Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 34 хвилини тому, Бездомный сказав: залізнонепридатному залупному під хвіст солі насипав Угомонись придурок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому THE 2028 GLOBAL INTELLIGENCE CRISIS www.citriniresearch.com/p/2028gic Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Бармалей сказав: а что это порошки на золкина взъелись? вроде как бы сбушный блохер, интервью с орками и на выборы не слышал чтоб собирался? где то петьмана с подельниками прочехвостил? не, реально как по приказу везде где можно...по всем подконтрольным утюгам))) ці пропагандони працюють на зелену владу. тільки цього достатньо, щоб зрозуміти що це за типи , гниди. що цікаво, ви не звертаете уваги навіть на те що вони не платять податки при тому купуючи дорогі автівки. зате усе помічаете за опозицією, хто що платить чи не платить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Я указываю, с какого места конкретно смотреть. То естьВы таки все смотрите. Когда ж Вы , бедненький спите. Все в трудах, о державе думаете. П.С . Время никак не бьётся. 24часа в сутках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Некуй в бурштинову республіку пхатись😎 https://www.facebook.com/share/r/1AqdWRjzjr/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Какие люди? Те что за армию, мову, виру, Али которым какая разница? Или для вас это одно и тоже. Трудный вопрос. Я где то посередине. Шобла, типа пинкодовых, мне противна, А с другой стороны Россия спаси, тоже хрень какая-то. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Пока не было войны, общался на строительные темы. А потом оказалось, что какие-то придурки за меня решили, куда гребёт лодка. А Вы куда хотите? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Некуй в бурштинову республіку пхатись😎 https://www.facebook.com/share/r/1AqdWRjzjr/ повстанці серйозні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Бездомный сказал: залізнонепридатному залупному під хвіст солі насипав Тогда молодец Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 40 минут назад, Александр Аврамчук сказал: ці пропагандони працюють на зелену владу. тільки цього достатньо Согласен, аргумент...плохо что лишь по приказу))) это так прослеживается легко, что свою очередь сеет сомнения на счет Цитата на те що вони не платять податки при тому купуючи дорогі автівки как можно купить авто не заплатив налог? Змінено 4 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, US7IGN сказал: повстанці серйозні... В 98 мус році з пациками з групи поїхали в Шацьк, а саме в Гряду, там база від Укравтобуспрома була, в нас син її дира в групі вчився. Тож порвшали з будиночками. Ну і захотілось шашличків, пішли вже в обід на базар-там пустота. Поцікавитись, там кажуть шию мало не о сьомій ранку розгрібають. Тож наступного дна вирушили пів шостої на базар. Лісок довкола , пісчана дорога , легкий вранішній туман і щаищдувати з 4 ки. І тут щось деренчить, чувачок їде щось типа Урал, чи Дніпро з коляскою. Питає:"Хлопці ви куди?" "" Ми кажемо, що в Шацьк на базар. Казав сідати. Ледве втрьох вмосирились. Підвіз. Пи. Си. Дивлюсь самі терпіли на Закарпатті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 часов назад, Александр Аврамчук сказал: електрична косарка краще Какую модель купить ? Смотрел на 1500 вт. Но дорого ,ок 4.5 тыщ грн. А бензиновая уже есть. Но если бензин будет по 150 грн /литр , то уже и выгодно электо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: на тему маніпуляції щодо маніпуляції) unba.org.ua/news/11424-doslidniki-pokazali-yak-v-ukraini-stvoryuyut-medijnij-rezonans-navkolo-advokaturi.html коли я заліз досить глибоко в джерела то трохи був здивований) Так, дякую, продивився, прогнав і сам подивився на джерело кіпішу: Тіньовий звіт Щодо статті: ефективна захисна рамка, максимально сильний вхід, висока планка механік і якісний вихід. Але тема сама по собі нішева, тому технічний розгін поки що не витягнув її на рівень актуального білого списку ЗМІ й органіки. Припущу, що виходу в "білий список" нема, бо нема профільних спеців-репортерів, які могли б якісно перевірити матеріал. З органікою, вангую, теж не злетить з тієї ж причини: тема занадто профільна. Для пересічних вона нецікава. Мені, до речі, теж. По джерелу: глибоко не копав, просто порівняв тези "звіту" й "Armada". Armada не бреше, але... ну, трохи інтерпретує. Виносити судження не можу, бо я не фахівець. Те, що захищаються, - молодці. Те, що роблять це якісно, - теж молодці. Оті самі здохнуть! *коли відкрив "звіт", то зрозумів, навіщо вам NotebookLM 😉 я в ручному режимі з'їхав би з глузду ... ))) ** і ще зрозумів, чому в Торі та інших "святих писаннях" так багато розбіжностей та протиріч Цікаво, чому китайці у стародавніх текстах з цим впорались доволі якісно? Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 29 хвилин тому, рыбак сказав: Какую модель купить ? Смотрел на 1500 вт. Но дорого ,ок 4.5 тыщ грн. А бензиновая уже есть. Но если бензин будет по 150 грн /литр , то уже и выгодно электо люба електрична краще за бензинку. є вже і акумуляторні. у мене ніколи не було бензинки. електричною свої 12 соток зкошую доволі швидко. не шумить не воняе, не потрібно заливати масло бензин, робити техосблуговування. мало того ще і від СЕС можна живити. але це питайте вже в іншій темі . Змінено 3 години тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому нотебук ні до чого. більше того, ви продемоснтрували критичну вразливість покладатися на ШІ. ручний режим мене привів до джерела www.armadanetwork.org/about/about-us/ я розумію що 22 хвилини тому, DmiVady сказав: тема сама по собі нішева але я не вважаю що 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Те, що роблять це якісно бо виставити проти www.pravojustice.eu/en весільного генерала старого сенатора чи конгресмена та якіхось лівих пасторів просто смішно а з урахуванням наприклад цього unba.org.ua/news/11428-novu-posadu-ermaka-u-naau-prokomentuvala-koordinatorka-komitetiv.html , це просто лютий зашквар Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Vitaliy67 сказав: То естьВы таки все смотрите. Нет, не все. На это место случайно попал, перелистывал на удаленной скорости. Плотников часто повторяется, новое редко выдает, не интересно. А тут было что послушать ибо аргументация убийственная, нечего возразить, даже если бы хотел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Vitaliy67 сказав: Трудный вопрос. Я где то посередине. Шобла, типа пинкодовых, мне противна, А с другой стороны Россия спаси, тоже хрень какая-то. Как говно в проруби. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Vitaliy67 сказав: А Вы куда хотите? В цивилизацию, подальше от Московии . Там, где действуют законы, а не бздыки пришибленого шута. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Бармалей сказав: как можно купить авто не заплатив налог? Выехать из Украины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 34 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: люба електрична краще за бензинку. є вже і акумуляторні. у мене ніколи не було бензинки. електричною свої 12 соток зкошую доволі швидко. не шумить не воняе, не потрібно заливати масло бензин, робити техосблуговування. мало того ще і від СЕС можна живити. але це питайте вже в іншій темі . В Чехии возле детской площадки внук подошёл к забору и куда-то смотрит завороженно. Я сначала не понял. Далековато было. Потом врубился. Аккумуляторная косилка свиду похожа на черепаху подъехала к месту зарядки и остановилась. Через время поехала косить траву на участке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, Vinsol2009 сказал: Выехать из Украины. продолжайте...я просто не спец по схемам и очень интересно как он не заплатил налог с покупки авто...я серьезно - интересен этот случай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, sergio сказав: Пи. Си. Дивлюсь самі терпіли на Закарпатті. suspilne.media/ivano-frankivsk/1259064-vijskovozobovazanij-vlastuvav-rizaninu-na-ivano-frankivsini-otrimali-poranenna-vijskovosluzbovci-tck-ta-sp/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 минут назад, Vinsol2009 сказал: В цивилизацию, подальше от Московии . Там, где действуют законы, а не бздыки пришибленого шута. Вас там не ждут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 36 минут назад, Vinsol2009 сказал: Как говно в проруби. Можешь так считать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 46 минут назад, US7IGN сказал: suspilne.media/ivano-frankivsk/1259064-vijskovozobovazanij-vlastuvav-rizaninu-na-ivano-frankivsini-otrimali-poranenna-vijskovosluzbovci-tck-ta-sp/ Відколи станіславовщина стала Закарпаттям?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз