миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, sergio сказал: Кинут весь ресурс, чтобы натравить тех, кто воевал и ухылялся, для удержания власти? Утримував владу петя, і всі хто звик до тієї годівниці. За 30 років спробуй усе це витравити. Тримає той, хто звик жити на халяву широко. Зеля відразу казав, що йде на один термін, але життя вирішило інакше. Думаю, все піде на відновлення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: Мене більше дивує реакція людей - "ТЦК - козли і т.д. і т.п.". Ситуація, як і з хабарниками. А в ТЦК працюють такі самі українці. Мало того, там багато бувших військових. А дивишся на роліки сгенеровані ШІ і таке враження що там самі буряти, бо не можуть Українці так піз.ти своїх Українців, не розбираючи жінки, діти, чоловіки. Можливо якщо ( звісно не дай божє це для прикладу) Вашу дружину або сина відпіз..ть ТЦК то Вас заспокоїть що це ж були свої хлопці. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, рыбак сказал: Т.е ты терпишь , а терпила - я . Занятная логика. Так, бо я на позитиві, а в тебе ниття одне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, миг сказав: термін походить від арабського «qaşşāb» (м'ясник, живодер), яке через тюркські мови потрапило до східнослов'янських народів. Ось як виглядають сучасні м'ясні лавки в Стамбулі: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, рыбак сказал: Тцк отправляют людей на смерть . Я должен как к нему относиться , по твоей морали ? Як сполучити заповідь «не вбивай» зі збройним спротивом ворогу? Але відповідь на нього є однозначною: грішить той, хто спричиняє зло, чинить убивство з метою геноциду, насилля, агресії, прагнучи загарбати щось – і це росія. Святий апостол Павло зазначає: "Якщо робиш зло, бійся [того, хто носить меч], бо він недаремно носить меч; він – Божий слуга, месник на покарання того, хто робить зло" (Рим. 13: 4). Тому використання зброї для захисту ближніх і Батьківщини від ворога, для захисту від руйнувань і зла, які агресор несе в наш спільний дім, є не порушенням Божої волі, а навпаки – її виконанням. До речі, у шостій заповіді Божій "Не вбивай!" (Вих. 20: 13) староєврейське слово "razah" буквально означає "умисне вбивство іншої людини з люттю". Відомо, що саме агресивне вбивство передбачає умисну жорстокість Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 26 минут назад, US7IGN сказал: А що почнеться? Всі порадуються що війна закінчилася і поїдуть знову на парашку заробляти то ж треба зробити так , щоб на кацапії роботи не було навіть для кацапів , щоб єдиною роботою на кацапії було полювання кацапів на скальпи один одного - план Моргентау підійде Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Воювати за поліцаїв, діяльність яких полягає в кришувані онліфаншиць?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Πιздец кончалигі. (поліцаї) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, миг сказал: Так, бо я на позитиві, а в тебе ниття одне. Где ты его увидел в моем тексте ? У меня была злость , непередаваемое на словах горе и боль в сердце , но я , в целом , с этим справился. Твое бахвальство нет смысла комментить, настолько это будет глупо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 23 минуты назад, миг сказал: Як сполучити заповідь «не вбивай» зі збройним спротивом ворогу? Але відповідь на нього є однозначною: грішить той, хто спричиняє зло, чинить убивство з метою геноциду, насилля, агресії, прагнучи загарбати щось – і це росія. Святий апостол Павло зазначає: "Якщо робиш зло, бійся [того, хто носить меч], бо він недаремно носить меч; він – Божий слуга, месник на покарання того, хто робить зло" (Рим. 13: 4). Тому використання зброї для захисту ближніх і Батьківщини від ворога, для захисту від руйнувань і зла, які агресор несе в наш спільний дім, є не порушенням Божої волі, а навпаки – її виконанням. До речі, у шостій заповіді Божій "Не вбивай!" (Вих. 20: 13) староєврейське слово "razah" буквально означає "умисне вбивство іншої людини з люттю". Відомо, що саме агресивне вбивство передбачає умисну жорстокість Россия делает зло , а всу делает- добро? Кто назначил Павла святым , кому дано такое право ? Ты знаешь волю твоего бога , кто он , назови его ? Почему ты цитируешь Павла , а не Христа или Будду , например , ты - павлианец - приверженец Павла? Ты .надергал из ии какого- то сгенерированного бреда и пытаешься что этим показать Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 хвилин тому, рыбак сказав: Тцк отправляют людей на смерть . Я должен как к нему относиться , по твоей морали ? Українців вбивають кацапи, а не ТЦК. Не було б агресії кацапів - не було б ніяких ТЦК. Ти причинно-наслідкові зв'язки відслідковуй. Чи треба, щоб ТЦК, як ти кажеш, не "відправляли людей на смерть" і не було ніякого спротиву кацапам? "Нєпротівлєніє злу насілієм"? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Українців вбивають кацапи, а не ТЦК. Не було б агресії кацапів - не було б ніяких ТЦК. Ти причинно-наслідкові зв'язки відслідковуй. Чи треба, щоб ТЦК, як ти кажеш, не "відправляли людей на смерть" і не було ніякого спротиву кацапам? "Нєпротівлєніє злу насілієм"? ТЦК не вбиває і не калічить людей?! Ню, ню. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Уважаемые севастопольцы! Вечером и утром проводил оперативные совещания по ситуации с обеспечением топливом в городе. Сейчас существуют определённые логистические сложности, причины которых известны. Правительство Севастополя и руководство Республики Крым делают всё возможное, чтобы нормализовать обстановку в кратчайшие сроки. Сейчас ситуация следующая: На заправках сети АТАН в наличии имеется бензин марок АИ-92 и АИ-95, и ДТ, но не на всех станциях. На части заправок ТЭС есть 92 бензин, поставка АИ-95-го и дизеля ожидается к вечеру, мы работаем над этим. ДТ пока по талонам. Чтобы избежать ажиотажа, как и в прошлый раз, вводим меру, которая уже доказала свою эффективность: продажа топлива на заправках сети ТЭС будет ограничена 20-ю литрами в один автомобиль или одну канистру до стабилизации ситуации. То есть, если вы приехали на машине, то сможете выбрать: заправить машину или канистру. Если пришли с канистрой, то сможете тоже залить топливо. Прошу всех отнестись к ситуации с пониманием и, что особенно важно, не создавать искусственный ажиотаж. Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 57 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ти не знаєш хто такі кацапи? «Каца́п» — це зневажлива розмовна назва росіян, поширена в Україні та Польщі, яка в умовах сучасної війни набула гострого негативного та презирливого забарвлення. А пропагандистска Симоньян, взагалі, каже, що етнічна приналежність людини визначається не кров'ю, а мовою. Це вона, звісно, плутає з націоанальністю. ТЦК - територіальний центр комплектування. Як можна відноситися під час війни до організації спротиву ворогу? Дивне питання. Як я відношусь до порушень в ТЦК? Як і до будь-яких порушень - негативно. Мене більше дивує реакція людей - "ТЦК - козли і т.д. і т.п.". Ситуація, як і з хабарниками. А в ТЦК працюють такі самі українці. Мало того, там багато бувших військових. Так ти, значить, проти агресії кацапів, раз проти війни? Чи ти проти ТЦК і спротиву українців? А, можно ещё спросить. Вашего сына отмудохают по полной. Как Вы к этому будете относиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: "Нєпротівлєніє злу насілієм"? їбіть , тільки не бийте (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Vitaliy67 сказал: А, можно ещё спросить. Вашего сына отмудохают по полной. Как Вы к этому будете относиться? хай краще кацапи у м'ясний штурм відправлять , ніж тцк відмудохає ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: хай краще кацапи у м'ясний штурм відправлять , ніж тцк відмудохає ? А варіант виїхати за кордон не розглядається?! Там, де ніхто не буде мудохати і відправляти в м"ясний штурм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Українців вбивають кацапи, а не ТЦК. Не було б агресії кацапів - не було б ніяких ТЦК. Ти причинно-наслідкові зв'язки відслідковуй. Чи треба, щоб ТЦК, як ти кажеш, не "відправляли людей на смерть" і не було ніякого спротиву кацапам? "Нєпротівлєніє злу насілієм"? Для твоего тцк я не указ , что ему треба , это ты у себя спрашивай . Что ты повторяешься и переспрашивает по много раз одно и то же, как попугай , пытаешься меня подловить ? Я знаю , что ты стукач , понимаю к чему и куда ты клонишь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 12 хвилин тому, рыбак сказав: Я знаю , что ты стукач , понимаю к чему и куда ты клонишь. Про що б людина не говорила, вона говорить про "своє". "Це влучне психологічне спостереження. Ця фраза чудово пояснює, чому всі наші розмови, поради чи навіть суперечки — це завжди відображення нашого власного внутрішнього світу, досвіду, болю чи цінностей. Ось кілька головних причин, чому так відбувається: Проекція та особисті фільтри: Ми сприймаємо реальність через призму власного досвіду. Навіть слухаючи іншу людину, наш мозок автоматично проєктує почуте на те, що знайоме й близьке саме нам. Егоцентричність сприйняття: Це не прояв нарцисизму, а природна особливість мислення. Нам найлегше зрозуміти й прокоментувати ситуацію, спираючись на те, що ми вже переживали самі." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому Только что, Вячеслав63 сказал: Про що б людина не говорила, вона говорить про "своє". "Це влучне психологічне спостереження. Ця фраза чудово пояснює, чому всі наші розмови, поради чи навіть суперечки — це завжди відображення нашого власного внутрішнього світу, досвіду, болю чи цінностей. Ось кілька головних причин, чому так відбувається: Проекція та особисті фільтри: Ми сприймаємо реальність через призму власного досвіду. Навіть слухаючи іншу людину, наш мозок автоматично проєктує почуте на те, що знайоме й близьке саме нам. Егоцентричність сприйняття: Це не прояв нарцисизму, а природна особливість мислення. Нам найлегше зрозуміти й прокоментувати ситуацію, спираючись на те, що ми вже переживали самі." Ты не найдешь ни одного доказательства , что я на кого либо стучал . Их -нет. А ты доносил модерам и не раз , есть доказательства из твоих цитат. И твои вопросы к этому клонят. То что твой ии считает " о своем" , да , теоретически он частично прав , я часто выгребал от действий и доносов стукачей. Поэтому и " болит". Вся система власти, любая, основана на доносах , и ты это защищаешь , приветствуешь и сотрудничаешь в этом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз