Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Олена Зеленська та Андрій Єрмак хрестили молодшу доньку Олексія Чернишова. Джерело: https://censor.net/ua/r4004331

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, yuragon сказал:

Шановний, припиняйте читати Святе Письмо! Ви все розумієте неправильно!

Если кто хочет понять , то он интересуется вопросом , читает , познает ,если не умеет читать , то просит прочесть и пояснить суть.

Человекоподобным это не нужно , у  них другие наставники и книжники. У них все заранее предопределено в тех веществах , по которыми они сами так и не удосужились прочесть ,что это такое, хотя одна макака утверждала , что этому обучают в начальных классах школы. Видать была спецшкола для макак :))) Ибо  то,  что днк- это молекула оно так и не выучило, хотя не упустит с умным видом напечатать незнакомое слово.

Почти  по Пушкину :  " мы все учились понемногу , чему -нибудь и как нибудь"   

По теме -

Уже неоднократно цитировал прямой текст . Выделено то , что сам Учитель  говорил  главное .

где его прочесть?  :1;2;3;.4. Все доходчиво и понятно .

Но нет же , троллям тупым неймется.

Найдут какую- то запятую , или выдернутую  из контекста  и ситуации цитату и носятся с этим , как дурачки ,  смеются сами с себя. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Пісок, видобуток якого здійснювався невстановленими особами на території кладовища у м. Українка, ймовірно вивозився на приватну територію, зокрема земельну ділянку, яка розташована в смт Козин Обухівського району. Вивезення піску здійснюється за допомогою вантажних транспортних засобів "Mersedes-Benz", - сказано далі в тексті. Відповідно до цього оперуповноважений СБУ в Обухівському районі просив суд провести обшуки на ділянці. Йому дозволили. Джерело: https://censor.net/ua/r4004331

У той час, коли доля країни весіла на волосинці, сотня військовозобов'язаних чоловіків будували династію для невідомого Влади на краденому із цвинтаря піску.

Зелена сволота.

Посилання на коментар

В Генгорці на Арабатській стрілці спекотно...

t.me/voynareal/136901

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, yuragon сказал:

І я так кажу коли мені з мого оточення кажуть щоб я не зарікався бо колись таки можу стати віруючим. Відповідаю що все може бути - ніхто не застрахований від такого типу захворювань.

Ты им уже стал . Ты же веришь , что ты человекоподобное животное.. 

С этим не спорю.

Но зачем ты других агитируешь в свою ското- религию ? Тебе же там тяжело и больно , как ты тут жаловался .

Посилання на коментар

Свіжий вихід, на Пасху. 

Якраз на 30.00 про ягозу, чувак чітко каже, що загородження від тих хто тікає з України, інакше по іншому розташовано би було. 

Посилання на коментар

2 години тому, yuragon сказав:

ніхто не застрахований від такого типу захворювань.

Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Поменьше читайте Баобабченка. Не все так однозначно©

з одного боку це як переїхати з Донецька в Маріуполь чи Краматорськ в 2014, а з іншого боку куди їм ще їхати? мов не знають і нахєр ніде не потрібні

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...