Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10.

Головними чинниками російського впливу були не канали  Медведчука, от Інтер та 1+1.

Слухайте зелені довбограй та запам'ятовуйте.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, karbo сказал:

Та мені пох глибоко пох на успішний успіх успішних. Зазвичай це просто підери по життю

понимаете плохо очень упрекать людей в бегстве не будучи в их условиях...Вы себя этим опускаете и становитесь зеркалом выделенного в Вашем посте.

прекращайте, Вы в таком возросте, что сами должны это понимать...я бы еще и извинился перед Вадимом за это...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

понимаете плохо очень упрекать людей в бегстве не будучи в их условиях...Вы себя этим опускаете и становитесь зеркалом выделенного в Вашем посте.

прекращайте, Вы в таком возросте, что сами должны это понимать...я бы еще и извинился перед Вадимом за это...

Ще раз, якщо не зрозуміло, в Україні успішними стають ган дони, нормальні люди не можуть ними стати, бо треба переступити через себе.

Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Ще раз, якщо не зрозуміло, в Україні успішними стають ган дони, нормальні люди не можуть ними стати, бо треба переступити через себе.

откуда Вам это знать? Уровни успеха ведь разные и зависят от запросов самого человека...кому то и хватит домик у реки и соток 8-10 земли, а кому то всегда всего мало...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

откуда Вам это знать? Уровни успеха ведь разные и зависят от запросов самого человека...кому то и хватит домик у реки и соток 8-10 земли, а кому то всегда всего мало...

Мені далеко за 60, у мене 17 років стажу ПП, і я нічого не знаю 🤣

Посилання на коментар

12 минут назад, karbo сказал:

і я нічого не знаю

Вы ведь не в Украине и давно...тогда откуда Вам знать...начитаетесь срани всякой и судя по высказываниям успех для Вас куча списженого бабла и имущества...для меня успех это другое...

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

Вы ведь не в Украине и давно...тогда откуда Вам знать...начитаетесь срани всякой и судя по высказываниям успех для Вас куча списженого бабла и имущества...для меня успех это другое...

Цієї успішної срані розплодилося в рази більше. Ці ю4ю просто ходячі артефакти цього процесу 😂

Посилання на коментар

то що, потужного на*бали?

вже стільки обмінів було. скільки ж їх там ще .. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

12 хвилин тому, akineo сказав:

то що, потужного на*бали?

вже стільки обмінів було. скільки ж їх там ще .. 

ШІ каже що Станом на останній великий обмін (квітень 2026), загальна кількість повернутих українців становить близько 6 139 осіб (сюди входять як військові, так і цивільні).

Посилання на коментар

Петро Порошенко всіляко перешкоджав створенню української крилатої ракети "Нептун", — заявив екснардеп і колишній командир полку «Дніпро-1» Юрій Береза.

За його словами, тоді Порошенко говорив, що пообіцяв Ангелі Меркель, що в України не буде таких ракет.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...