sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Обучение ИИ идёт полным ходом, человеки скоро будут не нужны. t.me/c/1307866449/95959 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 годин тому, karbo сказав: інвалідність не заважає Одному за чотирьох інженерів, об хто воює, а хто ховається, а пенсію перестали платити без пояснення причин. У блазня ж конституція на паузі. "Вперше в історії нашої держави озброєні достатньо, щоб захищатися від російських ударів." Невиліковний ідіот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 годин тому, миг сказав: Щоб жати рукі всякій ху"ні.. www.unian.ua/politics/poroshenko-otrimav-53-milyoni-viplat-vid-prorosiyskogo-uryadu-orbana-ta-viviv-v-ugorshchinu-shche-15-milyoniv-13343478.html Журнашлюшки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому З 1:03.00 про можливість опору режиму внутрішньої окупації. Зрозумів, який функціонал виконує Безхатченко на форумі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 годин тому, Бездомный сказав: Чукча нє чітатєть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, sergio сказав: Обучение ИИ идёт полным ходом, человеки скоро будут не нужны. t.me/c/1307866449/95959 ШІ стає розумнішім, а люди тупішають. і з такою тенденцією люди будуть виконувати для ШІ примітивну, фізичну важку роботу, принеси подай, за копійки і їжу . blik.ua/techno/24401-shi-pochav-naimati-lyudei-u-merezhi-zapustili-servis-de-mozhna-vikonati-rizni-zavdannya-vid-intelektu-za-groshi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Скромный прораб сказав: «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.» 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим. t.me/gnapinfo/3238 ЗИ: зелені мудари гірші бурятів, ніякого "перемир"я" на Великдень IMG_6061.MP4 Змінено 1 година тому користувачем hause 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, hause сказал: На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим. t.me/gnapinfo/3238 ЗИ: зелені мудари гірші бурятів, ніякого "премир"я" на Великдень IMG_6061.MP4 Саме тому я знаю, що слід пересуватись де багато машин. В мене з траси є небезпечна ділянка 3 км не така глуха, як на фото, але тим не менше. Коли туди заїжджаю стараюсь гнати на максимальній швидкості, щоб менти якщо ззаду туди заїдуть не догнали. Ну і в чатику р-ну пишуть, як там обстановка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 минут назад, hause сказал: викрали чоловіка просто з машини Не ясно что там было. Может в дымину пьяный. Судя по акценту, север области, Овруч или Олевск. Там села маленькие, церковь может быть одна на десять сел, вот и ехал . А может СЗЧ. Если дверь выломали и так оставили, скорее что-то серьезное . Села там малонаселенные, все друг друга знают, включая ментов, маловероятно что без причины будут быковать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, sergio сказал: щоб менти якщо ззаду туди заїдуть не догнали А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там 17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, Скромный прораб сказав: «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.» - Я могу сказать тебе только одно – воин недоступен. Он никогда не стоит посреди дороги, ожидая, пока что-нибудь его пришибет. Он сводит к минимуму возможность возникновения непредвиденных ситуаций. Того, что люди называют случайностями, почти всегда можно легко избежать. Обычно такие вещи происходят с дураками, вся жизнь которых – сплошное разгильдяйство. – Но ведь невозможно двадцать четыре часа в сутки думать и жить стратегически, – сказал я. – Представь, например, что кто-то поджидает тебя с мощной винтовкой, снабженной оптическим прицелом. Он может уложить тебя с расстояния в полкилометра. Что ты сделаешь в подобной ситуации? Дон Хуан недоверчиво взглянул на меня и расхохотался. - Так все-таки, что ты сделаешь? – настаивал я. - Если кто-то ждет меня с винтовкой? - Да, если кто-то спрятался и ждет тебя. У тебя не будет ни единого шанса. Ты ведь не сможешь остановить пулю. - Нет, не смогу. Но я все равно не понимаю, к чему ты клонишь. - Да к тому, что в подобной ситуации никакая стратегия не поможет. – О, еще как поможет! Если кто-нибудь будет ждать меня, вооружившись мощной винтовкой с оптическим прицелом, то меня просто там не окажется. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, hause сказал: На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим. t.me/gnapinfo/3238 ЗИ: зелені мудари гірші бурятів, ніякого "перемир"я" на Великдень жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 години тому, karbo сказав: народ можна дурити до безконечні, але ніколи і нікому не дозволено забирати мрію. Можна 40 років вести до Єрусалиму, а можна 30 до Євросоюзу. Хоча там 300 км (2-3 нєдєлі пішки) по прямій. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: все що треба знати про жидів. Судно країни-агресора РФ доправило в ізраїльський порт 43,7 тис. тонн української пшениці. Про це 12 квітня у Facebook повідомила журналістка проєкту SeaKrime Центру "Миротворець" Катерина Яресько, передають Патріоти України. За її даними, вантаж пшениці походить з окупованих росіянами територій України. Судно Abinsk (IMO: 9303869) завантажили на якірній стоянці російського порту Кавказ, вантаж доправлено до Хайфи. "Abinsk очікував дозволу від Ізраїля з 23 березня, і сьогодні він його отримав", – написала Яресько. "Війна війною, а обід за розкладом" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: ШІ стає розумнішім, а люди тупішають. і з такою тенденцією люди будуть виконувати для ШІ примітивну, фізичну важку роботу, принеси подай, за копійки і їжу . blik.ua/techno/24401-shi-pochav-naimati-lyudei-u-merezhi-zapustili-servis-de-mozhna-vikonati-rizni-zavdannya-vid-intelektu-za-groshi Don't worry, not everyone leaves They'll need some people to dust down the machines Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Бармалей сказал: жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это Та пам"ятаємо, що тобі особисто Порох приїхав і насрав у капці 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, ks6 сказал: А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там 17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас. На прошлой неделе догнали, штраф за езду без страховки выписали. Я жтут писал. Я имею ввиду с группой оповищення. 17 тыс припаять, тоже не так просто. В прошлом же году шугали, что разошлют мульйоны повесток, а потом всем по штрафу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, Бармалей сказав: жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это Если вдруг накрыло амнезией и не помнится, что было в 2014-2015-2018, то можно почитать прямо тут на форуме темы тех лет. Там было про принудительную мобилизацию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 6 минут назад, sergio сказал: На прошлой неделе догнали, штраф за езду без страховки выписали. Я жтут писал. Я имею ввиду с группой оповищення. 17 тыс припаять, тоже не так просто. В прошлом же году шугали, что разошлют мульйоны повесток, а потом всем по штрафу. Это понятно. Штраф без страховки был , дальше не копали. А вот если остановят и начнут плотнее пробивать. Товарища, я писал тут, подгребли менты без всяких ТЦК. Другого на пятерку тоже развели менты, он светился в Резерве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 34 хвилини тому, Бармалей сказав: жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это логіка увас дебільна. зелена влада відповідальна за це, за мобілізацію ввідповідае чинний президент. але по вашій логіці винна опозиція ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому У квітні Росія отримала щонайменше $12,8 млрд від нафтових податків — удвічі більше, ніж у березні. Щоденні додаткові доходи перевищували $100 млн, з посиланням на The New York Times. 11 квітня закінчилась дія тимчасового санкційного винятку США для російської нафти. Тимчасовий виняток, запроваджений адміністрацією Дональда Трампа, дозволяв продавати нафту, яка вже перебувала в морі, попри санкції. Це рішення мало стримати різке зростання світових цін на нафту на тлі війни на Близькому Сході, де ціни перевищили $100 за барель і зросли більш ніж на 50% з кінця лютого. Втім, як зазначає видання, очікуваного ефекту не сталося, оскільки ціни залишилися високими, а значна частина російської нафти і так постачається в обхід санкцій через тіньовий флот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 5 минут назад, ks6 сказал: Это понятно. Штраф без страховки был , дальше не копали. А вот если остановят и начнут плотнее пробивать. Товарища, я писал тут, подгребли менты без всяких ТЦК. Другого на пятерку тоже развели менты, он светился в Резерве. Вот потому стараюсь минимизировать вероятность, я например сейчас сижу в машине в одной подворотне, а мне нужно сходить метров на 400 в маг купить херню для опрыскивания деревьев,пополнить карточку в банкомат но я этого не делаю во избежание. Мне ещё полтора месяца продержаться, а там уже легче на лето будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 5 минут назад, Александр Аврамчук сказал: логіка увас дебільна. зелена влада відповідальна за це, за мобілізацію ввідповідае чинний президент. але по вашій логіці винна опозиція ... Сивочолий винен, що вибрали "дебільну зелену владу". Ну і чесно кажучи, що вони роблять щось не так почало виникати десь з 23 го року. А до початку війни вони не робили щось таке зашкварне, чого би не робила ні одна влада до них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому (змінено) 9 хвилин тому, sergio сказав: Сивочолий винен, що вибрали "дебільну зелену владу". Ну і чесно кажучи, що вони роблять щось не так почало виникати десь з 23 го року. А до початку війни вони не робили щось таке зашкварне, чого би не робила ні одна влада до них. ви вибрали зелену владу сивочолий наклав і вам у штани ? ви як ваша зелена влада, ніколи не визнаете своєї помилки. у вас завжи винні усі інші і навалюють вам у штани . тому ви і вибирает таку владу і тому такі результати . тому що вам усі винні і у вас завжди винні усі інші . крім вас. Змінено 26 хвилин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз