Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, yuragon сказал:

Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута.

Зачем тогда мне упоминаешь докинза , если не веришь в свои же домыслы?

Поэтому и дал тебе определение : " чукча писатель ".

Тут еще  чукча-писатель с тобой переписывается ,  отправленный у меня в игнор ,  бегает , как собаченка под моими цитатами ,  со своими смайликами  на потеху .

Тебя пока оставлю.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Тебя пока оставлю.

Красно дякую!

Думаю ви праві - дискусія зайшла в тупік, можна завершувати.

Посилання на коментар

11 минут назад, yuragon сказал:

Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені).

При чем я к твоим богам или богу?

Ты во что или кого веришь ?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Ты во что или кого веришь ?

Нда.... Анекдот про прапора і його запитання пішов в пустоту.... Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, yuragon сказав:

Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого

Йобнутися можна. І дуже швидко :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Нда.... Анекдот про прапора і його запитання пішов в пустоту.... Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого.

Ты же , как политрук, что -то  втюхивал в головы солдат , когда их на смерть отправлял , они , наверное верили в твои слова, а ты сам не веришь .не хорошо так.

Ну жене  своей то хоть веришь ?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Для того є інші методи і речовини - менш згубні в довогостроковій перспективі ніж всім серцем перейнятися вірою наприклад..... в Чебурашку 🙂

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, yuragon сказал:

Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого.

В  ссср тоже вродь жили в " объективной реальности " или верили в сказки?

А сейчас кто определяет насколько реальность объективна :власть  ученые , пропагандисты или еще кто ?

Посилання на коментар

3 минуты назад, yuragon сказал:

Довіряю, але перевіряю 🙂

В двух словах корень " вера" .

Перечитывай что пишешь 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

В двух словах корень " вера" .

Перечитывай что пишешь 

дякую що просвітили мене що якщо в двох словах однаковий корінь то це значить що і значення слів тотожні! реально цього не знав

Посилання на коментар

38 хвилин тому, yuragon сказав:

Читаю. Про понімать відразу скажу що це не просто - тому й перепитую регулярно що ви маєте на увазі.

В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок.

О! Я якраз вас вже третій раз питаю чи ви хоча б гіпотетично можете уявити такий експеримент! Може хоч цього разу відповісте?

Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені).

Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута.

Так, перед натисканням кнопочки "Додати відповідь" вичитую, виправляю здебільшого граматичні помилки, якщо знаходжу такі.

Ви дуже стойкій чєлавєк.

• Хаха 4
Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

дякую що просвітили мене що якщо в двох словах однаковий корінь то це значить що і значення слів тотожні! реально цього не знав

В который раз убеждаюсь насколько тупые пропагандисты и  политруки.

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 минут назад, US7IGN сказал:

Вывод - надо плохо учиться в школе.

Тогда вся жизнь будет наполнена чудесами

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, yuragon сказав:

Довіряю, але перевіряю 🙂

Учєніє бездомного почитуєте на досугє?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozor сказав:

Учєніє бездомного почитуєте на досугє?

Нє ну а шо я мав написати якщо вище вже писав що вірити це не мій підхід? 🤔

Посилання на коментар

42 хвилини тому, yuragon сказав:

В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок.

А ще заоюбки користується всіма досягненнями "лженауки" від електрики із інтернетом до антибіотиків з зубною щіткою.

42 хвилини тому, yuragon сказав:

Так фактично наїзди Докінза на груповий відбір вже спростовано чисельними підтвердженнями цього явища.

Посилання на коментар

5 минут назад, yuragon сказал:

пан сьогодні мав час і натхнення 😁

Через копипаст вижу еще одну отправленную в игнор "собаченку " - глуховской беглый петросян  , которая не упускает ни одной моей цитаты:)))))) и очень обижается , что не комментирую её .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

34 хвилини тому, рыбак сказав:

Тут еще  чукча-писатель с тобой переписывается ,  отправленный у меня в игнор ,  бегает , как собаченка под моими цитатами ,  со своими смайликами  на потеху .

Таких нажористых текстов еще поискать )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

ще заоюбки користується всіма досягненнями "лженауки" від електрики із інтернетом до антибіотиків з зубною щіткою.

46 хвилин тому, yuragon сказав:

Чому атеїсти протиставлять релігію науці і навпаки?😅 По моєму, це ознака ідіотизму)))

Посилання на коментар

30 хвилин тому, yuragon сказав:

Ви навіть уявити не можете що можна жити не заставляючи вірити себе в якісь казки. Просто жити в об'єктивній реальності і не придумувати собі нічого зайвого. Бритва Оккама, монаха доречі, віруючого.

Тут згадується інший монах - Мартін Лютер ) З важким психіатричним діагнозом ОКР. ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

Як псих може йобнутися? ) Куди вже далі? ))

Посилання на коментар

22 хвилини тому, рыбак сказав:

В  ссср тоже вродь жили в " объективной реальности " или верили в сказки?

Какие-то долбоебы может и верили, а в основном не очень )

Посилання на коментар

17 хвилин тому, ozor сказав:

Ви дуже стойкій чєлавєк.

Нестойкі зразу в уліточку уютненькій ігнор ховаються )

Бояться втратити цноту залишки розуму убєжденія і вєру ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...