рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, yuragon сказал: Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута. Зачем тогда мне упоминаешь докинза , если не веришь в свои же домыслы? Поэтому и дал тебе определение : " чукча писатель ". Тут еще чукча-писатель с тобой переписывается , отправленный у меня в игнор , бегает , как собаченка под моими цитатами , со своими смайликами на потеху . Тебя пока оставлю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Тебя пока оставлю. Красно дякую! Думаю ви праві - дискусія зайшла в тупік, можна завершувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, yuragon сказал: Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені). При чем я к твоим богам или богу? Ты во что или кого веришь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ты во что или кого веришь ? Нда.... Анекдот про прапора і його запитання пішов в пустоту.... Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого Йобнутися можна. І дуже швидко 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, yuragon сказал: Нда.... Анекдот про прапора і його запитання пішов в пустоту.... Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. Ты же , как политрук, что -то втюхивал в головы солдат , когда их на смерть отправлял , они , наверное верили в твои слова, а ты сам не веришь .не хорошо так. Ну жене своей то хоть веришь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Йобнутися можна. І дуже швидко Для того є інші методи і речовини - менш згубні в довогостроковій перспективі ніж всім серцем перейнятися вірою наприклад..... в Чебурашку 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, рыбак сказав: Ну жене своей то хоть веришь ? Довіряю, але перевіряю 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, yuragon сказал: Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. В ссср тоже вродь жили в " объективной реальности " или верили в сказки? А сейчас кто определяет насколько реальность объективна :власть ученые , пропагандисты или еще кто ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, yuragon сказал: Довіряю, але перевіряю 🙂 В двух словах корень " вера" . Перечитывай что пишешь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: В двух словах корень " вера" . Перечитывай что пишешь дякую що просвітили мене що якщо в двох словах однаковий корінь то це значить що і значення слів тотожні! реально цього не знав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 хвилин тому, yuragon сказав: Читаю. Про понімать відразу скажу що це не просто - тому й перепитую регулярно що ви маєте на увазі. В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок. О! Я якраз вас вже третій раз питаю чи ви хоча б гіпотетично можете уявити такий експеримент! Може хоч цього разу відповісте? Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені). Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута. Так, перед натисканням кнопочки "Додати відповідь" вичитую, виправляю здебільшого граматичні помилки, якщо знаходжу такі. Ви дуже стойкій чєлавєк. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, yuragon сказал: дякую що просвітили мене що якщо в двох словах однаковий корінь то це значить що і значення слів тотожні! реально цього не знав В который раз убеждаюсь насколько тупые пропагандисты и политруки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, ozor сказав: Ви дуже стойкій чєлавєк. пан сьогодні мав час і натхнення 😁 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, US7IGN сказал: Йобнутися можна. І дуже швидко Вывод - надо плохо учиться в школе. Тогда вся жизнь будет наполнена чудесами 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, yuragon сказав: Довіряю, але перевіряю 🙂 Учєніє бездомного почитуєте на досугє? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, ozor сказав: Учєніє бездомного почитуєте на досугє? Нє ну а шо я мав написати якщо вище вже писав що вірити це не мій підхід? 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 42 хвилини тому, yuragon сказав: В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок. А ще заоюбки користується всіма досягненнями "лженауки" від електрики із інтернетом до антибіотиків з зубною щіткою. 42 хвилини тому, yuragon сказав: Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута. Так фактично наїзди Докінза на груповий відбір вже спростовано чисельними підтвердженнями цього явища. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, yuragon сказал: пан сьогодні мав час і натхнення 😁 Через копипаст вижу еще одну отправленную в игнор "собаченку " - глуховской беглый петросян , которая не упускает ни одной моей цитаты:)))))) и очень обижается , что не комментирую её . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 34 хвилини тому, рыбак сказав: Тут еще чукча-писатель с тобой переписывается , отправленный у меня в игнор , бегает , как собаченка под моими цитатами , со своими смайликами на потеху . Таких нажористых текстов еще поискать ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: ще заоюбки користується всіма досягненнями "лженауки" від електрики із інтернетом до антибіотиків з зубною щіткою. 46 хвилин тому, yuragon сказав: Чому атеїсти протиставлять релігію науці і навпаки?😅 По моєму, це ознака ідіотизму))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 30 хвилин тому, yuragon сказав: Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. Тут згадується інший монах - Мартін Лютер ) З важким психіатричним діагнозом ОКР. )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, US7IGN сказав: Йобнутися можна. І дуже швидко Як псих може йобнутися? ) Куди вже далі? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, рыбак сказав: В ссср тоже вродь жили в " объективной реальности " или верили в сказки? Какие-то долбоебы может и верили, а в основном не очень ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 хвилин тому, ozor сказав: Ви дуже стойкій чєлавєк. Нестойкі зразу в уліточку уютненькій ігнор ховаються ) Бояться втратити цноту залишки розуму убєжденія і вєру )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз