Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: А мені можна трохи готівкою? И мне, и мне...и "я успею добежать до Канадской границы" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Перебралось несмотря на противодействие совковых властей - в Украине селянам не выдавали вроде даже паспорта, только в шестидесятые уже можно было выехать в основном. Організований набір (вербування): Найбільш легальний шлях. Місцеві підприємства, новобудови та шахти Донбасу вербували робочу силу з сіл. За цим договором селянин міг отримати тимчасовий дозвіл на виїзд. [1, 2] 10 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: А до этого самый массовый путь в город был через армию. А ваш акаунт купили или взломали? Шо с него раптом потоком полилась рашистская пропаганда хорошей жизни в колхозе и отрицания голодомора. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: ваш акаунт купили или взломали? Шо с него раптом потоком полилась рашистская пропаганда. Укажите пример рашисткой пропаганды. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Укажите пример рашисткой пропаганды. Я ж указал: 4 хвилини тому, vadimv сказав: рашистская пропаганда хорошей жизни в колхозе и отрицания голодомора. И с какого бодуна вы раптом на кацапский языг перешли? ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: рашистская пропаганда хорошей жизни в колхозе и отрицания голодомора. Я как раз пртивоположного мнения - писал, так хорошо было, что даже паспорта не выдавали, чтоб не сбежали селяне. Но в общем я и не мог знать реально - я в первый раз увидел село в 17лет, только и всего . Еще фактов о рашисткой пропаганде можно? Насчет отрицания голодомора - где я такое писал? Я такое вообще не мог писать - в хозяйстве моей мамы за Польщи работал батрак с харьковщины, перешедший Збруч в 30-ых годах. И он много чего рассказал за голодомор. Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Дел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Вряд ли эта акция была начата Андроповым для того, чтобы развалить совок. а для чого саме ? ні , вони б хотіли зберегти РІ у кордонах РІ , але сталося вже так , як сталося 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, рыбак сказал: А пока пропаганда будет показывать вам дырки в мосту чонгара . Можно созерцать эти дырки и уходить в нирвану . О о , даа, каайф. ! :))) Оо, скоро перемога , о як добре. жест доброї молі з Правобережжя Дніпра починався саме з таких дірок в Антонівському мосту . а тут - майже все те саме , тільки розмір казана масштабніший . Змінено 13 хвилин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: И с какого бодуна вы раптом на кацапский языг перешли? Пишу с компа, где нет укрраскладки. Там выше написано почему. Вы ведь на каждой странице переходите. Я перешел невольно, а вы зачем-то переходите добровольно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, kim chen lhoran сказал: живописания росаристократии. чому тільки росаристократії ? кількасотмільйнний наклад Дюма оспівував також французьку аристократію та й кінострічкою Три мушкетери опікувався саме Андропов особисто , а на роль Міледі свою конкубіну поставив через голову режисера . Змінено 12 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 35 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: писал, так хорошо было, что даже паспорта не выдавали, чтоб не сбежали селяне. Еще раз - савейская оккупационная администрация устроила крестьянам такую хорошую "жизнь", что они были бы рады все куда-то сбежать из этого концлагеря, но ей (совейской оккупационной власти) требовались не "все", а только самые приспособленные для вкалывания на заводах и в шахтах ("индустриализации"). Этих они вербовали. А тех, которые не подходили для рабского труда (слабых, хилых и старых) - тупо морили голодом на месте, поэтому и паспорта не выдавали. 35 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Еще фактов о рашисткой пропаганде можно? Можно. Вот это вот: 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Это просто этапы развития кинопромышленнрсти - сначала "Кубанские казаки, "Свинарка и пастух", - типичная рашистская пропаганда "счастливой жизни" колохозников, в то время, как они миллионами дохли с голоду. 35 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Насчет отрицания голодомора - где я такое писал? Та вот жеж: 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Потом население сел перебралось в города Правда состоит в том, что оно не само "перебралось", а его туда насильно загнали (частично), а частично уничтожили, устроив голодомор. 15 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Вы ведь на каждой странице переходите. Я перехожу на езыг только в ответах на посты на езыге. И так уже с середины 90-х. Кесарю - кесарево, слесарю - слесарево. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: автобусами під охороною автоматчиків точно нікого в міста з сел не везли... ага - ага - до норільську та воркути , на колиму , везли під охороною автоматчиків , але не в автобусах Змінено 48 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, kim chen lhoran сказал: Пишу с компа, где нет укрраскладки. Там выше написано почему. Вы ведь на каждой странице переходите. Я перешел невольно, а вы зачем-то переходите добровольно. Букву " і" с латинской можно взять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: Так планово загнати можна і без автобусів, просто створивши нелюдські умови існування і умови для вимирання на місці попереднього проживання. Що й було зроблено. та це воно само собою відбувалося . а не під батогами та дулами автоматів ( сарказм , якщо що ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 21 хвилину тому, Бездомный сказав: та це воно само собою відбувалося . а не під батогами та дулами автоматів ( сарказм , якщо що ) Це як в Ірландії - в масовому голоді картопля винувата, не вродила. Англійська окупаційна адміністрація ніпрічьом. Змінено 42 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: а яка хвороба коли страху не відчуваєш? Не пам'ятаю , але можу показати 😉 Слабоумие та відвага.MP4 На щастя оператора БЧ мопеда не спрацювала Змінено 15 хвилин тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 12 минут назад, sergio сказал: Букву " і" с латинской можно взять. А апостроф, йи, е? Я тоже с ноута на русском. А с телефона, где есть украинский, не очень удобно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Військовослужбовцям все таки піднімають грошове забезпечення. З цього місяця буде проведена індексація і ВСІМ військовослжубовцям піднімуть грошове забезпечення на 132 ГРИВНІ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 8 минут назад, vadimv сказал: Це як в Ірландії - в масовому голоді картопля винувата, не вродила. В 46-47 реально неурожай был. Бабка рассказывала, что проблема была в маленьких личных огородах. На трудодни мало получили и у себя толком не уродило. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 30 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Пишу с компа, где нет укрраскладки. Как это "нет раскладки"? Куда вы ее дели? ) 4 хвилини тому, ks6 сказав: Я тоже с ноута на русском. А вы куда дели раскладку? Змінено 46 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: В 46-47 реально неурожай был. Бабка рассказывала, что проблема была в маленьких личных огородах. Проблема была в савейской оккупационной власти, которая наебала людей, наобещав им землю и волю, а загнала в концлагеря. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 5 минут назад, vadimv сказал: Проблема была в савейской оккупационной власти, которая наебала людей, наобещав им землю и волю, а загнала в концлагеря. їх в радянській окупаційній школі такому не вчили что не доделал русский штьік , доделают русский поп и русский учитель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 25 хвилин тому, DmiVady сказав: Не пам'ятаю , але можу показати 😉 Слабоумие та відвага.MP4 1 \u041c\u0411 · 0 завантажень От гівнюк. Дійсно не боїться що за дупу візьмуть за фільмування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 16 хвилин тому, vadimv сказав: Проблема была в савейской оккупационной власти, которая наебала людей, наобещав им землю и волю, а загнала в концлагеря. Ви не вбачаєте проблеми в тому що дорослу людину так легко наїбати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви не вбачаєте проблеми в тому що дорослу людину так легко наїбати? Я бачу проблему тіки в тому, що чим далі - тим простіше її наїбати ) Мабуть таки пластику в мозку все більше )) Змінено 12 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз