akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12.05.2026 в 23:28, Бармалей сказав: откуда тебе знать? хрен там что проверяют, давление не меряли, кровь не исследовали, направление на доп обследование выбивал себе...окулист правда проверял на табличке...психолог спросил на что то жалуюсь? и на ответ, что имею навязчивое желание убивать депутатов и чиновников, сказал это здраво и написал здоров...даже картинки с цветными буквами-цифрами не показывали и молотком по коленке не стучали как когда то...объем легких не меряли... а якщо взагалі мовчки проходили - то одразу скрізь придатний, навіть *бало на тебе не підніме подивитися влк-гниди це одна з причин деморалізації суспільства 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: цей пістолетний хват Так ему стрелять как раз не обязательно уметь) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: Я сьогодні побачив це фото ... замість тисячі слів ... Дуже сподіваюсь, що цей пістолетний хват Головнокомандувачу ЗСУ прималював кацапський ШІ ... А якщо це фото побачать військові партнерів ... Я пістолет тільки ношу, жодного пострілу не робив, так шо не можу коментувати)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Їду, по радіо кажуть, що сьогодня в Україні день пам"яті людей через яких та фігня, що зараз діється... В Польщі наоборот були szmalcоwnicy і де вони тепер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DimaF сказав: Так ему стрелять как раз не обязательно уметь) Я це розумію, хоча воно для мене дуже дивно, але тут медійна служба "люто пройєбала". Все ж таки "обличчя ЗСУ", і треба відповідальніше підходити до питання. 3 хвилини тому, yukon сказав: Я пістолет тільки ношу, жодного пострілу не робив, так шо не можу коментувати)) Якщо ТТ, то і не треба стріляти - тільки протирати ганчіркою (жартую). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13.05.2026 в 10:02, US7IGN сказав: Суд скасував штраф ТЦК у 25 500 грн: військовозобов’язаному не дали часу зібрати медичні документи перед ВЛК sud.ua/uk/news/sudebnaya-praktika/360932-sud-otmenil-shtraf-ttsk-v-razmere-25-500-grn-voennoobyazannomu-ne-dali-vremeni-sobrat-meditsinskie-dokumenty-pered-vvk Цитата доставили до ТЦК та запропонували пройти військово-лікарську комісію. ля які чемні. полюбому так і було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: Я це розумію, хоча воно для мене дуже дивно, але тут медійна служба "люто пройєбала". Все ж таки "обличчя ЗСУ", і треба відповідальніше підходити до питання. Якщо ТТ, то і не треба стріляти - тільки протирати ганчіркою (жартую). пм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Я сьогодні побачив це фото ... замість тисячі слів ... Дуже сподіваюсь, що цей пістолетний хват Головнокомандувачу ЗСУ прималював кацапський ШІ ... А якщо це фото побачать військові партнерів ... Партнери ті що танками досі планують воювати? І нахера взагалі пістолет військовому крім ритуального тотему? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, yukon сказав: пм Пощастило) Носити легше. А чому не стріляєте? Поблизу тиру нема? Фінансово це, звісно, не дуже привабливе заняття, але в наші часи така навичка не безкорисна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, MaxS сказав: Партнери ті що танками досі планують воювати? І нахера взагалі пістолет військовому крім ритуального тотему? Від ТЦК відбиватися, коли у відпустці. А якщо серйозно: там, де є близький контакт, "друга зброя" обов'язкова. У топових підрозділах це ще з 15-го року почали вводити, і давно вже сприймають як правило. Але і інструктори в них дуже відрізняються від тих, що на загальній БЗВП 😉 Для "штабних" особиста зброя й навичка володіння нею теж не зайві, бо вони все-таки в "групі ризику". А ще Серджіо з сокирою з переляку може з ТЦК поплутати ))) Змінено 55 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 6 минут назад, DmiVady сказал: Пощастило) Носити легше. А чому не стріляєте? Поблизу тиру нема? Фінансово це, звісно, не дуже привабливе заняття, але в наші часи така навичка не безкорисна. На шару стрілять не дали, а на свої не відчуваю потреби)). З автомата стрілять навчили і за те дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 3 хвилини тому, yukon сказав: На шару стрілять не дали Муділи ... Ветеранам видають 1500 грн на місяць, по пам'яті, на відвідування тиру. Це сума "ніпрощо" ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 12 минут назад, DmiVady сказал: Від ТЦК відбиватися, коли у відпустці. А якщо серйозно: там, де є близький контакт, "друга зброя" обов'язкова. У топових підрозділах це ще з 15-го року почали вводити, і давно вже сприймають як правило. Але і інструктори в них дуже відрізняються від тих, що на загальній БЗВП 😉 Для "штабних" особиста зброя й навичка володіння нею теж не зайві, бо вони все-таки в "групі ризику". А ще Серджіо з сокирою з переляку може з ТЦК поплутати ))) А чому нам на аожнуі тільки з кчлаша дали постріляти, з ПМ теж би не зашкодило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 49 хвилин тому, DmiVady сказав: Я сьогодні побачив це фото ... замість тисячі слів ... Дуже сподіваюсь, що цей пістолетний хват Головнокомандувачу ЗСУ прималював кацапський ШІ ... А якщо це фото побачать військові партнерів ... Його шеф взагалі без рук прутнем на роялі грає 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 48 хвилин тому, akineo сказав: а якщо взагалі мовчки проходили - то одразу скрізь придатний, навіть *бало на тебе не підніме подивитися влк-гниди це одна з причин деморалізації суспільства З чого ви взяли що хтось про вас подбає якщо ви самі про себе не дбаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 43 хвилини тому, DmiVady сказав: Все ж таки "обличчя ЗСУ Кацап як обличчя ЗСУ це мабуть разом з указом про парад треба розглядати. Альтернативно обдарованим дуже подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 45 хвилин тому, akineo сказав: ля які чемні. полюбому так і було Так і буває. Саме на ВЛК вас і повезуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 13 минут назад, sergio сказал: аожнуі тільки з кчлаша дали постріляти абырвалг?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 час назад, DmiVady сказал: Я сьогодні побачив це фото ... замість тисячі слів ... Дуже сподіваюсь, що цей пістолетний хват Головнокомандувачу ЗСУ прималював кацапський ШІ ... А якщо це фото побачать військові партнерів ... Чувак профік, правільно тримає. З 7.30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Я сьогодні побачив це фото ... замість тисячі слів ... Дуже сподіваюсь, що цей пістолетний хват Головнокомандувачу ЗСУ прималював кацапський ШІ ... А якщо це фото побачать військові партнерів ... «Я б хотів, щоб ви дізналися, яке саме віскі п'є Грант, щоб надіслати по діжці цього віскі всім іншим моїм генералам». [1] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Я сьогодні побачив це фото ... замість тисячі слів ... Дуже сподіваюсь, що цей пістолетний хват Головнокомандувачу ЗСУ прималював кацапський ШІ ... А якщо це фото побачать військові партнерів ... «Я б хотів, щоб ви дізналися, яке саме віскі п'є Грант, щоб надіслати по діжці цього віскі всім іншим моїм генералам». [1] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому hromadske.ua/polityka/264030-u-radi-stvoryly-mizfraktsiyne-obyednannia-poshuk-tsarstva-bozoho-i-pravdy-yoho-yoho-ocholyv-mazurashu?traffic_source=ukr.net Оце молодець 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 40 хвилин тому, DmiVady сказав: Від ТЦК відбиватися, коли у відпустці. А якщо серйозно: там, де є близький контакт, "друга зброя" обов'язкова. У топових підрозділах це ще з 15-го року почали вводити, і давно вже сприймають як правило. Але і інструктори в них дуже відрізняються від тих, що на загальній БЗВП 😉 Для "штабних" особиста зброя й навичка володіння нею теж не зайві, бо вони все-таки в "групі ризику". А ще Серджіо з сокирою з переляку може з ТЦК поплутати ))) Крім від Серджіо в тилу відбиватися спецзадач стільки ж як і у лука зі стрілами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому (змінено) 7 минут назад, MaxS сказал: Крім від Серджіо в тилу відбиватися спецзадач стільки ж як і у лука зі стрілами. це щось на кшталт кільця всевладдя - весь час проситься на палець , а не можн. мушку зпилити слід. Змінено 4 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз