Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, DmiVady сказал:

А коли оці двоє знаходять одне одного, договорюються і йдуть далі пліч-о-пліч? 
Синергія! :flag1: (майже як портвейн з горілкою)

пиво з портвейном 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вице-премьер Дмитрий Патрушев, докладывая об успехах посевной кампании назвал Путина «Пал Лаичем»

В официальной расшифровке Кремля этот момент уже исправили на привычное «Владимир Владимирович».

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, karbo сказал:

Вице-премьер Дмитрий Патрушев, докладывая об успехах посевной кампании назвал Путина «Пал Лаичем»

В официальной расшифровке Кремля этот момент уже исправили на привычное «Владимир Владимирович».

нагадало 

Посилання на коментар

5 часов назад, katso сказал:

а может наоборот умный мент увидел что пацан в аффекте "вопли сопли мне пох вали меня" без оружия то есть личная угроза менту минимальна а отписываться потом за жмура оно ему надо, и принял правильное решение воздержаться

Какой ты прозорливый. Придумай оправдание и для этого мусора--- 

"В Запорожье задержали офицера полиции по обвинению в изнасиловании несовершеннолетней девочки, сообщила прокуратура области.

По ее информации, вчера около двух ночи в одном из спальных районов города старший оперуполномоченный ГУНП в Запорожской области майор полиции совершил действия сексуального характера в отношении 14-летней девочки."..

Заодно расскажи , что нас бы всех убили и ограбили  если бы не мусарня. И это не мусора виноваты ,что они такие , а жизнь такая , ват там - то и там , где жизнь  такая , там такие мусора классные ...

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 часов назад, katso сказал:

Зачем так далеко - в английских музеях иногда лежат старые судовые журналы со списками экипажа после катастрофы судна и там около четверти выжившего экипажа с пометками "run away" - "убежал после того как был спасен" - в те времена когда набирали по принципу "напоить связать и развязать уже на судне в миле от берега"

СЗЧешники короче. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Представники реальної української влади проводять інструктаж підлеглих. 😏 npu.gov.ua/news/predstavnyky-natspolitsii-provely-naradu-shchodo-zakhodiv-bezpeky-pid-chas-sviatkuvannia-rosh-ha-shana?v=6a170b010c47e

v84_06855a4b0c87457f2cbbec81949f3b4d.jpg

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 4
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Ну чо, с праздником Бамбассия!

spacer.png

метаіронія  полягає у тому , що най-найяскравіший образ архетипічного кацапа  створили запеклі адепти кацапської кілтури - киянин   булгаков та манкурти бортко і толоконников - таємна змова криптобандерівців :lol:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

7 годин тому, katso сказав:

набирали по принципу "напоить связать и развязать уже на судне в миле от берега"

людоловля и бусификация

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, katso сказал:

"напоить связать и развязать уже на судне в миле от берега"

Это называлось "зашанхаить"(С)

• Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, Canton сказал:

Это называлось "зашанхаить"(С)

ета другоє (с)

а  можна знімати купу кіна-лайна типу про  трьох мушкетерів ( знято саме під вторгнення в Аганістан )  , або озерівських "солдатів свободи" , і молодь сама буде  рватися на війну , як я те бачив у військоматі  на власні очі  -  молодь  масово писала рапорти , щоб їх послали гейройствувати у Афган .....

Знайомий  - одеським мажор - син тата професора , примусив тата застосувати зв'язки ,  щоб синуля опинився  ...... снайпером  у "Каскаді":crazy:

Nikolay-Olyalin-Osvobozhdenie.jpg

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Бездомный сказав:

ета другоє (с)

а  можна знімати купу кіна-лайна типу про  трьох мушкетерів ( знято саме під вторгнення в Аганістан )  , або озерівських "солдатів свободи" , і молодь сама буде  рватися на війну , як я те бачив у військоматі  на власні очі  -  молодь  масово писала рапорти , щоб їх послали гейройствувати у Афган .....

Знайомий  - одеським мажор - син тата професора , примусив тата застосувати зв'язки ,  щоб синуля опинився  ...... снайпером  у "Каскаді":crazy:

Nikolay-Olyalin-Osvobozhdenie.jpg

є ті кому це подобається. але як показує практика їх не так вже й багато що дає надію іншим...

Посилання на коментар

22 минуты назад, US7IGN сказал:

є ті кому це подобається. але як показує практика їх не так вже й багато що дає надію іншим...

та той мажор з  Афгана теж повернувся з охеренним птср , каявся  потім  все життя - "який я був молодий ідіот:pozor:

має наградного Глока  ще  за АТО.

Один з піонерів безпілотної авіації .

Посилання на коментар

операція "спадкомець" триває .

в конкурсі "спадкоємців" , окрім "шмоні Боні"  з'явився новий контендер - пальмоносний  кінорежисер  Зв'ягінцев 

Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Представники реальної української влади проводять інструктаж підлеглих. 😏 npu.gov.ua/news/predstavnyky-natspolitsii-provely-naradu-shchodo-zakhodiv-bezpeky-pid-chas-sviatkuvannia-rosh-ha-shana?v=6a170b010c47e

v84_06855a4b0c87457f2cbbec81949f3b4d.jpg

Фотки там одна другой краше. Хоть все копируй.

Политруки в рясах- пейсах

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Вероніка Кобзиста ·  12 год ·

Мене шалено засмутила історія з кавʼярнею @hogo.space на Спаській, 6

Внаслідок обстрілу на Подолі постраждало понад 30 будівель. Постраждали і бізнеси, і мешканці, і установи.

За день до цього на місці колись відомого Living room відкрилась нова кавʼярня. Внаслідок обстрілу вона теж постраждала. Вибиті вікна, тріщини у гіпсокартонних конструкціях (це моя візуальна оцінка).

Наші волонтери Сміливі відновлювати зазвичай не допомагають бізнесу, наш пріоритет — ті, хто не здатні про себе потурбуватись. Але на прохання власників наші волонтери допомогли прибрати розбите скло і зашити вікна osb. За словами волонтерів, поки вони це робили, працівники кавʼярні їм не допомагали (просто деталь, яка далі стане пазликом у цій картині).

В медіа почались гучні заголовки «Власники продали квартиру, щоб закінчити ремонт у каярні, а за день її знищило».

Після цього засновники кавʼярні відкрили банку, на хвилиночку, на 1,5 млн грн. І за день зібрали 1,3 лями.

Ще одну «баночку» відкрили вже у Тредс на 500к грн.

В понеділок я була у них. Зайшла «підтримати кавою» як і багато інших. Але охуїла від роздруківок з банкою. Точніше від суми. Запитала у засновниці, чому саме така сума.

Її відповідь:

«Суму ми поставили інтуїтивно. У нас суттєві пошкодження будівлі. Буде капітальний ремонт. Але ми не для себе. Ми не власники будівлі, а орендарі».

Після цього на «скромну суму» їх збору звернули увагу і інші люди. І тут найцікавіше — у відповідь на питання, куди підуть кошти або мороз, або «ми допоможемо багатьом».

А далі як сніжний ком — скріни коментів співзасновниці з підтримкою «соболєзнующіх» росіян, виправдання «енергією добра», і повний ігнор суспільного запиту на справедливість.

П.С Я знаю, що люди самі задонатили ці кошти. І якщо чесно, *** з ним. Але я не хочу бачити таких «підприємців» у місті, яке стікає кровʼю у буквальному сенсі. Яким все одно, якою мовою. Які не відчувають відповідальності за зроблене. І думають, що енергія добра — достатня відповідь.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, hause сказав:

Вероніка Кобзиста ·  12 год ·

Мене шалено засмутила історія з кавʼярнею @hogo.space на Спаській, 6

Внаслідок обстрілу на Подолі постраждало понад 30 будівель. Постраждали і бізнеси, і мешканці, і установи.

За день до цього на місці колись відомого Living room відкрилась нова кавʼярня. Внаслідок обстрілу вона теж постраждала. Вибиті вікна, тріщини у гіпсокартонних конструкціях (це моя візуальна оцінка).

Наші волонтери Сміливі відновлювати зазвичай не допомагають бізнесу, наш пріоритет — ті, хто не здатні про себе потурбуватись. Але на прохання власників наші волонтери допомогли прибрати розбите скло і зашити вікна osb. За словами волонтерів, поки вони це робили, працівники кавʼярні їм не допомагали (просто деталь, яка далі стане пазликом у цій картині).

В медіа почались гучні заголовки «Власники продали квартиру, щоб закінчити ремонт у каярні, а за день її знищило».

Після цього засновники кавʼярні відкрили банку, на хвилиночку, на 1,5 млн грн. І за день зібрали 1,3 лями.

Ще одну «баночку» відкрили вже у Тредс на 500к грн.

В понеділок я була у них. Зайшла «підтримати кавою» як і багато інших. Але охуїла від роздруківок з банкою. Точніше від суми. Запитала у засновниці, чому саме така сума.

Її відповідь:

«Суму ми поставили інтуїтивно. У нас суттєві пошкодження будівлі. Буде капітальний ремонт. Але ми не для себе. Ми не власники будівлі, а орендарі».

Після цього на «скромну суму» їх збору звернули увагу і інші люди. І тут найцікавіше — у відповідь на питання, куди підуть кошти або мороз, або «ми допоможемо багатьом».

А далі як сніжний ком — скріни коментів співзасновниці з підтримкою «соболєзнующіх» росіян, виправдання «енергією добра», і повний ігнор суспільного запиту на справедливість.

П.С Я знаю, що люди самі задонатили ці кошти. І якщо чесно, *** з ним. Але я не хочу бачити таких «підприємців» у місті, яке стікає кровʼю у буквальному сенсі. Яким все одно, якою мовою. Які не відчувають відповідальності за зроблене. І думають, що енергія добра — достатня відповідь.

люди донатять не на допомогу військовим, або інвалідам, або дітям. на відновлення кав'ярні. у мене лише питання чому тільки ця кав'ярня і чому так мало зібрали? :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...