US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Слизька людина. 😺 я в нього вірю. кажуть ще 2-3 тижні і перемога. хоч встигне УБД отримати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Так ніхто нем спорить, якщо йде в сторону більш подібного до охорони складу в Мукачево, то навіщо пручатися!! я НЕОБМЕЖЕНО ПРИДАТНИЙ)))тому, такі посади мені не світили. не розкажу зараз нічого про службу. можливо,щось після війни.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: я НЕОБМЕЖЕНО ПРИДАТНИЙ)))тому, такі посади мені не світили. не розкажу зараз нічого про службу. можливо,щось після війни.. та то він просто заздрить 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 50 хвилин тому, sergio сказав: Так ніхто нем спорить, якщо йде в сторону більш подібного до охорони складу в Мукачево, то навіщо пручатися!! Оооо, що я бачу) Заперечення та гнів пройшли, депресняк проскочили й пішло прийняття та торгівля з собою) Тобто система працює чудово і без телевізора. Система б'є ухилянта Цікаво, через скільки місяців почнеться пошук вакансії в СБС? "Повстанці, кажеш!? Хммм!" Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Цитата Зеленський підписав закон, який встановлює кримінальну відповідальність за антисемітизм Україна для єврейчиків ... а будуть закони для захисту українців? Змінено 6 годин тому користувачем akineo 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Система б'є ухилянта Це ж треба настільки не відрізняти ухилянта від пристосуванця ) 2 хвилини тому, akineo сказав: Україна для єврейчиків ... Кому там Єгипет не подобався? ) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Оооо, що я бачу) Заперечення та гнів пройшли, депресняк проскочили й пішло прийняття та торгівля з собою) Тобто система працює чудово і без телевізора. Система б'є ухилянта Цікаво, через скільки місяців почнеться пошук вакансії в СБС? "Повстанці, кажеш!? Хммм!" а скільки треба доплати в генштабі щоб військову пенсію оформити? 6 хвилин тому, akineo сказав: Україна для єврейчиків ... а будуть закони для захисту українців? zakon.rada.gov.ua/laws/show/2232-12#Text 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: а скільки треба доплати в генштабі щоб військову пенсію оформити? Не скажу: я поки що не дійшов згоди з військовими) Мене не влаштовує кількість робочих годин на тиждень і дуже низька оплата праці. Але вони потроху поступаються Тож, оскільки в нас планується війна назавжди (це вже навіть від 90 не залежить), то військова пенсія не завадить У книзі Мак-Кай Майка ветерану видавали після служби безплатний інвалідний візок, прапор і кухоль для збору пожертвувань 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Цікаво, через скільки місяців почнеться пошук вакансії в СБС? не так там безпечно,як думають. ну ще від командира залежить наскільки він їх запре поближче) да ще доїхати їм ще той квест 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Не скажу: я поки що не дійшов згоди з військовими) Мене не влаштовує кількість робочих годин на тиждень і дуже низька оплата праці. Але вони потроху поступаються Тож, оскільки в нас планується війна назавжди (це вже навіть від 90 не залежить), то військова пенсія не завадить я от теж дивлюся що слабку версію Шеленберга на фюрера пхають, а Шпеєра взагалі в концепції не передбачено. але бабло завжди перемагає, тому я фокусуюся на ньому, а не казках для бідних про патріотизм про пенсію я пожартував. я тільки на себе розраховую Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: не так там безпечно,як думають. ну ще від командира залежить наскільки він їх запре поближче) да ще доїхати їм ще той квест чув думку що пілоти мають на диванах в тилу дистанційно керувати, а залізо ближче до місця застосування мають обмежено придатні з частин забезпечення підвозити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: чув думку що пілоти мають на диванах в тилу дистанційно керувати, а залізо ближче до місця застосування мають обмежено придатні з частин забезпечення підвозити частково так і робиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: я в нього вірю. кажуть ще 2-3 тижні і перемога. хоч встигне УБД отримати В рашці торік багато хто на те купився, що ось ось війна закінчиться. Попідписували контракти. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 28 хвилин тому, US7IGN сказав: а скільки треба доплати в генштабі щоб військову пенсію оформити? zakon.rada.gov.ua/laws/show/2232-12#Text так а чому рабів винищують? євреям не потрібні раби? Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 36 минут назад, DmiVady сказал: Оооо, що я бачу) Заперечення та гнів пройшли, депресняк проскочили й пішло прийняття та торгівля з собою) Тобто система працює чудово і без телевізора. Система б'є ухилянта Цікаво, через скільки місяців почнеться пошук вакансії в СБС? "Повстанці, кажеш!? Хммм!" Все помалу йде, перша фаза всього 4 + років тривала. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, akineo сказав: так а чому рабів винищують? євреям не потрібні раби? дивіться, навіть мені зараз ШІ вже замінює як мінімум пару рабів. в нашому віці від рабині навіть не потрібно бути молодою та красивою. вона взагалі вже непотрібна. а чай я і сам собі зроблю. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, akineo сказав: так а чому рабів винищують? євреям не потрібні раби? Вже ж неодноразово було написано, що раби стали нерентабельними. 1 хвилину тому, US7IGN сказав: дивіться, навіть мені зараз ШІ вже замінює як мінімум пару рабів Шо ви там кілька днів тому писали про перекладача, який не шарить в економіці? ) Вже перевзулися? )) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: про пенсію я пожартував. я тільки на себе розраховую У кожному жарті є трошки жарту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: У кожному жарті є трошки жарту якось зайшов в кабінет пенсійний. це ж треба було стільки працювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Шо ви там кілька днів тому писали про перекладача, який не шарить в економіці? ) Вже перевзулися? )) до чого тут перекладач та економіка? я його для інших завдань використовую. але знову ж нюанс. ШІ можна користуватися тільки коли гарно в чомусь розбираєшся, бачиш і розумієш що і як воно робить, можеш перевірити і виправити. але він швидше та дешевше шкіряних помічників. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Треба обмежити кількість українських чоловіків, які шукають притулку, — Мерц «Важливо, щоб ці чоловіки залишалися на батьківщині й допомагали своїй країні». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: до чого тут перекладач та економіка? До того, що перекладач, який не шарить в економіці, давно писав, що шкіряні мішки не потрібні. Нарешті дійшло ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 часа назад, sergio сказал: Без понятных?! Поправлюсь. Повэрхнэва перевирка. Пощупать , помацать, предложить все выложить с карманов. И все это в рамках закона, но с легкой провокацией. Понятые при этом не нужны. Естественно, кто-то психанет, матюгнется, оттолкнет. Им это и надо, уже могут составлять протокол задержания. Тем более камера пишет, все законно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, ks6 сказал: Поправлюсь. Повэрхнэва перевирка. Пощупать , помацать, предложить все выложить с карманов. И все это в рамках закона, но с легкой провокацией. Понятые при этом не нужны. Естественно, кто-то психанет, матюгнется, оттолкнет. Им это и надо, уже могут составлять протокол задержания. Тем более камера пишет, все законно. Ну так можна повыкладывать если кокса при себе нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 минут назад, ks6 сказал: Поправлюсь. Повэрхнэва перевирка. Пощупать , помацать, предложить все выложить с карманов. И все это в рамках закона, но с легкой провокацией. Понятые при этом не нужны. Естественно, кто-то психанет, матюгнется, оттолкнет. Им это и надо, уже могут составлять протокол задержания. Тем более камера пишет, все законно. Чем вы таким промышляете, что вам предлагают вывернуть карманы на улице!?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз