Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Перепрошую, пане.
Пан може якось аргументувати свій висновок: "що Штати і до витівки Зеленського в Овальному кабінеті вирішили більше не допомагати Україні, так як це робив Байден"? (питання риторичне).

Документи, заяви перших осіб у пресі того часу. Не інфошум, а факти, на яких можуть ґрунтуватися висновки людини, яка мислить критично.

Також можна подивитися у відкритих джерелах, яка зброя і яка фінансова допомога постачалися щомісяця до витівки Зеленського, і як після того епізоду почала надходити ця допомога, включно з розвідданими.

Критичне мислення - це здатність перевіряти інформацію, ставити її під сумнів і робити висновки на основі фактів, а не маніпуляцій.

Тож аргументи на кшталт "всі знають", "сліпому видно" тощо для людини, яка мислить критично, не працюють.

До інтересів США мені мало діла, і говорити про них зараз я не буду. Сподіваюся, пан прочитав "Велику шахівницю" та ще декілька обов'язкових книжок із цієї теми й розуміє, про що говорить, коли розповідає, чого США "хочуть".

Мене цікавлять інтереси моєї країни й здоровий глузд тих, хто представляє її на політичній арені. Приклади такого здорового глузду для захисту інтересів своєї держави я вже навів у тому пості, на який ми відповідали: Федоров та Бібі.

Тільки маленький нюанс - то була зброя "від Байдена". Трамп перекрив вже погоджені і оплачені ще адміністрацією Байдена поставки зброї і розвіддані в розпал Курської операції - це явна допомога кацапам. Нестриманість Зеленського тупо використали для оправдання таких дій. 

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Тільки маленький нюанс - то була зброя "від Байдена". Трамп перекрив вже погоджені і оплачені ще адміністрацією Байдена поставки зброї і розвіддані в розпал Курської операції - це явна допомога кацапам. Нестриманість Зеленського тупо використали для оправдання таких дій. 

Цитата

Документи, офіційні релізи, заяви перших осіб та інші матеріали з відкритих джерел того часу, доступні для перевірки. Не інфошум, а факти, на яких можуть грунтуватися висновки людини, яка мислить критично.

:unknown:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Нестриманість Зеленського тупо використали для оправдання таких дій. 

Т.е. феерическое быдлячество и перманентная брехня Найвелычнишого Уебана, как причина, даже не рассматривается?

Отвечать не надо, это так, риторическая реплика в сторону...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Головний дипломат ЄС Кая Каллас про 20-й пакет санкцій та позику у 90 млрд євро доя України: Гарних новин немає, робота триває

"Так, у нас є деякі перешкоди на шляху щодо 20-го санкційного пакета, а також щодо виплати позики. Робота над їх подоланням триває, але, на жаль, сьогодні я не можу повідомити гарних новин. Ми все ще працюємо, і сподіваємося, що ми отримаємо це рішення на наступній Європейській Раді", - зазначила вона.

Думаю, що Зеленський має відповісти на це черговим потужним є-бачком, кешбеком или просто роздати ще одну тисячу. А чого ні? Раніше ж не заважало. А те, що у країни немає грошей і не зрозуміло за який рахунок будемо воювати, то це ж дрібниці, які ніколи не хвилювали шоуменів.(С)

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Canton сказав:

Т.е. феерическое быдлячество и перманентная брехня Найвелычнишого Уебана, как причина, даже не рассматривается?

Как причина отбирания у Украины и отправки в мордор ЯО вместе с ракетами и бомбардировщиками? Не рассматривается.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

Ще трохи культурної деградації і в конституції українців офіційно в хохлів перейменують

Прочитав вчора цікаву статтю, в якій зашито головним інфовірусом: 
“Розширення ЄС щодо України є не стратегією інтеграції, а формою централізаційного шантажу, причому сам ЄС ні прийняти, ні захистити не здатен.”

Але, крім того, і слушну, як на мене, пораду владі України: не чекати вступу, а шукати варіанти взаємодії та брати з ЄС по максимуму.

Чи готовий ЄС прийняти Україну: кризи, ризики та прагматична стратегія. Більшість українців підтримують вступ України до ЄС. Польський політолог із Лодзького університету та урядовий радник Пшемислав Журавський вель Ґраєвський наголошує, що Євросоюз надірваний чотирма кризами і не готовий «ковтнути» велику країну, зруйновану війною. На Брюссель слід дивитися прагматично, вважає експерт: брати в Європи гроші, розбудовувати інфраструктуру, переймати стандарти і не заколисувати себе казками про швидкий рай.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, Canton сказал:

Головний дипломат ЄС Кая Каллас про 20-й пакет санкцій та позику у 90 млрд євро доя України: Гарних новин немає, робота триває

"Так, у нас є деякі перешкоди на шляху щодо 20-го санкційного пакета, а також щодо виплати позики. Робота над їх подоланням триває, але, на жаль, сьогодні я не можу повідомити гарних новин. Ми все ще працюємо, і сподіваємося, що ми отримаємо це рішення на наступній Європейській Раді", - зазначила вона.

Думаю, що Зеленський має відповісти на це черговим потужним є-бачком, кешбеком или просто роздати ще одну тисячу. А чого ні? Раніше ж не заважало. А те, що у країни немає грошей і не зрозуміло за який рахунок будемо воювати, то це ж дрібниці, які ніколи не хвилювали шоуменів.(С)

Що ви так голосно волаєте, аж невдобно. Зеленський вже відповів - він патужно домовився про дізєль з арабами. Лохи ж таку тему схаватють і облизнуться.

Україна - це ж щит Європи, не забувайте. Доки треба буде воювати - гроші на розпил  і відлов рабів будуть даватись, не переживайте.

Доречі, також варто пам'ятати, що реальний бойовий щит - це завжди розхідний матеріал.

• Лайк 4
Посилання на коментар

6 минут назад, murava сказал:

Зеленський вже відповів - він патужно домовився про дізєль з арабами.

По телопортационному туннелю? Или Фламингами?

"Кричали барышни телепузики УРА и в воздух чепчики бросали" (С)

Посилання на коментар

23 минуты назад, vadimv сказал:

Как причина отбирания у Украины и отправки в мордор ЯО вместе с ракетами и бомбардировщиками? Не рассматривается.

Правильно сделали...обезьянам граната не положена - может еб...ть!

Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

По телопортационному туннелю? Или Фламингами?

"Кричали барышни телепузики УРА и в воздух чепчики бросали" (С)

В запальничках :lol:

6882113091_w1280_h640_benzinova-zapalnichka-zorro.webp

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, murava сказав:

Доречі, також варто пам'ятати, що реальний бойовий щит - це завжди розхідний матеріал.

У Європи ще є друга лінія оборони - Польща.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Canton сказав:

Правильно сделали...обезьянам граната не положена - может еб...ть!

Ну так они (обезьяны) вас теперь этой гранатой и ебашат.

Инжойте.

Посилання на коментар

14 минут назад, vadimv сказал:

У Європи ще є друга лінія оборони - Польща.

Та яка Польща :)

Там в перший день прильоту по Жешуву весь схід буде кричати "асвабадітєлі" і кидати квіти в танки ще голосніше за Донбас, в той час як увесь захід розпаковуватиме чумадани в іспаніях і англіях.

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Це вам узагальнена відповідь - 

Огляд від ШІ

Інформація про те, що президент США Дональд Трамп призупинив постачання зброї Україні після суперечки в Овальному кабінеті, активно обговорювалася на початку березня 2025 року, повідомляли українські та західні ЗМІ

Facebook +1

Основні факти, що стосуються цієї події:

Причина: Повідомлялося, що на тлі перепалки в Овальному кабінеті між Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським (за участі віцепрезидента Джей Ді Венса) потік американської зброї майже зупинився.

Суть суперечки: Трамп пізніше заявив, що конфліктна розмова 28 лютого 2025 року була «частиною стратегії тиску на Україну» з метою змусити Київ «вчинити правильно».

Дії США: Трамп наказав перевірити можливість призупинення військової допомоги, а ЗМІ повідомляли про згортання постачань. Також під загрозою опинилася непряма підтримка, включаючи обмін розвідданими.

Реакція сторін: Зеленський пояснював, що спровокувало конфлікт, а в оточенні Трампа називали це тиском. Водночас, за повідомленнями, Трамп стверджував, що припинення постачань не мало наслідків для української армії. 

nv.ua +7

Ця подія була оцінена експертами як ознака серйозної кризи у відносинах, що сформувалися за часів попередньої адміністрації США.

tsn.ua/politika/tramp-viznav-scho-incident-v-ovalnomu-kabineti-buv-navmisnim-tiskom-na-ukrayinu-2789952.html

Президент США Дональд Трамп зазначив, що суперечка з президентом України Володимиром Зеленським під час зустрічі в Овальному кабінеті була коротким епізодом непростого мирного процесу.

Про це очільник американської нації Дональд Трамп заявив під час спілкування з журналістами 17 березня.

"Ми мали змусити Україну зробити правильні речі. Це була непроста ситуація. Ви бачили маленький момент в Овальному кабінеті. Але я думаю, що зараз вони чинять правильно. І ми намагаємося досягти мирної угоди. Ми хочемо добитися припинення вогню, а потім мирної угоди", - сказав Трамп.

Трамп також прокоментував рішення США щодо припинення постачання зброї та розвідданих Україні, заявивши, що це не мало негативних наслідків для української армії в Курській області Росії. Він підкреслив, що його втручання було продиктоване гуманітарними міркуваннями, оскільки в конфлікті гине багато людей.

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Огляд від ШІ

Інформація про те, що президент США Дональд Трамп призупинив постачання зброї Україні після суперечки в Овальному кабінеті, активно обговорювалася на початку березня 2025 року, повідомляли українські та західні ЗМІ

Facebook +1

Основні факти, що стосуються цієї події:

Причина: Повідомлялося, що на тлі перепалки в Овальному кабінеті між Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським (за участі віцепрезидента Джей Ді Венса) потік американської зброї майже зупинився.

Суть суперечки: Трамп пізніше заявив, що конфліктна розмова 28 лютого 2025 року була «частиною стратегії тиску на Україну» з метою змусити Київ «вчинити правильно».

Дії США: Трамп наказав перевірити можливість призупинення військової допомоги, а ЗМІ повідомляли про розгортання постачань. Також під загрозою опинилася непряма підтримка, включаючи обмін розвідданими.

Реакція сторін: Зеленський пояснював, що спровокувало конфлікт, а в оточенні Трампа називали це тиском. Водночас, за повідомленнями, Трамп стверджував, що припинення постачань не мало наслідків для української армії. 

nv.ua +7

Ця подія була оцінена експертами як ознака серйозної кризи у відносинах, що сформувалися за часів попередньої адміністрації США.

tsn.ua/politika/tramp-viznav-scho-incident-v-ovalnomu-kabineti-buv-navmisnim-tiskom-na-ukrayinu-2789952.html

Президент США Дональд Трамп зазначив, що суперечка з президентом України Володимиром Зеленським під час зустрічі в Овальному кабінеті була коротким епізодом непростого мирного процесу.

Про це очільник американської нації Дональд Трамп заявив під час спілкування з журналістами 17 березня.

"Ми мали змусити Україну зробити правильні речі. Це була непроста ситуація. Ви бачили маленький момент в Овальному кабінеті. Але я думаю, що зараз вони чинять правильно. І ми намагаємося досягти мирної угоди. Ми хочемо добитися припинення вогню, а потім мирної угоди", - сказав Трамп.

Трамп також прокоментував рішення США щодо припинення постачання зброї та розвідданих Україні, заявивши, що це не мало негативних наслідків для української армії в Курській області Росії. Він підкреслив, що його втручання було продиктоване гуманітарними міркуваннями, оскільки в конфлікті гине багато людей.

Цитата

Документи, офіційні релізи, заяви перших осіб та інші матеріали з відкритих джерел того часу, доступні для перевірки.

Не інфошум, а факти, на яких можуть грунтуватися висновки людини, яка мислить критично.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, murava сказав:

Та яка Польща :)

Там в перший день прильоту по Жешуву весь схід буде кричати "асвабадітєлі" і кидати квіти в танки ще голосніше за Донбас, в той час як увесь захід розпаковуватиме чумадани в іспаніях і англіях.

Це дасть німцям 2-3 нєдєлі дні, щоб зібрати чумадани в Аргентину )

Посилання на коментар

40 хвилин тому, DmiVady сказав:

А Трамп вже не перша особа? Чи він повинен був оголосити офіційну заяву?

Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

зараз  - чудова нагода помститися рудій мавпі , знищивши кацапський натоекспорт 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А Трамп вже не перша особа? Чи він повинен був оголосити офіційну заяву?

Трап президент США, перша особа, так. Але до чого це?

Пригадаємо хронологію постів:

7 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Якщо дійсно ввімкнути критичне мислення, то можна зрозуміти, що Штати і до "витівки" Зеленського в Овальному кабінеті вирішили більше не допомагати Україні, так як це робив Байден. 

2 години тому, DmiVady сказав:

Перепрошую, пане.
Пан може якось аргументувати свій висновок: "що Штати і до витівки Зеленського в Овальному кабінеті вирішили більше не допомагати Україні, так як це робив Байден"? (питання риторичне).

Документи, офіційні релізи, заяви перших осіб та інші матеріали з відкритих джерел того часу, доступні для перевірки. Не інфошум, а факти, на яких можуть грунтуватися висновки людини, яка мислить критично.

Я вважаю, що з питаннями треба розбиратися по черзі. З першим ви поки що не спромоглися дати ні підтвердження, ні обгрунтування своїх висновків.

Щодо статті, на яку вам дала посилання ВММ, для мене тригерами були дві речі: приписка "У новину внесені уточнення в частині інтерпретації слів президента США Трампа щодо зустрічі з президентом Зеленським в Овальному кабінеті" і те, що ТСН не входить до "Списку прозорих та відповідальних медіа ІМІ", тобто може публікувати політичну джинсу. Мені не складно запустити перевірку, де там правда, де напівправда, а де брехня. Хоча зазвичай я джинсу не розбираю, бо для мене це, по суті, те саме, що розбирати вкиди кацапоботів: огидно.

Але спершу треба зрозуміти, чи готові ви розібратися з першим питанням і дати підтвердження твердженню, що Штати ще до витівки Зеленського в Овальному кабінеті вирішили більше не допомагати Україні так, як це робив Байден.

Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Огляд від ШІ

проте , на приклад , араби у захваті з того , як зухвало Зеленський поводився у Овальному кабінеті.

зараз до арабів дійде , о завдяки ударам по Усть-Лузі   до них відходитиь кацапська частка ринку .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...