US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, US7IGN сказал: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, US7IGN сказал: історія - то географія в часі . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) в новоросійську повітряним дроном типу ФП 1 уражений фрегат адмірал ессен - красівоє - Голлівуд - лохи Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, рыбак сказав: Ты при чем к науке ? Відповідь є в тому тексті який ви процитували - читайте уважніше. 1 година тому, рыбак сказав: ты за себя говори Спробуйте перечитати ще раз що я написав - там якраз є про мене. 1 година тому, рыбак сказав: Зачем , цель этих исследований ? Какая конечная цель этих исследований , об этом говорит та наука.? 42 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Бездомный сказал: історія - то географія в часі . Цікаво, для чого сдачу тесту НМТ з історії зробили обов"язковим(тобто посилене її вивчення) ?! Щоб вже з дитинства вдовбити в голову, що місце в нас прокляте?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, Бездомный сказал: в новоросійську повітряним дроном типу ФП 1 уражений фрегат адмірал ессен - красівоє - Голлівуд - лохи Щось його мінімум раз в тиждень уражають, а він далі на плаву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Щось його мінімум раз в тиждень уражають, а він далі на плаву. може це макет з чавуна який на дні лежить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 7 минут назад, US7IGN сказал: може це макет з чавуна який на дні лежить? Тобто оригінал вже давно на дні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 23 минуты назад, yuragon сказал: Відповідь є в тому тексті який ви процитували - читайте уважніше. Ты пьяный или тормоз ? Где в моей цитате , которую ты процитировал , слово наука или хоть намек, зачем ты её ( науку) приткнул в ответ на мою реплику по религии ? Если там пишется сугубо о сравнении твоей и поповской религии .Или для тебя политрук - это ученый ? ---"Еще раз : религиозной деятельностью занимался ты и разные попы. И ты и они втюхивали в мозги разные догматы и обряды , настановы же свои сами не соблюдали , как те книжники и фарисеи. Ты же учил солдат , что "батько наш Бандера" , но сам его за батька не считаешь и за Украину и за " нашу свободу" погибать не хочешь , а успешно сбег к жене. ....(Ще раз бо ви чомусь робите вигляд що не розумієте суті - різниця між "фарисеями і книжниками" від науки які мені імпонують, і попами і такими як ви - в науці відбувається пошук знань, .." Змінено 44 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Тобто оригінал вже давно на дні? ну може то оригінал і є. його колись взагалі в морі бачили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 27 минут назад, yuragon сказал: Спробуйте перечитати ще раз що я написав - там якраз є про мене. Да уже понятно : " не винаватая я" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Если там пишется сугубо о сравнении твоей и поповской религии . Так як я не належу до жодної релігії то я подумав що то ви так саркастично про науку і все раціоналне говорите... Тепер бачу що помилявся і вам просто зручно за своїм бажанням вішати ярлики і потім оперувати ними як чимось реальним - нічого не маю проти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому www.instagram.com/reel/DY1PEowEanq/ буряти, кажете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 19 минут назад, US7IGN сказал: ну може то оригінал і є. його колись взагалі в морі бачили? Так він Калібри і, від причала може запускати. Нафіга мазут палити?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DY1PEowEanq/ буряти, кажете... Дроти треба малого перерізу і алюмінієві давати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 34 хвилини тому, sergio сказав: Щось його мінімум раз в тиждень уражають, а він далі на плаву. не так просто вразити. і засоби враження мабуть слабенькі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому Только что, Александр Аврамчук сказал: не так просто вразити. і засоби враження мабуть слабенькі. I я про те. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 18 минут назад, yuragon сказал: Так як я не належу до жодної релігії то я подумав що то ви так саркастично про науку і все раціоналне говорите... Тепер бачу що помилявся і вам просто зручно за своїм бажанням вішати ярлики і потім оперувати ними як чимось реальним - нічого не маю проти. Оо, оказывается , что это я , а не ты повесил на меня свои выдуманные ярлыки и теории. Ты не ученый случаем ?:)))) " Чукча не читатель, чукча- писатель".с. Надо , наверное, будет попробовать и себя в роли ученого : придумывать теории , потом их опровергать другими теориями :))) Змінено 17 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 6 хвилин тому, sergio сказав: I я про те. зажали пару фламінгів. куди всі ті 300 на місяць йдуть? невже на поповнення запасів Пентагону? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 31 минуту назад, yuragon сказал: про науку і все раціоналне говорите... Ты читаешь психологию, это наука или лженаука ,как отличить ? Наука занимается сугубо рациональным ? Что можно считать рациональным, кто это определяет ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз