hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Обстановка в українському селі: кінь, кріпак та НКВДісти. За сто років тут не змінилося майже ні-ху-я. t.me/gnapinfo/3621 IMG_6572.MP4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, hause сказал: Обстановка в українському селі: кінь, кріпак та НКВДісти. За сто років тут не змінилося майже ні-ху-я. t.me/gnapinfo/3621 IMG_6572.MP4 Вчора здається на Цензорі було, що руські полоненим з сумнозвісної 225 ї штурмової голови відрізали. Яких перед тим в м"ясний штурм відправили. В контексті, що навіть при совку. духи відстрілювали дідів,, які їх вже сильно дістали. Чому там такого не відбувається, або відбувається але це не афішується. Вже ж кіль-сть ідейних мала б скоротити до критичного рівня, решта наловлені тцк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Шкода це ВАГ, а останні нормальні Ваги на Гольфі 4 і Т4 закінчилися( Не їздив на попередніх ВАГах, але Рапід зовсім не зайшов - підвіска зовсім не справлялася з ямами, кермо занадто чутливе, можна сказати "нервове" - на швидкості просто небезпечне, сидіння не дозволяло нормально сісти, клімат завжди починав хуярити як навіжений, задні барабани взимку примерзали, світло ніяке, єдине що більш-менш - це шумка, краще ніж на SX4. 1 хвилину тому, sergio сказав: Ви вже міняли паливний фільтр в Sx4? Я вже рік як його позбувся ) У 2023 (десь на 50 000) міняв втулки стабілізаторів, більше нічого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Не їздив на попередніх ВАГах, але Рапід зовсім не зайшов - підвіска зовсім не справлялася з ямами, кермо занадто чутливе, можна сказати "нервове" - на швидкості просто небезпечне, сидіння не дозволяло нормально сісти, клімат завжди починав хуярити як навіжений, задні барабани взимку примерзали, світло ніяке, єдине що більш-менш - це шумка, краще ніж на SX4. Я вже рік як його позбувся ) У 2023 (десь на 50 000) міняв втулки стабілізаторів, більше нічого. Самой машины? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Самой машины? Канешно. А нахиба она здесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Не їздив на попередніх ВАГах, але Рапід зовсім не зайшов - підвіска зовсім не справлялася з ямами, кермо занадто чутливе, можна сказати "нервове" - на швидкості просто небезпечне, сидіння не дозволяло нормально сісти, клімат завжди починав хуярити як навіжений, задні барабани взимку примерзали, світло ніяке, єдине що більш-менш - це шумка, краще ніж на SX4. Я вже рік як його позбувся ) У 2023 (десь на 50 000) міняв втулки стабілізаторів, більше нічого. ХЗ. А мене 63 тик по ходовій ще нічого не робив. Ідеальні албанські дороги дають взнаки. 😎 Там просто заміна фільтра передбачає зйом баку, а для цього навіть кардан треба знімати. Короче гемор. По мануалу радять на 60 тик міняти, але почитав, що на практиці можна і вдвічи більше їздити, поки не почне відчуватися. Короче до 100 у буду тягнути. Електрички рулять💪 Змінено 2 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: ХЗ. А мене 63 тик по ходовій ще нічого не робив. Ідеальні албанські дороги дають взнаки. 😎 Там, де я їздив, вовки срати боялися ) 1 хвилину тому, sergio сказав: Електрички рулять💪 Недалеко від розетки - так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Там, де я їздив, вовки срати боялися ) Недалеко від розетки - так. Підвіска задня херова пробиває, на більших ямах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Підвіска задня херова пробиває, на більших ямах У мене діставало до відбійників тільки, якщо завантажити повний багажник до стелі, насажати повний салон і хуярити по кочках на швидкості. Тобто це було використання з явним перенавантаженням, а не оті 500 кг, які вказані в паспорті. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, vadimv сказал: Канешно. А нахиба она здесь? Узиляння коштує. Я власне і приняв рішення ухилятися в Україні, як менш фінансово затратне. Хоча якби мені хочаб 30-35 було з"їбнув би не роздумуючи. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, vadimv сказал: У мене діставало до відбійників тільки, якщо завантажити повний багажник до стелі, насажати повний салон і хуярити по кочках на швидкості. Тобто це було використання з явним перенавантаженням. Ще багажник маловатий для шопінгу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Ще багажник маловатий для шопінгу. Можна встановити бокс на даху ) 3 хвилини тому, sergio сказав: Я власне і приняв рішення ухилятися в Україні, як менш фінансово затратне. Стратегія Run більш ефективна, ніж Hide. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, sergio сказал: Вчора здається на Цензорі було, що руські полоненим з сумнозвісної 225 ї штурмової голови відрізали. Яких перед тим в м"ясний штурм відправили. В контексті, що навіть при совку. духи відстрілювали дідів,, які їх вже сильно дістали. Чому там такого не відбувається, або відбувається але це не афішується. Вже ж кіль-сть ідейних мала б скоротити до критичного рівня, решта наловлені тцк. Пример , как распространяются слухи и бредни. Тгк , генеральний штаб : "..На жаль, в ході бою двоє наших воїнів загинули. За даними перехоплення розвідки, командир підрозділу збройних сил російської федерації віддав прямий наказ вчинити наругу над тілами полеглих українських воїнів..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, vadimv сказал: Можна встановити бокс на даху ) Стратегія Run більш ефективна, ніж Hide. Розхід виросте майже на літр. Але більш затратна. . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, рыбак сказал: Пример , как распространяются слухи и бредни. Тгк , генеральний штаб : "..На жаль, в ході бою двоє наших воїнів загинули. За даними перехоплення розвідки, командир підрозділу збройних сил російської федерації віддав прямий наказ вчинити наругу над тілами полеглих українських воїнів..." Нє, я теж не думаю, щоб по живому різали, але тим воякам від того не легше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 29 минут назад, vadimv сказал: Канешно. А нахиба она здесь? Та то понятно. Я так понимаю, поставленные цели в жизни успешно выполняются. Просрано все. Это закономерно, если всю жизнь бегать и сцаться. При этом не забывать учить других уму разуму. Не обижайтесь, и не пытайтесь оправдываться. Это ничего не изменит 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, sergio сказал: Нє, я теж не думаю, щоб по живому різали, але тим воякам від того не легше. "..Вчиняючи наругу над тілами полеглих військових, окупанти вкотре продемонстрували свою садистську сутність та надмірну показову жорстокість. Це грубе свідоме порушення правил та звичаїв війни – воєнний злочин, який не має терміну давності. Такі дії, які чинять російські окупанти не поодинокі. Але за кожним злочином стоять конкретні прізвища і особи. Підрозділ, військовослужбовці якого вчинили такі звірства, попередньо уже встановлено.."-- --удивительно читать такое и не укладывается в понимание. Вполне может быть , что это произошло, и это не оправданно, но убивать и калечить живого, пусть и врага , зверством не считается , а вот трупу отрезать- это зверство, садизм и жестокость . Сумасшедшие. Змінено 1 година тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Я так понимаю, поставленные цели в жизни успешно выполняются. Пока что вполне успешно ) 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Просрано все. сисиника, перелогиньтесь ) ваше ТП_бинго вас выдает )) 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Это закономерно, если всю жизнь бегать и сцаться. Я ж не мешаю вам ебашиться ) 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: При этом не забывать учить других уму разуму. Цитату в студию, где я "учу других уму разуму" 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Не обижайтесь, и не пытайтесь оправдываться. Щас, разбежались тут указывать, что кому делать ) 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Это ничего не изменит То нахиба вы это пишете ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Vitaliy67 сказал: Это закономерно, если всю жизнь бегать и сцаться. При этом не забывать учить других уму разуму. Не обижайтесь, и не пытайтесь оправдываться. Это ничего не изменит 36. Бегство — лучшая стратагема (走為上計 пиньинь: zǒu wéi shàng jì) Сохранять свои силы, избегая открытого противостояния. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 годин тому, yukon сказав: В який підрозділ ви б хотіли попасти? Можете не відповідати, це риторичне питання, відповідь на яке одразу дасть зрозуміти про мобілізацію і мотивацію. А що до тексту вище, то пан вчитель- ненависник зелені любе гівно з любої помийки перепостить, щоб своє боягузництво виправдать. Намагаюсь не лицемірити. Очевидно якби реально хтів то попав би вже. Прихований текст На ділі трохи дивився в сторону ІТ підрозділів, але це швидко відкинув бо вижити на 20к разом зі зйомом хати в Києві і прогодувати сімю не здавалось реальним + вимоги по вакансіям здебільшого були захмарні, конкурс високий. Дивився в сторону СБС, бо руками зібрав облітав і відправив десятки дронів + там зп була б від 50. Фактично дружина навіть не заперечувала (хоча на неї лягли б діти + довелось би шукати роботу), але знову крякнула спина і я не наважився, там ще була проблема що підрозділ не міг мобілізувати чомусь сам і в нього с***или кілька людей в тцк, враховуючи проблеми з переведенням, то це виглядало як реальний ризик, ще один ризик був - їм треба були придатні, а мені було не цікаво приховати проблеми по очевидним причинам. На випадок бусифікації вочевидь розглядалися варіанти проситись в в інженерку по дронам. Отут на перших секундах робота моїми дронами t.me/ombr66/1606 Прихований текст Також мав кілька пропозицій "по блату" в різні структури прямо в своєму місті, але не пішов бо займатись ***нею і робити вигляд що служиш не моє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 годин тому, МаТраС сказав: і хто б тоді був в піхоті чи штурмовиках? Єдиний варіант направляти рандомних людей які йшли в магаз? Це не так. Це комплексне питання по якому Залужний мав би писати дисертацію, а не оту срань що він наківалив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, hause сказав: Не кажи що мені робити, і я не буду казати куди тобі йти, а взагалі-то йди на х_ у_ й, мудар А ха-ха, це твій корч продавався?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 1 час назад, sergio сказал: ХЗ. А мене 63 тик по ходовій ще нічого не робив 140 тык. Только три дня назад перебрал подвеску по мелочам. В круговую аж 250 баксов. Все рстальное еще штатное... Так шо 60- это ни об чем... Змінено 52 хвилини тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 44 минуты назад, Canton сказал: 140 тык. Только три дня назад перебрал подвеску по мелочам. В круговую аж 250 баксов. Все рстальное еще штатное... Так шо 60- это ни об чем... 406 тык(27 лет) , начал подглючиаать один из заводских амортов.Аккорд.😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз