" модель додають. В мене текст Трампа перекладав теж чатік, теж "двадцятидоларовий", але в мене стоять заборони на емоційні тригери тощо для відсічі шуму. І текст українською трошки інший Різниця: Прихований текст І це ми бачимо різницю в перекладах алгоритмів(хоч і складних). А що сказати про правдивість перекладів людей-перекладачів, у яких і місячні бувають і овуляції ))) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та я ж не проти. Совки мають щезнути, щоб на цій території щось вийшло нормальне побудувати. Тільки це ніяк не вирішить проблему. Проблема взагалі не вирішується в площині "більше людей". А є чітке формулювання того, що є той ваш "людина-совок"? Дайте, будь ласка, цікаво стало. Бо в плані будувати я щось в більшості ахуєнно вумних 30-45 (дуже великого відсотка цієї вікової групи, бо серед них є дійсно круті люди які роблять гарні речі) не бачу результатів, всі або айтішнегі або поважні менагери відділу клінінгу в корпораціях тих самих "совків" ))) Про критичне мислення та освіту навіть говорити не треба - пости в темі почитати та поплакати На побудованому совками якось цю зиму проскочили під обстрілами ... ремонтували в морози обладнання теж не дуже молоді спеціалісти) Так що давайте все ж прояснимо, що воно таке, ті "совки"? Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, DmiVady сказав: І це ми бачимо різницю в перекладах алгоритмів(хоч і складних). А що сказати про правдивість перекладів людей-перекладачів, у яких і місячні бувають і овуляції ))) будь-який переклад це інтерпретація. тому якщо хочеш розуміти точно то тільки самому вчити. недавно одному новозеландцю, який хоче вивчити мову предків, пояснював що таке хробак і чому це не просто черв'як і в якому контексті Мадяр так називає кацапів... так це якійсь сраний хробак ) саме тому я не вірю ані в онлайн-перекладачів, ані в перекладачів/репетиторів українців. тільки нейтіви з освітою вище середньої... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: будь-який переклад це інтерпретація. тому якщо хочеш розуміти точно то тільки самому вчити. недавно одному новозеландцю, який хоче вивчити мову предків, пояснював що таке хробак і чому це не просто черв'як і в якому контексті Мадяр так називає кацапів... так це якійсь сраний хробак ) саме тому я не вірю ані в онлайн-перекладачів, ані в перекладачів/репетиторів українців. тільки нейтіви з освітою вище середньої... Я розумію, що інструкції китайською, німецькою та японською ви читаєте в оригіналі, також як і мемуари німецьких офіцерів. 😉 Навіть, трошки заздрю ... але в мене нема стільки часу в житті для вивчення всіх тих мов світу, але я можу заробити 24 долари на місяць) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: але я можу заробити 24 долари на місяць) навіщо? 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я розумію, що інструкції китайською, німецькою та японською ви читаєте в оригіналі, також як і мемуари німецьких офіцерів. звісно ніт. тому я фокусувався на найбільш перспективній мові в світі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: навіщо? Щоб не платити людині-перекладачу по 240 кожного разу, коли мені потрібно перекласти контракт тощо. А ще люди боліють, ахуєвають від своєї значущісті, пройобують терміни тощо 😉 І при тому, результат їх перекладу не еталонний і не краще сучасної ВММ. Ну і як бонус, я можу не питати "що там написав Трамп" і не читати викривлений переказ в новинах "мені Рабінович наспівав". І не тільки цей бонус. Чи варто воно того, щоб я вбив 10 000 годин на вивчення основ якоїсь мови, і вважав що я її добре знаю ... я поки що не думав про це 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Щоб не платити людині-перекладачу по 240 кожного разу, коли мені потрібно перекласти контракт тощо. з японської чи німецької? ну не знаю. на мою скромну думку контрактами мають займатися юристи, а не ШІ) принаймні я не довірю жоден юридичний документ ШІ. бо бачив результати) він замість мене в Дніпрі не буде плавати з тазиком бетону на ногах) на щастя, в тому що мені цікаво 95% англійською і всі її знають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: на щастя, в тому що мені цікаво 95% англійською і всі її знають. Це ваш світ, тож я зовсім не проти, що ви ньому робите те, що вважаєте за потрібне. Але ... почалося з того, що ми я з тезкою вирішив обговорити суто технічні питання ВММ, а відволікся на якусь непотрібну мені хyйню, яку навіть в цій темі сто разів перетирали ті, хто володіє англійською ))) Це суть слов'янських форумів, на які заходиш за інформацією, а попадаєш у деградаційний треш ) В мене навіть в чатику стоїть налаштування: "Нуль води: кожен абзац додає нову інформацію/критерій. Без повторів і зайвої філософії." 😁))) Для філософії та збовтуванні гівна в голові є книжки, той же левантійський понайєх або Пелевін ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз