Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, ozor сказал: Нє прашло і пяті лєт. краще "пізно" , ніж "ніколи" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому AI bots ignore evidence. Can we trust them with science? www.sciencenews.org/article/ai-ignore-evidence-trust-science Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: AI bots ignore evidence. Can we trust them with science? www.sciencenews.org/article/ai-ignore-evidence-trust-science Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати. Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень )))) Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 15 хвилин тому, yuragon сказав: Бідні моделі.... їх так вже затюкали всякими "латками" щоб вони були політкоректними і не дай Боже когось образили чи спонукали до чогось протизаконного що я взагалі дивуюсь що вони можуть щось адекватне розповідати. Я був спілкувався з джіпіті на тему психічних відхилень, коли людина ігнорує об'єктивну реальність і переконана в речах які не мають жодного підтвердження в реальності і не можуть бути ніяк перевірені. Він спокіно розказував що то за діагнози, видавав коди з класифікації захворювань. Але тільки я запитав його яка різниця між цими абстрактними визначеннями і конкретними прикладами у вигляді релігії...... Він навіть почав щось писати, пішов текст і тут хопа - текст пропав на пів дорозі і він сказав що все, наша дискусія закінчена і він більше на цю тему зі мною не розмовляє без жодних пояснень )))) Як я зрозумів - я його дуже тонко, маленькими логічними послідовними кроками, підвів до місця де він спираючись на все сказане ним же перед цим, вперся в хард-стоп рул за яким йому не можна ображати почуття віруючих незалежно від того на скільки правильний і коректний висновок він робить. ви самі давно казали людям в обличчя все що про них думаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз