Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, DmiVady сказал: Наскільки гарно ви за крайні чотири роки підняли свій скіл з володінням стрілецькою зброєю? "файт" - то остання тонка червона лінія до "файт" існує "ран" вміння гарно стріляти провокуe погратися в "big shooting game" Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Слушно спочатку ставити два питання: "що я можу з цим зробити?" і "що я буду з цим робити?". Наскільки гарно ви за крайні чотири роки підняли свій скіл з володінням стрілецькою зброєю? моя зброя - мій розум. за 4 роки я суттєво прокачав володіння англійською, ШІ та розширив нетворкінг. я вже не кажу про досягнення поза професійною сферою. тупих людей я уникаю і не втручаюся коли вони як каже Буданов якісно вбивають один одного. з мого досвіду зброя ще нікому не допомогла, але підвищила ризик він неї ж отримати додаткові проблеми. можете подивитися на власний довід і сказати чи колись вам зброя допомогла уникнути чи вирішити проблеми і як так сталося що до неї взагалі дійшло? знав багато тих хто гарно володів зброєю і які давно мертві і багато тих хто її взагалі ніколи в руках не тримав і чудово себе почуває. коли вперше біля мене прилетіла і розірвалася міна, я в стрілецьку зброю взагалі вірити перестав. до речі, як вам демонстрація рівня володіння нею тих бійців на відео останньому? про істеричку-поліцейську, яка мала першою припинити незаконні дії, мабуть краще взагалі не згадувати Змінено 2 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Данило Гетманцев звернувся до представників паливного ринку із закликом не підвищувати ціни на тлі війни на Близькому Сході. "Розумію, що це бізнес, а бізнес – завжди бізнес, і головна його мета – прибуток", ‒ зазначив Гетманцев. Джерело: https://censor.net/n3603512 він би не підвищував, якби був бізнесменом ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Александр Аврамчук сказав: Данило Гетманцев звернувся до представників паливного ринку із закликом не підвищувати ціни на тлі війни на Близькому Сході. "Розумію, що це бізнес, а бізнес – завжди бізнес, і головна його мета – прибуток", ‒ зазначив Гетманцев. Джерело: https://censor.net/n3603512 він би не підвищував, якби був бізнесменом ? може подивитися який відсоток в ціні прибуток бізнесу і який - держава собі забирає) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Канцлер Німеччини Фрідріх Мерц під час зустрічі із Дональдом Трампом показав лідеру США на мапі, чому лінія фронту в Україні не має рухатися на захід. Про це він розповів в інтерв'ю ARD, передає Цензор.НЕТ. Більше новин у Telegram-каналі Цензор.НЕТ Подробиці Канцлер заявив, що розглядав мапу України з Трампом. "І я думаю, що це було важливо. Я ще раз чітко пояснив йому: лінія фронту, яку зараз утримує Україна, має залишитися і не може бути відсунута далі на захід на користь Росії, на шкоду Україні", - наголосив Мерц. Джерело: https://censor.net/ua/n3603509 Трампо хоч побачив де Україна на мапі знаходиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Ты ещё здесь придурок любитель мертвечины, а почему не забанили? Прідурок, це твоє імья,бросатель на проізволяще свою собаку і сьобуещееся чепушило в Чехію. Не все пропустив??? Чи уебан не розуміе дане відіо? Прівіт від твоеї тоьті,дятел. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Два “генерали”. Для мене — вже колишні. Обидва не в Україні: один у Лондоні, інший у Варшаві. Обидва — інваліди. Обидва знають “як треба”. Але знають це здалеку. Обидва розповідають, що потрібно країні — але тільки на словах. Обидва не тримають слова. А офіцер без слова — це просто людина з погонами в минулому. Вони сформувалися у 1991–2019 роках — у час, коли армію методично нищили, розпродавали і знецінювали. І вони — продукт тієї системи. Обидва зраджували. І не раз. Обидва люблять комфорт більше, ніж відповідальність: м’яке ліжко, ситий стіл і теплі кабінети. Цей список можна продовжувати до ранку. Але жоден список не зробить їх офіцерами честі. Не поверне до них поваги. Не додасть гідності. Бо офіцер — це не звання. Це присутність поруч із своїми. Це відповідальність. Це приклад. На жаль, це — продукт епохи олігархії, деградації та знецінення війська. І це — їхній вирок. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) кацапи ротом калантаряна погрожують передати ірану я дерну зброю - це вже істерика , чи ще ні ? з.і. у 90-ті сша не ту державу позбавили ядерного статусу Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 годин тому, karlito сказав: звичайно що тут і зараз ефективна. але в мене специфічне поняття про ефективність держави, воно бінарне (існує - значить ефективна). тому всі держави що зараз існують - еффективні в моєму розуміні. Ви що в термін "ефективність" вкладаєте - як працюють інститути? рівність перед законом? егалітарність?ВВП в цілому чи на душу населення? Що ще? Щодо здатності виживати в довгій перспективі - Китай криє всіх як бик вівцю - більше 2000 років. та навіть до Великобританії з її приблизно 4ма століттями як імперії, США ще далеко. тому історія розсудить про здатність виживати, я не дуже оптиміст і не думаю що в людства є стільки часу щоб США пробули довше Китайської імперії ( Таки заплутав вас перемішавши абстракції з метриками, а асоціативне мислення у всіх різне) Ну добре, як буде настрій просто напишіть, своє бачення. Прості метрики: як працюють інститути, чим заохочується сплата податків, як виконуються принципи рівності перед законами, як карається невиконання законів, відношення громадян до представників закону та держави. Прості побутові речі з якими ви стикаєтесь кожен день. Про Китай не буду) Бо я маю тільки знайомство з деякими трактатами та тим, що повязано з їх практиками самовдосконалення (у-шу, цигун), Про сучасний Китай я читав пару гарних книг, та дивився тригодинне кіно Діми Комарова, але цього явно недостатньо для аргументованої бесіди Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: моя зброя - мій розум. тупих людей я уникаю і не втручаюся коли вони як каже Буданов якісно вбивають один одного. з мого досвіду зброя ще нікому не допомогла, але підвищила ризик він неї ж отримати додаткові проблеми. можете подивитися на власний довід і сказати чи колись вам зброя допомогла уникнути чи вирішити проблеми і як так сталося що до неї взагалі дійшло? знав багато тих хто гарно володів зброєю і які давно мертві і багато тих хто її взагалі ніколи в руках не тримав і чудово себе почуває. коли вперше біля мене прилетіла і розірвалася міна, я в стрілецьку зброю взагалі вірити перестав. до речі, як вам демонстрація рівня володіння нею тих бійців на відео останньому? про істеричку-поліцейську, яка мала першою припинити незаконні дії, мабуть краще взагалі не згадувати "моя зброя - мій розум" не погана позиція, але "Что будут стоить тысячи слов, когда важна крепость руки?" © І чому хтось буде брати до рук зброю та організовувати загони самооборони від підарасів доки ви будете розважатися дописами на форумі? Більшість українців вибрала конформізм з підарасами та продовження війни, а більшість тих, хто вміє в зброю, не будуть розв'язувати проблеми зброєю. Люди, які знайшли ресурси на купівлю зброї, та вдосконалення своїх навичок зі зброєю, знайдуть ресурси для розв'язання проблем."Це не проблема - це розходи" © Про рівень володіння не буду, складно казати про те, чого нема) Зазвичай я орієнтуюсь на інші рівні, це не топовий, але за чотири роки, при наполегливості та грошах цілком досяжні, й ви так зможете) Прихований текст Це 2+2+4+2+2 на десяти ярдах, проста залікова вправа для початківців В мене результат трошки довший (значно менше часу та грошей витрачено чим в Ігоря), зброя така ж сама: Глок 34 з ліхтариком) З мого "домашнього карабіна" час буде значно меншим, бо карабіном оперувати значно простіше ніж пістолетом, якось так 😉 IMG_5463.MOV "Never assume that simply having a gun makes you a marksman. You are no more armed because you are wearing a pistol than you are a musician because you own a guitar." © Jeff Cooper "Principles of Personal Defense" В перекладі на нашу: "Якщо ти придбав зброю, і не навчаєшся з неї стріляти, то хоча б спиляй мушку" 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady додано) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вони з Мариной Порошенко не однокласники? AQO2RtBG3NBOh4BRcXY2a-yHR68W3C1cDQDn24m58RnxJr616bcY8K5jOBqw-biiAHBvgeVNqvEXSPWuHmqcJ5XufhTwWocbibsR-NduRI6gqQ.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому А памятаєте як з 2023 року в інтернет гуляє телефона розмова парошенка і ахмєтова. Там вони обговорювали схему державного заколоту. Там ще і Залужний згадувався як в доску їх людина. Порохня ще тоді казали що це фейкове відео, фейкова телефона розмова і тд. Так от, ті вроді фейки плавно переходять в сумну реальність. Пазли так чітко складаються. А хтось чекає що от генерал зараз заговорить і розвіє всі їх сумніви. Та він вже наговорив. І наробив. От і робіть висновки. AQPFYY1h-S8hCLN5UQjFDNo2RtE63iv1gV_U4UDCbesL37itJuQOo5IaVg63TPcRvwV9HjzqgdRlJ5tcyCO-fsFP4OmLNXNsQaN9VTgaf7CJWQ.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: з мого досвіду зброя ще нікому не допомогла, але підвищила ризик він неї ж отримати додаткові проблеми. можете подивитися на власний довід і сказати чи колись вам зброя допомогла уникнути чи вирішити проблеми і як так сталося що до неї взагалі дійшло? ну я застосовував одного разу газовий балон врятував здоров'я та цінне для мене майно ( як з'ясувалося згодом , в тому місці багато людей від гопників постраждало - втратили й майно , й здоров'я) одного разу навіть стріляв на ураження ( коли моє єдине авто намагалися угнати два здорованя ( один - вищий за два метри ) , які ще й згодом виявилися йобарями сусідок , які їх і навели ) вдруге - достатньо було продемонструвати наявність та рішучу готовність застосувати , щоб агресор з залізною ломакою втратив намір напасти з.і. коли зміг переїхати до більш благополучного району , на сусіда - колишнього професійного борця сумо , напали якісь довбойоби , які думали , що сумо - то якась декоративна маячня - хотіли в нього геліка віджати . Але ж в нього руки - зброя . То ж теж можна записати до кейсів успішного застосування зброї . О... ще раз згадав - вночі оточила зграя агресивних безхатніх собак - дрібний відолікав увагу зпереду , здоровані нишком підкрадалися ззаду . Постріл - і їх , як не було =================================== всі випадки обумовлені складною соціально-економічною ситуацію в пострадянських так званих "робочих кварталах" - у них денег курьі не клюют , а у нас - на водку не хватает =================================== краще мати зброю , ніж її не мати , коли вона потрібна але необхідно пам'ятати , що зброя , то щось на кшталт "кільця всевладдя" - користь від якого умовна , а небезпечне воно тим , що провокує власника Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Кажуть у баригі корупціїї не було. AQN3wgUmfkLeUxoKbhScdPU0qTm-r9-GWQfN9iY0Pl9OxqvWR7wI8eLMtCNxff8yHASUpVTsuX2NB5j0RkzPGbdHf_8UlHl6TfUULXZA7IF1FA.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 34 минуты назад, миг сказал: Два “генерали”. Для мене — вже колишні. Обидва не в Україні: один у Лондоні, інший у Варшаві. Обидва — інваліди. Обидва знають “як треба”. Але знають це здалеку. Обидва розповідають, що потрібно країні — але тільки на словах. Обидва не тримають слова. А офіцер без слова — це просто людина з погонами в минулому. Вони сформувалися у 1991–2019 роках — у час, коли армію методично нищили, розпродавали і знецінювали. І вони — продукт тієї системи. Обидва зраджували. І не раз. Обидва люблять комфорт більше, ніж відповідальність: м’яке ліжко, ситий стіл і теплі кабінети. Цей список можна продовжувати до ранку. Але жоден список не зробить їх офіцерами честі. Не поверне до них поваги. Не додасть гідності. Бо офіцер — це не звання. Це присутність поруч із своїми. Це відповідальність. Це приклад. На жаль, це — продукт епохи олігархії, деградації та знецінення війська. І це — їхній вирок. Простите, а где Вы видели дядек с большими звёздами, которые не любят комфорт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Vitaliy67 сказал: Простите, а где Вы видели дядек с большими звёздами, которые не любят комфорт. генерал - ето не звание , ето счастье (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Мобілізація з близького оточення. Заброньованого свояка "скрутили" біля свого ж двору, коли той чистив подвір'я від снігу. Два дні били в ТЦК, відпустили тільки після того, як один із впливових людей обласного центру приїхав визволяти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) під час масованої атаки безпілотників кацапи френдлі фаєром збили власний гелікоптер . його теж у втрати під час есвео запишуть ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, XL.pro сказал: Мобілізація з близького оточення. Заброньованого свояка "скрутили" біля свого ж двору, коли той чистив подвір'я від снігу. Два дні били в ТЦК, відпустили тільки після того, як один із впливових людей обласного центру приїхав визволяти. Причьом тут бубочка і його вірні пси режиму? Винен канєшно свояк, який забув документи при виході на власне подвір'я і ще богомєрзкій Порошенко. Не хотіли лагідної українізації - тримайте в обидві руки справедливу мобілізацію 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 минуты назад, murava сказал: Причьом тут бубочка і його вірні пси режиму? Винен канєшно свояк, який забув документи при виході на власне подвір'я і ще богомєрзкій Порошенко. Не хотіли лагідної українізації - тримайте в обидві руки справедливу мобілізацію одеськощелепні кацапи точно ні прі ділах , бо завчасно з'їбали до польщі ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 32 хвилини тому, XL.pro сказав: Мобілізація з близького оточення. Заброньованого свояка "скрутили" біля свого ж двору, коли той чистив подвір'я від снігу. Два дні били в ТЦК, відпустили тільки після того, як один із впливових людей обласного центру приїхав визволяти. Дайте вгадаю, заяву про злочин він не подав? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому unn.ua/news/eksprokuror-sap-nahadav-yevrokomisartsi-marti-kos-pro-dobrochesnist-yii-brata-yakyi-prosuvav-dyrektora-nabu-v-obmin-na-komertsiinyi-interes Трохи про набу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 годину тому, миг сказав: Прідурок, це твоє імья,бросатель на проізволяще свою собаку і сьобуещееся чепушило в Чехію. Не все пропустив??? Чи уебан не розуміе дане відіо? Прівіт від твоеї тоьті,дятел. Господа модераторы, уймите некрофила, любителя мертвечины . Или ответьте на вопрос, кому ещё можно безнаказанно тянуть на форум рашистскую пропаганду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 1 годину тому, миг сказав: Обидва зраджували. І не раз Естественно, один не дал блчдскому клоуну сдрысгуть через Жуляны, а второй расстроил оманские планы. А так хорошо было задумано. Баклан в СБУ, прокурву в генпрокуроры. Али-Бабу с папой гебешником в офис.. юг сдать без боя. А эти помешали, да ещё Марчело в Николаеве встрял не вовремя.. Порох заплатил, выпустили из тюрьмы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз