Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 травня 9 травнем , але авіаналіт на масквабад відбувся перед візитом прутіна до Пекіну . така собі болісна дипломатична диверсія. Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, ks6 сказал: Вы какого года рождения, если не секрет? Мне 62) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому у нас какой то новый мопед летает, пишут тип кукурузник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Не вижу смысла отвечать А относительно ст 65 конституции РФ, что ответишь? область, Тульская область, Тюменская область, Ульяновская область, Челябинская область, Ярославская область, Запорожская область, Херсонская область;» Ванную опять обосрешься. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: у нас какой то новый мопед летает, пишут тип кукурузник біплан ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 години тому, Бездомный сказав: то з року в рік ворог слабшає, чи це все до дупці?(бо у них все одно всього більше?) Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А относительно ст 65 конституции РФ, что ответишь? область, Тульская область, Тюменская область, Ульяновская область, Челябинская область, Ярославская область, Запорожская область, Херсонская область;» Ванную опять обосрешься. Идиот, где я, а где конституция РФ??? Зачем она мне? И что я должен тебе ответить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Скромный прораб сказав: Идиот, где я, а где конституция РФ??? Зачем она мне? И что я должен тебе ответить? Я знаю, что ты трижды обосновавшийся идиот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, akineo сказал: то з року в рік ворог слабшає, чи це все до дупці?(бо у них все одно всього більше?) Слабшает, слабшает, но больше потому, как мне кажется, там всё больше и больше людей хотят это всё закончить, серьёзных людей, имею ввиду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, Скромный прораб сказал: Слабшает, слабшает, но больше потому, как мне кажется, там всё больше и больше людей хотят это всё закончить, серьёзных людей, имею ввиду та там вже й не серйозні хочуть закінчити , але так закінчити , щоб не нести відповідальність за те , що накоїли . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Я знаю, что ты трижды обосновавшийся идиот. Мои предки жили на Слобожанщине в Харковской губернии Российской империи с незапамятных времён и я есть потомок дворянского рода, а вот как ты, чернь, обосновался у меня на земле, большой вопрос☝️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: та там вже й несерйозні хочуть закінчити , але так закінчити , щоб не нести відповідальність за те , що накоїли . От несерьёзных нихрена не зависит, будут терпеть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: та там вже й несерйозні хочуть закінчити , але так закінчити , щоб не нести відповідальність за те , що накоїли . а яка відповідальність їм грозить? можуть хоч завтра оголосити про закінчення, підписати щось, оголосити як перемогу це стосується і наших нафронтників імператорів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 минуты назад, akineo сказал: а яка відповідальність їм грозить? можуть хоч завтра оголосити про закінчення, підписати щось, оголосити як перемогу це стосується і наших нафронтників імператорів ну , якби , повернутися до "статус кво беллі" не можливо , а якщо рудого донкі копнякамми з президентства погонять , може стати ще цікавіше Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Мои предки жили на Слобожанщине в Харковской губернии Российской империи с незапамятных времён и я есть потомок дворянского рода, а вот как ты, чернь, обосновался у меня на земле, большой вопрос☝️ Ч мо ти, потомственне😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, akineo сказал: а яка відповідальність їм грозить? можуть хоч завтра оголосити про закінчення, підписати щось, оголосити як перемогу це стосується і наших нафронтників імператорів Вот меня не покидает чувство, что к этому и идёт. Неплохой вариант, как для Украины в целом, одно плохо, негодяи останутся у власти( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, karbo сказал: Ч мо ти, потомственне😄 У тебя утро или вечер? Мыть туалеты не пора? Неграм))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Скромный прораб сказав: У тебя утро или вечер? Мыть туалеты не пора? Неграм))) Зразу же як лише ти закінчиш їм мінет робити 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 25 минут назад, Скромный прораб сказал: От несерьёзных нихрена не зависит, будут терпеть якщо не серйозні перестануть йти до воєнкомату - підписувати контракт з мо рф , на тому й скінчиться нинішній рекрутинг - доведеться або вигадувати щось нове , або й взагалі згортати есвео Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому На уточнювальне питання, чи планує він долучитися до внесення застави, Тищенко відповів, що наразі ще не знає. Ви знаєте, це мій кум, я від нього не відмовляюся. В нас ще є один кум - Сергій Ребров, він вніс 30 млн застави. Відома людина, може собі дозволити...В мене немає таких статків, щоб я міг якось підтримати, у мене зарплатня тільки офіційна 50 тис.", - зазначив він. Після цього Тищенка запитали, чи може він внести за Єрмака місячну зарплатню. "Може, так буде, але треба її поки отримати, нам ще не платили", - резюмував той. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 минут назад, Скромный прораб сказал: Мои предки жили на Слобожанщине в Харковской губернии Российской империи с незапамятных времён и я есть потомок дворянского рода, а вот как ты, чернь, обосновался у меня на земле, большой вопрос☝️ о ... так ти ще й нащадок рабовласників , які тримали українців в рабстві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Жид - дворянин? Це лютий пісець, такого і навмисно не придумаєш 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 часа назад, рыбак сказал: Т.е. нонешние менты и вояки пересели на гражданские авто и поэтому они не тупые , так ? Ну як би тебе назвали розумним,коли б ти йшов у нас в місці в комке. Прювет,усі дрони твої. На початку війни менти ставили авто біля їдальні ....і доброго дня ..артобстріл. 23 часа назад, рыбак сказал: Когда слышу за " хороших ментов' , то сразу на память приходит древний анекдот, который рассказали лет 40 назад , о рыбаке ментах и гробах. Я вже таких разумних наблюдав в нас на ринку. Коли прийшли пару п'яних бувших вояк с напроч отбитим мозком.Як ці круті котрі крутили всіх на кую ,тім паче ментів, орали де поліціянти)) Прийшлось одному ручки покрутити,а сусід стяжки одів,щоб не брикався ,та й не пи"дів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз