Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 травня 9 травнем , але  авіаналіт на масквабад відбувся перед візитом прутіна до Пекіну .

така собі  болісна  дипломатична диверсія.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, ks6 сказал:

Вы какого года рождения, если не секрет?

Мне 62)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Скромный прораб сказав:

Не вижу смысла отвечать

А относительно ст 65 конституции РФ, что ответишь?

область, Тульская область, Тюменская область, Ульяновская область, Челябинская область, Ярославская область, Запорожская область, Херсонская область;»

Ванную опять обосрешься.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

у нас какой то новый мопед летает, пишут тип кукурузник

біплан ?

Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

то з року в рік ворог слабшає, чи це все до дупці?(бо у них все одно всього більше?)

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

А относительно ст 65 конституции РФ, что ответишь?

область, Тульская область, Тюменская область, Ульяновская область, Челябинская область, Ярославская область, Запорожская область, Херсонская область;»

Ванную опять обосрешься.

Идиот, где я, а где конституция РФ??? Зачем она мне? И что я должен тебе ответить?

Посилання на коментар

Тільки що, Скромный прораб сказав:

Идиот, где я, а где конституция РФ??? Зачем она мне? И что я должен тебе ответить?

Я знаю, что ты трижды обосновавшийся идиот.

Посилання на коментар

Только что, akineo сказал:

то з року в рік ворог слабшає, чи це все до дупці?(бо у них все одно всього більше?)

Слабшает, слабшает, но больше потому, как мне кажется, там всё больше и больше людей хотят это всё закончить, серьёзных людей, имею ввиду

Посилання на коментар

7 минут назад, Скромный прораб сказал:

Слабшает, слабшает, но больше потому, как мне кажется, там всё больше и больше людей хотят это всё закончить, серьёзных людей, имею ввиду

та там вже й не  серйозні хочуть закінчити , але так закінчити , щоб не нести відповідальність за те , що накоїли .

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Я знаю, что ты трижды обосновавшийся идиот.

Мои предки жили на Слобожанщине в Харковской губернии Российской империи с незапамятных времён и я есть потомок дворянского рода, а вот как ты, чернь, обосновался у меня на земле, большой вопрос☝️

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

та там вже й несерйозні хочуть закінчити , але так закінчити , щоб не нести відповідальність за те , що накоїли .

От несерьёзных нихрена не зависит, будут терпеть

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бездомный сказав:

та там вже й несерйозні хочуть закінчити , але так закінчити , щоб не нести відповідальність за те , що накоїли .

а яка відповідальність їм грозить? можуть хоч завтра оголосити про закінчення, підписати щось, оголосити як перемогу 

це стосується і наших нафронтників імператорів 

Посилання на коментар

4 минуты назад, akineo сказал:

а яка відповідальність їм грозить? можуть хоч завтра оголосити про закінчення, підписати щось, оголосити як перемогу 

ну , якби , повернутися до "статус кво беллі" не можливо , а якщо рудого донкі копнякамми з президентства погонять , може  стати ще цікавіше 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Мои предки жили на Слобожанщине в Харковской губернии Российской империи с незапамятных времён и я есть потомок дворянского рода, а вот как ты, чернь, обосновался у меня на земле, большой вопрос☝️

Ч мо ти, потомственне😄

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, akineo сказал:

Вот меня не покидает чувство, что к этому и идёт. Неплохой вариант, как для Украины в целом, одно плохо, негодяи останутся у власти(

Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Ч мо ти, потомственне😄

У тебя утро или вечер? Мыть туалеты не пора? Неграм)))

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

У тебя утро или вечер? Мыть туалеты не пора? Неграм)))

Зразу же як лише ти закінчиш їм мінет робити 🤣

Посилання на коментар

25 минут назад, Скромный прораб сказал:

От несерьёзных нихрена не зависит, будут терпеть

якщо не серйозні перестануть йти до воєнкомату - підписувати контракт з мо рф , на тому й скінчиться  нинішній  рекрутинг - доведеться або вигадувати щось нове , або й взагалі згортати есвео 

Посилання на коментар

На уточнювальне питання, чи планує він долучитися до внесення застави, Тищенко відповів, що наразі ще не знає.

Ви знаєте, це мій кум, я від нього не відмовляюся. В нас ще є один кум - Сергій Ребров, він вніс 30 млн застави. Відома людина, може собі дозволити...В мене немає таких статків, щоб я міг якось підтримати, у мене зарплатня тільки офіційна 50 тис.", - зазначив він.

Після цього Тищенка запитали, чи може він внести за Єрмака місячну зарплатню.

"Може, так буде, але треба її поки отримати, нам ще не платили", - резюмував той.

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Скромный прораб сказал:

о ... так ти ще й нащадок рабовласників , які тримали   українців в рабстві :pozor:

Посилання на коментар

23 часа назад, рыбак сказал:

Т.е. нонешние  менты и вояки пересели на гражданские авто  и поэтому они не тупые , так ?

Ну як би тебе  назвали розумним,коли б ти йшов у нас в місці в комке. Прювет,усі дрони твої. На початку  війни менти ставили авто біля їдальні ....і доброго дня ..артобстріл.

23 часа назад, рыбак сказал:

Когда слышу за " хороших ментов' , то сразу на память приходит древний анекдот, который рассказали лет 40 назад , о рыбаке ментах и гробах.

Я вже таких разумних наблюдав в нас на ринку. Коли прийшли пару п'яних бувших вояк с напроч отбитим мозком.Як ці круті котрі крутили всіх на кую ,тім паче ментів, орали де поліціянти)) Прийшлось одному ручки покрутити,а сусід стяжки одів,щоб не брикався ,та й не пи"дів.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...