sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому VID_20260430_072943_235.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 9 годин тому, karbo сказав: Зліз, пересів на інший транспорт у випадку необхідності. Я не був у натовпах, які штурмували вокзали, і не переходив кордон пішки - тому не можу нічого сказати з цього приводу. Скажу лише, що бігти разом з натовпом - це не моя метода. 9 годин тому, karbo сказав: І набуя їй стільки їхати?😂³ Та якось так сталося, що найближче море (і гори) приблизно у 800-1000 км від Сум - така географія. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 49 минут назад, sergio сказал: https://www.facebook.com/share/r/18nQ2cNZDF/ Новини з Ізраїлю, які б я дуже хотів побачити сьогодні: • Ранком невідома акула атакувала Тимура Міндіча, який прогулювався берегом моря. Доля Міндіча невідома. Дика тварина, що з неї взяти? • По обіді в акваторії порту Хайфа затонув сухогруз, який привіз крадене українське збіжжя. Свідки стверджують, що корабель був атакований тією самою акулою, яка ранком вкрала Міндіча. Дика тварина, що з неї взяти? • Служба тилу Ізраїлю інформує, що під вечір вулицями різних міст країни блукала невідома акула, яка зверталась до перехожих: - Шалом! Цукермана не бачили?.. Дика тварина, що з неї взяти?(С) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 годин тому, karlito сказав: от набридло в бочці - поїхав дивитись в Японію як сакура цвіте, чи як росте баобаб на Лімпопо. Ще дуже красиво цвіте жакаранда, рекомендую. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, Дощ сказав: А чого ви їх так сцитесь Бо я під ними прожив перші 19 років життя, з мене досить. 9 годин тому, Дощ сказав: Може дати їм раз пзди та й вони сцятись будуть Давайте їм пзди, якщо вам так хочеться. 9 годин тому, Дощ сказав: Бо так із заячою душею можна все життя бігати Краще все життя бігати, ніж все життя їбашитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, karbo сказав: Ти це серйозно? Прямо на генеральському рівні віщаєш, як хвалився недавно 😂 Без вибудованої міцної оборони жодної гарантії від нападу (повторного чи тисяча першого) кацапів не буде. Тож, воїне, не розповідай казочки тут на ніч. Не заважай те випробовувати нову технологію рекрутингу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, Canton сказав: Новини з Ізраїлю, які б я дуже хотів побачити сьогодні: • Ранком невідома акула атакувала Тимура Міндіча, який прогулювався берегом моря. Доля Міндіча невідома. Дика тварина, що з неї взяти? • По обіді в акваторії порту Хайфа затонув сухогруз, який привіз крадене українське збіжжя. Свідки стверджують, що корабель був атакований тією самою акулою, яка ранком вкрала Міндіча. Дика тварина, що з неї взяти? • Служба тилу Ізраїлю інформує, що під вечір вулицями різних міст країни блукала невідома акула, яка зверталась до перехожих: - Шалом! Цукермана не бачили?.. Дика тварина, що з неї взяти?(С) Вбити зрадника ніколи не пізно, треба справу довести до суду щоб цю опг розкрутити повністю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Бо я під ними прожив перші 19 років життя, з мене досить. Давайте їм пзди, якщо вам так хочеться. Краще все життя бігати, ніж все життя їбашитися. Нікому ніколи нічого не дається задарма - за все потрібно боротись. Якщо зараз кацапи вмиються то за найближчі 100 років бігатимуть вони, може й назавжди 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: Нікому ніколи нічого не дається задарма - за все потрібно боротись. Це якесь хибне уявлення про життя, бо найкращі речі у ньому даються безкоштовно і без боротьби. А ті, за які треба іїбашитися - того взагалі не вартують. У цьому головне наїбалово. 1 година тому, Дощ сказав: Якщо зараз кацапи вмиються то за найближчі 100 років бігатимуть вони, може й назавжди Я розумію, що у вас дуже наповнене змістом і цікаве життя, висока мета і все таке, але мені це не цікаво. Їбіться собі самі як вам хочеться, а від мене від'їбіться, будь ласка. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 минуты назад, Дощ сказал: треба справу довести до суду щоб цю опг розкрутити повністю Вы сделали мне утро!!!! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Маразм вже зашкалює IMG_9749.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Маразм вже зашкалює IMG_9749.MP4 Нажаль, без субтитрів не можу зацінити всь ступінь маразму. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, sergio сказав: VID_20260430_072943_235.mp4 Головне щось довго повторювати і бідні з часом в це повірять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 28.04.2026 в 19:19, karbo сказав: Так тебе послухати то і стріляти не треба Грабувати не треба. Не треба оптимізувати строки ракетних програм від професійних розробників. Змінено 5 годин тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28.04.2026 в 20:22, Вячеслав63 сказав: Слухав Безпалого, там його теж кацапи питали - "А де ж розрекламовані 3000 Фламінго?" А він каже, що там основна проблема з двигуном Як і з самим так і масовістю. А цього раніше не було відомо? Цим візьмемо (с***тмо)гроші,та там видно буде. Я звичайний пальник розробляв два роки, а тут ракета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28.04.2026 в 21:10, 7351 сказав: x.com/gozefinagold/status/2049106724041232727 Общественный антикоррупционный совет при Минобороны считает, что действия Рустема Умерова на посту главы МОУ, когда он обсуждал с Тимуром Миндичем продажу доли FirePoint, имеют признаки злоупотребления властью и разглашения государственной тайны. В ОАС МОУ призывают отстранить Умерова с должности секретаря СНБО. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, sergio сказав: Нажаль, без субтитрів не можу зацінити всь ступінь маразму. Цитата Це дуже цікаве запитання… Можливо, вони на схожому часовому відрізку. Україна… У військовому плані вони вже зазнали поразки. Ви б не дізналися цього з фейкових новин, але у військовому плані — у них було 159 кораблів, кожен із них уже на дні», — заявив Трамп. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Скоріш за все в його картині світу України взагалі більше не існує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Скоріш за все в його картині світу України взагалі більше не існує. Вот именно...блоха какая то, котрая под хвостом кусает...и, сцуко, не выведешь ее никак... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 44 минуты назад, Дощ сказал: треба справу довести до суду щоб цю опг розкрутити повністю 🤣 Бородатая бабушка и ее марионетка в лице президента......, ага раскрутят быстрее всю страну на гайки.... Змінено 4 години тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Наебулина:"Единственным источником финансирования економики являются деньги населения. " 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 47 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Общественный антикоррупционный совет при Минобороны считает, что действия Рустема Умерова на посту главы МОУ, когда он обсуждал с Тимуром Миндичем продажу доли FirePoint, имеют признаки злоупотребления властью и разглашения государственной тайны. В ОАС МОУ призывают отстранить Умерова с должности секретаря СНБО. Хоча б підозра офіційна є? Я, наприклад, вважаю тебе посіпакою окупантів частини території України та вбивць українських дітей -- і що? https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/петру-порошенку-оголошено-підозру-про-державну-зраду-та-сприяння-тероризмуза-мат/3172722616291055/ Тепер він бігає від українського суду -- тобто не бажає доводити в суді свою невинуватість, хоч і найняв кращого адвоката з країни агресора, росії, яка окупувала частину території України та вбиває українських дітей -- і що? Змінено 4 години тому користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, 7351 сказав: не бажає доводити в суді свою невинуватіст Идиот, в суде подлежит доказательству виновность. Или конституция в понимании шута это принципы прокурора Руденко? Дблблд. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Общественный совет предлагает президенту Владимиру Зеленскому инициировать процесс частичной национализации "Fire Point". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз