karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Аргументи закінчилися ) У тебе повністю відсутня субстанція, яка би мала це сприймати. Це як равлику пояснювати, як бігти спринт😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: У тебе повністю відсутня субстанція, яка би мала це сприймати. Це як равлику пояснювати, як бігти спринт😅 Та взагалі невідомо, як я 30 років заробляв гроші розумінням сенсу слів ) Доречі, у тебе хоча б ячийсь папірець про закінчення лінгвістичних курсів є? )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, karbo сказав: Лінгвіст із тебе як іспанський льотчик із мене 😅😅😅 Та Ви що, це ж цілий Вадім!!! Всєзнайка всього форуму. Повірте, він і льотчик іспанських ніхєровий ) А який лінгвіст )) P.S. Он бачите, "30 років заробляв гроші розумінням сенсу слів" ... Змінено 2 години тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та взагалі невідомо, як я 30 років заробляв гроші розумінням сенсу слів ) Доречі, у тебе хоча б ячийсь папірець про закінчення лінгвістичних курсів є? )) При чому тут гроші до розуміння елементарних лінгвістичних речей? Живуть якось дальтоніки і мільйонерів серед них немало 😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Доречі, у тебе хоча б ячийсь папірець про закінчення лінгвістичних курсів є? )) Мабуть лише у бібліотечних формулярах записи про прочитане все від сільської бібліотеки до усіх у Тернополі, де вчився. Читав кратно більше випускників філфаку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, anabioz сказав: Та Ви що, це ж цілий Вадім!!! Всєзнайка всього форуму. Повірте, він і льотчик іспанських ніхєровий ) А який лінгвіст )) А в тему про недомобілі його взагалі більше не пускають, бо тупо нічого відповісти ) Кожен раз доводиться "аргументувати" свою тупість баном )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, anabioz сказав: Та Ви що, це ж цілий Вадім!!! Всєзнайка всього форуму. Повірте, він і льотчик іспанських ніхєровий ) А який лінгвіст )) Та я бачу 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: При чому тут гроші до розуміння елементарних лінгвістичних речей? Живуть якось дальтоніки і мільйонерів серед них немало 😅😅 Шось я не бачив жодного дальтоніка, який би 30 років заробляв розрізненням кольорів ) Карочє, до лінгвістики ти не маєш жодного відношення )) Але равликів бачиш за версту, в упор не розрізняючи"торкати" і "рухати" ))) 3 хвилини тому, karbo сказав: Мабуть лише у бібліотечних формулярах записи про прочитане все від сільської бібліотеки до усіх у Тернополі, де вчився. Читав кратно більше випускників філфаку рибак он теж читав-читав толстоєвських, а грамоті так і не навчився ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: А в тему про недомобілі його взагалі більше не пускають, бо тупо нічого відповісти ) Кожен раз доводиться "аргументувати" свою тупість баном )) Бо може Ви такий "експерд", як і іспанський льотчик і лінгвіст? ))) Змінено 2 години тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Шось я не бачив жодного дальтоніка, який би 30 років заробляв розрізненням кольорів ) Карочє, до лінгвістики ти не маєш жодного відношення )) Але равликів бачиш за версту, в упор не розрізняючи"торкати" і "рухати" ))) Ти мені нагадуєш мого однокласника який у початкових класах читав замість "мічурін великий вчений" " чобіт, чобіт, чобіт"😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, рыбак сказал: И что , если прикрываются именем Христа и творят зло и беззаконие то в этом вина Христа , или его учения ? При чем тут это к сказанному выше не понять . " Берегитесь лжепророков, которые приходят к вам в овечьей одежде, а внутри суть волки хищные. По плодам их узна́ете их. ".с Я не собираюсь забывать голову подобной лабудой. Она не поможет мне заработать денег и оставаться невидимым для тцкунов. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Шось я не бачив жодного дальтоніка, який би 30 років заробляв розрізненням кольорів ) Карочє, до лінгвістики ти не маєш жодного відношення )) Але равликів бачиш за версту, в упор не розрізняючи"торкати" і "рухати" ))) У тебе відчутній, приглушений, недорозвинений рецептор, який би мав уловлювати ці відтінки значення цих слів. Я тебе легко можу навчити цьому, але нахрена воно мені потрібно 😅 Змінено 2 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, anabioz сказав: Бо може Ви такий "експерд", як і іспанський льотчик і лінгвіст? ))) Там валом "експердів", які ніколи не їздили на Model Y і не чули про існуання недоприводної Model S. Але їм дозволено нести всяку хуєргу, бо у колгоспі тварин всі тварини рівні, але деякі тварини рівніщі за інших )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: У тебе відчутній, приглушений, недорозвинений рецептор, який би мав уловлювати ці відтінки значення цих слів. А твій "рецептор" зданий відрізняти закон Ньотона від закону Ома, тобто рух від торкання? ) Чи для тебе це одна й та сама фігня? )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: А твій "рецептор" зданий відрізняти закон Ньотона від Закону Ома, тобто рух від торкання? ) Чи для тебе це одна й та сама фігня? )) На відміну від деяких жорстко прописаних законів лінгвістика живе своїм життям. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, vadimv сказал: Давно помітив, що у релігійників і бандитів однакове розуміння свободи: "зробиш не по нашому - тупо вб'ємо" Одна банда В мемуарах бувший секретар Яна. Павла писав, що папа був в курсі в використанні міністрантів в неприродній спосіб. 😏 Тому його швиденько і канонізували, поки мемуари не вийшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, karbo сказав: На відміну від деяких жорстко прописаних законів лінгвістика живе своїм життям. Ніт, це у Біблії тлумачення цитат "живе своїм життям" ) А у технічній літературі якщо ти напишеш "не рухати" замість "не торкатися" - то користувача тупо вб'є струмом, я тебе викреслять з професії )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ніт, це у Біблії тлумачення цитат "живе своїм життям" ) думаєте мало тлумачів полягло від інквізиції і подібних релігійних патрулей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ніт, це у Біблії тлумачення цитат "живе своїм життям" ) А у технічній літературі якщо ти напишеш "не рухати" замість "не торкатися" - то користувача тупо вб'є струмом, я тебе викреслять з професії )) Яким хером тут технічна документація до усного вживання виразу "не рухай"? Ти точно шкіряний мішок 😅😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 часов назад, US7IGN сказал: там ще Sony 8650 з N7 на G5 грають Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Яким хером тут технічна документація до усного вживання виразу "не рухай"? Так я з самого початку написав, що в оригіналі (у програмістів) було "не чіпай", це і є точна "технічна документація" замість неточного "усного вживання". 5 хвилин тому, karbo сказав: Ти точно шкіряний мішок 😅😅😅 Та то, що в тебе нуль аргументів - то вже давно помітно. Можна по п'ять разів не повторювати )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому дань фінансиста перейшов у день лінгвіста 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: Так я з самого початку написав, що в оригіналі (у програмістів) було "не чіпай", це і є точна "технічна документація" замість неточного "усного вживання". Та то, що в тебе нуль аргументів - то вже давно помітно. Можна по п'ять разів не повторювати )) Тут не мала місце дискусія про термінологію в технічній документації, тут про усну мову та значення при вживання виразу "не рухай" Як і не про англійську, яку ти сюди приплів 😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 хвилин тому, МаТраС сказав: дань фінансиста перейшов у день лінгвіста "Правильно назвати - правильно зрозуміти" (с) А коли рабство починають називать "свободою" - починається війна замість миру. Невже це так важко зрозуміти? Ви ж за це будете їбашитися, персонально. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 40 хвилин тому, sergio сказав: Я не собираюсь забывать голову подобной лабудой. Она не поможет мне заработать денег и оставаться невидимым для тцкунов. 😏 То ви даремно!))) Наприклад... Їду я вчора в тахі забирати машину з ТО. Дорогою таксист, 58 років, розповідає, що був у розшуку: мабуть, резерв не встановив чи щось таке. І його поліцаї доставили у ТЦК. У ТЦК на поліцаїв подивилися недобре, але тіло прийняли, відВЛКашили та повезли продавати. Каже, двох мобіків на здоровезному автобусі катали кілометрів 300... Ресурси держави, йопта. Не продали, дали пендаля: "гуляй поки". Їдемо далі. Водії попереджають фарами. Він дивиться у свій телефон і каже: попереду мобільний блок, не довезу тебе, бо автосалон прямо за блоком. А блок розташували грамотно: на колі, куди сходяться чотири дороги, ще й місце досить вузеньке. Гарна пастка. А мені влом пішки пару сотень метрів йти) Я йому й кажу: "Я неєбацца будистський монах, воду в пиво можу перетворити та всьо такоє. Ти не бійся, я знаю охоронне закляття". Він очима лупає, а я кажу: "О мані нема, а падли є! Хусім!", а тепер їдь." Проїхали ми повз блок. Нас не чіпали, помахали: "їдьте". Він мене висадив та скоренько з'їбався. Я проконтролював. Ну і я собі пішов: забрав авто й сам поїхав у своїх справах. На все воля Будди, але звертатися треба по ділу, а не всує Змінено 1 година тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз