рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 минуту назад, yuragon сказал: Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута. Зачем тогда мне упоминаешь докинза , если не веришь в свои же домыслы? Поэтому и дал тебе определение : " чукча писатель ". Тут еще чукча-писатель с тобой переписывается , отправленный у меня в игнор , бегает , как собаченка под моими цитатами , со своими смайликами на потеху . Тебя пока оставлю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 2 хвилини тому, рыбак сказав: Тебя пока оставлю. Красно дякую! Думаю ви праві - дискусія зайшла в тупік, можна завершувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 11 минут назад, yuragon сказал: Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені). При чем я к твоим богам или богу? Ты во что или кого веришь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ты во что или кого веришь ? Нда.... Анекдот про прапора і його запитання пішов в пустоту.... Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 хвилину тому, yuragon сказав: Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого Йобнутися можна. І дуже швидко 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня Только что, yuragon сказал: Нда.... Анекдот про прапора і його запитання пішов в пустоту.... Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. Ты же , как политрук, что -то втюхивал в головы солдат , когда их на смерть отправлял , они , наверное верили в твои слова, а ты сам не веришь .не хорошо так. Ну жене своей то хоть веришь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Йобнутися можна. І дуже швидко Для того є інші методи і речовини - менш згубні в довогостроковій перспективі ніж всім серцем перейнятися вірою наприклад..... в Чебурашку 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня Тільки що, рыбак сказав: Ну жене своей то хоть веришь ? Довіряю, але перевіряю 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 4 минуты назад, yuragon сказал: Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. В ссср тоже вродь жили в " объективной реальности " или верили в сказки? А сейчас кто определяет насколько реальность объективна :власть ученые , пропагандисты или еще кто ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 3 минуты назад, yuragon сказал: Довіряю, але перевіряю 🙂 В двух словах корень " вера" . Перечитывай что пишешь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 4 хвилини тому, рыбак сказав: В двух словах корень " вера" . Перечитывай что пишешь дякую що просвітили мене що якщо в двох словах однаковий корінь то це значить що і значення слів тотожні! реально цього не знав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 38 хвилин тому, yuragon сказав: Читаю. Про понімать відразу скажу що це не просто - тому й перепитую регулярно що ви маєте на увазі. В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок. О! Я якраз вас вже третій раз питаю чи ви хоча б гіпотетично можете уявити такий експеримент! Може хоч цього разу відповісте? Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені). Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута. Так, перед натисканням кнопочки "Додати відповідь" вичитую, виправляю здебільшого граматичні помилки, якщо знаходжу такі. Ви дуже стойкій чєлавєк. 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня Только что, yuragon сказал: дякую що просвітили мене що якщо в двох словах однаковий корінь то це значить що і значення слів тотожні! реально цього не знав В который раз убеждаюсь насколько тупые пропагандисты и политруки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня Тільки що, ozor сказав: Ви дуже стойкій чєлавєк. пан сьогодні мав час і натхнення 😁 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: Йобнутися можна. І дуже швидко Вывод - надо плохо учиться в школе. Тогда вся жизнь будет наполнена сказочными чудесами Змінено 25 травня користувачем Canton 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 16 хвилин тому, yuragon сказав: Довіряю, але перевіряю 🙂 Учєніє бездомного почитуєте на досугє? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 хвилину тому, ozor сказав: Учєніє бездомного почитуєте на досугє? Нє ну а шо я мав написати якщо вище вже писав що вірити це не мій підхід? 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) 3 години тому, yuragon сказав: В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок. А ще залюбки користується всіма досягненнями "лженауки" від електрики із інтернетом до антибіотиків з зубною щіткою. 3 години тому, yuragon сказав: Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута. Так фактично наїзди Докінза на груповий відбір вже спростовано чисельними підтвердженнями цього явища. Змінено 25 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) 5 минут назад, yuragon сказал: пан сьогодні мав час і натхнення 😁 Через копипаст вижу еще одну отправленную в игнор "собаченку " - глуховской беглый петросян , которая не упускает ни одной моей цитаты:)))))) и очень обижается , что не комментирую её . Змінено 25 травня користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 34 хвилини тому, рыбак сказав: Тут еще чукча-писатель с тобой переписывается , отправленный у меня в игнор , бегает , как собаченка под моими цитатами , со своими смайликами на потеху . Таких нажористых текстов еще поискать ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 1 хвилину тому, vadimv сказав: ще заоюбки користується всіма досягненнями "лженауки" від електрики із інтернетом до антибіотиків з зубною щіткою. 46 хвилин тому, yuragon сказав: Чому атеїсти протиставлять релігію науці і навпаки?😅 По моєму, це ознака ідіотизму))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) 30 хвилин тому, yuragon сказав: Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого. Тут згадується інший монах - Мартін Лютер ) З важким психіатричним діагнозом ОКР. )) Змінено 25 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: Йобнутися можна. І дуже швидко Як псих може йобнутися? ) Куди вже далі? )) 23.05.2026 в 10:58, vadimv сказав: www.instagram.com/reel/DYkDndcsSvN/?igsh=MjY0eGFhOXY4Y2cy Змінено 25 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 22 хвилини тому, рыбак сказав: В ссср тоже вродь жили в " объективной реальности " или верили в сказки? Какие-то долбоебы может и верили, а в основном не очень ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) 17 хвилин тому, ozor сказав: Ви дуже стойкій чєлавєк. Нестойкі зразу в уліточку уютненькій ігнор ховаються ) Бояться втратити цноту залишки розуму убєжденія і вєру )) Змінено 25 травня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз