sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, DimaF сказал: А ну, можно подробней про элитное пиво!?) "Десант" з АТБ😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, sergio сказал: "Десант" з АТБ😎 То для таких джентельменов как ты)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Беда пришла, откуда и не ждали, к нашему дважды ухылянту Сержио... Цитата «Ухилянтам» можна дати відстрочку, щоб вони пів року попрацювали, а потім пішли в ЗСУ. У Львові багато чоловіків сидять вдома, бо бояться ТЦК. Вони — обуза для всієї родини, — мер міста Садовий будут заставлять и работать и служить))) Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Як гарно виходить у нас зараз можно толпою когось відлупцювати і покарання це відправка в бойовий підрозділ 🤔 censor.net/ua/news/4004744/vynnyh-u-pobytti-veterana-ttskshnykiv-perevedut-u-boyiovi-pidrozdily Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, sergio сказал: "Десант" з АТБ😎 Цікаво а буде піво "Ухилянт"?🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, юра84 сказал: Як гарно виходить у нас зараз можно толпою когось відлупцювати і покарання це відправка в бойовий підрозділ 🤔 censor.net/ua/news/4004744/vynnyh-u-pobytti-veterana-ttskshnykiv-perevedut-u-boyiovi-pidrozdily круче -"і покарання це обіцянка відправки в бойовий підрозділ", а на самом деле переведут в другой город Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 хвилини тому, DimaF сказав: А ну, можно подробней про элитное пиво!?) Подробиць не буде, бо пиво треба пити, а не читати ))) Що спробувати з високоякісного пива я вже писав. Чи є "елітне" пиво ... хз ) Як на мене, є мачмала (яку радше класифікувати як проносний засіб), є якісне поширене пиво, а є якісне пиво обмеженого випуску. До речі, зробити якісний пілзнер - це теж непроста історія. Якщо під "елітним" розуміти не ціну й пафос, а рідкість, складність виробництва та обмежений випуск, тоді у світі пива це радше бельгійські ламбіки, трапістські елі високого рівня, витримані в бочках імперські стаути та подібні стилі. Цього мало, це складно зробити, це для поціновувачів, а не "щоб по балді дало". А от висока ціна, напис "крафт", напис "бельгійське/мандалорське", пляшка 0,75 л із корком чи етикетка з пафосом не роблять пиво елітним. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, DmiVady сказал: Тож алкоголь уже теж не є необхідним, але... дехто "полюбляє класику". "можна жить так, но лучше ускориться. я лично бухаю, а кто-то колется" 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, karlito сказал: "можна жить так, но лучше ускориться. я лично бухаю, а кто-то колется" Когда я был маленький, мне для роста давали "Ростишку".Я быстро вырос - пью бухашку и курю гашишку...(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, юра84 сказав: Як гарно виходить у нас зараз можно толпою когось відлупцювати і покарання це відправка в бойовий підрозділ 🤔 censor.net/ua/news/4004744/vynnyh-u-pobytti-veterana-ttskshnykiv-perevedut-u-boyiovi-pidrozdily так армія це давно покарання. тільки дізналися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 41 минуту назад, DmiVady сказал: Подробиць не буде, бо пиво треба пити, а не читати ))) Що спробувати з високоякісного пива я вже писав. Чи є "елітне" пиво ... хз ) Як на мене, є мачмала (яку радше класифікувати як проносний засіб), є якісне поширене пиво, а є якісне пиво обмеженого випуску. До речі, зробити якісний пілзнер - це теж непроста історія. Якщо під "елітним" розуміти не ціну й пафос, а рідкість, складність виробництва та обмежений випуск, тоді у світі пива це радше бельгійські ламбіки, трапістські елі високого рівня, витримані в бочках імперські стаути та подібні стилі. Цього мало, це складно зробити, це для поціновувачів, а не "щоб по балді дало". А от висока ціна, напис "крафт", напис "бельгійське/мандалорське", пляшка 0,75 л із корком чи етикетка з пафосом не роблять пиво елітним. Извините, но это частично демагогия и много слов. "Лёфф" в этом плане одно из лучших, понятно что не под воблу. "Лёфф" это как БМВ, уж сколько я его выпил один всевышний знает. Лет 10 назад у нас можно было купить 4-5 сортов, щас только 2 осталось.....(( Самое любимое - крайнее правое, уже давно нет...(( Ну еще из этой серии "чимей/шимей", но для меня немного не то. И, да, был в Бельгии 10 лет назад, чуть не помер от радости в этих ваших брассериях)) Змінено 1 година тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: А ну, можно подробней про элитное пиво!?) в лєсільпо натрапляв на бельгійське 0,75 ~ під 2000 пляшка Змінено 56 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 16 хвилин тому, DimaF сказав: Извините, но это частично демагогия и много слов. "Лёфф" в этом плане одно из лучших, понятно что не под воблу. "Лёфф" это как БМВ, уж сколько я его выпил один всевышний знает. Лет 10 назад у нас можно было купить 4-5 сортов, щас только 2 осталось.....(( Самое любимое - крайнее правое, уже давно нет...(( Ну еще из этой серии "чимей/шимей", но для меня немного не то. И, да, был в Бельгии 10 лет назад, чуть не помер от радости в этих ваших брассериях)) Так нема питань! У всіх різні смаки, і в цьому сперечатися не бачу сенсу. Для вас найкраще - це "Лёфф", то є природно для вашого смаку. Щодо бельгійців, так щоб пити, а не дегустувати, з їх червоних елів мені заходив Rodenbach Clasic - це поширений якісний ель. Але є і лімітовані релізи, наприклад Rodenbach Vintage, і це вже ближче до "елітності" , хоча я вживав би "ексклюзивність". Якщо міряти на "бмв" ... Є просто "бмв з заводу", а є "бмв в яку насували свістопєрдєлок на 200 000 євро". Щось мені підказує, що то трошки різні "бмв". Отака демагогія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 1 час назад, Бармалей сказал: Беда пришла, откуда и не ждали, к нашему дважды ухылянту Сержио... будут заставлять и работать и служить))) Я из-за πιдораса Доли работу ещё в 2005 потерял, когда он ещё не был мером Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 8 минут назад, Бездомный сказал: в лєсільпо натрапляв на бельгійське 0,75 під 2000 пляшка Ну это из серии - добавили золотого песка, и вуаля. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 36 минут назад, US7IGN сказал: так армія це давно покарання. тільки дізналися? Це фігня, порівняно з цим. t.me/gnapinfo/3759?single Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 2 минуты назад, DmiVady сказал: Щодо бельгійців, так щоб пити, а не дегустувати, Тут как бы для меня критерий хорошего пива - это выпить подряд 3-4 пляшки/бокала, и не ощутить тяжести) Поэтому дело не в цене/элитности, а во вкусе) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 34 хвилини тому, DimaF сказав: Лет 10 назад у нас можно было купить 4-5 сортов, щас только 2 осталось.....(( Мопедка не моя, я тільки в гугла спитав silpo.ua/category/pyvo-4503/f/brand=leffe?srsltid=AfmBOooQZ1VQuKrps1sf3NZD2mFGkFKod2bhI2LAR_YTm9YEpnMCKUnB Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) 23 минуты назад, DmiVady сказал: Мопедка не моя, я тільки в гугла спитав silpo.ua/category/pyvo-4503/f/brand=leffe?srsltid=AfmBOooQZ1VQuKrps1sf3NZD2mFGkFKod2bhI2LAR_YTm9YEpnMCKUnB Це понятно, але у маркетах тилько 2 сорта. Руби это говно, а не лёфф, как водка 35 градусов... Змінено 28 хвилин тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 2 хвилини тому, DimaF сказав: Тут как бы для меня критерий хорошего пива - это выпить подряд 3-4 пляшки/бокала, и не ощутить тяжести) Поэтому дело не в цене/элитности, а во вкусе) Під цей критерій попадає кілька тисяч сортів якісного пива в світі, і більшість з них не бельгійські. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 52 хвилини тому, DimaF сказав: "Лёфф" в этом плане одно из лучших, понятно что не под воблу А під шо його треба пити? 16 хвилин тому, DimaF сказав: Тут как бы для меня критерий хорошего пива - это выпить подряд 3-4 пляшки/бокала, и не ощутить тяжести) Пробували випити стільки мінералки? То не від пива здається 15 хвилин тому, DimaF сказав: Це понятно, але у маркетах тилько 2 сорта. Раніше пробував цей "Лёфф" і зараз випив пляшку темного потім світлого - коротше пиво 6.6 градусів це вже херня і гіркота в роті багато не випити, а темне взагалі ще гірчить горілим цукром, краще пити інший "аперитив" а спрагу втомувати безалкогольною стелою, отам дійсно можна випити її 3-4 пляшки навіть без вобли Або буває наше місцеве крафтове легеньке 3-4 градуси пшеничне без всяких кукурудзяних круп і пастеризацій, ото вже смакота... Змінено 36 хвилин тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 12 минут назад, normal сказал: Раніше пробував цей "Лёфф" і зараз випив пляшку темного потім світлого - коротше пиво 6.6 градусів це вже херня і гіркота в роті багато не випити, а темне взагалі ще гірчить горілим цукром, краще пити інший "аперитив" а спрагу втомувати безалкогольною стелою, отам дійсно можна випити її 3-4 пляшки навіть без вобли Або буває наше місцеве крафтове легеньке 3-4 градуси пшеничне без всяких кукурудзяних круп і пастеризацій, ото вже смакота... Вы просто малохольный) 12 минут назад, normal сказал: А під шо його треба пити? Не под шо, просто кайфовать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 18 минут назад, DmiVady сказал: Під цей критерій попадає кілька тисяч сортів якісного пива в світі, і більшість з них не бельгійські. Патаму шо вкус фломастеров)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 10 хвилин тому, DimaF сказав: Не под шо, просто кайфовать) Якщо спиртне не закусюють то це алкоголізм Ж) Якраз тяжкість у шлунку від їжі повинна бути стопором для пива, а не ящик самого пива Ж) Змінено 20 хвилин тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 7 минут назад, normal сказал: Якщо спиртне не закусюють то це алкоголізм Ж) Якраз тяжкість у шлунку від їжі повинна бути стопором для пива, а не ящик самого пива Ж) Нит!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз