Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 часов назад, vadimv сказал:

Я о том, что гипотеза Сепира-Уорфа подтверждается огромным количеством примеров из жизни.

я іспанську вчу, і трохи з мексами спілкуюсь. теж в цьому переконуюсь. в них "запрошувати" і "пригощати" одне дієслово. ну тобто можна запросити в місце де немає фінансових втрат чи їжі, то ніхто не платить. а якщо в ресторан чи додому - то покормить завжди той хто запросив, і спробуй відмовитись.  якщо ж не хоче пригощати -то використає інше дієслово - "пішли". ну їх, я хоч і люблю гостре, але їхня кухня це перець з різними гарнірами. 

як на мене  - мексиканці дуже близькі до нас по поведінці, люблять прибухнути, цяцьки, набожні на словах. відносно бідна аграрна країна поруч з багатим сусідом. я ще раніше це підозрював, і ніяк не розумів (і досі не розумію) чому в нас злочинці такі беззубі порівняно з їхніми. списав на "педовагінь" 🤣, тобто рівень освіти і її напрямок на слухняність. там піхота картелів в школи не ходить, їхня освіта це плейстейшн і розбірки. 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, karlito сказав:

я іспанську вчу, і трохи з мексами спілкуюсь. теж в цьому переконуюсь. в них "запрошувати" і "пригощати" одне дієслово. ну тобто можна запросити в місце де немає фінансових втрат чи їжі, то ніхто не платить. а якщо в ресторан чи додому - то покормить завжди той хто запросив, і спробуй відмовитись.  якщо ж не хоче пригощати -то використає інше дієслово - "пішли". ну їх, я хоч і люблю гостре, але їхня кухня це перець з різними гарнірами. 

як на мене  - мексиканці дуже близькі до нас по поведінці, люблять прибухнути, цяцьки, набожні на словах. відносно бідна аграрна країна поруч з багатим сусідом. я ще раніше це підозрював, і ніяк не розумів (і досі не розумію) чому в нас злочинці такі беззубі порівняно з їхніми. списав на "педовагінь" 🤣, тобто рівень освіти і її напрямок на слухняність. там піхота картелів в школи не ходить, їхня освіта це плейстейшн і розбірки. 

Азіати з європейським менталітетом 

Посилання на коментар

Испания станет следующей мишенью — Нетаньяху

Премьер Израиля предупредил Испанию, что, если она не прекратит поливать грязью ЦАХАЛ, то следующей мишенью станет она

До этого все ведущие испанского ТВ показали факи Нетаньяху после его критики Испании,и после того как он исключил испанцев из командного центра координации по Газе

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

7 минут назад, karbo сказал:

Азіати з європейським менталітетом 

что ти такоє ?:crazy:

Без названия (31).jpg

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

что ти такоє ?:crazy:

Без названия (31).jpg

Чувак, ти дебіл, з яким навіть радянські вчителі не справились😄

Посилання на коментар

31 хвилину тому, karlito сказав:

я іспанську вчу, і трохи з мексами спілкуюсь. 

В слові "мексиканський картельний сленг", як на мене, забагато помилок :pardon:

Прихований текст

Це я так, посміятися, без образ :beer:
Пригадав один з варіантів "української мови" з яким познайомився у своєму житті, в юності:

:-P

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Чувак, ти дебіл, з яким навіть радянські вчителі не справились😄

просто з радянських педвузів дівки йшли до школи , а хлопці - до кдб .

як ти повз кдб пропетляв ? :crazy:

чи не пропетляв ? :crazy:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бездомный сказав:

просто з радянських педвузів дівки йшли до школи , а хлопці - до кдб .

як ти повз кдб пропетляв ? :crazy:

чи не пропетляв ? :crazy:

Читаючи тебе констатую , що ти дебіл в кубі 😂

Посилання на коментар

40 хвилин тому, Бездомный сказав:

макиївська  прошивка  дається взнаки :pozor:

якщо кацапи так зі "СВоїми"  солдатами  поводяться , уявляєте  , як кацапи поводитимуться з трофейними солдатами ? 

там все просто - підписав контракт, твій вибір. покажіть хоч одне відео з бусифікацією за останні три роки з кацапстану?

Посилання на коментар

стоп стопЕ

зеля сказав, що деокупація військовим шляхом неможлива

і в той же час сказав, що "повернетесь після перемоги"

у мене є ПИТАННЯ! 

Посилання на коментар

16 минут назад, DmiVady сказал:

В слові "мексиканський картельний сленг", як на мене

ні, вчу іспанську, що б це не означало) мої тютори одна з Колумбії, одна з Венесуели. а слухаю найбільш кастильяно і платано. плавлю привчаю мозок зразу до різних варіантів. точно вчу іспанську, в її багатогранності. вона більш різноманітна ніж англійська, але хоч одне добре - всі їх звуки існують або в українській, або в російській, один в англійській.

• Лайк 3
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

там все просто - підписав контракт, твій вибір.

типу ландскнехти з зон та гімнотечники ? :pozor:

вони точно підписувалися на  те , як їх використовуватимуть ? 

підписувалися на  використання їх у піхотних накатах  під дроновими атаками  ? 
Я там у ЩШ наводив випадок , як єзиди  організували відпралення кацапів у зону "есвео" , попередньо одруживши їх з власною мачухою . 

Семью езидов, мошенничавших с выплатами за СВО в Татарстане, лишили гражданства, — их депортируют в Армению после того, как они отсидят срок в РФ. Семейство фиктивно женило бомжей на своих родных и получало на них выплаты при ранении и смерти.

56-летний Арам, его сыновья 35-летний Мраз и 34-летний Армен Бакояны орудовали в Актанышском районе республики. Гражданство получили в 2009 и 2015 годах. Они отлавливали бездомных:crazy: и заставляли работать на своих фермах. Братьев Бакоянов не раз привлекали за кражу скота и беспредел.

В какой-то момент они поняли, что могут заработать на бездомных ещё больше и стали насильно отправлять их на СВО, предварительно женив на своих знакомых. Одним из них стал Дмитрий Белокрылов, которого езиды заставили жениться на их мачехе — 54-летней Зозан Худоян — и после отправили на СВО. Получив доступ к его онлайн-банку, бандиты поимели больше миллиона рублей зарплатой и пособие после смерти — а это семь миллионов рублей.

За год семейка нашла 15 людей, 13 из которых отправила на СВО, кто-то отбор не прошёл. Пятеро из них погибли, трое — пропали без вести. Бакояны получили по своей схеме порядка 35 млн рублей. Прикрывал их свой человек во власти — замглавы Актанышского района Ильшат Габдулхаев, который всё оформлял задним числом.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, karlito сказав:

ні, вчу іспанську, що б це не означало) мої тютори одна з Колумбії, одна з Венесуели. а слухаю найбільш кастильяно і платано. плавлю привчаю мозок зразу до різних варіантів. точно вчу іспанську, в її багатогранності. вона більш різноманітна ніж англійська, але хоч одне добре - всі їх звуки існують або в українській, або в російській, один в англійській.

Я спробував вчити іспанську, вона таки досить легка у вивченні, але не побачив резону і на цьому закінчив. Вчив два чи три дні))

Посилання на коментар

8 хвилин тому, karlito сказав:

більш різноманітна ніж англійська

Та да :lol:

www.instagram.com/reel/DUTw9PwjBIW/

Посилання на коментар

8 минут назад, akineo сказал:

у мене є ПИТАННЯ! 

тут всё просто - деокупировать территории не будем (военным путем), просто зайдем и освободим территорию раши и москву (Бездомный против, сегодня говорил что нужно подальше от москвы удаляться😜)...москву спалим, а наши территории и вернутся - некому станет там нам противостоять)))

как план?

Посилання на коментар

гарний стендап від Дмитра  Гордона :lol:

просто публічно  випоров прутіна - вирвав золоті волоски з крихітки Цахеса  .:lol:

Це той  сміх , який  вбиває не гірше за ракети ( саме після інтерв'ю Штілермана Гордону скасували парад  на 9 травня :lol:

Не дивує , що кацапи по  нього кіллерів присилали. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бездомный сказав:

типу ландскнехти з зон та гімнотечники ? :pozor:

вони точно підписувалися на  те , як їх використовуватимуть ? 

підписувалися на  використання їх у піхотних накатах  під дроновими атаками  ? 
Я там у ЩШ наводив випадок , як єзиди  організували відпралення кацапів у зону "есвео" , попередньо одруживши їх з власною мачухою . 

Семью езидов, мошенничавших с выплатами за СВО в Татарстане, лишили гражданства, — их депортируют в Армению после того, как они отсидят срок в РФ. Семейство фиктивно женило бомжей на своих родных и получало на них выплаты при ранении и смерти.

56-летний Арам, его сыновья 35-летний Мраз и 34-летний Армен Бакояны орудовали в Актанышском районе республики. Гражданство получили в 2009 и 2015 годах. Они отлавливали бездомных:crazy: и заставляли работать на своих фермах. Братьев Бакоянов не раз привлекали за кражу скота и беспредел.

В какой-то момент они поняли, что могут заработать на бездомных ещё больше и стали насильно отправлять их на СВО, предварительно женив на своих знакомых. Одним из них стал Дмитрий Белокрылов, которого езиды заставили жениться на их мачехе — 54-летней Зозан Худоян — и после отправили на СВО. Получив доступ к его онлайн-банку, бандиты поимели больше миллиона рублей зарплатой и пособие после смерти — а это семь миллионов рублей.

За год семейка нашла 15 людей, 13 из которых отправила на СВО, кто-то отбор не прошёл. Пятеро из них погибли, трое — пропали без вести. Бакояны получили по своей схеме порядка 35 млн рублей. Прикрывал их свой человек во власти — замглавы Актанышского района Ильшат Габдулхаев, который всё оформлял задним числом.

Погано українську розумієте? Ви ж пасеться на їх ресурсах, покажіть хоч одне відео з бусифікацією за останні три роки з кацапстану 

Посилання на коментар

10 минут назад, karlito сказал:

говорят после французской испанский легко дается...интересно, а наоборот это работает, вдруг проверите - расскажите будь ласка

Посилання на коментар

14 минут назад, karbo сказал:

Я спробував вчити іспанську, вона таки досить легка у вивченні, але не побачив резону і на цьому закінчив. Вчив два чи три дні))

Мабуть то дієслів дійшли. 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

І йайєчка)

Я б дивувався з іншого: що народ на форумі робить коли тепло, світло та мопеди не літають :pardon:

Ото просто так, коли нема паралельно справ в мережі, дупу біля компа квадратити не кошерно, як на мене )))

+5°С і вітерець при підвищеній вологості таке собі. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

Погано українську розумієте? Ви ж пасеться на їх ресурсах, покажіть хоч одне відео з бусифікацією за останні три роки з кацапстану 

в Першу світову бусифікації теж не було .

Допомогло ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Бармалей сказал:

говорят после французской испанский легко дается...интересно, а наоборот это работает, вдруг проверите - расскажите будь ласка

думаю що так, але в меншій мірі. з романських мов французька рахується найважчою, а іспанська найлегшою. дякую, що  в мене вірите, але якщо і спробую - то навряд чи вчитиму для задоволення, хіба що доля в Францію занесе. і навряд чи буде скоро 

18 минут назад, karbo сказал:

Я спробував вчити іспанську, вона таки досить легка у вивченні, але не побачив резону і на цьому закінчив.

мені це в кайф, який в хобі може бути резон. може коли згодиться. я й англ вчив просто так - до першої розмови - 9 років))),  а ось як вийшло - зараз пригодилась. може й з іспанською таке буде, якщо Вадим правий і  Латам лишиться останнім островком без війни.

• Лайк 2
Посилання на коментар

33 минуты назад, US7IGN сказал:

Та да :lol:

www.instagram.com/reel/DUTw9PwjBIW/

так то ж діалекти. їх в ісп теж туча. просто самих іспаномовних країн більше, ніж англомовних - 21. і варіацій тому більш, лексичних, фонетичних. Домінікана, Куба - як на мене найекзотичніші, я їх не слухаю навіть. ну і Чилі - найвидші, їх теж поки не чіпаю. До прикладу, одних назв попкорну штук 6). але в цілому мова для нас легка, особливо після англ - звуків мало - немає В і З, всі інші майже наші, хіба що варіації твердості - Д тверде і Д мягке, Х тверде і мягке. і ми вміємо подвійну Р говорити, на відміну від англомовних. на старті притомна вимова виходить, я записував  свою і порівнював з тією що на ролику - виходить краще на 3му місяці ніж англ за бог знає скільки років.

фан факт - готівка іспанською "ефектіво". як би натякають)

Змінено користувачем karlito
  • Лайк 1
Посилання на коментар

54 минуты назад, Бармалей сказал:

в синів  друзі - брати близнюки , центрові - башти ~ 2,10 +   до вишу вивчили англійську на С 2 , у виші додатково  - іспанську .

Після вишу  заради розваги   поїхали до Легіону - зачирикали  французькою до кінця учебки , легко подолали іспити у Легіон ,  але підписувати контракт з Легіоном  не побажали .

Зараз живуть у франкофонному кантоні Швейцарії - французька вже нативна .

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бармалей сказав:

Все залежить від фізіологічних особливостей сприйняття на слух мови певної особи. 

Якщо замість чіткого сприйняття звуків, навіть якщо ти їх зовсім не розумієш) у тебе просто білий шум, то будь яка мова, навіть найлегша з точки зору фахівців, чи тих, хто вже вивчив мову, буде вкрай важкою.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...