Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 часов назад, sergio сказал:

Дружина права мае,але iздити не купила.

людина , якщо "залучена" у процес , а не втикає у смартфон ,   навіть на місці штурмана навчається

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

54 хвилини тому, Бездомный сказав:

людина , якщо "залучена" у процес , а не втикає у смартфон ,   навіть на місці штурмана навчається

Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в інструктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї.

Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, що хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо )

Отже який висновок. Жінки, які нормально їздять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

47 минут назад, Бездомный сказал:

Нафіга навчатись, якщо і так возять?! 

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Отже який висновок. Жінки, які нормально водять, звісно бувають.  Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу.

Да, ну. Моя жена в 49 сдала на права. Водит вполне прилично. На механике. Похуже меня конечно, но тем не менее. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в існтруктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї.

Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, щ хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо )

Отже який висновок. Жінки, які нормально водять, звісно бувають.  Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу.

Позавчора світкували третю річницю, як мала права отримала. 

За три роки одне незначне ДТП і то з моєї вини. Попросив з правого ряду повернути на ліво через полосу(односторонній рух) а по паралельній полосі таксист кудись спішив. Закінчилось нічим. Ті навіть в страхову не прийшли за відшкодування подряпини на бампері. (знайома страховщиця там працює, тож поцікавився) 

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Зачем учить географию, если есть извозчики?

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

Да, ну. Моя жена в 49 сдала на права.

Говорят, в Финляндии начинают учить вождению с 10-11 лет - как только ноги начинают доставать до педалей и из-за руля видно. По той причине, что в таком возрасте мозг более гибкий и гораздо лучше формируются нейронные связи. Еще лучше результат, если сажать на картинг в возрасте до 10 лет, как Шумахера. Или вообще с 3-5 лет на детские электромобили.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Говорят, в Финляндии начинают учить вождению с 10-11 лет - как только ноги начинают доставать до педалей и из-за руля видно. По той причине, что в таком возрасте мозг более гибкий и гораздо лучше формируются нейронные связи. Еще лучше результат, если сажать на картинг в возрасте до 10 лет, как Шумахера.

Согласен. Но научится сносно водить можно в любом возрасте. До 60 точно. Чаще всего ленятся, зачем , если муж возит. Имхо это как плавать, нужно уметь и все. Ситуации разные бывают.

• Лайк 3
Посилання на коментар

32 минуты назад, sergio сказал:

а хто мене везтиме

- коли я на підпитку ? 

- коли я втомився у далекій дорозі ? 

- уважний штурман - друга пара уважних  очей - декілька разів сильно виручав 

- а як вона ппсників за хмари заганяє - то взагалі коррида :lol:-

мусара не люблять сперечатися з бабами

е.т.с.

• Лайк 2
Посилання на коментар

30 хвилин тому, vadimv сказав:

Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в інструктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї.

Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, що хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо )

Отже який висновок. Жінки, які нормально їздять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу.

моя дружина прекрасно водить автомобіль. десятки років майже щодня іздить по справам, в любу погоду. авто з механічно коробкою... і в той же час знаю чоловіків, котрі не змогли нормально навчитися водити авто з автоматичною коробкою.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

43 минуты назад, vadimv сказал:

Якщо баба не  народила  дітей - вважай , не баба , навіть - не людина .

І байдуже - як вона там кермує автом  чи гелікоптером.

Посилання на коментар

13 годин тому, Скромный прораб сказав:

правда

Брехня. Кому надо знают где и когда.

Посилання на коментар

15 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

моя дружина прекрасно водить автомобіль. десякти років щодня іздить по справам в любу погоду. авто з механічно коробкою... і в той дже час знаю чоловіків котрі не змогли навчитися водити авто, з автоматичною коробкою.  

Я теж невмію водити з автоматичною коробкою. 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

народжений повзати літати не зможе :-)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Спостерігаю шок і істерику у багатьох через те, що суд відпустив підозрюваного у державній зраді Шуфрича з-під варти на домашній арешт. Ой не через те у вас істерика, не через те. Поки одні вважають, що це зроблено через бажання Зеленського мати гарантовані голоси ОПЗЖ, а інші припускають, що це через те, що він нарешті віддав активи, які в нього були і його відпустили, бо видоїли, то хочу сказати, що обидві версії мають право на існування, але є ще і третя.

Уявіть, що ви президент України. Уявили? А тепер уявіть, що ви постійно публічно кажете про своє бажання зустрітися з Путіним і домовитися. А Путін вас ігнорує, як ігнорують колишню. Але ви дуже хочете. І ще хочете, щоб на переговорах був якийсь результат, бо тоді вам не треба буде стабілізувати фронт та втрачати залишки рейтингу. І от тоді вам дехто, хто часто спілкується з Медведчуком, був на його днях народження, працював з ним та ручкався у парламенті каже, що можна спробувати через Медведчука домовитися, але треба якийсь "жест доброї волі". Як візит до Вишинського у в'язниці близкого до Кремля Олексія Венедиктова, у 2019 році, який був організований Шефіром, першим помічником Зеленського. І цей "жест" - звільнення Шуфрича з СІЗО. Єдине, що заважає, так те, що той у СІЗО з підозрою у держзраді, а з таким не випускають. Хоча, це ж такі дрібниці, коли потрібен жест доброї волі.

Забудьте на якийсь час, що на вулиці весна, на носі у вас окуляри, а в душі осінь, а уявіть, що все так і відбувається. Бо злі язики з Банкової мене в цьому переконують. Я, звісно, їм не вірю, але ж вони чомусь завжди праві та жодного разу не помилилися раніше.

Тож, ситуація стає все цікавішою. Що скажете з приводу версії злих язиків з Банкової? Віримо їм чи ні?(С)

Посилання на коментар

3 години тому, hause сказав:

Їб учі зелені клоуни що мобілізували цих вояків:   https://www.facebook.com/reel/918553997674104

Во-первых, не будут будить.

А  если грохнут, пенсию платить не надо, умер от старости .

Двойная выгода.

Посилання на коментар

48 хвилин тому, vadimv сказав:

у мене таке враження що більшість водіїв зараз на дорогах жінки. так, вони часто туплять, але я ще жодну не зустрічав, яка б підрізала та бикувала.

як показав наш досвід, кращий спосіб покращити навички паркування, в тому числі задом і боком це поїхати на великій машині жити в стару Євопу)

можна ще попрацювати водієм на бусику - щось розвозити по місту. але моя жінка не захотіла :lol:

46 хвилин тому, sergio сказав:

і я ж про це. у неї просто нема можливості.

37 хвилин тому, ks6 сказав:

Имхо это как плавать, нужно уметь и все. Ситуации разные бывают.

особливо в цій країні :flag1:

принаймні ВОС буде не медсестра, а мехвод :lol:

7 хвилин тому, sergio сказав:

можна почати вчитися разом :flag1:

Посилання на коментар

9 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

народжений повзати літати не зможе :-)

Народжений повзати на автоматі до відсічки не зажене.😎 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Там все просто: ліва нога відпочиває ) а для естетів є ручний режим.

Але коли дядько дорослий, то йому пересмикувти якось вже не солідно)

Нехай молоді ті ручки дрочать)

Приїхав тілько що в село,  гарно тут в нас)

І трасу непогано відремонтували після зими, швидко доїхав, хоч пригадав, навішо ті цифєрки з правої сторони спидометра намальовано)

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

Дві педалі замість трьох значно ускладнюють задачу )

А на недомобілі з one-drive-pedal взагалі краще не сідати ))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...