sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Обучение ИИ идёт полным ходом, человеки скоро будут не нужны. t.me/c/1307866449/95959 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 10 годин тому, karbo сказав: інвалідність не заважає Одному за чотирьох інженерів, об хто воює, а хто ховається, а пенсію перестали платити без пояснення причин. У блазня ж конституція на паузі. "Вперше в історії нашої держави озброєні достатньо, щоб захищатися від російських ударів." Невиліковний ідіот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 10 годин тому, миг сказав: Щоб жати рукі всякій ху"ні.. www.unian.ua/politics/poroshenko-otrimav-53-milyoni-viplat-vid-prorosiyskogo-uryadu-orbana-ta-viviv-v-ugorshchinu-shche-15-milyoniv-13343478.html Журнашлюшки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому З 1:03.00 про можливість опору режиму внутрішньої окупації. Зрозумів, який функціонал виконує Безхатченко на форумі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 годин тому, Бездомный сказав: Чукча нє чітатєть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, sergio сказав: Обучение ИИ идёт полным ходом, человеки скоро будут не нужны. t.me/c/1307866449/95959 ШІ стає розумнішім, а люди тупішають. і з такою тенденцією люди будуть виконувати для ШІ примітивну, фізичну важку роботу, принеси подай, за копійки і їжу . blik.ua/techno/24401-shi-pochav-naimati-lyudei-u-merezhi-zapustili-servis-de-mozhna-vikonati-rizni-zavdannya-vid-intelektu-za-groshi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 годин тому, Скромный прораб сказав: «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.» 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим. t.me/gnapinfo/3238 ЗИ: зелені мудари гірші бурятів, ніякого "перемир"я" на Великдень IMG_6061.MP4 Змінено 4 години тому користувачем hause 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 минут назад, hause сказал: На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим. t.me/gnapinfo/3238 ЗИ: зелені мудари гірші бурятів, ніякого "премир"я" на Великдень IMG_6061.MP4 Саме тому я знаю, що слід пересуватись де багато машин. В мене з траси є небезпечна ділянка 3 км не така глуха, як на фото, але тим не менше. Коли туди заїжджаю стараюсь гнати на максимальній швидкості, щоб менти якщо ззаду туди заїдуть не догнали. Ну і в чатику р-ну пишуть, як там обстановка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 30 минут назад, hause сказал: викрали чоловіка просто з машини Не ясно что там было. Может в дымину пьяный. Судя по акценту, север области, Овруч или Олевск. Там села маленькие, церковь может быть одна на десять сел, вот и ехал . А может СЗЧ. Если дверь выломали и так оставили, скорее что-то серьезное . Села там малонаселенные, все друг друга знают, включая ментов, маловероятно что без причины будут быковать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 минут назад, sergio сказал: щоб менти якщо ззаду туди заїдуть не догнали А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там 17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 годин тому, Скромный прораб сказав: «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.» - Я могу сказать тебе только одно – воин недоступен. Он никогда не стоит посреди дороги, ожидая, пока что-нибудь его пришибет. Он сводит к минимуму возможность возникновения непредвиденных ситуаций. Того, что люди называют случайностями, почти всегда можно легко избежать. Обычно такие вещи происходят с дураками, вся жизнь которых – сплошное разгильдяйство. – Но ведь невозможно двадцать четыре часа в сутки думать и жить стратегически, – сказал я. – Представь, например, что кто-то поджидает тебя с мощной винтовкой, снабженной оптическим прицелом. Он может уложить тебя с расстояния в полкилометра. Что ты сделаешь в подобной ситуации? Дон Хуан недоверчиво взглянул на меня и расхохотался. - Так все-таки, что ты сделаешь? – настаивал я. - Если кто-то ждет меня с винтовкой? - Да, если кто-то спрятался и ждет тебя. У тебя не будет ни единого шанса. Ты ведь не сможешь остановить пулю. - Нет, не смогу. Но я все равно не понимаю, к чему ты клонишь. - Да к тому, что в подобной ситуации никакая стратегия не поможет. – О, еще как поможет! Если кто-нибудь будет ждать меня, вооружившись мощной винтовкой с оптическим прицелом, то меня просто там не окажется. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 44 минуты назад, hause сказал: На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим. t.me/gnapinfo/3238 ЗИ: зелені мудари гірші бурятів, ніякого "перемир"я" на Великдень жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 години тому, karbo сказав: народ можна дурити до безконечні, але ніколи і нікому не дозволено забирати мрію. Можна 40 років вести до Єрусалиму, а можна 30 до Євросоюзу. Хоча там 300 км (2-3 нєдєлі пішки) по прямій. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: все що треба знати про жидів. Судно країни-агресора РФ доправило в ізраїльський порт 43,7 тис. тонн української пшениці. Про це 12 квітня у Facebook повідомила журналістка проєкту SeaKrime Центру "Миротворець" Катерина Яресько, передають Патріоти України. За її даними, вантаж пшениці походить з окупованих росіянами територій України. Судно Abinsk (IMO: 9303869) завантажили на якірній стоянці російського порту Кавказ, вантаж доправлено до Хайфи. "Abinsk очікував дозволу від Ізраїля з 23 березня, і сьогодні він його отримав", – написала Яресько. "Війна війною, а обід за розкладом" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: ШІ стає розумнішім, а люди тупішають. і з такою тенденцією люди будуть виконувати для ШІ примітивну, фізичну важку роботу, принеси подай, за копійки і їжу . blik.ua/techno/24401-shi-pochav-naimati-lyudei-u-merezhi-zapustili-servis-de-mozhna-vikonati-rizni-zavdannya-vid-intelektu-za-groshi Don't worry, not everyone leaves They'll need some people to dust down the machines Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 минут назад, Бармалей сказал: жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это Та пам"ятаємо, що тобі особисто Порох приїхав і насрав у капці 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 минут назад, ks6 сказал: А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там 17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас. На прошлой неделе догнали, штраф за езду без страховки выписали. Я жтут писал. Я имею ввиду с группой оповищення. 17 тыс припаять, тоже не так просто. В прошлом же году шугали, что разошлют мульйоны повесток, а потом всем по штрафу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, Бармалей сказав: жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это Если вдруг накрыло амнезией и не помнится, что было в 2014-2015-2018, то можно почитать прямо тут на форуме темы тех лет. Там было про принудительную мобилизацию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, sergio сказал: На прошлой неделе догнали, штраф за езду без страховки выписали. Я жтут писал. Я имею ввиду с группой оповищення. 17 тыс припаять, тоже не так просто. В прошлом же году шугали, что разошлют мульйоны повесток, а потом всем по штрафу. Это понятно. Штраф без страховки был , дальше не копали. А вот если остановят и начнут плотнее пробивать. Товарища, я писал тут, подгребли менты без всяких ТЦК. Другого на пятерку тоже развели менты, он светился в Резерве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 хвилини тому, Бармалей сказав: жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это логіка увас дебільна. зелена влада відповідальна за це, за мобілізацію ввідповідае чинний президент. але по вашій логіці винна опозиція ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому У квітні Росія отримала щонайменше $12,8 млрд від нафтових податків — удвічі більше, ніж у березні. Щоденні додаткові доходи перевищували $100 млн, з посиланням на The New York Times. 11 квітня закінчилась дія тимчасового санкційного винятку США для російської нафти. Тимчасовий виняток, запроваджений адміністрацією Дональда Трампа, дозволяв продавати нафту, яка вже перебувала в морі, попри санкції. Це рішення мало стримати різке зростання світових цін на нафту на тлі війни на Близькому Сході, де ціни перевищили $100 за барель і зросли більш ніж на 50% з кінця лютого. Втім, як зазначає видання, очікуваного ефекту не сталося, оскільки ціни залишилися високими, а значна частина російської нафти і так постачається в обхід санкцій через тіньовий флот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, ks6 сказал: Это понятно. Штраф без страховки был , дальше не копали. А вот если остановят и начнут плотнее пробивать. Товарища, я писал тут, подгребли менты без всяких ТЦК. Другого на пятерку тоже развели менты, он светился в Резерве. Вот потому стараюсь минимизировать вероятность, я например сейчас сижу в машине в одной подворотне, а мне нужно сходить метров на 400 в маг купить херню для опрыскивания деревьев,пополнить карточку в банкомат но я этого не делаю во избежание. Мне ещё полтора месяца продержаться, а там уже легче на лето будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, Александр Аврамчук сказал: логіка увас дебільна. зелена влада відповідальна за це, за мобілізацію ввідповідае чинний президент. але по вашій логіці винна опозиція ... Сивочолий винен, що вибрали "дебільну зелену владу". Ну і чесно кажучи, що вони роблять щось не так почало виникати десь з 23 го року. А до початку війни вони не робили щось таке зашкварне, чого би не робила ні одна влада до них. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 9 хвилин тому, sergio сказав: Сивочолий винен, що вибрали "дебільну зелену владу". Ну і чесно кажучи, що вони роблять щось не так почало виникати десь з 23 го року. А до початку війни вони не робили щось таке зашкварне, чого би не робила ні одна влада до них. ви вибрали зелену владу сивочолий наклав і вам у штани ? ви як ваша зелена влада, ніколи не визнаете своєї помилки. у вас завжи винні усі інші і навалюють вам у штани . тому ви і вибирает таку владу і тому такі результати . тому що вам усі винні і у вас завжди винні усі інші . крім вас. Змінено 3 години тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз