Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, Бездомный сказал: крим здали обама - меркель - оланд э нет...турчинов, юля и остальные люби друзи...весь состав рнбо, заставивший оружие сдать на склады и охранять имея лишь штык ножи как к власти пришли люби друзи, так Украина и пошла в пике...скажем спасибо кричащим юсченко, юсченко и молодци, молодци на майданах и до сих пор защищающих свой выбор навязывая эту гниль и предательство как патриотизм и благо а сказать, что "крим здали обама - меркель - оланд" всеравно, что утверждать что не вы, а кто то вам в трусы встряхивает и какает))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Немає там ніяких 30-40 тисяч. В СЗЧ 70%, з решти придатних менше половини. Тобто реальне поповнення 5 тисяч на місяць. Не знаю откуда у Вас данные. Я вижу совсем другое. Год назад знал лично где-то десять СЗЧ . На воле осталось два, один реальный, у второго есть отмазки. Один добровольно вернулся, остальных словили, из них один получил срок. Не сильно сейчас спрячешься. Уже с год как начали активно искать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Не знаю откуда у Вас данные. Я вижу совсем другое. Год назад знал лично где-то десять СЗЧ . На воле осталось два, один реальный, у второго есть отмазки. Один добровольно вернулся, остальных словили, из них один получил срок. Не сильно сейчас спрячешься. Уже с год как начали активно искать. тобто все ж таки втрати реальні 30 тисяч на місяць, а не СЗЧ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 43 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Там біосміття більше, ніж дофіга. Навіть виплати вже поскорочували. І проблем з мобілізацією там немає. То в Україні проблеми з мобілізацією, бо нею займається біосміття замість того, щоб воювати. А кто Вам дал право определять принадлежность к биомусору? Для кого-то Вы тоже биомусор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Не знаю откуда у Вас данные. Я вижу совсем другое. Год назад знал лично где-то десять СЗЧ . На воле осталось два, один реальный, у второго есть отмазки. Один добровольно вернулся, остальных словили, из них один получил срок. Не сильно сейчас спрячешься. Уже с год как начали активно искать. 30-40 тисяч на місяць мобілізованих - це 360-480 тисяч втрат щорічно. Ви вважаєте, що в ЗСУ такі втрати? Так і статтю можна заробити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, hause сказал: За час "невійни" або здохне рижий падішах, або руссоішак, ну може щось станеться з китайскою пандою, але саме головне: можливо 73%-ві прозріють і знесуть це зелене кодло і відправлять його хоча б у небуття, але краще на смереку ага...что то падишах за 8 лет не помер и стало хуже...для него это как наркотик уже, следующий раз будет еще хуже и за меньший промежуток, ломка... а снесут эту и принесут другую с олигархом каким то либо купленным им...и что? олигарх спокойно под патриотические визги своих сект поклонников, не важно купленных или нет, сдаст еще территории и людей, ему лучше править и пистить хоть с чего то спокойно, чем с непонятным результатом в виде ракеты на голову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: тобто все ж таки втрати реальні 30 тисяч на місяць, а не СЗЧ? Много находят лазейки и увольняются любыми путями, опекунство, болячки, деньги и т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, ks6 сказав: Много находят лазейки и увольняются любыми путями, опекунство, болячки, деньги и т.д. 5 хвилин тому, ks6 сказав: На воле осталось два, один реальный, у второго есть отмазки. Один добровольно вернулся, остальных словили, из них один получил срок. чому тоді не повернулися ті що з першої цитати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 47 минут назад, Dmitriy_S сказал: Там біосміття більше, ніж дофіга. Навіть виплати вже поскорочували. І проблем з мобілізацією там немає. То в Україні проблеми з мобілізацією, бо нею займається біосміття замість того, щоб воювати. Тоді нафіга за студіків беруться, якщо біосміття вистарчає?! А кожен студік, то як мінімум і його батьки які теж поміняють своє відношення дит того, що відбувається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: А кто Вам дал право определять принадлежность к биомусору? Для кого-то Вы тоже биомусор. Тому що підари, які викрадають, б'ють, катують і вбивають громадян України - це і є біосміття. Ті, для кого цей факт неочевидний, також є біосміттям. Бо як каже народна українська приказка, біосміттю біосміття не пахне. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому На днях здавав деяку вторсировину. Чувак прийомщик сказав:"Поздоров. Зробив другу групу." Річна 5 к. Наскільки пам"ятаю річна перед війною 1к була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Dmitriy_S сказал: Тому що підари, які викрадають, б'ють, катують і вбивають громадян України - це і є біосміття. Ті, для кого цей факт неочевидний, також є біосміттям. Бо як каже народна українська приказка, біосміттю біосміття не пахне. Так вы биомусор или нет? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Тоді нафіга за студіків беруться, якщо біосміття вистарчає?! А кожен студік, то як мінімум і його батьки які теж поміняють своє відношення дит того, що відбувається. в Україні за три роки бусифікації сильно ставлення змінилося? голову опустили і пішли, а інші радіють що не їх черга 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: чому тоді не повернулися ті що з першої цитати? Не очень понял. Куда? Есть очень много которые увольняются на законных основаниях. Я знаю больше десяти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Так вы биомусор или нет? Ви довбойоб? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, ks6 сказал: Не знаю откуда у Вас данные. Я вижу совсем другое. Год назад знал лично где-то десять СЗЧ . На воле осталось два, один реальный, у второго есть отмазки. Один добровольно вернулся, остальных словили, из них один получил срок. Не сильно сейчас спрячешься. Уже с год как начали активно искать. теж знаю випадок сзчшника , який з другого заходу опинився у третій штурмовій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, sergio сказал: На днях здавав деяку вторсировину. Чувак прийомщик сказав:"Поздоров. Зробив другу групу." Річна 5 к. Наскільки пам"ятаю річна перед війною 1к була. гривень ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Не очень понял. Куда? Есть очень много которые увольняются на законных основаниях. Я знаю больше десяти. ще раз 14 хвилин тому, ks6 сказав: Год назад знал лично где-то десять СЗЧ . На воле осталось два, один реальный, у второго есть отмазки. Один добровольно вернулся, остальных словили, из них один получил срок. з цих десяти скільки повернулося після звільнення на законних підставах і навіщо йти в СЗЧ якщо можна звільнитися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Ви довбойоб? Вы страшнее биомусору. Биомусор туп. А вы занимаетесь его подстрекательством. Убивать надо вас, в первую очередь. Так все таки , вы себя причесляете к биомусору или нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: гривень ? 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: з цих десяти скільки повернулося після звільнення на законних підставах і навіщо йти в СЗЧ якщо можна звільнитися? Те которые ушли в СЗЧ не могли законно уволиться. Не было ни причин ни денег организовать причины увольнения. А законно уволенные смогли стать опекунами, отцами трех детей, больными или ранеными. Кто-то законно , кто-то не очень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 годин тому, 7351 сказав: Бреше "п'ята колона кремля" -- і, як завжди, без посилань на джерело своєї брехні... А ось, що казав генерал Муженко про це: Хомчак: www.radiosvoboda.org/a/ilovaisk-donbass-rosiia-homchak-mugenko/30134636.html На засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної ради щодо подій під Иловайском ключовим моментом у свідченнях командира батальйону "Шахтарськ" Андрія Філоненко був факт проведення 5 серпня наради в кабінеті заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана, на якій Корбан віддав наказ добровольчим батальйонам про штурм Іловайська. За моєю інформацією у нараді брали участь кобмат "Дніпра 1" Юрій Береза, комбат "Донбасу" Семен Семенченко, журналіст, головний редактор сайту "Цензор.Нет" Юрій Бутусов, " комбат "Шахтарська" Андрій Філоненко, комбат "Азова" Андрій Білецький. "У ході наради, деякі із присутніх командирів отримали грошову винагороду за участь у майбутній Иловайской операції. Корбан інформував комбатов про відсутність будь-яких укріплень районів і військової техніки в Іловайські", 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому то чому винищують лише 25-60? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Вы страшнее биомусору. Биомусор туп. А вы занимаетесь его подстрекательством. Убивать надо вас, в первую очередь. Так все таки , вы себя причесляете к биомусору или нет Я з біосміттям взагалі не спілкуюся, його нема до чого підбурювати. Тому навіть не знаю навіщо ви мені написали. Якщо я вас до чогось підбурював, то напишіть подробиці. Бо дуже цікаво до чого може підбурюватись біосміття в моїх дописах, які на біосміття зовсім не розраховані. Може якийсь побічний ефект, треба дослідити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: На засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної ради щодо подій під Иловайском ключовим моментом у свідченнях командира батальйону "Шахтарськ" Андрія Філоненко був факт проведення 5 серпня наради в кабінеті заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана, на якій Корбан віддав наказ добровольчим батальйонам про штурм Іловайська. За моєю інформацією у нараді брали участь кобмат "Дніпра 1" Юрій Береза, комбат "Донбасу" Семен Семенченко, журналіст, головний редактор сайту "Цензор.Нет" Юрій Бутусов, " комбат "Шахтарська" Андрій Філоненко, комбат "Азова" Андрій Білецький. "У ході наради, деякі із присутніх командирів отримали грошову винагороду за участь у майбутній Иловайской операції. Корбан інформував комбатов про відсутність будь-яких укріплень районів і військової техніки в Іловайські", Володя, я повторюсь - "когда ты начинаешь разговаривать с пустым местом, оно начинает считать себя не пустым местом...и быдло расправляет крылья" (С) Забей...полубитный чип не может принять в себя никакую информацию... Змінено 1 година тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз