Vinsol2009 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 10. Головними чинниками російського впливу були не канали Медведчука, от Інтер та 1+1. Слухайте зелені довбограй та запам'ятовуйте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, karbo сказал: Та мені пох глибоко пох на успішний успіх успішних. Зазвичай це просто підери по життю. понимаете плохо очень упрекать людей в бегстве не будучи в их условиях...Вы себя этим опускаете и становитесь зеркалом выделенного в Вашем посте. прекращайте, Вы в таком возросте, что сами должны это понимать...я бы еще и извинился перед Вадимом за это... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: понимаете плохо очень упрекать людей в бегстве не будучи в их условиях...Вы себя этим опускаете и становитесь зеркалом выделенного в Вашем посте. прекращайте, Вы в таком возросте, что сами должны это понимать...я бы еще и извинился перед Вадимом за это... Ще раз, якщо не зрозуміло, в Україні успішними стають ган дони, нормальні люди не можуть ними стати, бо треба переступити через себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, karbo сказал: Ще раз, якщо не зрозуміло, в Україні успішними стають ган дони, нормальні люди не можуть ними стати, бо треба переступити через себе. откуда Вам это знать? Уровни успеха ведь разные и зависят от запросов самого человека...кому то и хватит домик у реки и соток 8-10 земли, а кому то всегда всего мало... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: откуда Вам это знать? Уровни успеха ведь разные и зависят от запросов самого человека...кому то и хватит домик у реки и соток 8-10 земли, а кому то всегда всего мало... Мені далеко за 60, у мене 17 років стажу ПП, і я нічого не знаю 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 минут назад, karbo сказал: і я нічого не знаю Вы ведь не в Украине и давно...тогда откуда Вам знать...начитаетесь срани всякой и судя по высказываниям успех для Вас куча списженого бабла и имущества...для меня успех это другое... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Тільки що, Бармалей сказав: Вы ведь не в Украине и давно...тогда откуда Вам знать...начитаетесь срани всякой и судя по высказываниям успех для Вас куча списженого бабла и имущества...для меня успех это другое... Цієї успішної срані розплодилося в рази більше. Ці ю4ю просто ходячі артефакти цього процесу 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) то що, потужного на*бали? вже стільки обмінів було. скільки ж їх там ще .. Змінено 10 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 12 хвилин тому, akineo сказав: то що, потужного на*бали? вже стільки обмінів було. скільки ж їх там ще .. ШІ каже що Станом на останній великий обмін (квітень 2026), загальна кількість повернутих українців становить близько 6 139 осіб (сюди входять як військові, так і цивільні). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Петро Порошенко всіляко перешкоджав створенню української крилатої ракети "Нептун", — заявив екснардеп і колишній командир полку «Дніпро-1» Юрій Береза. За його словами, тоді Порошенко говорив, що пообіцяв Ангелі Меркель, що в України не буде таких ракет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому ⚡️Вероятность прекращения огня между Россией и Украиной до конца мая, июня и конца 2026 года в моменте резко взлетела до 100% на сайте прогнозов Polymarket. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Бо пора нову війну починати - пабєдоносную По мнению Путина, сближение Армении с Западом приведет к конфликту с Россией «Вот мы сейчас переживаем всё что сейчас происходит в украинском направлении, а с чего началось-то? С попытки Украины вступить в ЕС..» — сказал он. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, karbo сказав: Петро Порошенко всіляко перешкоджав створенню української крилатої ракети "Нептун", — заявив екснардеп і колишній командир полку «Дніпро-1» Юрій Береза. За його словами, тоді Порошенко говорив, що пообіцяв Ангелі Меркель, що в України не буде таких ракет. А посилання буде? Бздун.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 24 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А посилання буде? Бздун.... Яке тобі посилання? Типу нах?🤣 VID_20260509_202240_235.mp4 Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому ні херульки собі😛ми будем мільйонерами)) поки той крикун гончаренко запостив Військовим почали розсилати проект контрактів, які анонсували Зеленський з Федоровим. Умови наступні: 1) Заходи фінансового стимулювання Пропонується запровадити матрицю виплат та грошового забезпечення, якою передбачити: базову щомісячну виплату для рядового складу – від 30 тис. грн щорічну винагороду за укладання контракту у розмірі 27 тис. грн щомісячну додаткову виплату за підписання контракту – 10 тис. грн на місяць виплату за взяття в полон противника – 250 тис. грн виплату за знищення противника – 25 тис. грн виплату за захоплення позицій - 40 тис. грн в день виплату за відновлення позицій – 20 тис. грн в день виплату за виконання завдань на лінії бойового зіткнення – 8,7 тис. грн в день. 2) Терміни укладання контрактів Укладання контракту строком на 1 рік виключно для чинних військовослужбовців (служба в бойовій роті). Укладання контракту строком від 2-х років і більше для всіх категорій військовослужбовців та громадян. 3) Укладання контрактів пропонується здійснити у 3 етапи: На першому етапі з військовослужбовцями основних бойових підрозділів бойових військових частин до роти включно (механізовані, мотопіхотні, штурмові, десантно-штурмові, морської піхоти, спеціальних операцій тощо); На другому етапі з військовослужбовцями підрозділів бойових військових частин які не увійшли до першого етапу а також у військових частинах ВМС, БпС, РВіА, авіаційні, ЗРВ та РТВ; На третьому етапі з військовослужбовцями органів військового управління, військових частин логістики, підтримки, медичні, ТЦК та СП, ВВНЗ та інших. Крім того, пропонується надання права на відстрочку від призову по мобілізації після звільнення тим військовослужбовцям, які уклали контракт від 2-х і більше років із розрахунком, 1 місяць виконання бойових завдань – 3 місяці відстрочки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому якщо не фейк, то ржака)) https://www.facebook.com/share/p/1B58D5LBzH/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) реакція кацап'я на пипине «Я думаю, что дело в украинском конфликте идёт к завершению». www.yaplakal.com/forum3/topic3077199.html Путину можно сказать только спасибо, он превратил аграрную Украину в вооруженного и пи3дец злого медоеда це чарівна пігулка - тобто приліт першої балістичної ракети по ростову так подіяв ? Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 минут назад, Бездомный сказал: реакція кацап'я на пипине «Я думаю, что дело в украинском конфликте идёт к завершению». www.yaplakal.com/forum3/topic3077199.html Путину можно сказать только спасибо, он превратил аграрную Украину в вооруженного и пи3дец злого медоеда це чарівна пігулка - тобто приліт першої балістичної ракети по ростову так подіяв ? Вчора Левієва сводку дивився,, казав, якщо ще два місяця на фронті буде бодання плю-мінус такої самої інтенсивності, якс зараз без значних просувань, то цілком реально може йти до перемир"я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: військовослужбовців чому у нас не розділяють військовослужбовців, контрактників, тцк і мобіків? є ж різниця між тим, хто обрав армію своїм сенсом життя і примусово мобілізованим. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: реально може йти до перемир"я. а шо так можна було? і не треба готувати до війни дітей з 5 років? і не треба 4 мільйони індусів? хоча є імовірність, що сусід-індус буде краще того бидло-сусіда який у мене зараз. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, sergio сказал: то цілком реально може йти до перемир"я. Не може. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 хвилин тому, akineo сказав: чому у нас не розділяють військовослужбовців, контрактників, тцк і мобіків? є ж різниця між тим, хто обрав армію своїм сенсом життя і примусово мобілізованим. тцк точно треба відділити, бо в пікселі не виїдеш в місто, народ шарахатись буде, сплутають та відгупають толпою або машину спалять)) хоча б форму якусь їм баклажанову чи шо зробити Змінено 1 година тому користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 хвилин тому, МаТраС сказав: тцк точно треба відділити, бо в пікселі не виїдеш в місто, народ шарахатись буде, сплутають та відгупають толпою або машину спалять)) хоча б форму якусь їм баклажанову чи шо зробити Про систему стримання та противаг чули? Суспільством розділеним страхом та ненавистю легко правити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 55 минут назад, МаТраС сказал: тцк точно треба відділити, бо в пікселі не виїдеш в місто, народ шарахатись буде, сплутають та відгупають толпою або машину спалять)) хоча б форму якусь їм баклажанову чи шо зробити Якщо кінець війни близько може теж мобілізуватись, УБД встигнути отримати = безплатний проїзд і 50% за комуналку. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 8 минут назад, sergio сказал: Якщо кінець війни близько може теж мобілізуватись, УБД встигнути отримати = безплатний проїзд і 50% за комуналку. Давай) Когда Трампа выбрали, дофига кацапов побежало на контракт, тоже думали подлохматится)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз