Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 часов назад, sergio сказал: Дружина права мае,але iздити не купила. людина , якщо "залучена" у процес , а не втикає у смартфон , навіть на місці штурмана навчається Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 54 хвилини тому, Бездомный сказав: людина , якщо "залучена" у процес , а не втикає у смартфон , навіть на місці штурмана навчається Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в інструктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї. Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, що хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо ) Отже який висновок. Жінки, які нормально їздять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу. Змінено 30 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 47 минут назад, Бездомный сказал: людина , якщо "залучена" у процес , а не втикає у смартфон , навіть на місці штурмана навчається Нафіга навчатись, якщо і так возять?! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Отже який висновок. Жінки, які нормально водять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу. Да, ну. Моя жена в 49 сдала на права. Водит вполне прилично. На механике. Похуже меня конечно, но тем не менее. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 6 минут назад, vadimv сказал: Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в існтруктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї. Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, щ хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо ) Отже який висновок. Жінки, які нормально водять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу. Позавчора світкували третю річницю, як мала права отримала. За три роки одне незначне ДТП і то з моєї вини. Попросив з правого ряду повернути на ліво через полосу(односторонній рух) а по паралельній полосі таксист кудись спішив. Закінчилось нічим. Ті навіть в страхову не прийшли за відшкодування подряпини на бампері. (знайома страховщиця там працює, тож поцікавився) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 3 минуты назад, sergio сказал: Нафіга навчатись, якщо і так возять?! Зачем учить географию, если есть извозчики? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 6 хвилин тому, ks6 сказав: Да, ну. Моя жена в 49 сдала на права. Говорят, в Финляндии начинают учить вождению с 10-11 лет - как только ноги начинают доставать до педалей и из-за руля видно. По той причине, что в таком возрасте мозг более гибкий и гораздо лучше формируются нейронные связи. Еще лучше результат, если сажать на картинг в возрасте до 10 лет, как Шумахера. Или вообще с 3-5 лет на детские электромобили. Змінено 28 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Говорят, в Финляндии начинают учить вождению с 10-11 лет - как только ноги начинают доставать до педалей и из-за руля видно. По той причине, что в таком возрасте мозг более гибкий и гораздо лучше формируются нейронные связи. Еще лучше результат, если сажать на картинг в возрасте до 10 лет, как Шумахера. Согласен. Но научится сносно водить можно в любом возрасте. До 60 точно. Чаще всего ленятся, зачем , если муж возит. Имхо это как плавать, нужно уметь и все. Ситуации разные бывают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 32 минуты назад, sergio сказал: Нафіга навчатись, якщо і так возять?! а хто мене везтиме - коли я на підпитку ? - коли я втомився у далекій дорозі ? - уважний штурман - друга пара уважних очей - декілька разів сильно виручав - а як вона ппсників за хмари заганяє - то взагалі коррида - мусара не люблять сперечатися з бабами е.т.с. Змінено 4 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 30 хвилин тому, vadimv сказав: Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в інструктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї. Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, що хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо ) Отже який висновок. Жінки, які нормально їздять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу. моя дружина прекрасно водить автомобіль. десятки років майже щодня іздить по справам, в любу погоду. авто з механічно коробкою... і в той же час знаю чоловіків, котрі не змогли нормально навчитися водити авто з автоматичною коробкою. Змінено 10 хвилин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому (змінено) 39 минут назад, vadimv сказал: Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в інструктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї. Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, що хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо ) Отже який висновок. Жінки, які нормально їздять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу. Якщо баба не народила дітей - вважай , не баба , навіть - не людина . Змінено 2 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз