akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: та то я образно. біля мене центрів прийняття рішень немає... магазини, трц нема? зазвичай туди летить, а не те шо ви написали бо це ж не договорняк якийсь там Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: тю. мене вже і гугль майже не згадує в пошуку і це мені нічого не коштувало Всує не згадує, кому потрібно знайдуть Але я не про те: система електронного обліку рабів майже не вдосконалювалась (особисте судження), а тут раптом дуже прогресивний апгрейт. Тобто все іде по плану, як сказав пан з хитрою посмішкою ще взимку. 😉 Далі буде ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, vadimv сказав: Один дебілуватий хлопчисько пробував піісок в очі кидати - я йому носа розквасив. А коли старший (на 6 років) братєльник закрив на балконі, я розбив скло у балконних дверях і запустив йому в голову його ж фотокамеру. У школі вже бажаючих битися було небагато, але якось таки довелося одному зуба вибити. Та тиж тільняшку на грудях рвав, що тобі ООН права людини гарантує 😅😅😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, akineo сказав: магазини, трц нема? зазвичай туди летить, а не те шо ви написали бо це ж не договорняк якийсь там зазвичай летить куди треба, тільки показують лише магазини та будинки. ну інколи ще гаражі 5 хвилин тому, DmiVady сказав: дуже прогресивний апгрейт. в чому прогресивність? рандомно статуси присвоювати? так це ж можна і проти системи використовувати зачекайте, справжнє шоу почнеться коли вони ШІ своє убоге підключать. як тільки побачите що випало звання генерала і посада в ГШУ, одразу погоджуйтеся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 4 хвилини тому, karbo сказав: Та тиж тільняшку на грудях рвав, що тобі ООН права людини гарантує 😅😅😅 Цитату в студію... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: зазвичай летить куди треба, тільки показують лише магазини та будинки. ну інколи ще гаражі а як жеж чмобіки, унітази? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 14 минут назад, sergio сказал: Щоб мене там, часом, з лейтенанта не понизили... надейтесь чтоб понизили, мы охфицеров (даже не служивших) еле еле забронировали в свое время, я такие обоснования писал с доказательствами, что человек реально незаменим... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 16 минут назад, DmiVady сказал: а тут раптом дуже прогресивний апгрейт ему уже почти год))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 18 минут назад, US7IGN сказал: зазвичай летить куди треба, тільки показують лише магазини та будинки. ну інколи ще гаражі 4 прилета шахеда практически на глазах (один раз спал, но в соседний дом коллеги) - все в дома жилые, не РЭБ и не сбитие...по звуку слышно начало пикирования и удар...баллистика - по продуктовым складам Варус и склад от ООН последние 3...на 2х побывал лично после, именно продукты... это последние 2 недели примерно Змінено 42 хвилини тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: в чому прогресивність? рандомно статуси присвоювати? так це ж можна і проти системи використовувати Вони до старих баз не добирались, і оцифровували тільки тих, що до них самі лізли (за відстрочкою, за бронькою тощо). А тут добралися вже досить глибоко, до тих, хто не квапиться розказати про свої таланти По суті ще тиждень тому в мене світилися старі дані (звісно, без тих, про які їм знати поки що не треба). А сьогодні прийшла черга, вийняли зі шафи, стряхнули пил, і вирішили що треба додати мене до фонду Змінено 44 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Вони до старих баз не добирались, і оцифровували тільки тих, що до них самі лізли (за відстрочкою, за бронькою тощо). А тут добралися вже досить глибоко, до тих, хто не квапиться розказати про свої таланти По суті ще тиждень тому в мене світилися старі дані (звісно, без тих, про які їм знати поки що не треба). А сьогодні прийшла черга, вийняли зі шафи, стряхнули пил, і вирішили що треба додати мене до фонду я не знаю і турбувати тих хто знає не хочу, але мені здається що база та сама, просто змінили статуси. ну побачимо. останнє що треба робити ухилянту це щось оновлювати чи підтверджувати. хворий глузд підказує що закони фізики та бабла щодо шляху найменших зусиль тут теж працюють і сила протидії тих ухилянтів що залишились вже майже дорівнює силі по їх пошуку та відлову. отже для системи простіше заганяти тих хто вже повівся на броні та відстрочки, кому можна повістки слати та кримінальну відповідальність пропонувати обмінювати на добровільну службу. ну і помалу, але є ті кому 25 виповнюється чи освіту отримали. тепер вже все як у кацапів інша справа що все це зроблено із запізненням на декілька років і не враховує часткову мобілізацію, яку знову можуть запустити кацапи. продовжуємо спостерігати... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 21 хвилину тому, vadimv сказав: Цитату в студію... Сам шукай, пошук кривий на цьому сайті, а я не програміст, щоби всякі скрипти використовувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: я не знаю і турбувати тих хто знає не хочу, але мені здається що база та сама, просто змінили статуси. ну побачимо. останнє що треба робити ухилянту це щось оновлювати чи підтверджувати. хворий глузд підказує що закони фізики та бабла щодо шляху найменших зусиль тут теж працюють і сила протидії тих ухилянтів що залишились вже майже дорівнює силі по їх пошуку та відлову. отже для системи простіше заганяти тих хто вже повівся на броні та відстрочки, кому можна повістки слати та кримінальну відповідальність пропонувати обмінювати на добровільну службу. ну і помалу, але є ті кому 25 виповнюється чи освіту отримали. тепер вже все як у кацапів Тут я з вами погоджусь, а перевірити можете, й одна з причин, гадаю, про яку скажуть: була нестача грамотних людей на тих базах, але взимку ... 7 хвилин тому, US7IGN сказав: інша справа що все це зроблено із запізненням на декілька років і не враховує часткову мобілізацію, яку знову можуть запустити кацапи. В такий чудовий вечір реклама боржому ... ви жорстока людина 7 хвилин тому, US7IGN сказав: продовжуємо спостерігати... Змінено 30 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому а чого індусок не везуть? навіщо нам йобирі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 6 хвилин тому, DmiVady сказав: В такий чудовий вечір реклама боржому ... так я тільки сьогодні вибірку гарних новин за тиждень зробив President Volodymyr Zelensky sent a letter to U.S. President Donald Trump warning about Ukraine's worsening shortage of air defense systems, particularly anti-ballistic missile capabilities, the Kyiv Independent has learned. https://kyivindependent.com/zelensky-sends-trump-urgent-letter-warning-of-critical-missile-defense-shortages/ U.S. Secretary of State Marco Rubio confirmed that negotiations involving Washington aimed at ending russia’s war against Ukraine have been suspended due to a lack of progress, but the United States is ready to rejoin them if there is a chance of achieving a result. He made this statement to reporters during a meeting of NATO foreign ministers in Sweden, according to a Ukrinform correspondent. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/4126318-ssa-vihodat-z-mirnih-peregovorah-miz-ukrainou-ta-rosieu-rubio.html The United Kingdom has rejected NATO’s plan to establish an additional mechanism for funding military aid to Ukraine, according to The Telegraph. According to the publication, London, along with France, Spain, Italy, and Canada, opposed the initiative to allocate 0.25% of the Alliance member states’ GDP to military support for Ukraine. As a result, the proposal was blocked during internal NATO discussions. https://www.telegraph.co.uk/world-news/2026/05/24/britain-rejects-nato-plan-for-extra-ukraine-military-aid/ The Czech initiative to procure artillery ammunition for Ukraine has lost half of its international donors — the number of countries funding the program has dropped from 18 to 9. This was reported by the Financial Times. https://www.ft.com/content/f5dd7bd9-6da8-438b-bf80-1f942b91333d?syn-25a6b1a6=1 тому покращення обліку рабів звісно асиметрична відповідь, але більше це нагадує Змінено 23 хвилини тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому (змінено) 25 хвилин тому, US7IGN сказав: так я тільки сьогодні вибірку гарних новин за тиждень зробив Так, я читав, в мене ранішній дайджест з кавою вже як звичка ) Там з чехами трошки нюансів, але то не суттєво. 25 хвилин тому, US7IGN сказав: тому покращення обліку рабів звісно асиметрична відповідь, але більше це нагадує Ви вмієте вловити суть знакових подій в хаосі інформації Але трошки додам: "кількісні зміни накопичуються поступово, а якісний перелом відбувається стрибком". Тобто це "покращення обліку рабів" було запущене не вчора, а, вважаю, навіть значно раніше, ніж ми побачили в наративах влади великими червоними літерами: "адміністрування довгої війни". Минув уже не один місяць під цим гаслом, просто час плине швидко У всякому разі: є над чим гарно поміркувати, бо пройобувати спалахи не є корисним. І уважно слідкувати за електронними вдосконаленнями, а їх зараз буде немало, вангую Слава розумним українцям! Змінено тільки що користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз