sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, МаТраС сказал: а в мене колега взяв кредит на стройматеріали чи матеріали в кредит в момент.не наю 91 чи 92, і вийшло майже на шару все)) Так Інфляція з 91 по 94 рік то було щось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 30 хвилин тому, sergio сказав: Так Інфляція з 91 по 94 рік то було щось. Завжди може бути ще краще ) Цитата Пиковой величины гиперинфляция в Зимбабве достигла в середине ноября 2008 года, составив 79,6 млрд процентов. Начиная с 2007 года темпы прироста инфляции составляли тысячи процентов в месяц. Змінено 40 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 14 минут назад, vadimv сказал: Завжди може бути ще краще ) Може, але чомусь так шалено не друкують, як тоді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Это потому что труднее всего искать то, чего нет. С детства человеку вбивают в голову ложь о том, что он видите ли нечто особенное, отличное от животных. Тогда как жизнь все время на фактах доказывает обратное. Всего этого кошмара с разбиванием розовых очков внутрь можно легко избежать, если с детства говорить правду, как она есть. Но это никому не нужно, т.к. приведет к краху существующего "порядка". навчати бабі я не дозволяю (с) Змінено тільки що користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 6 минут назад, Бездомный сказал: навчати бабі я не дозволяю (с) Ну,, чому єврейські мамаші добре своїх діток навчають. 😏 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз